Spiker na Ruchu
- amra
- Kontakt:
Boguś jak większość użytkowników mo problem z logowaniem na forum więc wkleja fragment rozmowy z nim
Amra 9:42:44
Te mosz dostymp do forum
Bodzio 9:43:26
Nie mam, ale słyszałem, że nieźle po mnie jeżdżą.
Amra 9:43:34
no
Amra 9:43:37
jak ch**
Amra 9:43:45
skuli tego zdjęcia
Bodzio 9:44:06
Nie mam zamiaru się nikomu tłumaczyć.
Bodzio 9:44:30
Tak myślałem, zresztą doskonale te ch*** z GKS-y wiedzieli, że jestem niebieski.
Bodzio 9:44:40
Bo sami mnie o to pytali.
Bodzio 9:45:42
Niestety, ale jestem tzw.osobą publiczną i takich zdjęć pewnie mam setki, choć to niczego nie wyjaśnia.
Bodzio 9:46:02
Wszyscy wiedzą, że jestem Ruchowiec i jedna jakaś fotka tego nie zmieni.
Bodzio 9:46:30
Ale skoro kibice sądzą inaczej, to niech tak będzie jak chcą.
Amra 9:47:10
kaj to boło ?
Amra 9:47:36
Bodzio 9:47:43
W Goczałkowicach w niedzielę był turniej charytatywny i grałem tam piłkę razem z drużyną tzw. "gwiazd"
Amra 9:48:19
dużo tych pedałów tam boło
Bodzio 9:48:28
Gdybym wiedział, że to turniej organizowany przez GKS-ę to bym w ogóle tam nie pojechał.
Bodzio 9:48:36
Prawie cała hala.
Bodzio 9:48:50
Raczej byłem pod murem!/
Bodzio 9:49:02
Kilkuset.
Amra 9:49:13
tych co ci fota robili
Bodzio 9:49:16
Konkretnie 200-300.
Bodzio 9:49:28
Podeszło z siedmiu.
Bodzio 9:49:56
Nigdy bym nie wpadł na to, że zrobią ch*** taki numer.
Bodzio 9:51:31
Pewnie tak, dobrze, że Stasia Gawendy też nie wzięli do zdjęcia, ale chyba go nie skumali.
Bodzio 9:53:12
Ciekawe jakby się inni zachowali w takiej sytuacji.
Amra 9:53:16
ok mosz
Bodzio 9:54:02
Poza tym jak pisałem Adrian jestem osobą publiczną i powinni to coponiektórzy zrozumieć, że nie jestem własnością Ruchu.
Amra 9:54:13
jo to kumom
Bodzio 9:54:37
Przecież ku***, tyle dla tego klubu zrobiłem, że teraz miałbym zdradzać niebieskich?
Bodzio 9:55:07
Miałem kilka lat temu propozycję z GKS-y żeby prowadzić spikerkę, ale odmówiłem z wiadomych względów.
Amra 9:55:25
wiem
Bodzio 9:55:45
Poza tym, gdzie są Ci którzy kiedyś chodzili na mecze, a teraz jak jest gorzej mają to w du***?
Bodzio 10:04:32
A propos, a kto się fotografował z kibolami innych drużyn na mszy za Papieża?
Bodzio 10:04:46
Czy przypadkiem nie Ci, którzy po mnie jeżdżą teraz?
to ino pora wątków z rozmowy
Amra 9:42:44
Te mosz dostymp do forum
Bodzio 9:43:26
Nie mam, ale słyszałem, że nieźle po mnie jeżdżą.
Amra 9:43:34
no
Amra 9:43:37
jak ch**
Amra 9:43:45
skuli tego zdjęcia
Bodzio 9:44:06
Nie mam zamiaru się nikomu tłumaczyć.
Bodzio 9:44:30
Tak myślałem, zresztą doskonale te ch*** z GKS-y wiedzieli, że jestem niebieski.
Bodzio 9:44:40
Bo sami mnie o to pytali.
Bodzio 9:45:42
Niestety, ale jestem tzw.osobą publiczną i takich zdjęć pewnie mam setki, choć to niczego nie wyjaśnia.
Bodzio 9:46:02
Wszyscy wiedzą, że jestem Ruchowiec i jedna jakaś fotka tego nie zmieni.
