Oki. Przida na wieczor z roboty to probowoł. Na razie dziynki.daniel1222 pisze: ↑22 sty 2020, o 12:30Jak masz możliwość to zrób zakupy na komputerze przez oficjalną stronę Ruchu Możesz się zalogować do aplikacji tak samo
Zgłoszenie mailowe czy bezpośrednio w aplikacji?Radvan138 pisze: ↑21 sty 2020, o 08:53Warto bylo by tez zainwestowac w prasowalnice do naklejania nr itp na koszulkach. Bo z tego co wiem treski sa wysylane kajs indziej. Trwa to dluzej itp. Koszt takiego sprzetu to chyba ok 5k zl.
Co sie tyczy brakujacych wplat. U mnie brakuja 2. Pisalem zgloszenie i do dzis zero odpowiedzi![]()
u mnie w obu formach i nie zostało rozliczone poprawnie.Imielok89 pisze: ↑23 sty 2020, o 16:00Zgłoszenie mailowe czy bezpośrednio w aplikacji?Radvan138 pisze: ↑21 sty 2020, o 08:53Warto bylo by tez zainwestowac w prasowalnice do naklejania nr itp na koszulkach. Bo z tego co wiem treski sa wysylane kajs indziej. Trwa to dluzej itp. Koszt takiego sprzetu to chyba ok 5k zl.
Co sie tyczy brakujacych wplat. U mnie brakuja 2. Pisalem zgloszenie i do dzis zero odpowiedzi![]()
Pochytane. Na dwa telefony że to pochytoł.
Na stronie sportbonus. Sprobuje jeszcze przez nasza apkeImielok89 pisze: ↑23 sty 2020, o 16:00Zgłoszenie mailowe czy bezpośrednio w aplikacji?Radvan138 pisze: ↑21 sty 2020, o 08:53Warto bylo by tez zainwestowac w prasowalnice do naklejania nr itp na koszulkach. Bo z tego co wiem treski sa wysylane kajs indziej. Trwa to dluzej itp. Koszt takiego sprzetu to chyba ok 5k zl.
U mnie ten problem pojawia się często. Wchodzę wtedy na link aktywacyjny, który dostałem przy rejestracji i znów apka "działa"...
Skoro śmigalo to musiałeś dostać linka gdy pierwszy raz instalowales aplikacje....
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 69 gości