Czy w Chorzowie będzie sponsor strategiczny? cz. 2 :)
- Simone
- Kontakt:
Panie Lukaszu moze sie myle w imieniem Lukas, ja nie mam zamiaru pana obrazac czy zniewazac, bron Boze to nie jest moja domena. Ale z ta tajemniczoscia to jest piekna kurtyna . Wiem na czym to ma polegac. Ale z ta tajemniczosca nie jest to juz lekka przesada? Mozna robic pewna segregacje niektorych spraw i dawac do wiadomosci kibicom. Przeciez Ci szanowni kibice zyja sprawami swojego klubu. Sa nawet i tak mozna nazwac sponsorami klubu, placac za karnety czy bilety wstepu. Czy im tez za to cos sie nie nalezy? Robienie takiej tajemniczosci powoduje negatywne zjawisko, niedomowienia, zwady. A kto na tym bazuje? Prasa ktora dolewa oliwy do ognia . Przyklad ostatnie wiadomosci o silnym sponsorze Stall (nie jesten pewny nazwy) dla Chorzowskiego Ruchu. A sumie o co to chodzilo? Niby mieli byc na stadionie chodzili ogladali. I nic. I znowu jakas tajemnica.
Na przyszly sezon zycze wszystkim kibicom wiele emocji w 1-szej lidze i duzo udanych wystepow naszych zawodnikow.
Zeby bylo wiele radosci wiele przyjazni miedzy kibicami, aby to mozna bylo nazwac niebieska rodzina. Ale do tego to my wszyscy musimy sie przyczynic. Tak panie Lukas Michalski mam troche racji?
Na przyszly sezon zycze wszystkim kibicom wiele emocji w 1-szej lidze i duzo udanych wystepow naszych zawodnikow.
Zeby bylo wiele radosci wiele przyjazni miedzy kibicami, aby to mozna bylo nazwac niebieska rodzina. Ale do tego to my wszyscy musimy sie przyczynic. Tak panie Lukas Michalski mam troche racji?
-
- Kontakt:
popatrz ty jesteś kibicem - jesteś od dopingowania (ewntualnie możesz narzekać jak nasi graja kaszane 50% sezonu), ale do jasnej cholery po co masz wiedzieć o wszystkim kto z kim gada co załatwia - tym się zajmuja inne mądre głowy - nie ubliżając nikomu. Więc nigdy nie będzie w żadnym klubie tak, że kazdy normalny sektorowiec będzie wiedział o wszystkim bo o wszystkich ważnych sprawach wiedzą tylko sponsoprzy - bo to ich działka. Ruch na którym jest miejscu ? na 1 od dlugiego czasu gra fajną piłke i wygyrwa - więc czego jeszcze cholera chcieć ????? - Tak jesteśmy polaka i musimy cholera narzekać ? na wszystko ? trzea sie cieszyc z tego że po 1 jesteśmy na 1 miejscu po 2 że klimek jest w ch** lepszy od rogali i po 3 że pan klimek ma jakieś wizje i do nich będzie dążył . Więc póki wszystko jest ok proponuje nie narzekać do ku*** nędzy jak jakieś pi***olone baby???? i po 2 nie zawiścić komuś sponsora itp ??????? Bo ważne jest to co sie rob i a nie to co sie mówi chyba ? nie
pozdrawiam
pozdrawiam
DWA MIASTA,JEDEN KLUB KATOWICE KS.RUCH.Chorzów
- Patton
- Kontakt:
Pronox, Pronox, Pronox
Wartośc rynkowa spolki siega 200 mln zlotych. Tak jak Lukas napisal, ich czlowiek jest przewodniczacym rady nadzorczej. Panowie, Gornik ma medialnego sponsora. Legia tez miala Daewoo, Pogon, czy LKS rowniez bogatego sponsora. Ale my mamy kilku i nawet odejscie jednego nie spowoduje takich drastycznych rozwiazan, jak to sie stalo w wypadku Pogoni. Bedzie dobrze 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Sponsorzy Ruchu sa nie tylko powazni, ale i zakochani w tym klubie. Tego nie mozna przeliczyc na zlotowki. Poza tym watpie, aby Mariusz Klimek w wywiadzie udzielonym "Gazecie" zapowiadal nawet mistrzostwo bez koncepcji zbudowania budzetu na odpowiednim poziomie. Bo pieniadze, to nie wszystko, ale sa jednak bardzo istotne.
- Simone
- Kontakt:
Stary kibicu ...
Zmiany w Radzie Nadzorczej SSA Ruch Chorzów
(1.06.2007) › W związku z zaistniałymi zmianami w Radzie Nadzorczej Sportowej Spółki Akcyjnej "Ruch" Chorzów na początku przyszłego tygodnia odbędzie się konferencja prasowa, na której zostaną ujawnione jej szczegóły.
