Mosz recht,a ta szlajfka z napisym-ostatnie pożegnanie!robotrix pisze:kwiotki to cza naszym wyslac ale wiyniec z czornom szlajfkom...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
30 kolejka, Jagiellonia Białystok-Ruch Chorzów 02-06-2013
- bergmon
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: 30 kolejka, Jagiellonia Białystok-Ruch Chorzów 02-06-201
-
- Kontakt:
cyt. z wypowiedzi Lewczuka "Decyzja o nieprzyznaniu licencji dla Polonii chyba jest już nieodwołalna. Gdyby ktoś to jeszcze odkręcił, to byłaby dla nas katastrofa, ale to też byłoby po prostu śmieszne.", wiedząc to, wyszli tak jakby chcieli utopić Ruch.
- jabolgo
- Kontakt:
Już widziałem kilka nieodwołalnych decyzji PZPNu które dało się odwołać. Np. nasze korowody z licencją.nrsl-halemba pisze:ku*** rozumisz że decyzja w sprawie Polonii jest nie odwołalna ? spadli i tyle w temacie teraz pytanie do której Ligi !! Zrozumcie to ludzie !!!hanys1970 pisze:teroz sie dowiemy że Polonia znalazła kupca na licencje i Ruch bydzie groł derby z gejksom ???
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
inne czasy, inny zarzad PZPNu, teraz juz nie ma Laty, nie ma Kreciny z ktorym zalatwiles wszystko nawet to ze Radzionkow i Polonia Bytom dostawaly licencje mimo iz absolutnie nie bylo ich na nic stac w klubie. Nie siejmy fermentujabolgo pisze:Już widziałem kilka nieodwołalnych decyzji PZPNu które dało się odwołać. Np. nasze korowody z licencją.nrsl-halemba pisze:ku*** rozumisz że decyzja w sprawie Polonii jest nie odwołalna ? spadli i tyle w temacie teraz pytanie do której Ligi !! Zrozumcie to ludzie !!!hanys1970 pisze:teroz sie dowiemy że Polonia znalazła kupca na licencje i Ruch bydzie groł derby z gejksom ???
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Harpo pisze:Człowiek, który uratował Ruch przed spadkiem:

niech te piłkarskie i trenerskie pizdy dają to sobie na koszulki

- jabolgo
- Kontakt:
To nie ferment to zły dotyk PZPNu.Raul22 pisze:inne czasy, inny zarzad PZPNu, teraz juz nie ma Laty, nie ma Kreciny z ktorym zalatwiles wszystko nawet to ze Radzionkow i Polonia Bytom dostawaly licencje mimo iz absolutnie nie bylo ich na nic stac w klubie. Nie siejmy fermentujabolgo pisze:Już widziałem kilka nieodwołalnych decyzji PZPNu które dało się odwołać. Np. nasze korowody z licencją.nrsl-halemba pisze:ku*** rozumisz że decyzja w sprawie Polonii jest nie odwołalna ? spadli i tyle w temacie teraz pytanie do której Ligi !! Zrozumcie to ludzie !!!hanys1970 pisze:teroz sie dowiemy że Polonia znalazła kupca na licencje i Ruch bydzie groł derby z gejksom ???

Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
-
- Kontakt:
serce boli,wstyd mi za tych patalachow i pana od w-f,Krol&Smagor dwa bratanki...
NRŚL GANG
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dokładnie czasy się zmieniają ta liga stanie się bardziej profesjonalna i bogatsza więc jak wypadniemy z tego "pociągu" o nazwie ekstraklasa to wszyscy nam sp***dolą o lata świetlne. Teraz trzeba budować ten pi***olony stadion! I spróbować wyprowadzić nasz budżet na prostą nie przepłacając piłkarzy. Oglądając obrazki z Legii zastanawiam się gdzie my jesteśmy? Spadając do pierwszej ligi napewno ich nie dogonimy.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zwolenników talentu Djokica proszę o uwagę podczas pierwszych 4-5 akcji.
-
- Kontakt:
''w pi***.... co za sezon''
-
- Kontakt:
ludzie skończcie gdybać bo na tym Ruchu nie zbudujemy jak bedzie tak bedzie wiem ze wiekszosc z was dupnych fanow przestanie lazic na szpile ale jo nie przestana nawet jak beda grac w B klasie i tyle w temacie dobranoc.
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE KS RUCH!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Czysty kryminał.Ozor pisze:zwolenników talentu Djokica proszę o uwagę podczas pierwszych 4-5 akcji.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no jeśli ktoś oglądał skrót meczu to wie co robił Djokić ... ten facet zagrał w tym meczu bez żadnej ambicji, jak wszyscy zresztą, ale to był skandal w jego wykonaniu.
był to mecz Jaga - Pesković po prostu ... a nasz bramkarz po meczu powiedział, ze walczy o nowy kontrakt ... szkoda, że go nie dostanie.
był to mecz Jaga - Pesković po prostu ... a nasz bramkarz po meczu powiedział, ze walczy o nowy kontrakt ... szkoda, że go nie dostanie.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Dostanie gdzie indziej i może nawet… będą mu płacić
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Djokic za dużo chleje, szkoda że nie ma kto go ogarnąć,a Peskovica szkoda. Pewny bramkarz to podstawa.