SSA RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
KK
Kontakt:

#211 Post autor: KK » 1 lut 2005, o 23:24

No wlasnie! Kto sie wypowiada na lamach prasy o sprawach dotyczacych SSA?! Kto znowu proboje mieszac?! Wyglada na to ze (dodany w ostatniej chwili) punkt dotyczacy tego, iz w momencie problemow z licencja sekcja wraca do stowarzyszenia nie byl zrobiony OT tak. Wk... mnie to, mam nadzieje ze w czwartek raz na zawsze zamkniete zostana usta pewnych osob.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#212 Post autor: Lutz » 1 lut 2005, o 23:33

Kkubicki pisze:No wlasnie! Kto sie wypowiada na lamach prasy o sprawach dotyczacych SSA?! Kto znowu proboje mieszac?! Wyglada na to ze (dodany w ostatniej chwili) punkt dotyczacy tego, iz w momencie problemow z licencja sekcja wraca do stowarzyszenia nie byl zrobiony OT tak. Wk... mnie to, mam nadzieje ze w czwartek raz na zawsze zamkniete zostana usta pewnych osob.
Obyś mioł racjo. Niy dziwia sie chopcom co trocha sceptycznie podchodzą do sprawy licencji. Niby momy Klimka , Ziętka , SSA , niby wszystko idzie ku normalności ale..................no właśnie to ale. W przeszłości byliśmy niy roz oszukani , to roz po drugie jak wszystkim wiadomo niy kożdy w "W-wie jest kibicym Ruchu" i nie kożdy kocho nasz region. Właśnie dlatego że wszystko idzie ku normalności jo tyż mom takie obawy że coś sie może niy udać , że nie dostanymy licencji , że zakaz transferów niy bydzie odwieszony. Dla kibica Ruchu to normalne , że sie martwi i mo strach że sie nie udo. Bydzie dobrze , niy po to my Ziętka sprowadzali żeby teroz licencji niy dostać , że wlezymy do I ligi - to są moim zdaniym nasze życzenia i marzenie. Rzeczywistość może sie okazać inna . I to że mom o to strach to najnormalniejszo rzecz w świecie. Oby obeszło sie ino strachem.
Ostatnio zmieniony 2 lut 2005, o 00:19 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

KK
Kontakt:

#213 Post autor: KK » 2 lut 2005, o 00:16

A moze lepiej poczekac chociazby do czwartku, a nie prorokowac i krakac znow?

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#214 Post autor: Lutz » 2 lut 2005, o 00:25

I właśnie o to chodzi. te czekanie . Czekomy już ponad 10 lot i żadko sie w tej dekadzie zdażało że do sezonu przystępowaliśmy bez jakichkolwik hocków klocków. Były zawsze abo urok abo sraczka i teroz jest tak samo. W jednym mosz racjo - nic innego nom niy pozostało tylko czekać do czwartku.

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#215 Post autor: L-o » 2 lut 2005, o 00:35

Czekomy...

maRtol

#216 Post autor: maRtol » 2 lut 2005, o 00:38

jeruna ino narzekocie ze to i owo zmienilo sie w klubie i to na lepsze i to o duzo a wy durch narzekocie :roll:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#217 Post autor: wolfik » 2 lut 2005, o 00:41

Z ta licencja zawsze bylo kupe godki, a wszyscy ja dostawali

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#218 Post autor: KOSTA » 2 lut 2005, o 09:17

Podobno sprawa przyznania licencji Ruchowi niy bydzie rozpatrywano teraz ino 14 lutego , po przyjeciu SSA do Sl.Zw.PN. (8luty)Takze chyba bydymy musieli poczekac jeszcze trocha
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

