Ruch Chorzów - Korona Kielce

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#211 Post autor: 19r20 » 15 lis 2004, o 10:32

gerhat po raz 1 na tym forum napisałeś coś pozytywnego na tym forum na Bizaka i Śrutwe
jestem w wielkim szoku
na meczu mnie nie było - godzina 13 no i po zawodach

jak sie dowiedziałem wyniku to mnie krew zalała ze złości

szacunek dla Bogdana Klausa za to co powiedział i wielki szacunek dla piłkarzy za ambicję i wolę walki
jasno z tego wynika ze gdyby były pieniądze w tym klubie to byśmy nawet w tym sezonie awansowali do 1 ligi

żal że mnie nie było ale i tak dziękujęza tą rundę (oprócz meczu w sosnowcu...)
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Bogdan Kalus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#212 Post autor: Bogdan Kalus » 15 lis 2004, o 10:41

Wielkie dziki za wsparcie! Co do kary, to mysle, ze bedzie nieunikniona, z tym, ze rozmawialem po meczu z delegatem i przyznalem mu racje. Przesadzilem, ale zobaczymy co z tego wyniknie. Poki co cieszmy sie z postawy zawodnikow, ktorzy podkreslali po meczu, ze wreszcie bylismy jedna wielka rodzina i oby tak dalej. A tego co sie stalo w kawiarni po meczu nie zapomne do konca zycia! Pozdrawiam.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#213 Post autor: gerhat » 15 lis 2004, o 10:54

19r20 pisze:gerhat po raz 1 na tym forum napisałeś coś pozytywnego na tym forum na Bizaka i Śrutwe
jestem w wielkim szoku
na meczu mnie nie było - godzina 13 no i po zawodach
Jesteś w błedzie i niuważnie czytasz forum, zawsze chwalę za żeczy które uwazam za dobre i ganie za złe. Poprostu nie mam klapek na oczach i przed notabene piękną bramką Bizaka zauwazyłem, kto mu podał i jak mu podał, czego wielu piszących tutaj chyba nie zauwazyło.
Oczywiście nie zmienia to mojego stosunku do pokazywania serdeczego palca, kopania sedziów po kostkach czy też sprawdzania wytrzymałości drzwi i zamków w szatniach, ale w sobotę zobaczyłem piekny mecz i piekne podanie, które przypominało mi czasy nagrywania piłek do Gucia lub Mirka Bąka, to dlaczego mam tego nie pochwalić. Nie jestem zaslepiony ani w jedna ani w druga stronę, dlatego czasami szokuję zarówno moich pochlebców jak i oponentów.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#214 Post autor: 19r20 » 15 lis 2004, o 11:02

dokładnie o to chodzi żeby widzieć i dobre i złe strony
tylko wg mnie ty masz tendencje w stosunku do Śrutwy do widzenia tylko jego negatywnych cech (ten post powyżej to wyjątek potwierdzający regółę)

masz oczywiście do tego prawo

ok pozdrawiam
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#215 Post autor: wojt » 15 lis 2004, o 13:26

O meczu napisane jest już wszystko, piękny mecz, świetny doping ,nawet na trybunie(Czorny jak tam gardło?) No i podziekowania dla WojtakO za zepsucie mi drugiej połowy :). A propos podania Srutwy chciałem podkreslić że Mario prowdzi w tabeli ,także jeśli chodzi o liczbę asyst w naszej drużynie, co jeszcze bardziej podkreśla jego rolę w Ruchu. Po meczu wspaniała, atmosfera w kawiarence( szkoda ze byłem autem). Konrad nie "mianuj" mnie od "wójtów" bo ja nawet sołtysem nie jestem.
Najgorsze że teraz 4 miesiące sezonu ogórkowego i jak tu wytrzymać bez szpilów na Cichej całą zimę?
PozdRo dla całej ekipy z kawiarenki! WojtekK jak się skończyła "rozmowa z "baronem"?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#216 Post autor: gerhat » 15 lis 2004, o 13:33

19r20 pisze:dokładnie o to chodzi żeby widzieć i dobre i złe strony
tylko wg mnie ty masz tendencje w stosunku do Śrutwy do widzenia tylko jego negatywnych cech (ten post powyżej to wyjątek potwierdzający regółę)

masz oczywiście do tego prawo

ok pozdrawiam
i znów jesteś w błedzie, gdyby tak było to nie siliłbym się na pochwały, moja ocena tego jest taka, że jak napisałem cos negatywnie budzi to duzy sprzeciw wielu osób i dlatego ten oddźwięk, gdyż wielu nie postepuje tak jak to trafnie napisałeś
dokładnie o to chodzi żeby widzieć i dobre i złe strony
i nie dopuszczają że można widzieć te złe.

Oczywiscie tez mają do tego prawo.

Już dawno temu napisałem że gwaizdom nalezy się splendor ale nie zwalnia to ich z odpowiedzialnośic za błedy, które czasami nalezy wytknąć. Mnie błedy nie przysłaniają wszystkiego i nie mam uprzedzeń, dobrze byłoby żeby oponenci mysleli podobnie w drugą stronę.

WOJTEKK

#217 Post autor: WOJTEKK » 15 lis 2004, o 13:40

rozmowa z baronem :roll: wojt on sam juz potem niewiedzial co gada a cytowac nie ma sensu sam slyszales i widziales,niemam zamiaru juz z nim i innymi tego typu rozmawiac,bo stare nawyki i duch pewnego pana jak widac dalej przetacza sie przez korytarze naszego klubu.Jedynie co mnie do lez prawie doprowadzilo to jak mi machnal legitymacja i sie zaczal baron chwalic ze,od 89 roku jest na Ruchu i mu tak goraca kibicuje :roll: no cóz ja od 83 i jakos chyba mu sie chyba ciulato zrobilo hmmm ,zaskoczyc mnie chcial czy co???zalal chyba ten smutek :wink:

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#218 Post autor: Konrad » 15 lis 2004, o 14:04

Zapomniałeś Wotekk dodać, że pan (towarzysz) baron na moje delikatne "wrzutki" odnośnie wartości moralnych członków sld, stwierdził że nic nie wiem, na niczym się nie znam bo jestem jeszcze...... za młody :D :D :D
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Gość

#219 Post autor: Gość » 15 lis 2004, o 20:20

wojt pisze: No i podziekowania dla WojtakO za zepsucie mi drugiej połowy :).
"a jutro tez wam uciekniemy" :lol:

KK
Kontakt:

#220 Post autor: KK » 15 lis 2004, o 22:50

Pozgrywalem dzis dwie sprawy...

Brameczki z Ruch-Korona. Pierwsze Srutwy nie zdazylem nagrac w calosci, reszta jest w przecietnej jakosci, postaram sie jeszcze o oryginalna kasete meczowa. Bramki i ich urok tak czy owak widac :)

Kontrowersja z Arka-Ruch. Wyrazne zagranie reka obroncy Arki. Pliczek umieszczony na prosbe Mariusza.

:arrow: www.ruch.chorzow.pl/multimedia/wideo/

papa smerf

#221 Post autor: papa smerf » 15 lis 2004, o 23:12

Brawa dla Ruchu .
Brawa dla Kalusa. Poznań jest z tobą!
Kolejorz czeko na wos w I lidze.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#222 Post autor: Lutz » 15 lis 2004, o 23:17

Kkubicki pisze:Kontrowersja z Arka-Ruch. Wyrazne zagranie reka obroncy Arki. Pliczek umieszczony na prosbe Mariusza.

:arrow: www.ruch.chorzow.pl/multimedia/wideo/
A zoboczcie sie kaj stoł syndzia i kaj zaglondoł i tyn ciul tego niy widzioł :?
Szkoda godać ......

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#223 Post autor: jajo » 15 lis 2004, o 23:21

chyba nie chcioł wi :? dziec
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#224 Post autor: gerhat » 16 lis 2004, o 09:52

Lysy - twoje rady są nieco spóźnione bo 3 miesiace temu spotkałem się z Mariuszem i mogę Ci powiedzieć tylko tyle ze nie miał pretensji o te posty.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#225 Post autor: wolfik » 16 lis 2004, o 17:49

Bogdan Kalus pisze:Wielkie dziki za wsparcie! Co do kary, to mysle, ze bedzie nieunikniona, z tym, ze rozmawialem po meczu z delegatem i przyznalem mu racje.
Ciekawa sprawa bo Trybuna pisze tak
Trybuna Slaska pisze: Nie ulega jednak wątpliwości, że Ruch będzie musiał zapłacić za to karę, o czym zresztą delegat PZPN poinformował już w przerwie spotkania.
Caly czas myslalem, ze ta kara ma byc za jazde po sedziach w drugiej polowie, bo ani przed meczem ani w pierwszej polowie nie slyszalem nic na sedziow czy na pzpn, a to co Bogdan mowil o klubie to przeciez nasza wewnetrzna sprawa i nie powinno to obchodzic pzpn, wiec o co tu chodzi?

ODPOWIEDZ