Legia - Ruch sobota, 07.04.12 godz. 13.30 (25 kolejka)
-
- Kontakt:
Re: Legia - Ruch sobota, 07.04.12 godz. 13.30 (25 kolejka)
Od 20' graliśmy jak zawsze lepiej i lepiej. Dostaliśmy brama po zlekceważeniu akcji Legii. Jest to kolejna nauczka do nos. Do tych co piszą, że taki sezon już sie nie powtórzy, jo tak mysloł po sezonie 1999/2000 i dwa sezony temu. Za rok wygromy liga 3 kolejki przed końcem.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
-
- Kontakt:
Błędowski, nie Jankowski.Patrykk pisze:Szkoda mi trochę Jankowskiego. Podobno Legioniści skandowali w jego stronę "h.. ci na imię..."?
Chłopak się trochę zatracił, bez doświadczenia i wyobraźni najpierw przegrał sobie u nas, a teraz u kibiców swojej ukochanej drużyny.
Pomimo wszystko i mojego wkurwienia w jego stronę za zeszły sezon mam nadzieję, że mu się ułoży, bo na boisku robi dobrą robotę, gdzie naprawdę wiele mu zawdzięczamy i od jakiegoś czasu w końcu zachowuje się jakby był jednym z niebieskich
Szkoda punktów walczymy dalej
-
- Kontakt:
Skąd te info dot. Jankowskiego i rzekomych bluzgów na niego? Bo jo jakoś nie słyszolem, by takie coś miało miejsce.
- ryszardczaban
- Kontakt:
Wygrać 7 meczów- 5 w ekstraklasie i 2 w Pucharze Polski-choćby po 1-0 i obydwa cele mistrz i puchar będą zrealizowane.Piłkarze muszą sami wyznaczyć sobie taki cel!!!
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rysiek wystarczy wygrać 6 i zremisować we wtorek w Krakowie 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ty sie karlus przypomnij twoje slowa z początku sezonu,że z tym składem walczymy o utrzymanieryszardczaban pisze:Wygrać 7 meczów- 5 w ekstraklasie i 2 w Pucharze Polski-choćby po 1-0 i obydwa cele mistrz i puchar będą zrealizowane.Piłkarze muszą sami wyznaczyć sobie taki cel!!!

-
- Kontakt:
Z Waldkiem zawsze gromy o coś wiecej. To nie ta bezproduktywna drużyna co za Radolskiego czy Pietrzaka.
-
- Kontakt:
Rozumiem, że wszyscy którzy tu piszą kochają ten klub (nie myślę o agentach i sabotażystach
) a jednak niektórzy są niesprawiedliwi dla naszych piłkarzy, pisząc, że wczoraj zagrali zły mecz, że się spalili itp. Uważam, że wczoraj Legia była od nas lepsza. Nasi zagrali tak jak potrafili, nie spalili się psychicznie, nie odpuścili. Po prostu wczoraj byliśmy słabsi od Legii, która skoncentrowała się na ten mecz i zagrała najlepiej jak potrafi. Poza tym mieli troszkę szczęścia (przy pierwszej bramce, piłka nie musiała po odbiciu się od biodra Grodzickiego trafić idealnie na nogę napastnika), a my mieliśmy wyjątkowo niedysponowanych Strakę i Zieńczuka. Mecz pomiędzy czołowymi drużynami ligi był wyrównany a lider i gospodarz wygrał po zaciętej walce. I tyle. To jest sport. Gramy dalej. Jeśli w pięciu ostatnich meczch zdobędziemy 13 punktów, to wierzcie mi, że będziemy mistrzem. A jeśli stracimy więcej punktów niż dwa, to po prostu jeszcze na mistrza nie zasługujemy.
Do boju Niebiescy!

Do boju Niebiescy!
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- SODA
a mnie się wydaję że Ruch zagrał na maxa swoich możliwości
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Bla bla itd.Witek46 pisze:Rozumiem, że wszyscy którzy tu piszą kochają ten klub (nie myślę o agentach i sabotażystach) a jednak niektórzy są niesprawiedliwi dla naszych piłkarzy, pisząc, że wczoraj zagrali zły mecz, że się spalili itp. Uważam, że wczoraj Legia była od nas lepsza. Nasi zagrali tak jak potrafili, nie spalili się psychicznie, nie odpuścili. Po prostu wczoraj byliśmy słabsi od Legii, która skoncentrowała się na ten mecz i zagrała najlepiej jak potrafi. Poza tym mieli troszkę szczęścia (przy pierwszej bramce, piłka nie musiała po odbiciu się od biodra Grodzickiego trafić idealnie na nogę napastnika), a my mieliśmy wyjątkowo niedysponowanych Strakę i Zieńczuka. Mecz pomiędzy czołowymi drużynami ligi był wyrównany a lider i gospodarz wygrał po zaciętej walce. I tyle. To jest sport. Gramy dalej. Jeśli w pięciu ostatnich meczch zdobędziemy 13 punktów, to wierzcie mi, że będziemy mistrzem. A jeśli stracimy więcej punktów niż dwa, to po prostu jeszcze na mistrza nie zasługujemy.
Do boju Niebiescy!
To co pokazal Ruch w Warszawie to dla mnie to byla czysta paranoja pilki noznej. Piech nie potrafil sie utrzymac na nogach, Jego wywrotki byly barrdzo dziwne. Brak bylo szybkich akcji z udzialem Ruchu. Walka pozycyjna byla bardzo czytelne dla zawodnikow Legli. Legjia bardzo szybko mogla rozmontowac te pozycyjne akcje. A wypowiedz Piecha "Gapiostwo" to tez bardzo dziwne sformulowanie tego meczu. Czy zawodnicy Ruchu tez oddaja PP warszawie? A moze i Poloni W-wa bo tez potrzebuje punktow.
Wybaczcie moj ton wypowiedzi, po ogladnienciu tego meczu bez emocji ,(powtorka) tam bylo widac golym okiem specyfike tego meczu, mozna bylo duzo odczytac intecji meczu. Wtedy sie wkurzylem. Ruch musial przegrac ten mecz!?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Za chwilę pojawią się teorie spiskowe, że chcieli go przegrać...
-
- Kontakt:
Dla mnie też jest jasne że Legia była niestety lepsza. Zrobili mega pressing z którym nasi nie dawali sobie rady. Jak Piech czy Jankowski mieli piłkę, od razu trzech z Legii przy nim stało, a kto pilnował Radovica Czy tego całego Ljuboję? Jak zwykle nie obstawieni.
-
- Kontakt:
do Marceli ~Sk~: Sorry ale Twoja wypowiedź to kompromitacja kibica. Po pierwsze obrażasz naszych piłkarzy, a po drugie jeśli sugerujesz, że jakieś nieczyste siły zmusiły nas do odpuszczenia meczu, jeśli uważasz, że tak dzisiaj ustala się kolejność w Ekstraklasie i PP, to lepiej oglądaj wyścigi ślimaków. Po co tracić czas na przyglądanie się udawanej rywalizacji?
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
no bo wiadomo my im liga oni nom puchar hehehe
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a świstak siedzi i zawija sreberkaRudaSlaska7 pisze:no bo wiadomo my im liga oni nom puchar hehehe