COBRA

#219 Post autor: COBRA » 2 lut 2005, o 10:32

Kkubicki pisze:ku*** czy wy musicie non-stop zrzedzic, narzekac i smecic?! CO do licencji, nie po to Klimek zatrudniol warszawioka z kontaktami w pzpn, zeby sie teraz na gupij licencji obalic.
Licencja dostalo prowizoryczne stowarzyszenie, a nie dostanie SSA? Wystarczy, ze sie siadzie do stolu z podmiotami podleglymi pzpn, podpisze jakies ugody z ptakami itp.
Takiemu ptakowi jest na reke chociazby ratalne splacanie dlugu. Przed ludzmi z klubu mnostwo roboty, ale pamietajmy, ze tam nie robia juz czerwone pacholki, tylko ludzie, ktorych rozliczac bedziemy, gdy nadejdzie odpowiedni czas.
Co do licencji na razie wstrzymali licencje GKS, bo tam jest katastrofa. A i tak pewnie za tydzien GKS znow ja otrzyma z powrotem...
No i ciekawe co teraz pan powie panie Kkubicki ?
Poczekajmy jeszcze do czwartku ale prosze na drugi raz niepierdolic glupot ze smiece bo najprawdopodobniej mowilem prawde ze ku*** Z WARSZAWY I TAK COS WYMYSLA I NAS UDUPIOM :!:
A z drugiej strony dlaczego dzialacze niepomysleli wczesniej o tym zeby przeniesc termin sprawy o licencji w pzpn,przeciez dobrze wiedzieli ze niedadza rady ze wszystkim.wk***ia mnie to wszystko,ktos miesza i to fest.Jak to wszystko czytom to mam przeczucie ze komus zalezy zeby niedostac licencji i powrocic do stowarzyszenia :twisted: Ciekawe komu :?: za***ane KOMUCHY :evil:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#220 Post autor: Simone » 2 lut 2005, o 11:29

ja tam sie jakos nie martwie o ta licencje 8)

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#221 Post autor: vinc84 » 2 lut 2005, o 14:27

kiedy wkoncu sie skonczy ta gra w kotka i myszke. niech to sie jak najszybciej wyjasni bo raz jest super a raz katastrofa.
oczywiscie zarzad jak zwykle przespal, ta licencja to jest priorytet a oni sie zdaje dopiero teraz sie obudzili trzeba bylo cos juz kombinowac wczesniej <zly>
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#222 Post autor: L_M » 2 lut 2005, o 16:59

hmm ja powoli coraz mniej rozumiem. na chlopski rozum i wylaczajac uklady (troche fikcji ;) ) to punkt o przejsciu sekcji spowrotem pod stowarzyszenie bardziej dotyczy chyba tego czy przyjma nas w struktury PZPN. bo jesli warszawka ma nie dac licencji probojacej splacac dlugi SSA, to na jakiej podstawie ma ja potem wystawic dwa razy bardziej zadluzonemu stowarzyseniu bez perspektyw. wiec jak nie dadza licencji to powinno sie to skonczyc wogole nieprzystapieniem do rozgrywek. tylko ze to wersja chyba bez czerwonego kretactwa, ukladow i ukladzikow. tak czy inaczej jesli nie dostaniemuy licencji jako SSA to bedzie to po prostu skandal. takie jest moje zdanie. a w ogole mam nadizeje ze to tylko niepotrzebne obawy a licencja bedzie - przynajmniej ja innej wersji na powaznie nie biore pod uwage ;). pozdRo

HBSiwy
Kontakt:

#223 Post autor: HBSiwy » 2 lut 2005, o 18:16

Jestem tego samego zdania co Lukas. jezeli nie dadza nam licencji to moga calkiem zapomniec
o odzyskaniu kasy.....Bylem zawsze dobrej mysli i teraz tez jestem !!
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

COBRA

#224 Post autor: COBRA » 2 lut 2005, o 20:08

Chopy wszystko git tylko przytocza tutej wypowiedz naszego prezesa-
"W rundzie jesiennej klub otrzymał licencję warunkowo. - Przykład GKS-u pokazuje, że teraz wcale nie musi stać się tak samo - przyznaje Stefan Mleczko, prezes stowarzyszenia."
Wiec ku*** o czym my tu mowimy , jak on watpi w licencja to jo juz nie mom pytan :!: To po hu* oni tam wogole jadom :?: oni spiom tyla wom powiem.Poniosly mnie trocha nerwy ale jak czytom takie cos to mnie ku***ca chyto.dlatego powiem krotko,niech Bog bedzie jutro znami :!:

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#225 Post autor: amra » 2 lut 2005, o 20:28

Synek czytej między wierszami, kolejny dupochron i enigmatyczno wypowiedź że co złego to ...... nawet mi sie tego nie chce szerzej komentować
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

ODPOWIEDZ