Przygotowania/sparingi
-
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
Wie ktoś z jakiej przyczyny nie ma Lachendro w kadrze na obóz? Fest na niego liczyłem.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdzie napisałem, że liczę na Szulczka?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z Lachendro to jest tak samo dziwna sprawa jak wcześniej z Barnowskim. Jakoś statystycznie nad wyraz często trafiamy na takie przypadki.
Jaki numer w sparingu z Wartą miał ten Leśniak-Paduch. To był ten co w drugiej połowie grał na środku obrony z 24 czy inny jakiś?
Jaki numer w sparingu z Wartą miał ten Leśniak-Paduch. To był ten co w drugiej połowie grał na środku obrony z 24 czy inny jakiś?
Ostatnio zmieniony 30 cze 2025, o 15:43 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Już nie karzesz wy***rdalać kto nie popierał Szulczka. Twój Idol okazał sie wuefistą .
-
- Kontakt:
Tak z ciekawosci..
Ruch wygrywa mecze i konczy runde na miejscu 1-2
Ciagle jebiemy Szulczka?
Ruch wygrywa mecze i konczy runde na miejscu 1-2
Ciagle jebiemy Szulczka?
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kolejny który ma problemy ze zrozumiemiem tekstu pisanego. Szulczek to żaden mój idol, ja tylko pisałem żeby zostawić DS bo nie ma sensownej alternatywy i warto dać popracować mu dłużej. Wtedy na chłodno można oceniać jego pracę. Widocznie oceniono, że popełniane przez niego błędy nie były na tyle krytyczne, aby go zwalniać, albo nie mieliśmy nikogo ciekawego w zanadrzu. To samo pisałem o Misiu, ale akurat DS był wolny, więc poniekąd ta decyzja się broniła.
Wam się marzy Lechia w 2014 - 6 trenerów w rok. za***isty kierunek!

- Rickenn10
- Kontakt:
Tutaj wszyscy chcą powrotu Fornalika tak jakby miał wrócić jak jakiś zbawiciel i nagle zrobić z Ruchu hegemona.
W Lubinie miał dużo lepsze zaplecze i nic z tego nie wynikało dość powiedzieć, że średnia na mecz (1,39pkt) była jedną z najniższych jakie notował w klubach a w ostatnich latach niższą (1,22pkt) miał tylko w...
Ruchu
W Lubinie miał dużo lepsze zaplecze i nic z tego nie wynikało dość powiedzieć, że średnia na mecz (1,39pkt) była jedną z najniższych jakie notował w klubach a w ostatnich latach niższą (1,22pkt) miał tylko w...
Ruchu

-
- Kontakt:
Wydaje mi się, że ten co grał najpierw na lewej, a potem w środku, to Klaja. Jeśli miałbym kogoś na siłę wyróżnić z nowych po sparingu to on i Łukowiak grający z lewej (chyba w drugiej połowie). Klaja na obóz jedzie, Łukowiak nie.
-
- Kontakt:
Proszę zwróć uwagi kto to pisze i jaki jest klimat WSZYSTKICH uwagi Tego GOŚCIA (w dosłownym znaczeniu )
moRawa
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wg składu to Klaja grał na lewej na początku z 34 i on jest dużo drobniejszy od tego co potem grał na środku obrony z 24. Wiem, że na numery nie ma co patrzeć, bo u nos mieli inne numery na koszulkach inne na batkach, ale nie ino numer, ale z postury i nawet buty mioł inne. Ten o którego mi chodzi na pewno nie groł wcześniej na lewej obronie
Klaja mioł czorne, a ten o kerym pisza co nie wiem właśnie czy to jest ten Leśniak-Paduch mioł w drugiej połowie czerwone, abo pomarańczowe
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke