Reprezentacja Górnego Śląska - Polska

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
barszczu
Kontakt:

heh

#211 Post autor: barszczu » 3 gru 2006, o 17:17

bilet na kupbilet.pl zakupiłem, ponieważ informacje są takie, że do wolnej sprzedaży trafią bilety tylko w wypadku, gdy nie sprzedadzą wszystkich przez neta, chce zamawiać, patrze a tu 1 zł opłaty za odbiór osobisty w Rudzie Śl. niezły lol - gdzie sie jeszcze za odbiór osobisty biletu płaci? :P:P:P

pzdr

barszczu
Kontakt:

#212 Post autor: barszczu » 3 gru 2006, o 17:44

będzie przedsprzedaż w ŚZPN i kasach na Cichej ale tylko w wypadku, gdy przez internet nie sprzeda się całość

W DZ pisało, iż na mecz wpuszczą tylko 7,5 tys. - o ile na mecze Ruchu wiadomo, że wejdzie każdy kto przyjdzie, o tyle na kadre nie wiem czy nie będzie jakichś komplikacji...

pzdr

Blue-White.....
Kontakt:

#213 Post autor: Blue-White..... » 3 gru 2006, o 18:46

Jak by ktorys z mlyna przeczytol to i sie zastanowil czy szlo by zrobic takie cos np. przed szpilem kajs na luku moze po prawej stronie albo na przeciwko trybuny zostawic 23 miejsca wolne i na kazdym miejscu postawic po jednym zniczy mysle ze to by byl dobry GEST NAS KIBICOW RUCHU W STRONE POLEGLYCH GORNIKOW I ICH RODZIN !!!! ALBO 23 RACE JAK BEDZIE MINUTA CISZY PRZED SZPILEM !!!! Wiem ze to sa koszty ale to co my ciepali do puszkek szlo by troche na to przeznaczyc a moze spytac sie dzilaczy Ruchu czy by wylozyli na te 23 znicze..? kieruje to do gosci co maja wtyki z dzialaczami a moze i Hetman mogby to zalatwic pozdro mom nadzieja ze nie bedzie jakis Chaji na tym szpilu czy cos takiego !!!! BO TO NIE ODPOWIDNIA CHWILA I CZAS NA TO !!!!!!

BlueTerRor
Kontakt:

#214 Post autor: BlueTerRor » 3 gru 2006, o 21:44

WSZYSCY NA ŻÓŁTO-NIEBIESKO !! Mobilizacja :D:D:D

wojtas 81

#215 Post autor: wojtas 81 » 3 gru 2006, o 21:48

Blue-White... Bardzo dobry pomysl!!!

toRpeda
Kontakt:

#216 Post autor: toRpeda » 4 gru 2006, o 14:02

przelew zrobiony i 8 odbiera se bilecik już w Rudzie Śląskiej:)
Acha jedno pytanie kiedy w końcu je ten mecz 9 czy 12 bo na kupbilet pisze 12
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#217 Post autor: swce » 4 gru 2006, o 19:37

Bilety w kasach bydom sprzedawane w czwortek czy już w środa? prosza o odpowiedź

JEDI_V
Kontakt:

#218 Post autor: JEDI_V » 4 gru 2006, o 20:53

Co by ino siary niy bylo,to idzie na calo Polska,zeby nom potym na wiosna przez poru debili niy robiyli problemow przy wywalczeniu awansu :?
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

toRpeda
Kontakt:

#219 Post autor: toRpeda » 4 gru 2006, o 20:59

Dobra moje pytanie nie aktualne 9 przegapiłch bo patrzołch na miesiąc a nie na dzień:D to 9 wszyscy na żółto niebiesko
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie

19=>ReIZeR<=20

#220 Post autor: 19=>ReIZeR<=20 » 5 gru 2006, o 12:39

cze a nie wiecie czy to prawda ze nie mozna byc w barwach tzn ino z Górnego Śląska i Polski???

reden
Kontakt:

#221 Post autor: reden » 5 gru 2006, o 13:22

19=>ReIZeR<=20 pisze:cze a nie wiecie czy to prawda ze nie mozna byc w barwach tzn ino z Górnego Śląska i Polski???
Bez barw klubowych. Yno Polski abo Górnygo Slonska.

BlUe1920Gi[R]L

#222 Post autor: BlUe1920Gi[R]L » 5 gru 2006, o 14:26

te to znaczy ze jak byda chciala kupic bilet w sobota przed szpile to juz nie bydzie...???? :?: :?: :?: :?: :?:

toRpeda
Kontakt:

#223 Post autor: toRpeda » 5 gru 2006, o 14:35

BlUe1920Gi[R]L
jest taka możliwość że nie będzie ale może być nie wiadomo zależy czy wykupią wszystkie

los_madeyos

#224 Post autor: los_madeyos » 5 gru 2006, o 14:37

Jak przez internet wszytskie wykupia to przed meczem juz nie kupisz. Ale jak nie sprzedadzą całej puli przez sieć, to wtedy będzie sprzadać w kasach pod stadionem.

Pozdrawiam

BlUe1920Gi[R]L

#225 Post autor: BlUe1920Gi[R]L » 5 gru 2006, o 14:41

a to np w sekretariacie klubu nie idzie kupic biletow przed meczem... bo kurde... jo chca bilet ale nie mam czasu zeby go wczesnij kupic...

Zablokowany