GKS Katowice - Ruch Chorzów, sobota 27.05.2023, godz 17.30
-
- Kontakt:
Re: GKS Katowice - Ruch Chorzów, sobota 27.05.2023, godz 17.30
Dwie sprawy
za ta 92 minute to powinni sie wszyscy pilkarze zapamietac do konca sezonu i z ta mysla za***rdalac do upadlego. Tyle okazji do spokojnego wybicia pilki gdzies w daleko a tu co jeden to lepszy ( najlepsza chyba przebitka glowa naszego zawodnika pilka na 30 metrze a on to wybija glowa w nasze pole karne )
I druga ktora mnie wk***ia od dluzszego czasu
poczytajcie co sie dzieje w internecie ja wiem ze walczymy o ten sam cel ale zadowolenie wisly z naszej porazki w derbach to juz za duzo. To tak jakby Widzew kibicowal lksowi w meczu z nami. Bawcie sie w ta zgode sami juz w meczu u siebie bylo widac jak duzo brakuje im do Widzewa
za ta 92 minute to powinni sie wszyscy pilkarze zapamietac do konca sezonu i z ta mysla za***rdalac do upadlego. Tyle okazji do spokojnego wybicia pilki gdzies w daleko a tu co jeden to lepszy ( najlepsza chyba przebitka glowa naszego zawodnika pilka na 30 metrze a on to wybija glowa w nasze pole karne )
I druga ktora mnie wk***ia od dluzszego czasu
poczytajcie co sie dzieje w internecie ja wiem ze walczymy o ten sam cel ale zadowolenie wisly z naszej porazki w derbach to juz za duzo. To tak jakby Widzew kibicowal lksowi w meczu z nami. Bawcie sie w ta zgode sami juz w meczu u siebie bylo widac jak duzo brakuje im do Widzewa
-
- Kontakt:
Dokładnie Wisła ma z nas bekę jak uj
-
- Kontakt:
Zgoda z wisla to porazka żeby jutro im Zagłębie jeblo z 5
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
Ciężko się to oglądało, może wyparłem to z głowy

Ale fakt- brakowało agresji i faulowania w decydujących momentach, choćby kosztem kartek. Nikt z naszych żadnej nie dostał, więc margines błędu kartkowego był spory do wykorzystania.
-
- Kontakt:
ku*** DOKLADNIE!!!!!!!! Karki poszly sie pokozac zamiast na***rdalac wsparciemorbiter pisze: ↑27 maja 2023, o 19:50Po UJ tam się pojawili się tam Nasi kibice jak zero dopingu było lub jak na lekarstwo. Trzeba było wspierać naszych jak w Gliwicach.
Jesli zdupimy nawet baraże to cygany będą piać z zachwytu.
Ale jestem mega wkur.Wiony.
Wyszliśmy obsrani i niczym tego nie można wytłumaczyć.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czyli jestes jak te cygany? najwazniejszy jest mecz z nimi czy wynik klubu?
to oni maja takie podejscie? wygrac z Ruchem a potem to "ch** tam". My jestesmy Ruch! Fajnie byloby awans robic w derbach, ale mozna go tez zrobic z Pipcinem Pipcinowice.
czytasz co piszesz?
masz w du*** awans, bo przegralismy z 0krotnymi?
chcialem tu napisac pare krtycznych slow, ogolnie i personalnie, ale jak czytam te komentarze to skupie sie tylko na obornie i nielicznych pozytywach:
- Piątek najlepszy w pierwszej polowie, moim zdaniem jedyny niezesrany. nie rozumiem tej zmiany.
- Pląskowski może mało wniosl, ale jak juz bylo kilka razy na jesien, dopiero po jego wejsciu na boisku zaczal grac Szczepan.
- za***isty trans "dla wszystkich tutaj najwazniejszy jest Ruch". super komponujacy sie z tym zenujacym transem ich rodzinnego.
- jak ktos pyta o doping na podstawie TV, to widac ze ma male pojecia. a jak liczy, ze mozna przekrzyczec derbowego rywala w 400 osob na otwartej trybunie vs 5,5k ludzi na zamknietych trybunach, ktore jeszcze sa naprzeciw kamer, i to jeszcze przy braku prowadzenia, to absolutnie nie ma pojecia.
- to ze sie zesrali, to pokazuje jak im bardzo zalezalo na tym meczu - za to szacunek
- sedzia rzeczywiscie top. nie bylo kontrowersyjnej decyzji. plus rozmasowal te spinke Szywacza z Bergierem.
arcio - no zmienil na trojke z tylu, bo przegrywalismy i trzeba bylo towrzyc sytuacje. od tej zmiany zaczelismy atakowac i zdobylismy gola na 1-1. jak mozna miec o to pretensje? niestety potem stracilismy na 1-2, ale to nie koszykowka, zeby zmieniac bez przerwy.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Dokladnie tela im zostalo bo to jest taki klub bez osiagniec, tak bydzie, dobrze pedziane. Tak sie dac wypiac.
