Arka Gdynia - Ruch Chorzów 22.08.2024 godz. 19:00
-
- Kontakt:
Re: Arka Gdynia - Ruch Chorzów 22.08.2024 godz. 19:00
Nie no jajo nie porównujmy nas z Wisłą, bez przesady
Taki Igbekeme co wrócił do Wisły pewnie kasuje 3x tyle co Szczepan.

- Rickenn10
- Kontakt:
W Wiśle wystarczy taki Rodado który pewnie zgarnia taka gaze jak połowa naszego wyjściowego składu.
On tam musiał dostać ogromne pieniądze jak na warunki 1 ligi i na pewno w niej zarabia najwięcej.
-
Jeśli Luis Fernandez kasował ponoć 120 tys m-c, to Rodado po podwyższe tez bedzie tyle zarabiał. Kwoty w Ruchu nieosiągalnie.
-
- Kontakt:
Ty masz za to pojęcie o wszystkich i wszystkimgerhat pisze: ↑23 sie 2024, o 11:36Na szczęście Twoje spojrzenie na te kwestie nigdy się nie ziściło. Nie masz pojęcia co niesie za sobą zmiana trenera w kwestii organizacji i finansów Ruchu. W piłce trzeba mieć cierpliwość. Idiotyzmem byłoby zwalnianie trenera po 6 kolejkach nierównej gry gdy wiadomo z czego ona się bierze (kadra, absencje, etap przygotowań, terminaż itd). Najlepiej zmienić trenera między czwartkiem a poniedziałkiem i już wszystko będzie ok - z nowym trenerem i Monetą w pierwszym składzie rozwalimy Płock i resztę tej ligi
Miś jest jaki jest, należy się krytyka ale niektórzy powinni trochę ochłonąć

