Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
koszty organizacji meczu są w miarę stałe, jedynie daniny na rzecz państwa coraz wyższe
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
https://sportdziennik.com/podziekowania ... rozchodza/
Wela potwierdzo, że musioł odejść bo niy pasowoł glacokowi.
Wela potwierdzo, że musioł odejść bo niy pasowoł glacokowi.
ZAWSZE NIYBIESKI
-
- Kontakt:
Przecież to są tylko założenia, bardzo prymitywne, a nie analiza przychodów netto / brutto.
W spółce powinny być dokładniejsze dane na podstawie których można stworzyć analizę przychodów łącznie z podatkami jako np załącznik do biznes planu,
Nie wiem jakie są koszty organizacji meczu ale nie o to chodzi bo kasa z biletów to tylko czesc przychodów, pozostałe to sponsorzy , banery i inne,
Ważne żeby pomyłka w przychodach albo ich niedoszacowanie było jak najniższe,
na chwilę obecną esa Nie ma chyba żadnych planów przychodów ani kosztów,
może nowy prezes połapie tematy i przedstawi coś konkretnego
W spółce powinny być dokładniejsze dane na podstawie których można stworzyć analizę przychodów łącznie z podatkami jako np załącznik do biznes planu,
Nie wiem jakie są koszty organizacji meczu ale nie o to chodzi bo kasa z biletów to tylko czesc przychodów, pozostałe to sponsorzy , banery i inne,
Ważne żeby pomyłka w przychodach albo ich niedoszacowanie było jak najniższe,
na chwilę obecną esa Nie ma chyba żadnych planów przychodów ani kosztów,
może nowy prezes połapie tematy i przedstawi coś konkretnego
-
- Kontakt:
Skonczcie z ta polityka, przynajmniej na tym forum. Mamy temat stadionu i w zupelnosci wystarczy.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No właśnie. Jeśli dojący bez umiaru są dalej w klubie lub z nim powiązani to nie będzie miało sensu...
Ilość ludzi na szpilu da odpowiedź.
Wg mnie bojkot indywidualny będzie widoczny.
Kibic Ruchu powiedział dość. Tu nie może być pół środków. A rak chyba jest bo dalej nie ma audytu, kto kasował i kasuje, za co itp. Gdyby to było transparentne ludzie wracają. A tak mają swoj rozum i nie ufają. Jak dla mnie S.A. poszła na taki układ bo inaczej by klękli.
Jak dla mnie to musialo walnąć do zera i start od nowa na tych zgliszczach z tym czy innym UM. I wtedy ten milion od kibiców mialby moc, może nawet by mieć 50,1 %.
A teraz .... agonia trwa...
obym się mylił ...
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Mam ogromnie mieszane nastroje, wewnętrznie dalej jakoś nie ufam Bikowi, Kurczykowi i ich intencjom, tak samo intencjom prezydenta misia koali - ale, że ma być pogoda, nie mam co robić to na mecz se pójdę. Zobaczymy jak to będzie.
-
- Kontakt:
Szkoda, ze nie na pompy na szpil tzn. komu dobro Ruchu to wraca itd. A tak mamy kto będzie to będzie... pzdr.
-
- Kontakt:
ile to razy było już napisane. Nie dało się teraz położyć SA tak, żeby zacząć od zera ale z historią etc...mógłyś se założyć nowy klub w B klasie i grać. Tylko po co tworzyć coś nie związane z Ruchem?Mikoruch pisze: ↑11 paź 2019, o 21:28No właśnie. Jeśli dojący bez umiaru są dalej w klubie lub z nim powiązani to nie będzie miało sensu...
Kibic Ruchu powiedział dość. Tu nie może być pół środków. A rak chyba jest bo dalej nie ma audytu, kto kasował i kasuje, za co itp. Gdyby to było transparentne ludzie wracają. A tak mają swoj rozum i nie ufają. Jak dla mnie S.A. poszła na taki układ bo inaczej by klękli.
Jak dla mnie to musialo walnąć do zera i start od nowa na tych zgliszczach z tym czy innym UM. I wtedy ten milion od kibiców mialby moc, może nawet by mieć 50,1 %.
obym się mylił ...
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Grupa nieprzypadkowych, porządnych kibiców doprowadziła do maksymalnie dobrego porozumienia z "właścicielami".
Nas resztę kibiców słowo "sprawdzam" kosztuje 30 zł, do końca roku.
