Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji
Gwiazdor Lewandowski coraz bardziej przypomina mi Ljuboję... Choć, Ljuboja jednak lepszy w wymachiwaniu rękami 

In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Radzion mo racja. W kadrze powinni być ludzie kerzy na dano chwila grajom dobrze. Moze z Milikiem to lekka przesada,acz kolwiek jak zagra jeszcze 2 dobre mecze to dlaczego nie?
Unas jest tak ze na chwila obecno gwiazdeczki z Dortmundu grajom i som niy do ruszynia bo ... tak i ch**. Bo tak sie porzyjeło.Nawet jakby w BVB grali pioch i grzoli ława to czeba ich powołać bo inaczej by trenera media wjebały zywcem. Jo by ich wszyskich wykurwił do luftu.
Unas jest tak ze na chwila obecno gwiazdeczki z Dortmundu grajom i som niy do ruszynia bo ... tak i ch**. Bo tak sie porzyjeło.Nawet jakby w BVB grali pioch i grzoli ława to czeba ich powołać bo inaczej by trenera media wjebały zywcem. Jo by ich wszyskich wykurwił do luftu.

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
i szczylo bramy...Zip pisze:Gwiazdor Lewandowski coraz bardziej przypomina mi Ljuboję... Choć, Ljuboja jednak lepszy w wymachiwaniu rękami
-
- Kontakt:
rozwalił mnie tekst w komentarzach na GW, to o występie Lewandowskiego
powinien zjeść Snikersa, bo gwiazdorzy i nie jest sobą
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Yego
Przy Smudzie wynik POL-ENG bylby dzisiaj 0:1
bo Smuda nie wystawil by Glika tylko Perqius´a
gRatulacje dla Fornalika za wynik z Anglikami
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nigdy bys tego nie napisał jak to nie był by były trener RuchuYego pisze:Przy Smudzie wynik POL-ENG bylby dzisiaj 0:1

- Yego
a skad ty to wszystko o mnie wiesz co? 

Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Przez ostatnich sto dni, na temat Waldemara Fornalika pojawiało się przeciętnie niemal 60 publikacji dziennie. Wydawać by się mogło, że to znakomity rezultat. Okazuje się jednak, że reprezentacyjna „studniówka” Franciszka Smudy była jeszcze bardziej okazała
Choć Smuda przegrał Euro to i tak kochamy go bardziej niż Fornalika i jego "angielski" remis
[b]Dochód z podatków i opłat, pobieranych ze Śląska, wpływać będzie do skarbu śląskiego, który też prowadzi administrację podatkową.[/b]
[size=75](Dz.U.R.P. nr 73, poz. 494)[/size]
[size=75](Dz.U.R.P. nr 73, poz. 494)[/size]
-
- Kontakt:
Dzisiaj w "Faktach po Faktach" Tomaszewski nie mógł sie nachwalić Fornalika. Powiedział, że jest już Glik, Wszołek, a kiedy wrócą Wolski, Żyro i Kosecki to "Fornalik ma szanse stworzyć zespół na miarę Kazimierza Górskiego."
No, ciekawe..
No, ciekawe..

- radzion
- Kontakt:
łaska pańska.................itd itd
-
- Kontakt:
hmm Wszolek nie wiem czy nie lepiej sie spisywal Grosicki niz on i tu bylo widac fajna wspolprace z Piszczkiem i nie wiem czy nie przeszli samych siebie bo to fajnie wygladalo bo tam bylo tepo przez caly mecz a nie w..... jak ktos mowi o Lewym jaki on cudowny a nie umie wyjsc do podania nalepiej to zeby mu przyniesli pilke do nogi i mam nadzieje ze Fornalik cos z tym zrobi choc i tak widac progres wzgledem ojro
-
- Kontakt:
trocha przesadzone...Polska nie zagrala dobrze,ino Anglia zagrala dziwnie slabo-tak mi sie zdo.Lukas89 pisze:Dzisiaj w "Faktach po Faktach" Tomaszewski nie mógł sie nachwalić Fornalika. Powiedział, że jest już Glik, Wszołek, a kiedy wrócą Wolski, Żyro i Kosecki to "Fornalik ma szanse stworzyć zespół na miarę Kazimierza Górskiego."
No, ciekawe..
zoboczymy jak bydzie na Wembley

KLIMZOWIEC!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gra się tak jak przeciwnik pozwala

-
waldemar-ktory-robi-roznice
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/re ... omosc.html
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/re ... omosc.html
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
- Lutz
- Kontakt:
Byście sie już dali pokój z tym Fornalikiym. Było minyło i niy wróci. Teroz mo inkszo robota inksze € i Ruch mo serdecznie w rzici. Bo czamu mioł by niy mieć ? Fto kiedy spomino że boł trenerym jakiegoś tam Ruchu, kogo to interesuje ?
Podziynkować my podziynkowali i to niy roz , zrobioł kupa dobry roboty, ale jo i tak mom swoje zdanie na tyn i jego temat, kerego sam jednak niy napisza bo po co sie mocie bez 50 stron pluć.
Podziynkować my podziynkowali i to niy roz , zrobioł kupa dobry roboty, ale jo i tak mom swoje zdanie na tyn i jego temat, kerego sam jednak niy napisza bo po co sie mocie bez 50 stron pluć.