>drużyna nie została osłabiona
> wg forumowiczów najlepszy okres transferowy w historii klubu
> odpowiedni okres na przygotowanie drużyny do eliminacji LE i ekstraklasy.
Oczywiście wyszło jak wyszło. Szkoda nerwów@!

Fornalik raus z Chorzowa

To niczego nie zmieni. Prawda jest taka, że mamy do czynienia z ogólnopolską nagonką na PZPN. Ewentualni nowi ludzie w zarządzie będą żarli z koryta tak samo jak ich poprzednicy. Powiadają, iż punkt widzenia zależy do miejsca siedzenia........Moze Waldek osiagnie jakis sukces z repra a potem zastapi dziadow z PZPN i zrobi porzadek...
TomSky pisze: po 2. budżet Viktorii to podobno w przliczeniu ok 15 milionów złotych !! jesli to prawda to jestem za tym aby zrobić drużyne z samych Czechów i majstra mamy regularnie
downo?? nie wiem czy koncówka kwietnia 2012 i finał PP w Kielcach to jest aż tak odległo przeszłość. Prowda jest tako że w kożdym ważniejszym szpilu mecz konczy sie zanim sie jeszcze zacznie.viperR pisze:tak bojaźliwego Ruchu dawno nie było widać..
święto prowdatommy tauzen pisze:downo?? nie wiem czy koncówka kwietnia 2012 i finał PP w Kielcach to jest aż tak odległo przeszłość. Prowda jest tako że w kożdym ważniejszym szpilu mecz konczy sie zanim sie jeszcze zacznie.viperR pisze:tak bojaźliwego Ruchu dawno nie było widać..
Chyba żartujesz?19flasteR20 pisze:Ile zarabiaja Czescy fotbalisci?Maja wiyncej od noszych?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], mihau i 47 gości