RUCH Chorzów -Heko Czermno

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Stona
Kontakt:

#211 Post autor: Stona » 6 maja 2006, o 15:30

debiut nowej fany...
Obrazek

naprawde postęp z młynem....to dopiero początek zmian. Jeszcze nie jeden mecz będzie trzeba prowadzić selekcje....więszkość zrozumiała...w końcu jak ma wyglądac młyn i doping...najslabsza frekwencja w tej rundzie a najlepszy doping? Chyba tak!

Niewiele osób tym razem przyszło do młyna w szalach zgody, widać postęp i zrozumiała więszkość że nasze barwy to NIEBIESKIE! Jednak nadal wielu było bez szali :!:

zobaczcie jaki efekt daje jak wszyscy maja szale...

Obrazek
za Tobą pójde w ogień, wode..

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#212 Post autor: spyru » 6 maja 2006, o 15:53

fuujj, Innego zdjęcia Stona nie było? :wink:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#213 Post autor: 19r20 » 6 maja 2006, o 16:15

dobry mecz Mikiego - szybki i walczył
po raz 1 w rundzie podobał mi się Ćwielong - nie tylko za bramkę ale generalnie za grę, kilka akcji miał udanych
Śrutwa walczący i myślący to też plus

na minus oczywiscie Paśnik - 2 ewidentne błędy i jego bramki - oczywiście chciałem zmiany brmakarza na Nowaka bo to co się działo to o zawał serca by mnie przytrafiło o mało co ;)

drugi raz w rundzie bardzo dobra gra ataku...

a jutro Świetochlowice!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

rudy7777

#214 Post autor: rudy7777 » 6 maja 2006, o 16:50

czy ktoś w chorzowie idzie na derby Łodzi

PM

#215 Post autor: PM » 6 maja 2006, o 16:51

widziałem tylko druga połowe ale napewno trzeba zgodzić sie z tym ze Jarek nie zasługiwał na takie potraktowanie po kiksach jakie zrobił... a juz szczytem chujni było skandowanie Sebastian Nowak...Brako Grażyna ostatniA brama - stadiony swiata...brawo młyn - selekcje proponuje zaostrzyć :) jeszcze jedno siedziałem na meczu na 10...ci co byli skumaja-MARIUSZ ŚRUTWA KS RUCH x3

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#216 Post autor: wolfik » 6 maja 2006, o 17:14

BRAWO Niebiescy :!: Nie zawsze wszystko wychodzi, ale widac ze ta druzyna chce i walczy, to cieszy. Najwiekszy plus to Mikulenas, wyglada na to ze w koncu w Chorzowie mamy klasowego napastnika, Grzyb w koncu wraca do formy i mam nadzieje ze juz niedlugo bedziemy mogli ryknac jego nazwisko po bramce. Pasnik nam dostarczyl wielu emocji, w drugiej polowie jak zlapal jakas pilke to radosc prawie taka jak po bramie :P To Wlecial widzial Jarka w przerwie, jego stan psychiczny i podjal meska decyzje, mysle ze mimo wszystko sluszna.

Doping ekstra, piekna nowa fana Nucleo Ultra, tak starannie wykonanej fany na Cichej jeszcze nie widzialem. Co do frekwencji, coz decyzja klubu, nie wiem jaki w tym maja interes, ale tej wiosny co bardzo cieszy mamy najlepsza frekwencje od kilku ladnych lat(nie schodzi ponizej 4000) i raczej powinnismy sie tym chwalic.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#217 Post autor: 19r20 » 6 maja 2006, o 17:22

z frekfencją to chodzi chyba o ustawe o imprezach masowych - liczba ochrony... itd
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#218 Post autor: jajo » 6 maja 2006, o 17:23

Liczba ochrony jest uzalezniona od dopuszczenia stadionu, czyli w naszym wypadku ochrony musi byc na 7500
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#219 Post autor: 19r20 » 6 maja 2006, o 17:26

nie bede sie kłócił ale nie wydaje mi sie
na tym meczu było może 30 ochroniarzy (10 wzdłuz 10-ny, trubuny i 1-ki; z 8 koło młyna; max 10 koło sektora gości) czy to wystarczająca ilość na 7500 ludzi
ale jak mówie nie wiem nie gadam.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#220 Post autor: spyru » 6 maja 2006, o 17:38

A po co miało być więcej? Przypominam że sektor gości był pusty :wink:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Boj
Kontakt:

#221 Post autor: Boj » 6 maja 2006, o 17:39

Mecz dobry, miło było popatrzec jak nasi chopcy walczą i tworzą ciekawe akcje. Szkoda ino tych goli straconych, ale o tym już wszyscy pisali. Mnie najbardziej podoboł sie wczoraj Pulkowski. Szukoł gry, groł "do przodu", kilka razy próbowoł strzylać z daleka i do tego za***iście walczył - dobre przechwyty. Oczywiście bRawa dla Mikiego i Grzybka za bramki i asysty. Dobro robota z selekcją w młynie, myśla, że co mecz będzie tam więcej ludzi w odpowiednim wieku przychodzić. pozdRawiam

Michalik

#222 Post autor: Michalik » 6 maja 2006, o 21:39

No Miki dzisiej fest dobrze zagrol. Ale tez Srutwa pokozol sie z dobrej strony a brama to pierwsza klasa :) najslabszym punktem byl Pasnik , ale zas mie zastanawio camu Petasz nie dostol zas szansy....

Ale zwyciestwo cieszy :D

ishateR

#223 Post autor: ishateR » 6 maja 2006, o 21:48

Michalik pisze:No Miki dzisiej fest dobrze zagrol. Ale tez Srutwa pokozol sie z dobrej strony a brama to pierwsza klasa :) najslabszym punktem byl Pasnik , ale zas mie zastanawio camu Petasz nie dostol zas szansy....

Ale zwyciestwo cieszy :D
a co dzisiej rewanż grali :D ? jaki wynik ?
:lol:
pozdRo 8)

salas
Kontakt:

#224 Post autor: salas » 6 maja 2006, o 21:49

i kolejki cudow juz sie zaczely!!!
Widzew Łódź - Polonia Bytom 0:1 (0:1)
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Górnik Polkowice 0:1 (0:0)
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Eagle

#225 Post autor: Eagle » 6 maja 2006, o 21:58

Widzew juz drugi roz dol dupy, wpierw z Piastym terozki z Polniom...

ODPOWIEDZ