[11 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 4.10.2014 20:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [11 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 4.10.2014 2

#211 Post autor: Thoth » 4 paź 2014, o 23:34

ten szpil mie upewnił ino ze tamten sezon w wykonaniu Kociana to był ino cufal. Jak moze tyner nie widziec faktu ze w pierwszej połowie gromy czytelnie na cyntry z dwóch skrzydeł i wszystkie bale wyłapuja wysocy zabscy stoperzy od kerych Kuswik sie ino odbijoł badź ich torman, znamienne były pierwsze minuty kaj były 4 rogi i wszystko ladowało na kepach żaboli, rosły napastnik wchodzi na ostatnie 10 min. kiedy reszta druzyny już dycho rykowami i nie mo siły na akcje skrzydłem i dosrodkowanie, jedyn roz laduje bal na kepie Visni ale to za mało i za późno. Wczesniej Jedyne zagrozenie stwarzaja prostopadłe podania do Kuświka ino tyn nie poradzi trzymac lini z obroną i je*** spalone(musza zobejrzeć powtórka ale wydaje mi sie ze tor do nos ze spalonego). Zmiany 10 min przed koncym to sie robi jak sie chce wynik trzymać a jak chce sie wygrać to trza od razu reagować a nie trzymać sie durch tego samego skladu. Po tamtym sezonie wszyscy łatwiutko czytaja nasza gra. Cięzki sezon sie szykuje ino w tym roku nikt nie sleci za brak licencji. :zdegustowany: :zdegustowany:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

scouser
Kontakt:

#212 Post autor: scouser » 4 paź 2014, o 23:39

Thoth pisze:ten szpil mie upewnił ino ze tamten sezon w wykonaniu Kociana to był ino cufal.
wierz mi Tommy że juz od jakiegos czasu to samo sie z kumplem godomy ale tego chopa sie do lubieć i fto wie czy to nie zaciemnio nom obrazu. mnie u trenera najbardziej denerwuje brak reakcji a Janek choby ubakany stoi przy budzie i zmiany chyba robi losowo ;)

Awatar użytkownika
Korfanty
Kontakt:

#213 Post autor: Korfanty » 4 paź 2014, o 23:42

Pierwsza porażka Ruchu na Cichej z tym kurwiskiem od kiedy jeżdzę od 94 roku,piłkarzyki pajacyki bez honoru,można przegrać ale nie w taki sposób.Czas dobiegł końca nie tylko dla trenera,lecz dla wielu piłkarzy,porządne wietrzenie w szatni trzeba zrobić,inaczej nawet Mourinho nie pomoże.Jednym słowem reset.

Odnośnie aspektów kibicowskich tragedia prowokacja "chałwy" obustronna.Zero klimatu,nie ma co więcej pisać.Najgorsze derby na jakich byłem pod każdym względem.

Ps.Zabrzański K Zabrzański S Szczewogród Radziecką ku*** jest :krzeslem:
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!

19SK20

#214 Post autor: 19SK20 » 4 paź 2014, o 23:44

scouser pisze:
Thoth pisze:ten szpil mie upewnił ino ze tamten sezon w wykonaniu Kociana to był ino cufal.
wierz mi Tommy że juz od jakiegos czasu to samo sie z kumplem godomy ale tego chopa sie do lubieć i fto wie czy to nie zaciemnio nom obrazu. mnie u trenera najbardziej denerwuje brak reakcji a Janek choby ubakany stoi przy budzie i zmiany chyba robi losowo ;)
bo robi je losowo.Niych mi ktoś powiy co miała dać zmiana Visniakovsa za Kuświka???Rozumia coby my ciśli szczewa, mieli co chwila cyntry ze skrzydeł w pole karne to bych zrozumioł a tak? My wzmocniynia środka pola poczebowali już w 40 minucie no ale tryner tego niy widzioł

adamo_R

#215 Post autor: adamo_R » 4 paź 2014, o 23:44

To nie przypadek że przegrywamy z III ligowcem. Brakuje w ogóle słów na haniebną porażkę ze szczewami. Sytuacja jest dla mnie jasna, tego stanu jaki jest nie poprawimy. Gramy na poziomie okręgówki, zaliczyliśmy taki zjazd że głowa mała. Nie chcę mówić że to klątwa europejskich pucharów, bo może i tak jest, ale dzisiejszej porażki ze szczewami nie daruję.

Dzisiejszy mecz to dla mnie powtórka z Bełchatowem i PP z III ligowcem (czytałem txt) może nie sam początek, bo ambicja i siły jakie mieli na początku pozwalało im coś tam grać.

Ten żelazny skład co wystawił Kocian nie gra, ale czuje to w kościach ze jak by inny wystawił też by nie zagrał normalnie. Problem jest szerszy. Widzę że gaśniemy z każdą minutą na boisku. Nasza drużyna na dzień dzisiejszy to wrak.
Na dziś możemy zmienić trenera, aczkolwiek nasza gra się może radykalnie nie zmienić, lub ciągniemy do końca i myślimy w przerwie zimowej nad poprawą.

Na dziś jesteśmy kandydatem do spadku i wydaje mi się że Smagor i spółka nie wytrzyma i zmieni Kociana na Waldka.

Ja się nie podejmuje ocen , jeśli ma być Waldek jestem Za. Myślę że doświadczenie jakie nabył z Reprezentacją, to by nam pomogło. Ale jeśli ma być zmiana na innego niż W.F jestem na nie.

Szczewa jebli nom u siebie czujecie to ? Ta hańba długo nie minie na dziś jesteśmy po grze najsłabszą drużyną EX. Jakie to znajome. Widocznie kibic Ruchu musi być sponiewierany sportowo co jakiś czas. Przegrywamy wszystko jak leci.

Jutro z rana byda załamany, dziś jeszcze emocje biorą górę.
Reasumując :
1. Kocian Raus
2. Ciągniemy z marnym dorobkiem punktowym do końca rundy - ale co dalej ...
3. Waldek Ratuj

arturos2002

#216 Post autor: arturos2002 » 4 paź 2014, o 23:46

asus pisze:zmiany zmiany zmiany AREK PIECH AREK PIECH wracaj!!!!!!!!!pr***ebane kibice idioci do potegi zamiast dopingowac Ruch to obrazali zaboli a to niestety ich mobilizowalo do lepszej gry,sraczka.Kocian wstrzasnij tymi ciulami bo nie idzie na to patrzec na trzezwo,a ty piwa na meczu kupic nie idzie.
Aleś zabłysną z tym Piechem,ten materialista niech sobie robi kariere w 3 lidze bo na ekstraklasę jest za słaby,kariery w Legii mu się zachciało to niech siedzi na ławie albo w 3 lidze gra.Takich w Chorzowie nie chcemy.
Kibice powinni jeszcze do tego j.bać żaboli dodać j.bać zarząd ,nie wpuszczają kibiców przyjezdnych przez co cała atmosfera na derbach zeszła na psy,słąby doping ,brak flag co to za derby ?!!!

Malina, Surma, Zienczuk na emeryturę !!!

Awatar użytkownika
to jo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#217 Post autor: to jo » 4 paź 2014, o 23:49

Korfanty pisze:Pierwsza porażka Ruchu na Cichej z tym kurwiskiem od kiedy jeżdzę od 94 roku,piłkarzyki pajacyki bez honoru,można przegrać ale nie w taki sposób.Czas dobiegł końca nie tylko dla trenera,lecz dla wielu piłkarzy,porządne wietrzenie w szatni trzeba zrobić,inaczej nawet Mourinho nie pomoże.Jednym słowem reset.

Odnośnie aspektów kibicowskich tragedia prowokacja "chałwy" obustronna.Zero klimatu,nie ma co więcej pisać.Najgorsze derby na jakich byłem pod każdym względem.

W 96 r przejebali my u siebie z zabskimi... W koncowce nom je***l szemonski chyba....

Co do spielu.....lepij nie godac

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Ekipa podwyższonego Ryzyka

ciudu

#218 Post autor: ciudu » 4 paź 2014, o 23:52

A nojlepsze som wypowiedzi naszych grajkow , z tego wylazi ze oni tego niy wiedzom , niy widzom ze od poczontku sezonu grajom padlina na poziomie 3 ligi.
Musi byc tera pierdolniyncie i przinajmnij 5 grajkow wyjebanych do rezerw , moze przejebiom pora szpili ale wkoncu to zaskoczy, jak sie nic niy zmini to znaczy ze Janek niy panuje na tym wszystkim i nadaje sie do wyjebania..
Ostatni szansa do Janka pokozac ze jest dobrym trynerym.

[size=80][b][i][color=#acacac][ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ][/color][/i][/b][/size]

[size=80][b][i][color=#acacac][ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ][/color][/i][/b][/size]

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#219 Post autor: Thoth » 4 paź 2014, o 23:55

19SK20 pisze:bo robi je losowo.Niych mi ktoś powiy co miała dać zmiana Visniakovsa za Kuświka???Rozumia coby my ciśli szczewa, mieli co chwila cyntry ze skrzydeł w pole karne to bych zrozumioł a tak? My wzmocniynia środka pola poczebowali już w 40 minucie no ale tryner tego niy widzioł
Ta zmiana Kuświka na Visnie miała być w przerwie szczególnie jak sie widzi że wszystkie cyntry w 1 połowie laduja na kiepach szczew
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#220 Post autor: Duszello » 4 paź 2014, o 23:58

Lodblokujcie w dziele kibice temat dzisiejszego szpilu i wytlumaczcie co niekerem czemu dzis byla lipa z dopingiem bo zas sie zaczyno pi***olenie. Jo ino powiem tyla. Ujebali nos jak dzieci w przedszkolu.

Awatar użytkownika
Korfanty
Kontakt:

#221 Post autor: Korfanty » 5 paź 2014, o 00:00

to jo pisze:
Korfanty pisze:Pierwsza porażka Ruchu na Cichej z tym kurwiskiem od kiedy jeżdzę od 94 roku,piłkarzyki pajacyki bez honoru,można przegrać ale nie w taki sposób.Czas dobiegł końca nie tylko dla trenera,lecz dla wielu piłkarzy,porządne wietrzenie w szatni trzeba zrobić,inaczej nawet Mourinho nie pomoże.Jednym słowem reset.

W 96 r przejebali my u siebie z zabskimi... W koncowce nom je***l szemonski chyba....

Co do spielu.....lepij nie godac

Brawa dla ciebie przez te ciśnienie pokręciłem,przyznaje Lipiec 96 przejebali 1-2,mimo to niewiele to zmienia pierwsza porażka od bardzo bardzo dawna.Nie wybaczę nigdy :wsciekly:
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!

Kibic1983
Kontakt:

#222 Post autor: Kibic1983 » 5 paź 2014, o 00:03

Paveel pisze:siegnelismy dna, dokladnie ta sama sytuacja jak rok temu po Jagiellonii. Jak sie cos nie zmieni, to ta runde mozemy zakonczyc i na ostatnim miejscu, poki co brak jakiejkolwiek nadziei na lepsze jutro.

co do trenera, Filip Starzyński co nieco powiedział na ten temat:
Całą szatnią stoimy murem za trenerem i nie wiem z czego wynikają te pytania. Pan Klimek też nam powiedział, że pozycja trenera jest niezagrożona. Myślę, że do zmiany na tym stanowisku nie dojdzie. Przede wszystkim to my musimy jeszcze ciężej pracować. Ta porażka bardzo nas boli, tym bardziej, że był to świetny mecz na przełamanie.
Chyba zle Ci sie powiedzialo bo analogiczna sytuacja byla do meczu z Jagiellonia wlacznie pod wodza trenera Zielinskiego. Po przegranym meczu 6:0 przyszedl Kocian i zaczela wedrowka w gore tabeli

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#223 Post autor: 19flasteR20 » 5 paź 2014, o 00:12

Mom wyjeb.ne na grajkow co odpuszczaja Derby Slaska i wypijmy za tych co z Ruchem zdobywali 14 majstrow...

ASM

#224 Post autor: ASM » 5 paź 2014, o 00:27

Moim zdaniem to nie jest (100%) wina trenera. Przeciez trener nie loto na boisku. Niestety to jest wina i wylacznie wina graczy. Pierwsze 35 minut to klasa to wielka klasa Ruchu. Ale reszta to rozpacz.
Moze pobyty w Silesi zle na nich wplywa. Moze za mocne piwko tam leja? ;)
Jak juz slycze ich wypowiedzi. " ze musimy usiasc i przedyskutowac nasze przegrane mecze" to mnie cos bierze. To oni jeszcze do tej dyskusji nie zasiedli??
Co do trenera to widze , ze chjop tez ma juz dosyc tych przegranych meczy. Moze p. Janie robic w przerwie jedna zmiane. Reszta w trakcie drugiej polowy.
Ostatnio zmieniony 5 paź 2014, o 00:28 przez ASM, łącznie zmieniany 1 raz.

adamo_R

#225 Post autor: adamo_R » 5 paź 2014, o 00:28

19flasteR20 pisze:Mom wyjeb.ne na grajkow co odpuszczaja Derby Slaska i wypijmy za tych co z Ruchem zdobywali 14 majstrow...
Nie odpuścili derbów. Oni są rozjebani fizycznie. Te mechanizmy wciąż działają, ale dramat jest z wydolnością i z przygotowaniem fizycznym do sezonu. To jest proste. Na dziś są wrakiem.

Zablokowany