Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
nie ciebie pytałam wy tylko szukacie problemy wgorolach ludzie nawet niewiecie pewnych zeczy zktorymi gorole nie maja nic wspolnego
jup
-
- Kontakt:
Panowie trza wracać na stadion dzisiej pod bramom było z30 Chopa z gieksy i czuli się bezkarni bo wiedzieli że nas nima jak czuli się nasi zawodnicy słyszonc te wyzwiska tego na Ruchu jeszcze nigdy nie było !!!!!
-
- Kontakt:
Kolego Oni byli pod bramą bo wiedzieli że Nas nie ma, a my im skasowali 44 fany

- pRedatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- _BiADACZ_
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ile przed meczem tam byli i jak długo się kręcili?
Proponuje się dobrze zmobilizować na najbliższy UKS.
Sorry, że nie w temacie. Po odpowiedzi usunę post.
-
- Kontakt:
Po rozpoczęciu meczu się pojawili. Byli przez kilka minut, coś tam ze dwa razy pośpiewali i szybko zniknęli. Widać mieli swoje sprawy i musieli już

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Za ten "ruch" z bomby powinien byc ban. Ewentualnie sie popraw jak 30 lat jezdzisz. Za bledy nie bede sie dopierdzielal bo szacuje ze masz cos kolo 50tki a wydaje mi sie z tego co widze w zyciu ze kiedys olewano Polski w szkolach.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
- MLeko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Polski", w kontekście - język- piszemy małą literąsomebody_correct pisze: ↑29 wrz 2019, o 13:30Za ten "ruch" z bomby powinien byc ban. Ewentualnie sie popraw jak 30 lat jezdzisz. Za bledy nie bede sie dopierdzielal bo szacuje ze masz cos kolo 50tki a wydaje mi sie z tego co widze w zyciu ze kiedys olewano Polski w szkolach.

EDIT:
Teraz widzę, że to forumowa cenzura/autokrekta poprawia pisownię. Zwracam honor.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2019, o 19:18 przez MLeko, łącznie zmieniany 1 raz.
- MLeko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy winni "szwindli" zostaną rozliczeni i pociągnięci do odpowiedzialności karnej i/lub finansowej?Wela pisze: ↑28 wrz 2019, o 18:46Mam już bardzo obszerny obraz tego, jak traktowani byli Kibice Ruchu przez szereg lat. Poznałem już większość szfindli od środka, jak to wyglądało w Klubie. Bardzo dużo rozmawiam z pracownikami, z wieloma z Was i wyrobiłem sobie już opinię nie taką z zewnątrz, ale i jak to wyglądało od środka.
A propos krytyki... Jedynie hejtowanie spływa po mnie jak woda po kaczce. Konstruktywną krytykę biorę sobie do serca. Macie pełne prawo krytykować, bo co tu się działo przez te długie lata, to ludzkie pojęcie przechodzi... I w tym temacie przyznaję Ci rację...
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak wiem ze piszemy mala i o korekcie tez masz racje. Sam popelniam bledy chociarz staram sie nie. Przecinkow prawie nigdy nie uzywam. Nie jestem polonista. Jednak po tym jak widze pisownie dziadkow ciotek itd z zona sie czesto z tego smiejemy. Stad moje stwierdzenie. PyRskMLeko pisze: ↑29 wrz 2019, o 19:11"Polski", w kontekście - język- piszemy małą literąsomebody_correct pisze: ↑29 wrz 2019, o 13:30Za ten "ruch" z bomby powinien byc ban. Ewentualnie sie popraw jak 30 lat jezdzisz. Za bledy nie bede sie dopierdzielal bo szacuje ze masz cos kolo 50tki a wydaje mi sie z tego co widze w zyciu ze kiedys olewano Polski w szkolach.
EDIT:
Teraz widzę, że to forumowa cenzura/autokrekta poprawia pisownię. Zwracam honor.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
"chociaż". Twoje wnuki z żonami też będą się z Ciebie śmiać. 

-
- Kontakt:
Co to jest, temat profesora Miodka? Dejcie se spokój już z tą gramatyką
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tu raczej chodzi bardziej o ortografię , niż o gramatykę

Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt: