Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
SODA

#211 Post autor: SODA » 16 kwie 2006, o 21:32

Moja Jedyna Miłość ........umiera

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#212 Post autor: Ozor » 16 kwie 2006, o 21:59

Raczej ją zabijają :evil:

ruby z kaliny

#213 Post autor: ruby z kaliny » 17 kwie 2006, o 10:12

chopy gowa do gory w sroda zaswieci slonce

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#214 Post autor: gerhat » 17 kwie 2006, o 12:44

Wypadek przy pracy, czy powtarzająca się reguła od kilku sezonów polegająca na szumnych zapowiedziach i porażkach ze słabeuszami bez walki.
Odpowiedź otrzymamy w cągu najblizszego tygodnia w pojedynkach z druzynami z czuba tabeli.
Gdy druzyna gra o utrzymanie moze sobie pozwolić na porażki z czołówką, ale musi wygrywac z bezpośrednimi rywalami. Niestety Ruch pogubił juz za duzo punktów z sosnowcem, szczakową, świtem i pzpn-em, więc musi zdobyc min. 4 pkt w dwóch najbliższych meczach aby uniknąc baraży, bo inaczej nie będzie już za bardzo kogo gonić a kwalifikacja do barazy będzie szczytem naszych marzeń.
A w barażach, nosił wilk razy kilka ...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#215 Post autor: 19r20 » 17 kwie 2006, o 13:07

jo wom powiem ze kibice chorągiewki z was
jak wygrają to "oddajecie życie" za klub jak przegrają to "kurwujecie i wyzywacie ich od najgorszych"
trzeba się pogodzić że każde zwycięstwo to bedzie cud nie mówiąc o utrzymaniu z ta skutecznością....

cóż pozostaje? w środę na Widzew oglądac kolejną porażkę....!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

slavo
Kontakt:

#216 Post autor: slavo » 17 kwie 2006, o 13:20

gerhat pisze:Wypadek przy pracy, czy powtarzająca się reguła od kilku sezonów polegająca na szumnych zapowiedziach i porażkach ze słabeuszami bez walki.
Masz całkowitą rację. Wypadkami przy pracy są raczej takie zrywy (głównie w momentach gdy "trenerzy" mieli kłopot z absencją "podstawowych" zawodników) jak z Pogonią, Jagielonią, Koroną, zaś niestety regułą - szumne deklaracje i nędza na murawie przeplatana z żadka pojedynczymi spektakularnymi akcjami indywidualnymi.

Stary kibic

#217 Post autor: Stary kibic » 17 kwie 2006, o 15:06

na 100% zgadtam sie z sz.P Gerhatem. Niestety tak jest szanowni kibice ze za dobra gre nalezy chwalic oklaskiwac, ale za takie przykrosci jakich juz niestety od paru ladnych lat mamy to tu chwalic nie wypada. Bo jak zaczniemy ich za to chwalic (poranoja) bedziemy, to ktos z boku cos moze glupiega pomyslec. Sytuacja jest juz chcac czy nie chcac jest krytyczna . Wiem ze w spolce tez o tym wiedza. Nalezy cos w tym kierunku robic. Zastanawia mnie i to mocno stan naszego ataku z Srutwa na czele. Co to wogule ma znaczyc? Kpiny na treningu? Czy moze przeciwnicy maja mniejsze bramki? Moze ruchome bramki? Wszystko obraca sie wokuj formacji "A-T-A-K" . Przeciez Trener widzi co wyprawia sie na meczu a co dzieje sie na treningu. ??
Szanowny p.19r20 . Lepiej spedzic Swieta w radosnym nastawieniem, niz z gorycza takiej paskudnej parazki. Kiedy prawie wszyscy byli przekonani o 3 pkt. I za to ich nalezy chwalic? W ramach nazwy ze sie jest dobrym kibicem?

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#218 Post autor: 19r20 » 17 kwie 2006, o 20:04

wiesz stary kibicu ja nie mówi kto dobry kto zły
ja mówie o sytuacji po meczu z Lechią gdzie wielu mówiło o "myśli trenera" ze sie wszystko zmienia na lepsze i teraz bedzie z górki itp.
a tu porażka ze Świtem i nagle wszyscy po nich jada
jesteśmy słabi i tyle
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

slavo
Kontakt:

#219 Post autor: slavo » 18 kwie 2006, o 08:41

19r20 pisze:wiesz stary kibicu ja nie mówi kto dobry kto zły
ja mówie o sytuacji po meczu z Lechią gdzie wielu mówiło o "myśli trenera" ze sie wszystko zmienia na lepsze i teraz bedzie z górki itp.
a tu porażka ze Świtem i nagle wszyscy po nich jada
jesteśmy słabi i tyle
nie zgadzam sie, że jesteśmy słabi mamy kadrę co najmniej na 6-7 miejsce. Tylko, że od dobrych kilku lat w tym klubie nie było TRENERA, tylko zawsze jakiś kolega !

BaRyL
Kontakt:

#220 Post autor: BaRyL » 18 kwie 2006, o 09:22

Najwiecej mają do powiedzenia ci co na meczu nie byli :evil:
LUDZIE ZACZNIJCIE JEZDZIĆ NA WYJAZDY !!!!!!
A teraz po wielu latach, nie żałuję
Wspominam chętnie te piękne chwile
Nasze blizny i tatuaże przypominają Nam
Stworzyliśmy tą historię, a nasza walka trwa
Ona ciągle trwa!

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#221 Post autor: Bytom20 » 18 kwie 2006, o 11:34

Gdybyśmy przgrali mecz z ŁKS em to loozik walczyliśmy na trudnym terenie z dobrze grającą ekipą która walczy o pierwszą lige. Za remis mogłem ich pochwalić. Przegrywając ze słabiutkim świtem któremu piast 3 wpakował jest mi poprostu wstyd. Nie zwalajcie wszystkiego znowu na trenera, przecież to Paśnik dostał czerwień a nie trener. Wleciał dobrze poukładał obrone. Dawno już tak dobrze grającej oborny na Ruchu nie widziałem. Tylko pytanie jest jedno dlaczego jesteśmy tak mało skuteczni. Wyniki mówią same za siebie z zagłębiem 0-0, Szczakowianka 0-0, ŁKS Łódź 0-0. Trzy Remisy na 5 meczy o czymś już świadczą. Po meczu z Widzewem i Śląskiem będziemy mogli powiedzieć czy walczymy o środek tabeli czy lecimy do III ligi. Taka jest rzeczywistość i nie ma co się czarować.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#222 Post autor: vahanara » 18 kwie 2006, o 12:55

Dziady :oops:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

KacoR
Kontakt:

#223 Post autor: KacoR » 18 kwie 2006, o 12:58

tu juz nie ma co komentowac zdupili i juz :!: trza miec ino nadzieja ze nastepny szpil wygrajom

maRtol

#224 Post autor: maRtol » 18 kwie 2006, o 15:04

brakuje nom rasowego napastnika i tyla

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#225 Post autor: west72 » 19 kwie 2006, o 08:36

Brakuje nam CHRAKTERU! Widać że nie ma prawdziwego lidera który potrafiłby zmobilizować,pokierować grą.Wszystko to wygląda na "pół gwizdka",niby chcemy ale jak to zrobić?
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

ODPOWIEDZ