[27 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin
-
- Kontakt:
Re: [27 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin
SMAGOROWICZ, MOSÓR, ZIELIŃSKI, STAWARCZYK to oni powinni zostać wywiezieni z CHORZOWA na taczkach !
Polska - tam byłbyś dzieckiem, ŚLONSK - sam bołbyś bajtlym...
NRŚL
NRŚL
-
- Kontakt:
Sultes - Czech, nie zepsuty (jeszcze) mentalnością polaczka-piłkarzyka pajacyka.
Janoszka - swój chłop.
Może o to chodzi tak jak pisałem wcześniej. Gorolom to zwisa, spadniemy czy nie.
Też miałem ciężki sen, a co do postu @stRoszka: radzę się nie śmiać, bo takie przypadki były. Sam coś wiem o tym, ponieważ moje serducho również reaguje na takie emocje jak wczoraj. Po zjebanym meczu w Gdańsku i tych 2 straconych torach musiałem się położyć.
Pokażcie mi drugi klub w Polsce, który tak pieprzy sprawę. Odddaje mecze bez walki (derby chociażby). Więc niech szanowny Lewczuk się nie mądrzy tylko zwiesi łeb i weźmie się do pracy !
Z powyższych powodów ostatnie mecze będę oglądał tylko i wyłącznie na telegazecie
Chyba ze wygrają na Wiśle, to wtedy ze spokojem pójde na Legię - może pozbawimy ich mistrzostwa (pod warunkiem że Lech dziś nie przegra).
Reasumując: nie gramy nic, z tym trenerem nie poprawimy się - ewentualny remis w Krakowie jest w zasięgu.
Liczymy tylko i wyłącznie na innych. Biorąc pod uwagę mecze PDB i GKS, to na papierze nie powinni zdobyć więcej niż 2-3 pkt. No chyba, że jest spółdzielnia anty-Ruchowa...
Janoszka - swój chłop.
Może o to chodzi tak jak pisałem wcześniej. Gorolom to zwisa, spadniemy czy nie.
Też miałem ciężki sen, a co do postu @stRoszka: radzę się nie śmiać, bo takie przypadki były. Sam coś wiem o tym, ponieważ moje serducho również reaguje na takie emocje jak wczoraj. Po zjebanym meczu w Gdańsku i tych 2 straconych torach musiałem się położyć.
Pokażcie mi drugi klub w Polsce, który tak pieprzy sprawę. Odddaje mecze bez walki (derby chociażby). Więc niech szanowny Lewczuk się nie mądrzy tylko zwiesi łeb i weźmie się do pracy !
Z powyższych powodów ostatnie mecze będę oglądał tylko i wyłącznie na telegazecie

Reasumując: nie gramy nic, z tym trenerem nie poprawimy się - ewentualny remis w Krakowie jest w zasięgu.
Liczymy tylko i wyłącznie na innych. Biorąc pod uwagę mecze PDB i GKS, to na papierze nie powinni zdobyć więcej niż 2-3 pkt. No chyba, że jest spółdzielnia anty-Ruchowa...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Myśle ze jest jeszcze jedna osoba, oprocz Ecika ktorej zalezało.
Nie wiem czy zwrociliscie uwage, ale byl to Węglewski, przy 0:2 w II połowie stał przy lini i darł sie do zawodników (I tak wyobrazam sobie trenera), a w tym czasie nasz Mourinho grzecznie siedzial sobie w budzie...
Mecz z Lechia dlugo chodził mi po głowie, po tym juz nawet spac spokojnie nie szlo...
Nie wiem czy zwrociliscie uwage, ale byl to Węglewski, przy 0:2 w II połowie stał przy lini i darł sie do zawodników (I tak wyobrazam sobie trenera), a w tym czasie nasz Mourinho grzecznie siedzial sobie w budzie...
Mecz z Lechia dlugo chodził mi po głowie, po tym juz nawet spac spokojnie nie szlo...
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- vitorek1920
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=dUSxpMZ7x9Ukibol-siem-ce pisze:http://www.youtube.com/watch?v=p69w-Rza2yc
Dlaczego? Musimy na to patrzec...... ZIELIŃSKI WYP******AJ !!!
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
- Kontakt:
Ezi sie w grobie przewraco opaleni z zółtkami wygrywają szpile na ul.Cichej.
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
Zoboczcie se taki fakt. Tak jak piszą koledzy wyżyj od kilku szpili Ecik jest naszym wyróżniającym sie chopym.Loto,szarpie,kiwo,wraco,po prostu mu zależy.Zależy mu bo jest stąd,zależy mu bo mo Ruch w sercu.Mega gwiazdą niy jest,ale gro dla dobra klubu.Teraz wyobraźcie se co by było,jak by my mieli jedynostu Ecików we wczorajszym meczu.Założa się o wszystkie pieniądze,że wygraliby my i to wysoko.Jakiś czas tymu ktoś na forum wciepnoł wywyiad z trynerem Śląskiej Ligi Junirów,niy wim czy młodszych,czy starszych,ale to niy ważne.Godoł on o bardzo istotnyj rzeczy.Mianowicie,że jego zespół w większości jest zbudowany na synkach stąd,że liczy się koletyw,dobro klubu,że chopcom musi zależeć na Ruchu.Jo bych tymu chopu doł szansa popracować z piyrwszą drużyna,może by powprowadzoł młodych,a dodatkowo wiym,że jest stąd i że na Ruchu mu zależy.Soryy za błyndy,ale durch mie trzysie po wczorajszym.
-
- Kontakt:
i ot chodzi gorol nigdy niy zrozumi hanysa tak było jest i bydzie znom to z własnego przykładuCSL pisze:Zoboczcie se taki fakt. Tak jak piszą koledzy wyżyj od kilku szpili Ecik jest naszym wyróżniającym sie chopym.Loto,szarpie,kiwo,wraco,po prostu mu zależy.Zależy mu bo jest stąd,zależy mu bo mo Ruch w sercu.Mega gwiazdą niy jest,ale gro dla dobra klubu.Teraz wyobraźcie se co by było,jak by my mieli jedynostu Ecików we wczorajszym meczu.Założa się o wszystkie pieniądze,że wygraliby my i to wysoko.Jakiś czas tymu ktoś na forum wciepnoł wywyiad z trynerem Śląskiej Ligi Junirów,niy wim czy młodszych,czy starszych,ale to niy ważne.Godoł on o bardzo istotnyj rzeczy.Mianowicie,że jego zespół w większości jest zbudowany na synkach stąd,że liczy się koletyw,dobro klubu,że chopcom musi zależeć na Ruchu.Jo bych tymu chopu doł szansa popracować z piyrwszą drużyna,może by powprowadzoł młodych,a dodatkowo wiym,że jest stąd i że na Ruchu mu zależy.Soryy za błyndy,ale durch mie trzysie po wczorajszym.
(szwagier gorol to mnie pokorał niy wiym za co tłuk jakich mało ale w godce Supermyn)
-
- Kontakt:
ciężko cokolwiek napisać po takim spielu może mecz by się ułożył dla nas jakby Ecikowi wpadło to co trafił w słupek a tak zaś stracili pierwszy tor i zaś nie umieli tego ogarnąć ludziom którym się chciało to Janoszka, Lewczuk, Sultes i Malina przyglądałem się zachowaniu ich po straconych bramkach i po zakończeniu meczu i jedynie na twarzy tych ''piłkarzy'' było widać jakikolwiek żal i wkurwienie, nie wiem czy dojedziemy do końca ligi utrzymując ją w Chorzowie jeżeli na te 3 mecze nie zdobędziemy chociaż 2-3 punktów to spadamy tyle w temacie. To że grają w tym klubie tacy piłkarze jak Stawarczyk to już w ogóle jest kosmos brak słów.
