RUCH Chorzów - Polonia Bytom 09.04. 14.45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
zeqqq
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Polonia Bytom 09.04. 14.45

#226 Post autor: zeqqq » 10 kwie 2011, o 13:18

19HKS20 pisze:
zeqqq pisze:Czy oni nie mogą otworzyć WSZYSTKICH kas ?
Niech kupią te piepszone maszyny, i niech otworzą wszystkie, a im sie to zwróci za pora szpili.
jo przez neta doładowuja 2 min i nigdy nie mam problemu by wejść
Ale dużo starszych ludzi nimo internetu, ani kart.
Wczoraj starszy chop, kole 65, stoł w raji z godzina, i jak wkońcu doszeł, i pedzioł, że chce bilet, ale nimioł karty, i poszedł do dom.
W ogóle te karty to jest totalne nieporozumienie. No ale cóż, czego sie nie robi do kasy.
Niech otworzą tych kas więcej, a nie ino burdel, burdel, i jeszcze roz burdel.
Ludzie prziłazili godzina przed meczem, i wchodzili na 2go połowa.

miedza
Kontakt:

#227 Post autor: miedza » 10 kwie 2011, o 13:34

Bo tych starszych trza uświadamiać, że musi mieć karta. Chociaż tu bych wprowadzil taki myk jak mo polonia warszawa - powyżej 60 roku zycia karta nie jest potrzebno, ino wtedy jak na szpil wleziesz, bo co przytknąć do furtki żeby sie kołowrotek otworł? Takie czasy, że trza kupować przez net i koniec, mom ze 4 kumpli w moim wieku co jo im te karty z mojego rachunku bankowego, bo oni mają tradycyjne konto w PKO i łażą do okienka robić przelewy po 5 zeta... Gańba trocha.
A istnienia samych kart nie ma co podważać - to musi być w dzisiejszych czasach mając na uwadze zakazy stadionowe itd itp...

kusiu93
Kontakt:

#228 Post autor: kusiu93 » 10 kwie 2011, o 13:57

Zrobić osobne wejscie do tych starszych i zatrudnic jakigos goscia co by pilnowoł przed wejsciem zeby młodsi nie włazili

miedza
Kontakt:

#229 Post autor: miedza » 10 kwie 2011, o 13:59

kusiu93 pisze:Zrobić osobne wejscie do tych starszych i zatrudnic jakigos goscia co by pilnowoł przed wejsciem zeby młodsi nie włazili
:ok:

Awatar użytkownika
ch-R

#230 Post autor: ch-R » 10 kwie 2011, o 14:04

miedza pisze:
mulan pisze:widzieliście jak świeczka nad sektorem numer osiem się kołysała?! i tak kołysze się od 5 lat
wleź sie kiedyś na maszt GSM taki te 45 m abo komin 120m + tam tez bujo bo musi, inaczyj by to dupło...
Te świeczki sie kolybią odkąd pamiętom .
Co do szpilu to deremny futer . Niech lwowioki mają ........kiedyś nom to oddadzą :cwaniak:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#231 Post autor: Marceli ~Sk~ » 10 kwie 2011, o 14:07

Nie nie! Z tymi kartami to jest faktycznie jakies nieporozumienie.Kibicowanie to chyba kazdy ma prawo wejsc na trybuny stadionowe. Spacerowicz , ojciec z dzieckiem na spacerze itd. Gdzie pisze w prawie ze, nie wolno puszczac ludzi bez karty kibica? Wielu tez przyjezdzajacych za granicy tez nie moga wjsc na mecz? Jezeli ktos mi powie ze ztym wystepuja problemy , to niestety jest juz nie sprt dla ludzi. Dla mieszkancow , dla przypadkowych kibicow. Jezeli ktos by powaznie na tym problemem sie zastanowil , to mize nawet sie zwiekszyc ilosc kibicow.

miedza
Kontakt:

#232 Post autor: miedza » 10 kwie 2011, o 14:19

Widza, ze temat z kartami i wejściami sie rozwijo, proponuja przenieść posty do właściwego działu

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=2&t=18124" onclick="window.open(this.href);return false;

marketing posty czyto, może jakieś wnioski wyciągnom i zadziałajom...

Awatar użytkownika
Szymon_btm
Kontakt:

#233 Post autor: Szymon_btm » 10 kwie 2011, o 14:23

wgl. oprócz tego wkurzyło mnie zachowanie po meczu bajtli z Piekar Śl. co wbiegli na murawę po koszulki jedno wielkie nieporozumienie : :cenzura:
Obrazek

skibuki
Kontakt:

Jest mi wstyd!

#234 Post autor: skibuki » 10 kwie 2011, o 14:26

Jest mi wstyd za ten mecz z Polonia! Jak można tak przejsc obok meczu! Zero zaangazowania. Mozna przegrac ale trzeba walczyc! Po wygranych z Górnikiem i Legia bylem dumny ale teraz jest mi wstyd za brak jakiejkolwiek walki i zaangazowania. Ludzie chodza na mecze za ciezko zarobione pieniadze a oni sobie wybieraja z kim zagraja dobrze a komu odpuszcza. Powinni oddac kase za bilety! Wg mnie przeszli obok meczu. Zalezalo im zeby Poloni nie zrobic krzywdy i sie udalo. Bylem na meczu z kolega ktory kibicuje polonii i nawet on powiedzial ze takie zwyciestwa go nieciesza!!! :mur:

bluefil
Kontakt:

#235 Post autor: bluefil » 10 kwie 2011, o 14:54

Wszyscy mlodzo, ktorzy przychodza na mecz bez dobitej karty powinnin co mecz stac przynajmniej polowe. Ludzie dobicie w kasach to awaryjna sprawa, powini dziadki wlasnie bez kolejek wyrabiac karty, a cala reszta powinna miec zasilone karty przez neta!!!!!!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

scaneRboy
Kontakt:

#236 Post autor: scaneRboy » 10 kwie 2011, o 15:02

też jakoś trudno mi sie z tym pogodzić, tak teraz czytam to wszystko i ogłądam relację...

Jeszcze pal licho, jeśli odpuścili Polonii... chociaż to jest wku rwiające... chodzi mi po głowie cos innego.

zatrważający jest ten wywiad:
http://chorzow.naszemiasto.pl/artykul/8 ... c6be,1,3,3" onclick="window.open(this.href);return false;

Co zdecydowało o porażce?
Tak jak powiedziałem – determinacja i chęć walki.
Bo to nie my przecież widzieliśmy siebie w pucharach, ale co poniektórzy ludzie.
polecam całość, ale to są szczególne slowa wypowiedziane przez kapitana drużyny... wnioskuję z tego, że skoro działacze widzieli juz drużyne w pucharach, a kapitan opowiada, że zabrakło woli walki, to znaczy, że coś jest nie tak na linii działacze - piłkarze... to bardzo ciekawe, że wspomnial akurat TEN mecz z Koroną(?????)

jak nie wiadomo o co chodzi...

być może przesadzam, a być może nie...
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Zablokowany