sorry, a kto odpowiada za ustawienie. Więc do kogo można mieć pretensje za to anty-ustawienie we wczorajszym meczu ? Do Mosóra, a może Klimka albo Sobstylowej ?marek79 pisze: ale zarzucac Fornalikowi kiery na pewno miol jakos wizja co do wybranego ustawiynio
W porządku to jego wizja i dlatego tez za taką ciula wartą wizję, w tym wizję pozostawienia Zająca i Stefańskiego w Chorzowie, a wożenie ze sobą armii bezproduktywnych, nic nigdy nie wnoszących kołków w dniu wczorajszym wczoraj oberwał.
(kim Pan Fornalik zamierzał odwracać losy meczu, jeśli w ogóle brał pod uwagę, że je odwracać będziemy).
gówno prawda, napisałem swoje zdanie po pierwszych 45 minutach tego gówna, przy stanie 0:0 nie mając pojęcia jak się ta farsa skończy i poszedłem sobie w pi*** od ekranu, bo na to się patrzeć nie dało. Po za tym o szajsie w linii środkowej pisze się nie od dziś i nie pierwszy raz i nie tylko na forum.I gdyby Niedzielan strzelił na 2:1 w 85 minucie bodajze to na pewno pomimo taki gry czyli lecynio w chooja przez caly mecz ale zdobyli by 3 pkt to ton tych wpisow bylby u wielu bardzo bardzo pozytywny ze zagrali kolejny dobry mecz
A skoro wg. Ciebie kopiowanie ustawienia z najgorszych 30 minut w sezonie, nie jest podkładaniem się, to czym... ?? Nazwij. Dla mnie wczorajsza tragikomedia, była rzuceniem ręcznika na deski już przed walką.
ps. Można posadzić Trzeciaka na ławie ? Można.