Za te drobne nikt się nie wzbogaci a My nie zbiedniejemy.
Ja dam temu projektowi szanse, proszę o nią i Was.
Nas resztę kibiców słowo "sprawdzam" kosztuje 30 zł, do końca roku.
Za te drobne nikt się nie wzbogaci a My nie zbiedniejemy.
Ja dam temu projektowi szanse, proszę o nią i Was.
gipcu pisze: ↑11 paź 2019, o 21:47ile to razy było już napisane. Nie dało się teraz położyć SA tak, żeby zacząć od zera ale z historią etc...mógłyś se założyć nowy klub w B klasie i grać. Tylko po co tworzyć coś nie związane z Ruchem?Mikoruch pisze: ↑11 paź 2019, o 21:28No właśnie. Jeśli dojący bez umiaru są dalej w klubie lub z nim powiązani to nie będzie miało sensu...
obym się mylił ...
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jaka pompa, to my robimy pompę, wśród rodziny,znajomych, sąsiadów..... Ja jadę z synem na mecz AP Ruch z rodzicami na Kraków o 8 wracamy i wszyscy w 50 osób idziemy na mecz!!! Skończę już narzekać, to takie typowo polskie, dawac na szpil!!!
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
-
- Kontakt:
USpokój się...frekwencja ponad 3 bd mega sukces jak dla nas, szczewa 20
-
- Kontakt:
Bez pompy, stara idzie?
-
Niebiescy,
nie ma co narzekać, że może będzie 2k czy 3k, bo po takich zawirowaniach w Klubie jeszcze wielu ma wątpliwości. Wiecie sami, że zwycięstwa i dobra atmosfera przyciąga tłumy, a to co działo się w Klubie przez ostatnie lata, zniechęciło bardzo wielu Kibiców.
Zrobiliście bardzo wiele! Wywalczyliście szereg postulatów, usunęliście kilku szkodników /jeszcze paru zostało/ i w końcu Niebieski jest Prezesem! Za chwilę będziemy mieli w RN kolejnych dwóch Niebieskich i to będzie po raz pierwszy faktyczna kontrola nad Klubem!
Musimy pomyśleć jak szybko pomóc Siemionowi, bo uwierzcie mi, że On się tam sam wykończy. Właśnie po to przekonywałem pół roku temu p. Bika, że jednoosobowy Zarząd to gehenna! A Siemion ma jeszcze UKS. Ja będę Mu pomagał dopóki będę mógł, ale obawiam się, że moja obecność w Klubie może być bardzo źle odbierana przez jednego z polityków, który jak już wiemy - Ruch ma głęboko w rzici!
Teraz potrzebujemy pozytywistycznej pracy u podstaw, spokoju wokół Klubu, ciągu dobrych wiadomości, żeby budować dobry PR wokoło Ruchu!
Każde dobre i pozytywne wydarzenie musi być nagłaśniane a jednocześnie Niybiescy - to nie koniec negocjacji z akcjonariuszami. Tam wciąż są rzeczy, które wymagają Waszej obecności i Waszego udziału.
Z drugiej strony musimy pokazać, że społeczność Kibiców może i w rzeczywisty sposób będzie wspierać Klub, ale ja postawiłbym ten warunek, który proponowałem sam, będąc wiceprezesem - że każda złotówka za karnety, bilety, gadżety zakupione przez Kibiców - MUSI BYĆ ROZLICZONA I IŚĆ TYLKO NA BIEŻĄCE DZIAŁANIA KLUBU, na pensje dla zawodników, trenerów, pracowników, na zabezpieczenie pierwszej drużyny i szkolenia młodzieży AP, a nie na stare długi... To tylko część z tych rzeczy, o które wciąż trzeba walczyć.
Budowanie atmosfery na stadionie to kolejny ważny punkt. To co osiągnął Simon, to trzeba pielęgnować, bo takie sektory przyciągają kolejne całe rodziny na szpile. Wasze zaje...ste oprawy meczów i doping to kolejny magnes na stadion i oczywiście, jak Bóg da - najważniejszy magnes - to zwycięstwa Niebieskich, a minimum to, co przecież teraz tak pokazują - WALKA, WALKA i jeszcze raz WALKA!