nigdy nie jest za późno
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Piłkarski świat zwalnia trenerów jak nie ma wyników czy to się komuś podoba czy nie ,oczywiście są wyjątki ale nawet one po pewnym czasie się kończą.
-
- Kontakt:
Środek tabeli nic wiecy,nawet barazow nie bydzie
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
A jak bydymy grać w finale barażów i bydymy prowadzić 3-0 to bydziesz śpiewol "Ja zawsze bede"?
-
- Kontakt:
Jak trener Bereta nie chciał przedłużyć z nami kontraktu to okazało się, że poszło o klauzulę w kontrakcie dotyczącą trzymiesięcznego wypowiedzenia. Było wtedy mówione, że nikt nie będzie ponad nasz Klub. I jak ktoś się na to nie zgadza to nie podpisujemy z kimś takim kontraktu. Czy teraz tej klauzuli już nie ma? Miś jest ponad naszym Klubem?Luzujgacie pisze: ↑23 sie 2024, o 09:45Ile razy ktoś ma napisać, ze klubu nie stać na opłacanie dwóch sztabów?
-
- Kontakt:
Dokładnie tak.
Puste słowa i slogany...
Jak się trzymamy planu ,to się trzymamy.
Ale co tu dużo gadać.
Klub z jednego marazmu wpada w drugi.
I tak kręci się ta karuzela.
Kibic i tak wszystko łyknie.
Puste słowa i slogany...
Jak się trzymamy planu ,to się trzymamy.
Ale co tu dużo gadać.
Klub z jednego marazmu wpada w drugi.
I tak kręci się ta karuzela.
Kibic i tak wszystko łyknie.
-
- Kontakt:
Już mnie wk***ia te malkontenctwo na tym forum. Idźcie się przejść, fajno pogoda jest.
Ciekawe jaki poważny trener by się zgodził w tamtej sytuacji w Ekstraklasie objąć klub bez okresu wypowiedzenia. Może Grzybek albo Malina. To byście płakali ze czemu wzięli kogoś na poziomie Wosia a nie poważnego trenera.
A co to zwalniania w piłkarskim świecie trenerów to to jest Polska specjalność, Ruch zawsze był znany z tego że tych trenerów sie trzymało i to nam przynosiło efekty. Ale wy sobie ubzduraliscie w głowie że my będziemy hegemonem w tej lidze i was remis na niecieczy czy w Gdyni nie zadowala a u nas obrone trzyma Sadlok, który na Wiśle był za slaby 4 lata temu, z Hiszpanii sciaglismy gościa co pół roku wpierdalał palelle i się opalał a taki Płock bierze Pacheco czyli solidnego ekstraklasowicza
A wczoraj za wykończonego Konczkowskiego wchodzi na wahadło ku*** mierny środkowy obrońca bo nie ma nikogo na tą pozycję.
Mnie też Misiu wk***ia z tą jedną taktyką, ale sytuacja nie jest czarno biała i dla mnie bezsensem jest teraz kolejna presja na wyjebanie trenera. Bezsensem pod względem finansowym, wizerunkowym i też wg mnie sportowym .
Amerykanie mają te swoje powiedzienie w takich sytuacjach "trust the procees" i tyle.
Ciekawe jaki poważny trener by się zgodził w tamtej sytuacji w Ekstraklasie objąć klub bez okresu wypowiedzenia. Może Grzybek albo Malina. To byście płakali ze czemu wzięli kogoś na poziomie Wosia a nie poważnego trenera.
A co to zwalniania w piłkarskim świecie trenerów to to jest Polska specjalność, Ruch zawsze był znany z tego że tych trenerów sie trzymało i to nam przynosiło efekty. Ale wy sobie ubzduraliscie w głowie że my będziemy hegemonem w tej lidze i was remis na niecieczy czy w Gdyni nie zadowala a u nas obrone trzyma Sadlok, który na Wiśle był za slaby 4 lata temu, z Hiszpanii sciaglismy gościa co pół roku wpierdalał palelle i się opalał a taki Płock bierze Pacheco czyli solidnego ekstraklasowicza
A wczoraj za wykończonego Konczkowskiego wchodzi na wahadło ku*** mierny środkowy obrońca bo nie ma nikogo na tą pozycję.
Mnie też Misiu wk***ia z tą jedną taktyką, ale sytuacja nie jest czarno biała i dla mnie bezsensem jest teraz kolejna presja na wyjebanie trenera. Bezsensem pod względem finansowym, wizerunkowym i też wg mnie sportowym .
Amerykanie mają te swoje powiedzienie w takich sytuacjach "trust the procees" i tyle.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no to zaufałeś temu procesowi w zeszłym sezonie i jak wyszło?
Facet gra ustawieniem do którego nie ma wykonawców z uporem maniaka więc łatwiej zmienić w obecnej sytuacji zawodników czy upartego gościa?
Facet gra ustawieniem do którego nie ma wykonawców z uporem maniaka więc łatwiej zmienić w obecnej sytuacji zawodników czy upartego gościa?
-
- Kontakt:
Zamiast zwalniać Niedźwiedzia lepiej na szybko ogarnąć 3,4 transfery last minute i wyjdzie nam to o wiele korzystniej.
- Prawe wahadło
- Środkowy obrońca
- Lewe wahadło
- Prawe skrzydło
Za chwilę kończy się nam wyjazdowy maraton i będą w teorii łatwiejsze mecze. Jestem pewny, że jak złapiemy świeżość i pewność siebie to pójdzie seria wygranych.
Byle do końca rundy jesienniej mieć jakiś kontakt z barażami i na wiosnę wchodzimy na pełnej ku***e.
A jeśli okaże, że po rundzie jesiennej sytuacja się nie zmieni to wtedy można myśleć o zmianie trenera.
Od razu mogę powiedzieć, że Szulczek nie przyjdzie i chyba jedyna optymalna decyzja byłoby sciagniecie Surmy, ale obawiam sie, ze to może być jak z Wosiem.
- Prawe wahadło
- Środkowy obrońca
- Lewe wahadło
- Prawe skrzydło
Za chwilę kończy się nam wyjazdowy maraton i będą w teorii łatwiejsze mecze. Jestem pewny, że jak złapiemy świeżość i pewność siebie to pójdzie seria wygranych.
Byle do końca rundy jesienniej mieć jakiś kontakt z barażami i na wiosnę wchodzimy na pełnej ku***e.
A jeśli okaże, że po rundzie jesiennej sytuacja się nie zmieni to wtedy można myśleć o zmianie trenera.
Od razu mogę powiedzieć, że Szulczek nie przyjdzie i chyba jedyna optymalna decyzja byłoby sciagniecie Surmy, ale obawiam sie, ze to może być jak z Wosiem.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tu kolega ma rację jak z Misiem nie wypali a tego jestem coraz bardziej pewien to ktoś z nich z względów econo dostanie szansę.
I aby nie było będę tu trzymać kciuki zwłaszcza za tego pierwszego
tu kolega ma rację jak z Misiem nie wypali a tego jestem coraz bardziej pewien to ktoś z nich z względów econo dostanie szansę.
I aby nie było będę tu trzymać kciuki zwłaszcza za tego pierwszego

-
- Kontakt:
No jak wyszło? Na którym miejscu bylibyśmy jakby liczyć tylko kolejki z Niedźwiedziem u steru?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chodziło bardziej o trzymanie Skrobacza , ale by nie było tak kolorowo celu podstawowego nie osiągnął ekstraklasy nie utrzymał , zmienił styl wybij na Szczepana na klepkę od bramki i wachadła dlatego nam wydawało się ze to jakościowy przeskok problem w tym że nic innego nie jest w stanie zaproponować a jakość graczy których zaakceptował absolutnie nie pasuje do tego systemu.
więc jeszcze raz zapytam czy można małpę nauczyć grac na pianinie?