Bodzio 9:46:30
Ale skoro kibice sądzą inaczej, to niech tak będzie jak chcą.
Amra 9:47:10
kaj to boło ?
Amra 9:47:36
Bodzio 9:47:43
W Goczałkowicach w niedzielę był turniej charytatywny i grałem tam piłkę razem z drużyną tzw. "gwiazd"
Amra 9:48:19
dużo tych pedałów tam boło
Bodzio 9:48:28
Gdybym wiedział, że to turniej organizowany przez GKS-ę to bym w ogóle tam nie pojechał.
Bodzio 9:48:36
Prawie cała hala.
Bodzio 9:48:50
Raczej byłem pod murem!/
Bodzio 9:49:02
Kilkuset.
Amra 9:49:13
tych co ci fota robili
Bodzio 9:49:16
Konkretnie 200-300.
Bodzio 9:49:28
Podeszło z siedmiu.
Bodzio 9:49:56
Nigdy bym nie wpadł na to, że zrobią ch*** taki numer.
Bodzio 9:51:31
Pewnie tak, dobrze, że Stasia Gawendy też nie wzięli do zdjęcia, ale chyba go nie skumali.
Bodzio 9:53:12
Ciekawe jakby się inni zachowali w takiej sytuacji.
Amra 9:53:16
ok mosz
Bodzio 9:54:02
Poza tym jak pisałem Adrian jestem osobą publiczną i powinni to coponiektórzy zrozumieć, że nie jestem własnością Ruchu.
Amra 9:54:13
jo to kumom
Bodzio 9:54:37
Przecież ku***, tyle dla tego klubu zrobiłem, że teraz miałbym zdradzać niebieskich?
Bodzio 9:55:07
Miałem kilka lat temu propozycję z GKS-y żeby prowadzić spikerkę, ale odmówiłem z wiadomych względów.
Amra 9:55:25
wiem
Bodzio 9:55:45
Poza tym, gdzie są Ci którzy kiedyś chodzili na mecze, a teraz jak jest gorzej mają to w du***?
Bodzio 10:04:32
A propos, a kto się fotografował z kibolami innych drużyn na mszy za Papieża?
Bodzio 10:04:46
Czy przypadkiem nie Ci, którzy po mnie jeżdżą teraz?
to ino pora wątków z rozmowy
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
-
Nie chce tu bronic p. Bogdana, to nie moje zadanie.
Co do tego, ze p. Bogdan jest ciagle niebieski mimo tej fotki ja nie mam watpliwosci. JEst jednak takze osoba publiczna, aktorem i pewnie ma wiele prosb o wspolne zdjecie, a co za tym idzie jestem pewny ze ma wiele zdjec z kibicami bardzo roznych druzyn... tylko ze teraz dal sie namowic do zrobienia zdjecia z szalem. To ewidentnie byl blad, bo gieksiarze zrobili to z premedytacja, by go z nami sklocic (co im sie swietnie udalo). Wydaje mi sie,ze nie odmowil tego zdjecia, bo nie byl swiadomy w jakim celu jest robione.
Argument z msza, jest czesciowo sluszny. Zrobienie sobie w przyjazni zdjecia z kibicem innej druzyny, nie oznacza, ze sie przeszlo na jego strone. Tak od siebie dorzuce, choc jestem pewny ze mnie tu wiele osob za to zjebie, ze swego czasu na mlynie zawisla fana popierajaca legie...
To tylko moje zdanie, moze odmienne od wiekszosci
pozdrawiam
Co do tego, ze p. Bogdan jest ciagle niebieski mimo tej fotki ja nie mam watpliwosci. JEst jednak takze osoba publiczna, aktorem i pewnie ma wiele prosb o wspolne zdjecie, a co za tym idzie jestem pewny ze ma wiele zdjec z kibicami bardzo roznych druzyn... tylko ze teraz dal sie namowic do zrobienia zdjecia z szalem. To ewidentnie byl blad, bo gieksiarze zrobili to z premedytacja, by go z nami sklocic (co im sie swietnie udalo). Wydaje mi sie,ze nie odmowil tego zdjecia, bo nie byl swiadomy w jakim celu jest robione.
