Licentia Poetica. Nie było moim zamiarem obrażanie niepełnosprawnych. Jeśli poczułeś się urażony, to przepraszam.Mikoruch pisze: ↑12 cze 2025, o 18:07...chropaczow pisze: ↑12 cze 2025, o 12:53Pewnie tak nie jest, ale niestety tak to wygląda. Obóz w Belek, świetne nastroje, a potem szpil i wyglądają jak z łapanki w zakładzie dla niepełnosprawnych. Tak jest od pewnego czasu. Łezka w oku się kręci, na samo wspomnienie Oresta Lenczyka. Twarda ręka, bez dyskusji i zapierdalanie na obozie. Zawsze kondycyjnie Ruch był w topie. No ale do tego, potrzebny jest trener, nie półśrodki.
Nie wydaje Ci się, że to obraża tych ludzi (zakładzie dla niepełnosprawnych) ?
Proponuję lepiej dobierać porównania ...
Przygotowania/sparingi
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
-
- Kontakt:
Do Turcji nie znaleźli sponsora 

-
- Kontakt:
Za to kibice mają profesjonalne wymagania wobec nieprofesjonalnego klubu.
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mnie to nie obraziło, ale innych już mogłoby. Obyśmy nigdy nie trafili do tej grupy. Dzięki za zreflektowanie sięchropaczow pisze: ↑12 cze 2025, o 18:15Licentia Poetica. Nie było moim zamiarem obrażanie niepełnosprawnych. Jeśli poczułeś się urażony, to przepraszam.Mikoruch pisze: ↑12 cze 2025, o 18:07...chropaczow pisze: ↑12 cze 2025, o 12:53Pewnie tak nie jest, ale niestety tak to wygląda. Obóz w Belek, świetne nastroje, a potem szpil i wyglądają jak z łapanki w zakładzie dla niepełnosprawnych. Tak jest od pewnego czasu. Łezka w oku się kręci, na samo wspomnienie Oresta Lenczyka. Twarda ręka, bez dyskusji i zapierdalanie na obozie. Zawsze kondycyjnie Ruch był w topie. No ale do tego, potrzebny jest trener, nie półśrodki.
Nie wydaje Ci się, że to obraża tych ludzi (zakładzie dla niepełnosprawnych) ?
Proponuję lepiej dobierać porównania ...

-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gramy sparing z spadkowiczem i wyglądamy momentami gorzej od niego 

-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeden Warciany Walus wciąga nosem wszystkich naszych pomocników i nie tylko . Jaka ch***ia była taka jest dalej.
-
- Kontakt:
Warta skład z łapanki a zdecydowanie lepsi. Już oczami wyobrażni widzę ten sezon z wuefistą 

-
- Kontakt:
Niech mi ktoś napisze że należy nam się ekstraklasa to umrę że śmiechu organizacja tego meczu to jakiś kabaret
O piłkarzach szkoda gadać
Gdzie szukać pozytywów ? Chyba tylko tutaj https://weszlo.com/2025/06/26/sparingi- ... a-analiza/
Gdzie szukać pozytywów ? Chyba tylko tutaj https://weszlo.com/2025/06/26/sparingi- ... a-analiza/
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z jednej strony przed wyjściem oglądałem sparing Widzewa ze Zniczem i tam był jeszcze większy chodzony niż tu.
Mnie to dziwi, szczególnie, że w połowie zaczynali ludzie, którzy walczą o tą kadrę, a w końcówce to praktycznie już wszyscy tacy grali. Więc nie podejrzewam, że nie grali na całego, a to oznacza jedno, że mimo wszystko daleka droga przed nimi. Jasne wielokrotnie pisałem i dalej tak uważam, że inaczej się gra jak się jest jedynym juniorem, a inaczej jak cała twoja strona czy pół składu to juniorzy. W miarę pozytywny Potoczny, kto wie czy jak odejdzie Turk to w paru meczach nie zagramy z nim jako młodzieżowcem na boisku. Choć wiadomo, że Warta aż tak wysoko poprzeczki nie postawiła szczególnie ilość dośrodkowań za duża u nich nie była.
W drugiej połowie przez te 40 minut to chyba ciężko było odnotować półskładnej akcji, a ogólna ilość gdzie w jakikolwiek sposób wrzucali piłkę też nie wielka. I znów standard nie mal każda piłka wypadająca przed pola karne trafiał do Warciarzy, a nie do nas, jakby była wielka pustka w środku
Gdyby nie to, że to oficjalnie ostatni mecz na takiej Cichej to mecz nie warty grama uwagi.
W sumie na pocieszenie można napisać to tylko sparing, pierwszy sparing, w mocno eksperymentalnym składem.
Mnie to dziwi, szczególnie, że w połowie zaczynali ludzie, którzy walczą o tą kadrę, a w końcówce to praktycznie już wszyscy tacy grali. Więc nie podejrzewam, że nie grali na całego, a to oznacza jedno, że mimo wszystko daleka droga przed nimi. Jasne wielokrotnie pisałem i dalej tak uważam, że inaczej się gra jak się jest jedynym juniorem, a inaczej jak cała twoja strona czy pół składu to juniorzy. W miarę pozytywny Potoczny, kto wie czy jak odejdzie Turk to w paru meczach nie zagramy z nim jako młodzieżowcem na boisku. Choć wiadomo, że Warta aż tak wysoko poprzeczki nie postawiła szczególnie ilość dośrodkowań za duża u nich nie była.
W drugiej połowie przez te 40 minut to chyba ciężko było odnotować półskładnej akcji, a ogólna ilość gdzie w jakikolwiek sposób wrzucali piłkę też nie wielka. I znów standard nie mal każda piłka wypadająca przed pola karne trafiał do Warciarzy, a nie do nas, jakby była wielka pustka w środku
Gdyby nie to, że to oficjalnie ostatni mecz na takiej Cichej to mecz nie warty grama uwagi.
W sumie na pocieszenie można napisać to tylko sparing, pierwszy sparing, w mocno eksperymentalnym składem.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Patrząc na dzisiejszy mecz, a szczególnie na drugą jego odsłonę, to mi się przypominały nasze castingi na tej murawie parę lat temu.
Nie mam pojęcia po co my "testujemy" niektórych ludków jak widać na pierwszy rzut oka że to nie ten garnitur...
Na dziś, pomimo że to początek, obraz nędzy i rozpaczy
Nie mam pojęcia po co my "testujemy" niektórych ludków jak widać na pierwszy rzut oka że to nie ten garnitur...
Na dziś, pomimo że to początek, obraz nędzy i rozpaczy

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Największym problemem jest Szulczek. Formacje rozjebane, obrona dziurawa jak po wybuchu. Nie chodzi o ten sparing, ale jego Ruch będzie kaleczył co już przerabialiśmy. On się nie zmieni, Ruch nie bedzie grał lepiej.19gorek20 pisze: ↑28 cze 2025, o 18:52Niech mi ktoś napisze że należy nam się ekstraklasa to umrę że śmiechu organizacja tego meczu to jakiś kabaret
-
- Kontakt:
Nie wiem, będą mieć jeszcze tych sparingów parę, nie szło wtedy posprawdzać se tych juniorów?
Mecz, który przejdzie do historii, mecz na którym jest blisko 10 koła ludzi, którzy zapłacili by na nim być a oni zaserwowali nam takie coś. Ktoś napiszę, że nie o wynik dziś chodziło, no ale mam jakiś niesmak.
Druga sprawa, wiedzieli jaka będzie pogoda i ile będzie to trwać. Nie szło załatwić parę palet półlitrowej wody mineralnej i sprzedawać nawet na murawie przez płot? Dobrze, że można było wyjść z stadionu I wejść spowrotem na stadion bo ludzie by pomdleli w tych rajach do sztandów z piciem.
Mecz, który przejdzie do historii, mecz na którym jest blisko 10 koła ludzi, którzy zapłacili by na nim być a oni zaserwowali nam takie coś. Ktoś napiszę, że nie o wynik dziś chodziło, no ale mam jakiś niesmak.
Druga sprawa, wiedzieli jaka będzie pogoda i ile będzie to trwać. Nie szło załatwić parę palet półlitrowej wody mineralnej i sprzedawać nawet na murawie przez płot? Dobrze, że można było wyjść z stadionu I wejść spowrotem na stadion bo ludzie by pomdleli w tych rajach do sztandów z piciem.
-
- Kontakt:
"Wszystkich ktorzy wzieli zice uprzejmie prosze o zwrot! "
Andrzej K.
Andrzej K.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)