Taka informacja jest na oficjalnej stronie Ruchu Chorzow od wczoraj . Za jakis czas gdy w Klubie wzrosnie zatrudnienie napewno bedzie wszystko szybciej przedstawiane Ale do licha chyba nie to jest najistotniejsze ? Dla mnie np to szczegol ze sie dowiem troche pozniej Najwazniejsze ze to ma miejsce
Zmiany w Radzie Nadzorczej SSA Ruch Chorzów
(1.06.2007) › W związku z zaistniałymi zmianami w Radzie Nadzorczej Sportowej Spółki Akcyjnej "Ruch" Chorzów na początku przyszłego tygodnia odbędzie się konferencja prasowa, na której zostaną ujawnione jej szczegóły.
Taka informacja jest na oficjalnej stronie Ruchu Chorzow od wczoraj . Za jakis czas gdy w Klubie wzrosnie zatrudnienie napewno bedzie wszystko szybciej przedstawiane Ale do licha chyba nie to jest najistotniejsze ? Dla mnie np to szczegol ze sie dowiem troche pozniej Najwazniejsze ze to ma miejsce
-
Nie znam za bardzo Pronoxu... to powiem kilka słów o Reporterze...
Firma rozwija się w zawrotnym tempie, do tego stopnia, że już sama nie bardzo kontroluje swój rozrost, sklepy powstają wszędzie (także na rynkach wschodnich) i jest plan je poważnie zaatakować, najprawdopodobniej po wejściu na giełdę (o tym wejściu na giełdę jużdawno w PB pisano), z tego co słyszałem, to na reklamę rocznie wydali tam ok 10 mln zł... tak więc jest to niebylejaki sponsor, po za tym ma coś jeszcze ważniejszego... miłość do klubu... p. Klimek nawet jeśli się kiedyś rozmyśli z chęci sponsorowania Ruchu, to nie pi***olnie tym tak jak Daewoo Legią swego czasu itp...
p.s. fajnie by było wymyślić na ostatni mecz jakieś grube podziękowania dla Klimka, Wleciała... (może okrzyki w stylu tych dla G. Cieślika z okazji urodzin)
pzdr
Firma rozwija się w zawrotnym tempie, do tego stopnia, że już sama nie bardzo kontroluje swój rozrost, sklepy powstają wszędzie (także na rynkach wschodnich) i jest plan je poważnie zaatakować, najprawdopodobniej po wejściu na giełdę (o tym wejściu na giełdę jużdawno w PB pisano), z tego co słyszałem, to na reklamę rocznie wydali tam ok 10 mln zł... tak więc jest to niebylejaki sponsor, po za tym ma coś jeszcze ważniejszego... miłość do klubu... p. Klimek nawet jeśli się kiedyś rozmyśli z chęci sponsorowania Ruchu, to nie pi***olnie tym tak jak Daewoo Legią swego czasu itp...
p.s. fajnie by było wymyślić na ostatni mecz jakieś grube podziękowania dla Klimka, Wleciała... (może okrzyki w stylu tych dla G. Cieślika z okazji urodzin)
pzdr
- wolfik
- Kontakt:
Pronox juz wszedl na gielde, Reporter w nablizszym czasie tez wejdzie. Obie firmy rozwijaja sie dynamicznie, teraz chyba lownie na eksport stawiaja. Proonox ma jeszcze w planach jedna spora inwestycje w Dabrowie Górniczej. I co najwazniejsze to firmy stad, ktorych wlascicielami sa kibice Ruchu. Tacy sponsorzy to skarb.
Artykuly produkowane przez Pronox http://www.easytouch.pl/
Artykuly produkowane przez Pronox http://www.easytouch.pl/
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
moze cos w tym stylu http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewto ... 987#250987
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Dla tych którzy do konca nie znaja Pronox-u
Firma zaczynała jako hurtownia komputerowa - jesli macie w domu kompa to spora szansa ze przynajmniej czesc z jego podzespołów pochodzi z Pronoxu. Na Śląsku liczą się bowiem tylko 2 hurtownie sprzętu - Pronox i jeszcze taka jedna ale o tej drugiej nie ma potrzeby nic wiecej mówic...
Firma zaczynała jako hurtownia komputerowa - jesli macie w domu kompa to spora szansa ze przynajmniej czesc z jego podzespołów pochodzi z Pronoxu. Na Śląsku liczą się bowiem tylko 2 hurtownie sprzętu - Pronox i jeszcze taka jedna ale o tej drugiej nie ma potrzeby nic wiecej mówic...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
Jo wom ino napisza jedna mondro rzecz kero napisoł o dziwo jakiś żabol na żabskim forum:
"Łęczna w ubiegłym sezonie 2006/2007 miała wiykszy budżet od Bełchatowa"
a teraz wyciągnijscie sie sami wnioski, histeryki !!! i wieczne szkamroły..
Mariusz Klimek Dziękuję za wszystko i wielki szacunek. Tylko tak dali trzimać a wyniki przidom.
"Łęczna w ubiegłym sezonie 2006/2007 miała wiykszy budżet od Bełchatowa"
a teraz wyciągnijscie sie sami wnioski, histeryki !!! i wieczne szkamroły..
Mariusz Klimek Dziękuję za wszystko i wielki szacunek. Tylko tak dali trzimać a wyniki przidom.
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: