idz sie przejsc lepi... i potem wez przeczytej to co napisolsMcCoy pisze:Ale blama!!!!! Wstyd![]()
![]()
. Szkoda że nie trafili my na mistrz SAN MARINO,może by tak wysoko nie przegrali,nie wiem czy było chociaż"NIEBIESCY NIC SIĘ NIE STAŁO" i czy rodzina z pilzno mi napisze że 600 chopa sie dobrze bawiło(mom nadzieja że nie napiszom ze 5:0 to nie jest zaś tak źle
![]()
![]()
![]()
MaRko22 pisze:Dajcie już spokój, wszystkie polskie zespoły grają padake, jedynie Legia trzyma poziom i na chwile obecną jest to kandydat do zdobycia MP w nadchodzącym sezonie.AdiC pisze:A najlepsi wymiatacze to Sadloczek z Szyndrowskim do kompletu z Peskovicem. Obyś mioł racja.... ale jakoś tego niy widza. Na dzień dzisiejszy to i z Poloniom Bytom chopcy mieli by kłopoty...west72 pisze:![]()
![]()
masakrrrrrrrrrrrrrrra
![]()
![]()
![]()
nie wierzyłem ,że Ruch awansuje ale ta porażka bardzo boli.
Czesi pokazali nam miejsce w szeregu ,jestem ciekaw ,czy Smagorowi starczy determinacji w budowie Silnego nie na naszą lige RUCHU bo po takich występach w Europie o kolejnych sponsorów będzie chyba trudno
Ale w lidze pewnie będziemy wymiatać![]()
![]()
,cóż nom innego zostało
Jednak jak widze komentarze, że nawet z PB mielibyśmy problemy to sorry, ale zajeliśmy 2 miejsce w Polskiej lidze a Polonia nawet na zapleczu nie umiała się utrzymać.
Po porażce okazuje się kto jest z klubem zawsze a kto jest kibicem sukcesu...
Ale pier..lisz,kto tu jest kibicem sukcesu?
Jo jest kibic Ruchu ale mom dość jak nom wpier..l spuszczo jakieś pizdusiowo, trza powiedzieć to wprost że nasze fusbalery dali dupy(w pucharach prawie zawsze-patrz S.Sofia,A. Wiedeń,V.pilzno-któro znołech tylko z browara). Jutro prezentacja i aż sie boja że jak ktoś im jutro powie że dali dupy na całyj linii to sie obraża i może w galoty narobiom przed ligą!!!
A Tomka Fornalika to bym nie obwinioł, jak by mioł samych hanysów to przynajmiej by się nie posrali
Wybaczcie Panowie, ale taka prawda. Trzeba wyciągnąć wnioski z tej "przygody", już w niedziele okazja do polepszenia sobie humorów.
Użytkownicy przeglądający to forum: disu, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Konrad, krzysiek... i 54 gości