Cieszmy się tym co mamy. Patrzmy dookoła na to, co możemy sami poprawić. Szukajmy nowych rozwiązań i pomysłów, ale przede wszystkim, po tym trudnym, ale konstruktywnym DIALOGU /pierwszy krok/, który dał nam kolejny krok - ZGODĘ, teraz postarajmy się o ten trzeci krok WSPÓŁPRACĘ i ani się nie obejrzymy, jak przyjdzie ten ostatni, najbardziej oczekiwany - WYNIKI!
Musimy się skupić na poszukiwaniu finansowania Klubu, zarówno spośród nas, dalej w środowisku lokalnych małych przedsiębiorców, aż po większych i konkretnych sponsorów.
ZIARNKO DO ZIARNKA...
pyRsk i do zobaczynio na szpilu
nie ma co narzekać, że może będzie 2k czy 3k, bo po takich zawirowaniach w Klubie jeszcze wielu ma wątpliwości. Wiecie sami, że zwycięstwa i dobra atmosfera przyciąga tłumy, a to co działo się w Klubie przez ostatnie lata, zniechęciło bardzo wielu Kibiców.
Zrobiliście bardzo wiele! Wywalczyliście szereg postulatów, usunęliście kilku szkodników /jeszcze paru zostało/ i w końcu Niebieski jest Prezesem! Za chwilę będziemy mieli w RN kolejnych dwóch Niebieskich i to będzie po raz pierwszy faktyczna kontrola nad Klubem!
Musimy pomyśleć jak szybko pomóc Siemionowi, bo uwierzcie mi, że On się tam sam wykończy. Właśnie po to przekonywałem pół roku temu p. Bika, że jednoosobowy Zarząd to gehenna! A Siemion ma jeszcze UKS. Ja będę Mu pomagał dopóki będę mógł, ale obawiam się, że moja obecność w Klubie może być bardzo źle odbierana przez jednego z polityków, który jak już wiemy - Ruch ma głęboko w rzici!
Teraz potrzebujemy pozytywistycznej pracy u podstaw, spokoju wokół Klubu, ciągu dobrych wiadomości, żeby budować dobry PR wokoło Ruchu!
Każde dobre i pozytywne wydarzenie musi być nagłaśniane a jednocześnie Niybiescy - to nie koniec negocjacji z akcjonariuszami. Tam wciąż są rzeczy, które wymagają Waszej obecności i Waszego udziału.
Z drugiej strony musimy pokazać, że społeczność Kibiców może i w rzeczywisty sposób będzie wspierać Klub, ale ja postawiłbym ten warunek, który proponowałem sam, będąc wiceprezesem - że każda złotówka za karnety, bilety, gadżety zakupione przez Kibiców - MUSI BYĆ ROZLICZONA I IŚĆ TYLKO NA BIEŻĄCE DZIAŁANIA KLUBU, na pensje dla zawodników, trenerów, pracowników, na zabezpieczenie pierwszej drużyny i szkolenia młodzieży AP, a nie na stare długi... To tylko część z tych rzeczy, o które wciąż trzeba walczyć.
Budowanie atmosfery na stadionie to kolejny ważny punkt. To co osiągnął Simon, to trzeba pielęgnować, bo takie sektory przyciągają kolejne całe rodziny na szpile. Wasze zaje...ste oprawy meczów i doping to kolejny magnes na stadion i oczywiście, jak Bóg da - najważniejszy magnes - to zwycięstwa Niebieskich, a minimum to, co przecież teraz tak pokazują - WALKA, WALKA i jeszcze raz WALKA!
Cieszmy się tym co mamy. Patrzmy dookoła na to, co możemy sami poprawić. Szukajmy nowych rozwiązań i pomysłów, ale przede wszystkim, po tym trudnym, ale konstruktywnym DIALOGU /pierwszy krok/, który dał nam kolejny krok - ZGODĘ, teraz postarajmy się o ten trzeci krok WSPÓŁPRACĘ i ani się nie obejrzymy, jak przyjdzie ten ostatni, najbardziej oczekiwany - WYNIKI!
Musimy się skupić na poszukiwaniu finansowania Klubu, zarówno spośród nas, dalej w środowisku lokalnych małych przedsiębiorców, aż po większych i konkretnych sponsorów.
ZIARNKO DO ZIARNKA...
pyRsk i do zobaczynio na szpilu

-
- Kontakt:
Tym Kotala se nachyto w końcu 

-
- Kontakt:
Jo z Warszawy już wczoraj wyjechał, bo sie nie umia szpilu doczekać. WSZYSCY NA SZPIL bez wymówek!