[27 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gohan
Kontakt:

Re: [27 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin

#226 Post autor: Gohan » 18 maja 2013, o 10:26

SMAGOROWICZ, MOSÓR, ZIELIŃSKI, STAWARCZYK to oni powinni zostać wywiezieni z CHORZOWA na taczkach !
Polska - tam byłbyś dzieckiem, ŚLONSK - sam bołbyś bajtlym...

NRŚL

Harpo
Kontakt:

#227 Post autor: Harpo » 18 maja 2013, o 10:50

Sultes - Czech, nie zepsuty (jeszcze) mentalnością polaczka-piłkarzyka pajacyka.
Janoszka - swój chłop.
Może o to chodzi tak jak pisałem wcześniej. Gorolom to zwisa, spadniemy czy nie.

Też miałem ciężki sen, a co do postu @stRoszka: radzę się nie śmiać, bo takie przypadki były. Sam coś wiem o tym, ponieważ moje serducho również reaguje na takie emocje jak wczoraj. Po zjebanym meczu w Gdańsku i tych 2 straconych torach musiałem się położyć.
Pokażcie mi drugi klub w Polsce, który tak pieprzy sprawę. Odddaje mecze bez walki (derby chociażby). Więc niech szanowny Lewczuk się nie mądrzy tylko zwiesi łeb i weźmie się do pracy !
Z powyższych powodów ostatnie mecze będę oglądał tylko i wyłącznie na telegazecie :serce: :suchy: Chyba ze wygrają na Wiśle, to wtedy ze spokojem pójde na Legię - może pozbawimy ich mistrzostwa (pod warunkiem że Lech dziś nie przegra).

Reasumując: nie gramy nic, z tym trenerem nie poprawimy się - ewentualny remis w Krakowie jest w zasięgu.
Liczymy tylko i wyłącznie na innych. Biorąc pod uwagę mecze PDB i GKS, to na papierze nie powinni zdobyć więcej niż 2-3 pkt. No chyba, że jest spółdzielnia anty-Ruchowa...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Raulito
Kontakt:

#228 Post autor: Raulito » 18 maja 2013, o 10:53

Myśle ze jest jeszcze jedna osoba, oprocz Ecika ktorej zalezało.
Nie wiem czy zwrociliscie uwage, ale byl to Węglewski, przy 0:2 w II połowie stał przy lini i darł sie do zawodników (I tak wyobrazam sobie trenera), a w tym czasie nasz Mourinho grzecznie siedzial sobie w budzie...

Mecz z Lechia dlugo chodził mi po głowie, po tym juz nawet spac spokojnie nie szlo...
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

Awatar użytkownika
vitorek1920
Kontakt:

#229 Post autor: vitorek1920 » 18 maja 2013, o 11:10

kibol-siem-ce pisze:http://www.youtube.com/watch?v=p69w-Rza2yc

Dlaczego? Musimy na to patrzec...... ZIELIŃSKI WYP******AJ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=dUSxpMZ7x9U
GOOD NIGHT LEFT SIDE

MNCH
Kontakt:

#230 Post autor: MNCH » 18 maja 2013, o 11:16

Ezi sie w grobie przewraco opaleni z zółtkami wygrywają szpile na ul.Cichej.
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd

grzechub
Kontakt:

#231 Post autor: grzechub » 18 maja 2013, o 11:18

Zoboczcie se taki fakt. Tak jak piszą koledzy wyżyj od kilku szpili Ecik jest naszym wyróżniającym sie chopym.Loto,szarpie,kiwo,wraco,po prostu mu zależy.Zależy mu bo jest stąd,zależy mu bo mo Ruch w sercu.Mega gwiazdą niy jest,ale gro dla dobra klubu.Teraz wyobraźcie se co by było,jak by my mieli jedynostu Ecików we wczorajszym meczu.Założa się o wszystkie pieniądze,że wygraliby my i to wysoko.Jakiś czas tymu ktoś na forum wciepnoł wywyiad z trynerem Śląskiej Ligi Junirów,niy wim czy młodszych,czy starszych,ale to niy ważne.Godoł on o bardzo istotnyj rzeczy.Mianowicie,że jego zespół w większości jest zbudowany na synkach stąd,że liczy się koletyw,dobro klubu,że chopcom musi zależeć na Ruchu.Jo bych tymu chopu doł szansa popracować z piyrwszą drużyna,może by powprowadzoł młodych,a dodatkowo wiym,że jest stąd i że na Ruchu mu zależy.Soryy za błyndy,ale durch mie trzysie po wczorajszym.

bolesław śmiały
Kontakt:

#232 Post autor: bolesław śmiały » 18 maja 2013, o 11:32

CSL pisze:Zoboczcie se taki fakt. Tak jak piszą koledzy wyżyj od kilku szpili Ecik jest naszym wyróżniającym sie chopym.Loto,szarpie,kiwo,wraco,po prostu mu zależy.Zależy mu bo jest stąd,zależy mu bo mo Ruch w sercu.Mega gwiazdą niy jest,ale gro dla dobra klubu.Teraz wyobraźcie se co by było,jak by my mieli jedynostu Ecików we wczorajszym meczu.Założa się o wszystkie pieniądze,że wygraliby my i to wysoko.Jakiś czas tymu ktoś na forum wciepnoł wywyiad z trynerem Śląskiej Ligi Junirów,niy wim czy młodszych,czy starszych,ale to niy ważne.Godoł on o bardzo istotnyj rzeczy.Mianowicie,że jego zespół w większości jest zbudowany na synkach stąd,że liczy się koletyw,dobro klubu,że chopcom musi zależeć na Ruchu.Jo bych tymu chopu doł szansa popracować z piyrwszą drużyna,może by powprowadzoł młodych,a dodatkowo wiym,że jest stąd i że na Ruchu mu zależy.Soryy za błyndy,ale durch mie trzysie po wczorajszym.
i ot chodzi gorol nigdy niy zrozumi hanysa tak było jest i bydzie znom to z własnego przykładu

(szwagier gorol to mnie pokorał niy wiym za co tłuk jakich mało ale w godce Supermyn)

mrokol08
Kontakt:

#233 Post autor: mrokol08 » 18 maja 2013, o 11:35

ciężko cokolwiek napisać po takim spielu może mecz by się ułożył dla nas jakby Ecikowi wpadło to co trafił w słupek a tak zaś stracili pierwszy tor i zaś nie umieli tego ogarnąć ludziom którym się chciało to Janoszka, Lewczuk, Sultes i Malina przyglądałem się zachowaniu ich po straconych bramkach i po zakończeniu meczu i jedynie na twarzy tych ''piłkarzy'' było widać jakikolwiek żal i wkurwienie, nie wiem czy dojedziemy do końca ligi utrzymując ją w Chorzowie jeżeli na te 3 mecze nie zdobędziemy chociaż 2-3 punktów to spadamy tyle w temacie. To że grają w tym klubie tacy piłkarze jak Stawarczyk to już w ogóle jest kosmos brak słów.
Batory Fans

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#234 Post autor: Rafał19R20 » 18 maja 2013, o 11:52

wypowiedź Lewczuka rzeczywiście nie trafna.. ale tzreba przyznać że obok Janoszki był najlepszy na boisku..., także dajcie mu spokój
Naszą największą bolączką jest obrona... nie wierze ze z parą Baszczu- Szyndro byśmy starcilibyśmy te 3 bramki...
przód i pomoc funkcjonuja strzelamy dużo bramek w dwóch spotaknaich 6,.. niestety defensywy nie ma w chwilki obecnej... kazdy jest wkur ...na Zielińskiego. ale kim On ma grac w tej obronie???? jest Stawar, Szyndrowski / i skrzydlowi Lewczuk, Martin Djokic ?
to powiedzice kogo ma wystawić???
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

COBRA

#235 Post autor: COBRA » 18 maja 2013, o 12:00

Obojetnie kogo byle nie bylo Stawarczyka!
Obrazek

Resk
Kontakt:

#236 Post autor: Resk » 18 maja 2013, o 12:27

Byłem, zobaczyłem, zwątpiłem...

staRvin
Kontakt:

#237 Post autor: staRvin » 18 maja 2013, o 12:35

Powiym ino jedno z tym zarządem i trenerem lepij nie bydzie...i kto byl taki madry ze podpisol nowy kontrakt ze Stawarczykiem :O do tego gwiazda pokroju Kikuta i Chwastak nie maja prawa grac w ekstraklasie.

RUCH TO MY A NIE WY!

jonek1988
Kontakt:

#238 Post autor: jonek1988 » 18 maja 2013, o 12:35

brak słów KURW*!

Awatar użytkownika
daniel1222
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#239 Post autor: daniel1222 » 18 maja 2013, o 12:40

Lewczukowi chodzi o sytuacje po meczu kiedy podszedł pod trybune do żony i wziął od niej swoje małe dziecko na ręce, a było to zaraz obok dziesiony gdzie stało kilku kibiców i coś Lewczukowi wygarneli, a on nie pozostał dłużny i odpyskował nie wiem co kto komu powiedział bo stałem u góry ale na pewno miłe słowa tam nie poleciały

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#240 Post autor: 19flasteR20 » 18 maja 2013, o 12:58

Jezeli cos moze jeszcze pomoc, to wyjazd na minizgrupowanie przed szpilem z Wisla.Juz prawie wszystko My Kibice powiedzielismy,doradzilismy w tej sprawie oraz skrytykowali.
Jo juz nie mom nerwow na ciagle drazenie rzeczy, ktore powinny byc zrozumiale dla juniora.Teroz widac co wyniesli z mlodosci swoich poczatkow w przygodzie z pilka nozna.
Pozdrowienia dla Arka Piecha.Majac grajkow o podobnych cechach jak Piech lub Janoszka mozemy co roku walczyc o najwyzsze cele.Na tormanow nie musimy narzekac nawet patrzac na Kaminskiego mozna zrozumiec jego bledy, ale mo przed soba przyszlosc jesli bydzie ciezko nad soba pracowal.
Najlepiej juz nic nie pisac niech zmierza sie sami ze soba z tym problemem...maja w swoich rekach losy przyszlosci klubu i to jest dobijajace na dzien dzisiejszy :niepewny:

Zablokowany