Śląsk Wrocław - RUCH Chorzów(07.04.2007; godzina 18:30)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Spali1920
Kontakt:

#226 Post autor: Spali1920 » 7 kwie 2007, o 22:45

sebaro pisze:Trochę lepsza gra niż w poprzednich meczach - ale i tak za słabo na słabiutki Śląsk :cry:
Znowu zostaje nadzieja, że w meczu z Zagłębiem zagrają tak jak na jesień.
Nie chce krakać ale mi się wydaję, że coś jest nie tak w drużynie - choć nie wiem co to może być.
zbyt wielko kadra i polowa co niy gro jest niezadowolono np.tako gwiazda jak Jakubowski
UN'08

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#227 Post autor: Goscioo » 7 kwie 2007, o 22:47

Marek Wleciałowski (trener Ruchu):
"- Uważam, że mój zespół rozegrał dobre spotkanie. Włożył w nie ogromny wysiłek i tym większe gratulacje dla trenera zespołu Śląska za zwycięstwo. Dobra dyspozycja mojej drużyny nie miała poparcia w skuteczności i wykończeniu akcji. Jedna bramka ustawiła to spotkanie, zespół gospodarzy był skuteczniejszy i zasłużenie to spotkanie wygrał. Dziękuję moim zawodnikom, którzy nie szczędzili zdrowia, co zresztą było widać na boisku. Jedna i druga drużyna nie szczędziła kości. To nie jest matematyka, gdzie wynik dodawania 2 dodać 2 zawsze wychodzi 4. To jest sport, gdzie się spotykają dwa zespoły, które walczą o zwycięstwo. Tak naprawdę ten wynik zawsze jest otwarty, gdziekolwiek by te drużyny były ulokowane w tabeli."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kz

#228 Post autor: kz » 7 kwie 2007, o 22:47

pozostaje nam tylko czekać i nic więcej... a co ma być to będzie :!:

niebieskifanatyk
Kontakt:

#229 Post autor: niebieskifanatyk » 7 kwie 2007, o 22:47

Spali1920 pisze:
sebaro pisze:Trochę lepsza gra niż w poprzednich meczach - ale i tak za słabo na słabiutki Śląsk :cry:
Nie chce krakać ale mi się wydaję, że coś jest nie tak w drużynie - choć nie wiem co to może być.
zbyt wielko kadra i polowa co niy gro jest niezadowolono np.tako gwiazda jak Jakubowski
Jakubowski dostol juz nieroz szans i pokozol ze gorzej gro niz chopcy na placu

Spali1920
Kontakt:

#230 Post autor: Spali1920 » 7 kwie 2007, o 22:49

Goscioo pisze:Marek Wleciałowski (trener Ruchu):
"- Uważam, że mój zespół rozegrał dobre spotkanie. Włożył w nie ogromny wysiłek i tym większe gratulacje dla trenera zespołu Śląska za zwycięstwo. Dobra dyspozycja mojej drużyny nie miała poparcia w skuteczności i wykończeniu akcji. Jedna bramka ustawiła to spotkanie, zespół gospodarzy był skuteczniejszy i zasłużenie to spotkanie wygrał. Dziękuję moim zawodnikom, którzy nie szczędzili zdrowia, co zresztą było widać na boisku. Jedna i druga drużyna nie szczędziła kości. To nie jest matematyka, gdzie wynik dodawania 2 dodać 2 zawsze wychodzi 4. To jest sport, gdzie się spotykają dwa zespoły, które walczą o zwycięstwo. Tak naprawdę ten wynik zawsze jest otwarty, gdziekolwiek by te drużyny były ulokowane w tabeli."

Wlaciał bawi sie chyba w filozofa
UN'08

Godzilla
Kontakt:

#231 Post autor: Godzilla » 7 kwie 2007, o 22:52

Prawda jest taka ze dla pilkarzy to tylko praca a dla nas bardzo wazny element zycia .... mysle ze Pan Panie Trenerze powinien to uswiadomic swoim pracownikom SZCZEGOLNIE PRZED NASTEPNYM MECZEM ... bo moim zdaniem mozna nie miec formy taki jest sport ale w takim przypadku powinno sie zchodzic z boiska na kolanach ze zmeczenia ... narazie tego nie widac a szczescie dzieki ktoremu dalej jestesmy liderem nie jest nam dane na zawsze .... ale dajmy im wsparcie jakiego dawno na Cichej nie bylo - doping calego stadionu od pierwszej do ostatniej minuty tak jak momentami z Polonia a oni niech zostawia zdrowie na murawie .... bo inaczej znowu nas bedzie 800 i spieprzymy szanse nie tylko na awans ale i rozwoj Naszego Ukochanego Klubu ...

staRvin
Kontakt:

#232 Post autor: staRvin » 7 kwie 2007, o 22:55

jak czytom te wypowiedzi po kolejnym zd...szpilu to mie kur...chyto !!!! :evil:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#233 Post autor: Simone » 7 kwie 2007, o 22:56

Wlecial znowu bredzi ... ale co tam niech sobie bredzi jak Ruch znowu zacznie grac

WSZYSCY NA SOSNOWIEC :!:

Spali1920
Kontakt:

#234 Post autor: Spali1920 » 7 kwie 2007, o 22:58

Ireneusz Adamski (obrońca Ruchu):
- Co z tego, że w przekroju byliśmy lepsi, jak z Wrocławia wyjeżdżamy bez punktów. Bardzo ich potrzebujemy, bo zmniejsza się przewaga do drugiej i trzeciej drużyny. Przykre jest to, że gramy piłką, ale brakuje tego ostatniego podania, które jest kluczem do sukcesu. To jest właśnie piłka. Lepiej grać piłkę brzydką i wygrywać, niż ładną i przegrywać. Nie chcę osądzać żadnego z kolegów za stratę gola. Mogliśmy przerwać tę akcję w środku pola i nie dopuścić do utraty bramki. Później były okazje do odrobienia strat, bo mieliśmy sytuacje, ale nie udało się. W imieniu całego zespołu chciałbym przeprosić naszych kibiców
No przynajmniej Adamski poczul skrucha ale teroz brac sie do roboty przed szpilem z altreichem i pokozac ze to niy jes godka no wiatr ciepana

WSZYSCY NA SOSNOWIEC :!:
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2007, o 23:03 przez Spali1920, łącznie zmieniany 1 raz.
UN'08

SODA's
Kontakt:

#235 Post autor: SODA's » 7 kwie 2007, o 22:59

staRvin pisze:

jak czytom te wypowiedzi po kolejnym zd...szpilu to mie kur...chyto !!!! :evil:
bo to ku*** gej abo jaki bez jajowiec
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#236 Post autor: west72 » 7 kwie 2007, o 23:01

Godzilla pisze:Prawda jest taka ze dla pilkarzy to tylko praca a dla nas bardzo wazny element zycia .... mysle ze Pan Panie Trenerze powinien to uswiadomic swoim pracownikom SZCZEGOLNIE PRZED NASTEPNYM MECZEM ... bo moim zdaniem mozna nie miec formy taki jest sport ale w takim przypadku powinno sie zchodzic z boiska na kolanach ze zmeczenia ... narazie tego nie widac a szczescie dzieki ktoremu dalej jestesmy liderem nie jest nam dane na zawsze .... ale dajmy im wsparcie jakiego dawno na Cichej nie bylo - doping calego stadionu od pierwszej do ostatniej minuty tak jak momentami z Polonia a oni niech zostawia zdrowie na murawie .... bo inaczej znowu nas bedzie 800 i spieprzymy szanse nie tylko na awans ale i rozwoj Naszego Ukochanego Klubu ...
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ!
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#237 Post autor: swce » 7 kwie 2007, o 23:03

hehe...z 3 zespolem ligi wygrywaja a z takim Ślaskiem Wrocław zdupili :roll: Czyli z Sosnowcem wygromy :lol: Az sie boja pomyslec o szpilu z Unia Janikowo :lol: :shock: Pilakarzy nie widziolch jak grali bestusz sie nie wypowiadom. Ale jak tak dalij bydzie to adijos OE............ :roll:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#238 Post autor: Simone » 7 kwie 2007, o 23:04

Adamski poczul skruche jednak skrucha nie uczyni z niego lepszego pilkarza a jego szczyt mozliwosci to mysle 3 liga

Wlecialowski prosze Cie nie badz glupi i zawziety i zrezygnuj na mecz z Sosnowcem z Jezierskiego i Adamskiego

Bonk poszedl w odstawke i wyglada to mimo wszystko lepiej

Awatar użytkownika
waRan1920
Kontakt:

#239 Post autor: waRan1920 » 7 kwie 2007, o 23:08

ale świeta :[

po takich wiadomościach odechciewa sie myśleć na temat następnego meczu!

z takimi wynikami na wyjazdach to możemy zapomniec o OE :( Mam nadzieje że przez święta chłopaków coś natchnie do lepszej gry. A Wleciałowski niech otworzy oczy i obiektynie spojrzy kto jak gra!

złyyyyyy:/
: : : Wielka Niebieska eRka : : :

WojtasMCE
Kontakt:

#240 Post autor: WojtasMCE » 7 kwie 2007, o 23:10

Spali1920 pisze:

w sumie mosz recht na ch** nom 2 składy , niby równe a jak czeba zrobić zmiana to niy ma kogo dac i wychodzi tak jak dzisiaj , szkoda że Balul odeszedł a kupili jakiś ću** co jak narazie chu** pokozali , w tyj rundzie Niebiescy nie zagrali choć jednego dobrego szpilu (patrz Drużyna z Jesieni) , z taką grą awansujemy do 3 ligi kaj murawy są jeszcze gorsze niż w 2
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2007, o 23:12 przez WojtasMCE, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