Batory Fans
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wypowiedź Lewczuka rzeczywiście nie trafna.. ale tzreba przyznać że obok Janoszki był najlepszy na boisku..., także dajcie mu spokój
Naszą największą bolączką jest obrona... nie wierze ze z parą Baszczu- Szyndro byśmy starcilibyśmy te 3 bramki...
przód i pomoc funkcjonuja strzelamy dużo bramek w dwóch spotaknaich 6,.. niestety defensywy nie ma w chwilki obecnej... kazdy jest wkur ...na Zielińskiego. ale kim On ma grac w tej obronie???? jest Stawar, Szyndrowski / i skrzydlowi Lewczuk, Martin Djokic ?
to powiedzice kogo ma wystawić???
Naszą największą bolączką jest obrona... nie wierze ze z parą Baszczu- Szyndro byśmy starcilibyśmy te 3 bramki...
przód i pomoc funkcjonuja strzelamy dużo bramek w dwóch spotaknaich 6,.. niestety defensywy nie ma w chwilki obecnej... kazdy jest wkur ...na Zielińskiego. ale kim On ma grac w tej obronie???? jest Stawar, Szyndrowski / i skrzydlowi Lewczuk, Martin Djokic ?
to powiedzice kogo ma wystawić???
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
Obojetnie kogo byle nie bylo Stawarczyka!

-
- Kontakt:
Byłem, zobaczyłem, zwątpiłem...
-
- Kontakt:
Powiym ino jedno z tym zarządem i trenerem lepij nie bydzie...i kto byl taki madry ze podpisol nowy kontrakt ze Stawarczykiem :O do tego gwiazda pokroju Kikuta i Chwastak nie maja prawa grac w ekstraklasie.
RUCH TO MY A NIE WY!
RUCH TO MY A NIE WY!
-
- Kontakt:
brak słów KURW*!
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lewczukowi chodzi o sytuacje po meczu kiedy podszedł pod trybune do żony i wziął od niej swoje małe dziecko na ręce, a było to zaraz obok dziesiony gdzie stało kilku kibiców i coś Lewczukowi wygarneli, a on nie pozostał dłużny i odpyskował nie wiem co kto komu powiedział bo stałem u góry ale na pewno miłe słowa tam nie poleciały
- 19flasteR20
- Kontakt:
Jezeli cos moze jeszcze pomoc, to wyjazd na minizgrupowanie przed szpilem z Wisla.Juz prawie wszystko My Kibice powiedzielismy,doradzilismy w tej sprawie oraz skrytykowali.
Jo juz nie mom nerwow na ciagle drazenie rzeczy, ktore powinny byc zrozumiale dla juniora.Teroz widac co wyniesli z mlodosci swoich poczatkow w przygodzie z pilka nozna.
Pozdrowienia dla Arka Piecha.Majac grajkow o podobnych cechach jak Piech lub Janoszka mozemy co roku walczyc o najwyzsze cele.Na tormanow nie musimy narzekac nawet patrzac na Kaminskiego mozna zrozumiec jego bledy, ale mo przed soba przyszlosc jesli bydzie ciezko nad soba pracowal.
Najlepiej juz nic nie pisac niech zmierza sie sami ze soba z tym problemem...maja w swoich rekach losy przyszlosci klubu i to jest dobijajace na dzien dzisiejszy
Jo juz nie mom nerwow na ciagle drazenie rzeczy, ktore powinny byc zrozumiale dla juniora.Teroz widac co wyniesli z mlodosci swoich poczatkow w przygodzie z pilka nozna.
Pozdrowienia dla Arka Piecha.Majac grajkow o podobnych cechach jak Piech lub Janoszka mozemy co roku walczyc o najwyzsze cele.Na tormanow nie musimy narzekac nawet patrzac na Kaminskiego mozna zrozumiec jego bledy, ale mo przed soba przyszlosc jesli bydzie ciezko nad soba pracowal.
Najlepiej juz nic nie pisac niech zmierza sie sami ze soba z tym problemem...maja w swoich rekach losy przyszlosci klubu i to jest dobijajace na dzien dzisiejszy

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]