Ruch Chorzów - Korona Kielce
- 19r20
- Kontakt:
gerhat po raz 1 na tym forum napisałeś coś pozytywnego na tym forum na Bizaka i Śrutwe
jestem w wielkim szoku
na meczu mnie nie było - godzina 13 no i po zawodach
jak sie dowiedziałem wyniku to mnie krew zalała ze złości
szacunek dla Bogdana Klausa za to co powiedział i wielki szacunek dla piłkarzy za ambicję i wolę walki
jasno z tego wynika ze gdyby były pieniądze w tym klubie to byśmy nawet w tym sezonie awansowali do 1 ligi
żal że mnie nie było ale i tak dziękujęza tą rundę (oprócz meczu w sosnowcu...)
jestem w wielkim szoku
jak sie dowiedziałem wyniku to mnie krew zalała ze złości
szacunek dla Bogdana Klausa za to co powiedział i wielki szacunek dla piłkarzy za ambicję i wolę walki
jasno z tego wynika ze gdyby były pieniądze w tym klubie to byśmy nawet w tym sezonie awansowali do 1 ligi
żal że mnie nie było ale i tak dziękujęza tą rundę (oprócz meczu w sosnowcu...)
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wielkie dziki za wsparcie! Co do kary, to mysle, ze bedzie nieunikniona, z tym, ze rozmawialem po meczu z delegatem i przyznalem mu racje. Przesadzilem, ale zobaczymy co z tego wyniknie. Poki co cieszmy sie z postawy zawodnikow, ktorzy podkreslali po meczu, ze wreszcie bylismy jedna wielka rodzina i oby tak dalej. A tego co sie stalo w kawiarni po meczu nie zapomne do konca zycia! Pozdrawiam.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jesteś w błedzie i niuważnie czytasz forum, zawsze chwalę za żeczy które uwazam za dobre i ganie za złe. Poprostu nie mam klapek na oczach i przed notabene piękną bramką Bizaka zauwazyłem, kto mu podał i jak mu podał, czego wielu piszących tutaj chyba nie zauwazyło.19r20 pisze:gerhat po raz 1 na tym forum napisałeś coś pozytywnego na tym forum na Bizaka i Śrutwe
jestem w wielkim szoku
Oczywiście nie zmienia to mojego stosunku do pokazywania serdeczego palca, kopania sedziów po kostkach czy też sprawdzania wytrzymałości drzwi i zamków w szatniach, ale w sobotę zobaczyłem piekny mecz i piekne podanie, które przypominało mi czasy nagrywania piłek do Gucia lub Mirka Bąka, to dlaczego mam tego nie pochwalić. Nie jestem zaslepiony ani w jedna ani w druga stronę, dlatego czasami szokuję zarówno moich pochlebców jak i oponentów.
- 19r20
- Kontakt:
dokładnie o to chodzi żeby widzieć i dobre i złe strony
tylko wg mnie ty masz tendencje w stosunku do Śrutwy do widzenia tylko jego negatywnych cech (ten post powyżej to wyjątek potwierdzający regółę)
masz oczywiście do tego prawo
ok pozdrawiam
tylko wg mnie ty masz tendencje w stosunku do Śrutwy do widzenia tylko jego negatywnych cech (ten post powyżej to wyjątek potwierdzający regółę)
ok pozdrawiam
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O meczu napisane jest już wszystko, piękny mecz, świetny doping ,nawet na trybunie(Czorny jak tam gardło?) No i podziekowania dla WojtakO za zepsucie mi drugiej połowy
. A propos podania Srutwy chciałem podkreslić że Mario prowdzi w tabeli ,także jeśli chodzi o liczbę asyst w naszej drużynie, co jeszcze bardziej podkreśla jego rolę w Ruchu. Po meczu wspaniała, atmosfera w kawiarence( szkoda ze byłem autem). Konrad nie "mianuj" mnie od "wójtów" bo ja nawet sołtysem nie jestem.
Najgorsze że teraz 4 miesiące sezonu ogórkowego i jak tu wytrzymać bez szpilów na Cichej całą zimę?
PozdRo dla całej ekipy z kawiarenki! WojtekK jak się skończyła "rozmowa z "baronem"?

Najgorsze że teraz 4 miesiące sezonu ogórkowego i jak tu wytrzymać bez szpilów na Cichej całą zimę?
PozdRo dla całej ekipy z kawiarenki! WojtekK jak się skończyła "rozmowa z "baronem"?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i znów jesteś w błedzie, gdyby tak było to nie siliłbym się na pochwały, moja ocena tego jest taka, że jak napisałem cos negatywnie budzi to duzy sprzeciw wielu osób i dlatego ten oddźwięk, gdyż wielu nie postepuje tak jak to trafnie napisałeś19r20 pisze:dokładnie o to chodzi żeby widzieć i dobre i złe strony
ok pozdrawiam
i nie dopuszczają że można widzieć te złe.dokładnie o to chodzi żeby widzieć i dobre i złe strony
Oczywiscie tez mają do tego prawo.
Już dawno temu napisałem że gwaizdom nalezy się splendor ale nie zwalnia to ich z odpowiedzialnośic za błedy, które czasami nalezy wytknąć. Mnie błedy nie przysłaniają wszystkiego i nie mam uprzedzeń, dobrze byłoby żeby oponenci mysleli podobnie w drugą stronę.
rozmowa z baronem :roll: wojt on sam juz potem niewiedzial co gada a cytowac nie ma sensu sam slyszales i widziales,niemam zamiaru juz z nim i innymi tego typu rozmawiac,bo stare nawyki i duch pewnego pana jak widac dalej przetacza sie przez korytarze naszego klubu.Jedynie co mnie do lez prawie doprowadzilo to jak mi machnal legitymacja i sie zaczal baron chwalic ze,od 89 roku jest na Ruchu i mu tak goraca kibicuje :roll: no cóz ja od 83 i jakos chyba mu sie chyba ciulato zrobilo hmmm ,zaskoczyc mnie chcial czy co???zalal chyba ten smutek 

- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pozgrywalem dzis dwie sprawy...
Brameczki z Ruch-Korona. Pierwsze Srutwy nie zdazylem nagrac w calosci, reszta jest w przecietnej jakosci, postaram sie jeszcze o oryginalna kasete meczowa. Bramki i ich urok tak czy owak widac
Kontrowersja z Arka-Ruch. Wyrazne zagranie reka obroncy Arki. Pliczek umieszczony na prosbe Mariusza.
:arrow: www.ruch.chorzow.pl/multimedia/wideo/
Brameczki z Ruch-Korona. Pierwsze Srutwy nie zdazylem nagrac w calosci, reszta jest w przecietnej jakosci, postaram sie jeszcze o oryginalna kasete meczowa. Bramki i ich urok tak czy owak widac

Kontrowersja z Arka-Ruch. Wyrazne zagranie reka obroncy Arki. Pliczek umieszczony na prosbe Mariusza.
- Lutz
- Kontakt:
A zoboczcie sie kaj stoł syndzia i kaj zaglondoł i tyn ciul tego niy widzioł :?Kkubicki pisze:Kontrowersja z Arka-Ruch. Wyrazne zagranie reka obroncy Arki. Pliczek umieszczony na prosbe Mariusza.
Szkoda godać ......
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Ciekawa sprawa bo Trybuna pisze takBogdan Kalus pisze:Wielkie dziki za wsparcie! Co do kary, to mysle, ze bedzie nieunikniona, z tym, ze rozmawialem po meczu z delegatem i przyznalem mu racje.
Caly czas myslalem, ze ta kara ma byc za jazde po sedziach w drugiej polowie, bo ani przed meczem ani w pierwszej polowie nie slyszalem nic na sedziow czy na pzpn, a to co Bogdan mowil o klubie to przeciez nasza wewnetrzna sprawa i nie powinno to obchodzic pzpn, wiec o co tu chodzi?Trybuna Slaska pisze: Nie ulega jednak wątpliwości, że Ruch będzie musiał zapłacić za to karę, o czym zresztą delegat PZPN poinformował już w przerwie spotkania.