Argument z msza, jest czesciowo sluszny. Zrobienie sobie w przyjazni zdjecia z kibicem innej druzyny, nie oznacza, ze sie przeszlo na jego strone. Tak od siebie dorzuce, choc jestem pewny ze mnie tu wiele osob za to zjebie, ze swego czasu na mlynie zawisla fana popierajaca legie...
To tylko moje zdanie, moze odmienne od wiekszosci

pozdrawiam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No widza ,że nie mo zamaru się tłumaczyć som ino przez adwokata.
Jak on nie wie co mioł zrobić bo siedmiu do niego podeszło, to niech sie spyto co powinien zrobić tych co niejeden oklep dostali za Ruch.
Osoba publiczna osobą publiczną ale zakłodanie gieksiarskiej szmaty na kark chyba nie jest publiczną powinnoscią, jakby to zagroł w filmie to bych to zrozumioł bo nikt nie wini Anthony Hopkinsa za menu Hanibala Lextera.
Wielki Bogdan Kalus, autorytet kibiców Ruchu okazał sie małym tchórzliwym człowieczkiem i to co zrobił wczesniej dla Ruchu nie tłumaczy go w żadnym wypadku, to że smieją sie gieksiarze, to chyba nie wina nos kibiców, którzy go potepiają jak sugeruje Amra, tylko winny jest gdzie indziej. Większy smiech gieksiarzy spowoduje tolerancja i aprobata kurestwa. Kibic wie gdzie jest honor i szanuje się ludzi honorowych.
Nie skreslom Bogdana Kalusa jako czyjegos kolegi, nie skreslom jego stosunku dla Ruchu, ale jako spiker, autorytet i wzór ten facet jest dla mnie persona non grata. Mielismy juz kilku judaszy - Wandzik, Jojko, Mosór ale Kalus pobił ich o kilka długosci, skurwił się nie dla pieniędzy tylko ze strachu.
Jak on nie wie co mioł zrobić bo siedmiu do niego podeszło, to niech sie spyto co powinien zrobić tych co niejeden oklep dostali za Ruch.
Osoba publiczna osobą publiczną ale zakłodanie gieksiarskiej szmaty na kark chyba nie jest publiczną powinnoscią, jakby to zagroł w filmie to bych to zrozumioł bo nikt nie wini Anthony Hopkinsa za menu Hanibala Lextera.
Wielki Bogdan Kalus, autorytet kibiców Ruchu okazał sie małym tchórzliwym człowieczkiem i to co zrobił wczesniej dla Ruchu nie tłumaczy go w żadnym wypadku, to że smieją sie gieksiarze, to chyba nie wina nos kibiców, którzy go potepiają jak sugeruje Amra, tylko winny jest gdzie indziej. Większy smiech gieksiarzy spowoduje tolerancja i aprobata kurestwa. Kibic wie gdzie jest honor i szanuje się ludzi honorowych.
Nie skreslom Bogdana Kalusa jako czyjegos kolegi, nie skreslom jego stosunku dla Ruchu, ale jako spiker, autorytet i wzór ten facet jest dla mnie persona non grata. Mielismy juz kilku judaszy - Wandzik, Jojko, Mosór ale Kalus pobił ich o kilka długosci, skurwił się nie dla pieniędzy tylko ze strachu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Osoba publiczna zgadza się,zdjęcia się nie odmawia, tyle że p. Kalus to troche kontrowersyjna osoba publiczna własnie ze względu na Ruch, bardziej fanatyk był niz osoba publiczna... mecz o którym pisał nudny, spikerka gdy je*** sędziów w jakims tam meczu czy tak się zachowuje osoba puliczna??nam sie to podobało, tyle że wtedy gadki nie bylo "osoba publiczna, nie powinien tak sie zachowywać", a teraz przy zdjęciu nagle jest taka osoba publiczną, która dla swej widowni wszystko...wczesniej był jednym z nas fanatyków..teraz juz nie...a mówienie że ci którzy piszą nie chodza na mecze Ruchu, badź se robili zdjęcia na mszy z innymi kibicami ejst chyba trafione jak kula w płot...
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Osoba publiczna podlega wiekszej odpowiedzialności za słowa i czyny jak również wiekszej krytyce, aniżeli jakikolwiek inna osoba wyciągnieta z tłumu, a porównywanie wystepu "gwiazd" w goczałkiwcach z wielkim narodowym zrywem jakim były dni żaloby po ukochanym Papieżu Janie Pawle II, to przejaw totalnej sodóweczki.
W przytoczonej przez Amrę rozmowie nie widza cienia skruchy tylko przerzucenie problemu na oponentów.
Ten facet kompletnie nie rozumie sytuacji w jakiej się znalazł. Nie widzę na tych stronach opinii że on nalgle został gieksiarzem, nikt przy zdrowych zmysłach chyba tak nie sadzi, ale widzę słuszne głosy oburzenia za czyn, którego sie dopuscił.
W przytoczonej przez Amrę rozmowie nie widza cienia skruchy tylko przerzucenie problemu na oponentów.
Ten facet kompletnie nie rozumie sytuacji w jakiej się znalazł. Nie widzę na tych stronach opinii że on nalgle został gieksiarzem, nikt przy zdrowych zmysłach chyba tak nie sadzi, ale widzę słuszne głosy oburzenia za czyn, którego sie dopuscił.
- amra
- Kontakt:
Jo ku*** niczyjim adwokatym żech nie jest jakbyś czytoł moje info to byś wiedzioł o co sie rozchodzi,
nie wiem czy widzicie że jest problem na forum bo w pierony ludzim nic nie pisze bo poprostu nie mo dostępu.
2. Gerhat a dostołś kiedyś jako osoba na stanowisku kierowniczym oklep za Ruch i poszołś do roboty ??
bo mi sie wydaje że twoja pozycja zostałaby lekko podważono nie licząc innych konsekwencji. jak ktoś gymbom zarabio
na życie to sie raczej nie moze pozwolić na jej szczaskanie i w tym tymacie go rozmia, co nie znaczy że uważom za dobre
to co zrobioł.
NIe kożdy jest twardy i do sie obić.
Uważom że ku*** osiągnęły to co chciały. Podważyli autorytet Bogusia, po roz kolejny skłócili kibiców!!!
Nojwyższo pora przejść do planu B.
Akcja powinna być spektakularno na cało Polska - a misterny plan już jest
nie wiem czy widzicie że jest problem na forum bo w pierony ludzim nic nie pisze bo poprostu nie mo dostępu.
2. Gerhat a dostołś kiedyś jako osoba na stanowisku kierowniczym oklep za Ruch i poszołś do roboty ??
bo mi sie wydaje że twoja pozycja zostałaby lekko podważono nie licząc innych konsekwencji. jak ktoś gymbom zarabio
na życie to sie raczej nie moze pozwolić na jej szczaskanie i w tym tymacie go rozmia, co nie znaczy że uważom za dobre
to co zrobioł.
Uważom że ku*** osiągnęły to co chciały. Podważyli autorytet Bogusia, po roz kolejny skłócili kibiców!!!

- Patton
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Acha i mom rozumieć, że jakby ta "osoba publiczno" dostała oklep na turnieju charytatywnym, to dospelom to by uszło w tak jak w przypadku jakichś bajtli z placu ??
Tak samo jak niy uwierza w to, że prof. Miodek spacerując po Zobrzu, Wrocku czy Warszawie bołby zagrożony oklepem za to, że otwrcie deklaruje prziwiązanie do Ruchu.
ps. po za tym na ty focie na wystraszonego czy chociażby niypewnego niy wyglądo.
Tak samo jak niy uwierza w to, że prof. Miodek spacerując po Zobrzu, Wrocku czy Warszawie bołby zagrożony oklepem za to, że otwrcie deklaruje prziwiązanie do Ruchu.
ps. po za tym na ty focie na wystraszonego czy chociażby niypewnego niy wyglądo.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
`amra pisze:Jo ku*** niczyjim adwokatym żech nie jest jakbyś czytoł moje info to byś wiedzioł o co sie rozchodzi,
to co zrobioł.
Amra, możesz mieć swoje zdanie tak samo jak jo mom swoje i wielu tu piszących tylko, nie odbierej mi prawa powiedzenia gówno na cos co smierdzi (mom na mysli czyn a nie osoba). Chyba nie był ubezwłasnowlniony czy na***any w sztok, żeby tej szmaty nie załozyć.
