Mnie to osobiście nie przeszkadza. Jeśli jest układ to niech sobie wieszają. Pamiętaj że to tylko stadion a Ruch Chorzów to My ! Poza tym Cracovia zaczęła Nas pozdrawiać to Polonia nie przyłączyła się do tych pozdrowień i za to już mają plus u mnie.baxsio pisze:A mie jakos ku***ca brala jak zech loglondol te niebiesko-czerwone barwy na sektorze i te fany PB na naszym mlynie na Cichej.Nie moga !!!!!
Sorry jo wiem ze kibice sie dogodali ale jo nie umia to jak do mie PROFANACJA!!!!
Kumaci mogliscie sie z PB dogodac coby na sektorach naszego MŁYNA nie wieszali swoich fan!! Jedno dobre ze PB wygralo ze zydkami ze lks-y
Nie rozumuja o co Ci łazi? Potrzebowali pomocy my im ta pomocno łapa wyciągli. Niw wiysz kej my takij łapy bydymy potrzebować.baxsio pisze:A mie jakos ku***ca brala jak zech loglondol te niebiesko-czerwone barwy na sektorze i te fany PB na naszym mlynie na Cichej.Nie moga !!!!!
Sorry jo wiem ze kibice sie dogodali ale jo nie umia to jak do mie PROFANACJA!!!!
Kumaci mogliscie sie z PB dogodac coby na sektorach naszego MŁYNA nie wieszali swoich fan!! Jedno dobre ze PB wygralo ze zydkami ze lks-y
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], stasiu1971, west72 i 53 gości