Skomplikujemy se zycie fest jak zostaniemy w tyj lidze.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Kontakt:
Trochę ochłonąłem po meczu, emocje opadły.
Mam jednak przeczucie i to mocne, że jutro Sosnowiec zaskoczy. Wisla zaczęła już świętować awans, to się na nich jutro mocno odbije. Wisla 0-2 Zaglebie.
Za tydzień jadymy z Tychami na pełnej ku***e!
Mam jednak przeczucie i to mocne, że jutro Sosnowiec zaskoczy. Wisla zaczęła już świętować awans, to się na nich jutro mocno odbije. Wisla 0-2 Zaglebie.
Za tydzień jadymy z Tychami na pełnej ku***e!
-
- Kontakt:
Raz jesteś rzeźnikiem, raz baranem. Mimo wszystko, jak w Krakowie mecz rozgrywany sportowo (po Podbeskidziu mam DUŻE wątpliwości) i Zagłębiu będzie się chciało coś podziałać, to jakaś iskierka jest. Mimo wszystko Ekstraklasa woli Wisłę, a nie nas.
Mieliśmy klucz, staliśmy przed drzwiami, wystarczyło przekręcić zamek i nacisnąć klamkę. Zamiast tego zadzwoniliśmy i drzwi otworzył cy9an.
Ew. baraż z Arką u siebie. Będzie podobnie jak z Radunią. Sparzeni, wpadamy na niewygodnego rywala i faworytem nie będziemy.
Patrząc na dzisiejsze wydarzenia w Niemczech to wszystko może się zdarzyć.
Mieliśmy klucz, staliśmy przed drzwiami, wystarczyło przekręcić zamek i nacisnąć klamkę. Zamiast tego zadzwoniliśmy i drzwi otworzył cy9an.
Ew. baraż z Arką u siebie. Będzie podobnie jak z Radunią. Sparzeni, wpadamy na niewygodnego rywala i faworytem nie będziemy.
Patrząc na dzisiejsze wydarzenia w Niemczech to wszystko może się zdarzyć.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Wielka zgoda, sedzia TOP mimo ze sam w niego nie wierzylem. Podobne odczucia co do Piatka, chyba jego najlepszy mecz w Ruchu, najjasniejszy punkt naszej pomocy i zmiana po 1 polowie? Natomiast Michalski ktore dal totalne 0 atutow z przodu gra sobie caly szpil. Monet wlazi zrobic wiatr po czym przeprowadza 0 akcji ofensywnych i zapie#dala brame. Maciej Sadlok? Kryminal. 2 mecze z ok postawa nic tego nie zmienia, przedluzenie z nim kontraktu to bedzie porazka. Szkoda ze Wojtowicz nic nie zaprezentowal, moim zdaniem nasz najwazniejszy zawodnik nic konkretnego dzisiaj nie zrobil. Na plus znowu Szczepek, co mial to wykorzystal i fajnie walczyl z obroncami. Bielu klasycznie top i tyle. Trudno sie mowi, zaden z kibicow dzisiaj nie mogl nic zrobic, wplywu wielkiego nie mamy na ta sytuacje - trzeba po prostu isc na szpile, dac z siebie wszystko i zobaczyc co to przyniesie.
P.S Dzisiaj bedzie nie tylko swieto Cy9anow, ale i wislakow - ich popisy we wszystkich social mediach to mistrzostwo. Wiecej smierdzielow i nazioli slyszalem tylko od Cy9anow i szczew. Takiej sztamy jeszcze w Polsce nie widzialem
P.S Dzisiaj bedzie nie tylko swieto Cy9anow, ale i wislakow - ich popisy we wszystkich social mediach to mistrzostwo. Wiecej smierdzielow i nazioli slyszalem tylko od Cy9anow i szczew. Takiej sztamy jeszcze w Polsce nie widzialem
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sztuczna sztama biznesowa przez kilku "kumatych". Ale ja się nie znam.
Krakusy mają nas w d.. i tyle.
Krakusy mają nas w d.. i tyle.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zobaczymy co jutro Sosnowiec zrobi. Jak przegra to trzeba zająć trzecie miejsce i tyle. Grać wtedy o awans.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z Tychami musimy wygrac albo zeby awansowac albo zeby zajac pol position w barazach
ale dla mnie Wisla sie predzej potknie w Łęcznej niz u siebie z Sosnowcem.
wiec nei rozumiem tego stawaiania sprawy, ze jak jutro Wisla wygra to po zawodach.
ale dla mnie Wisla sie predzej potknie w Łęcznej niz u siebie z Sosnowcem.
wiec nei rozumiem tego stawaiania sprawy, ze jak jutro Wisla wygra to po zawodach.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Od samego początku gramy o 3 pkt w każdym meczu. I to się nie zmieni. Wisła niech gra o swoje. Liczenie na ich porażkę jest tak idiotyczne jak dopisywanie nam punktów przed Katowicami. A pewności na forum nie brakowalo.
Nam został mecz z Tychami. Pokora, determinacja.
Nam został mecz z Tychami. Pokora, determinacja.