Gieksiarzy nie lubia za całkoształt, a nie ino za to że sobie jakoś fotka z premedytacją zrobili, kibic wrogiego klubu robi wszystko z premedytacją i to w żadnym stopniu nie wybielo Kalusa jak równiez żodyn plan B go nie wybieli, bedzie co nmajwyżej rewanżem.
A co do pkt 2, to co bych zrobił, to konsekwencje wziąłbym na siebie, miłobych buły albo byłbym wyszydzony i wyklety, nie watpia że i przez Ciebie, o ile mną, człowiekiem z tłumu ktos by się przejmował.
Od lat powtarzom, że idole zbierają laury za siebie i calkoształt jak równiez baty za siebie i całkształt. Taka jest rola idiola, ale nikt nikomu mikrofonu pod geba nie wpycho.
Realizuj plan B jeżeli uważasz że to cos pomoże, w moich oczach sytuacji Kalusa to nie zmieni.
Niech jest czyims kolegą, kibicem Ruchu ale niech się mikrofonu i pouczania kibiców nie chwyto.
- Lutz
- Kontakt:
Jo na to zaglondom troszka z dystansu - serce godo że ciluato sie zachowoł , że niy powinien ty szmaty na kark zakłodać, że niy powinien tam jechać , robić sie fotek z tymi lesbami itd..... rozum zaś co innego kożdy może swoje ułomne strony , kożdy z nos popełnioł błond kerego żałuje do ty pory , przypomnijmy sie Mosóra - koszulka z eRkom dziada uwiyrała , ściepli my to na kark młodości i emocji - przyszoł nazod i mioł wyboczone . Niy mom pojyncio co Klausem kierowało , strach , kasa , gupota czy ciul wiy co jeszcze i mogymy sie to w różny sposób interpretować - ale..... i tu tkwi cały problym pomimo tego co zrobioł żodyn z nos chyba niy wątpi że on je jednak "niebieski" udowodnioł to już niy roz niy dwa i niy trzi. Prof. Miodek z kibic Ruchu - widzioł go wto kiedy na szpilu ?? Kutz to samo . I tukej tysh my powinni wiyszać psy na nich , że to ciul niy kibice jak do Ruchu tak richtig psinco zrobili a na szpilu byli "2" razy w porywach. Niy żebych Kalusa bronioł , daleki żech je od tego - ale jak już pisołech , kożdy z nos zrobioł w życiu coś co by chcioł nojlepi odkryncić , a niestety już niy idzie.
A i tak dobrze że sie szalika zabrski ku*** niy oblyk. :lol:
A i tak dobrze że sie szalika zabrski ku*** niy oblyk. :lol:
Myśla że nie chodziło o to że p.Bogdan był zastraszony bo u nos tyż były turnieje na hali mosiru i nie takie zespoły były ( Górnik , gks ,Widze itd. ) i nikt nikogo nie chcioł loć choć było nos tam ponad 1000 raczej były żarty że przypomna ino jeden jak cała hala ryczała Jacekkkkkkkkk na Wiśnie ze znienawidzonego Górnika.
z forum Gieksy;
Kurde, ale afery narobiłem.
Wkleiłem tą fotkę jako ciekawostkę z turnieju, a tu taka afera.
Jakbym wiedział to bym tego nie wklejał.
A co do słów p. Bogdana zamieszczonych powyżej to gdy chcieliśmy sobie fotkę zrobić to było nas 3 a nie siedmiu i tylu nas było w tym momencie na całym turnieju (a nie 200 - 300). A ogólnie na turnieju było może ok. 20 osób z GieKSy...
Kurde, ale afery narobiłem.
Wkleiłem tą fotkę jako ciekawostkę z turnieju, a tu taka afera.
Jakbym wiedział to bym tego nie wklejał.
A co do słów p. Bogdana zamieszczonych powyżej to gdy chcieliśmy sobie fotkę zrobić to było nas 3 a nie siedmiu i tylu nas było w tym momencie na całym turnieju (a nie 200 - 300). A ogólnie na turnieju było może ok. 20 osób z GieKSy...
-
- Kontakt: