Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
dziś przed dwunastą bilety w zasadzie od ręki, a raja po karnety/kk tak do połowy schodów.
Wczoraj przed 17.00 znalazłem przed bramą przed budynkiem klubowym kartę VISA z mBanku, niebieską z delfinem - zaniosłem ją do chopa w budce po prawej!
Wczoraj przed 17.00 znalazłem przed bramą przed budynkiem klubowym kartę VISA z mBanku, niebieską z delfinem - zaniosłem ją do chopa w budce po prawej!
od małego NIEBIESKI
- Szmatyrlok
- Kontakt:
Jo mom mały staż na Forum, ale jakbych wiedzioł, że stoja z takim wyjadaczym forumowym jak Gerhat w jednyj raji, to bych był bardzij zadowolony z tego srogigo czekanio na karta i bilet.gerhat pisze:Trocha Ci sie szacunek rozjechoł bo jo stoł 40 min od 10.20 do 11.00, a potym raja po katy/karnety była większohantio pisze: Po bilety gładko, z wnioskiem trzeba było czekać (szacuję) 10-15 minut.
No ale była to godzina 11...
BTW1: Jo był tym synkiem, kierymu ta czorno łod kart robiła fota

BTW2: A ta Mrozik łod tego marketingu mioła fajno robota, miast pomóż komuś to stoła i nic niy robiła

-
- Kontakt:
jak jo był to kolejka wychodziła lekko za drzwi. ale w sumie nie ma to znaczenia. cieszy zainteresowanie. wszyscy się rzucili na karty kibica, co oznacza, że przyjdą ci, których w tym sezonie jeszcze nie było.gerhat pisze:Trocha Ci sie szacunek rozjechoł bo jo stoł 40 min od 10.20 do 11.00, a potym raja po katy/karnety była większohantio pisze: Po bilety gładko, z wnioskiem trzeba było czekać (szacuję) 10-15 minut.

Szkoła matematyki GAUSS - korepetycje i kursy z matematyki - Chorzów, Śląsk
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo stoł trocha z a tobom, na drugi roz sie rozglondej to ci dom autografSzmatyrlok pisze:Jo mom mały staż na Forum, ale jakbych wiedzioł, że stoja z takim wyjadaczym forumowym jak Gerhat w jednyj raji, to bych był bardzij zadowolony z tego srogigo czekanio na karta i bilet.
BTW1: Jo był tym synkiem, kierymu ta czorno łod kart robiła fota![]()

- Kotlet
- Kontakt:
No nie do konca, poprostu kazdy przy okazji zakupu biletu wyrabiał sobie pewnie karte na nowy sezon a mecze LE i tak obleciałby na starej.hantio pisze:jak jo był to kolejka wychodziła lekko za drzwi. ale w sumie nie ma to znaczenia. cieszy zainteresowanie. wszyscy się rzucili na karty kibica, co oznacza, że przyjdą ci, których w tym sezonie jeszcze nie było.gerhat pisze:Trocha Ci sie szacunek rozjechoł bo jo stoł 40 min od 10.20 do 11.00, a potym raja po katy/karnety była większohantio pisze: Po bilety gładko, z wnioskiem trzeba było czekać (szacuję) 10-15 minut.
-
- Kontakt:
W sumie może racja. Włażę na karnet do biletu i się nie zainteresowałem co trzeba mieć w innym wypadku (myślałem, że na mecze LE trzeba mieć zeszłosezonowy karnet albo nową kartę kibica).Kotlet pisze:No nie do konca, poprostu kazdy przy okazji zakupu biletu wyrabiał sobie pewnie karte na nowy sezon a mecze LE i tak obleciałby na starej.hantio pisze:jak jo był to kolejka wychodziła lekko za drzwi. ale w sumie nie ma to znaczenia. cieszy zainteresowanie. wszyscy się rzucili na karty kibica, co oznacza, że przyjdą ci, których w tym sezonie jeszcze nie było.gerhat pisze:Trocha Ci sie szacunek rozjechoł bo jo stoł 40 min od 10.20 do 11.00, a potym raja po katy/karnety była większohantio pisze: Po bilety gładko, z wnioskiem trzeba było czekać (szacuję) 10-15 minut.
Szkoła matematyki GAUSS - korepetycje i kursy z matematyki - Chorzów, Śląsk
-
- Kontakt:
ja tez tak myslalem ale niestety na LE na starym identyfikatorze juz nie przejdzie wiec lepiej postac teraz w milym towarzystwie niz czekac do samego konca bo potem to bedzie tragicznie
- Kotlet
- Kontakt:
Nie wiem jak na Austrie ale na Valette kupiłem 3 bilety bez żadnego identyfikatoraxpoisoon pisze:ja tez tak myslalem ale niestety na LE na starym identyfikatorze juz nie przejdzie wiec lepiej postac teraz w milym towarzystwie niz czekac do samego konca bo potem to bedzie tragicznie

-
A jak będzie się wchodziło na mecz z wisłą? Bilet w kasie czy naładowanie karty przez neta?
-
http://www.gornik.zabrze.pl/page.php?id=16818&a=more" onclick="window.open(this.href);return false;
Prawie jak u nos:)
Prawie jak u nos:)
- Lutz
- Kontakt:
Dała Ci Bozia internet, telefon, własno niy przymuszono wola, to dała Ci tyż napewno trocha rozumu i własny inicjatywy. Mosz gowa i ch** to kombinuj !!Franco pisze:A jak będzie się wchodziło na mecz z wisłą? Bilet w kasie czy naładowanie karty przez neta?
Co za naród, co za ludzie ??

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
i potraktujcie to jako zasada. Bo k****a wiela idzie zadawac podobne pytania?Lutz pisze:Dała Ci Bozia internet, telefon, własno niy przymuszono wola, to dała Ci tyż napewno trocha rozumu i własny inicjatywy. Mosz gowa i ch** to kombinuj !!Franco pisze:A jak będzie się wchodziło na mecz z wisłą? Bilet w kasie czy naładowanie karty przez neta?
Co za naród, co za ludzie ??Pedzioł komisarz Ryba.
- Kotlet
- Kontakt:
I tak za 2 strony ktos spyta czy obowiazuje na mecz z Wisłą stary identyfikator
-
Nie masz nic mądrego do napisania, to nie pisz, kmiocie.Lutz pisze:Dała Ci Bozia internet, telefon, własno niy przymuszono wola, to dała Ci tyż napewno trocha rozumu i własny inicjatywy. Mosz gowa i ch** to kombinuj !!Franco pisze:A jak będzie się wchodziło na mecz z wisłą? Bilet w kasie czy naładowanie karty przez neta?
Co za naród, co za ludzie ??Pedzioł komisarz Ryba.
- Kotlet
- Kontakt:
Kolega Lutz napisał Ci same mądre rzeczy, za to ty swoimi dwoma postami pokazałeś ze (wybierz odpowiedz) :
a) - nie umiesz czytać
b) - nie umiesz czytać ze zrozumieniem
c) - jestes smierdzącym leniem i nie chce ci sie zerknac na pierwszą strone tego tematu lub oficjalną stronę Ruchu
Nastepnym razem zanim się odezwesz pomyśl dwa razy nad tym co piszesz.
a) - nie umiesz czytać
b) - nie umiesz czytać ze zrozumieniem
c) - jestes smierdzącym leniem i nie chce ci sie zerknac na pierwszą strone tego tematu lub oficjalną stronę Ruchu
Nastepnym razem zanim się odezwesz pomyśl dwa razy nad tym co piszesz.