wierz mi Tommy że juz od jakiegos czasu to samo sie z kumplem godomy ale tego chopa sie do lubieć i fto wie czy to nie zaciemnio nom obrazu. mnie u trenera najbardziej denerwuje brak reakcji a Janek choby ubakany stoi przy budzie i zmiany chyba robi losowoThoth pisze:ten szpil mie upewnił ino ze tamten sezon w wykonaniu Kociana to był ino cufal.
bo robi je losowo.Niych mi ktoś powiy co miała dać zmiana Visniakovsa za Kuświka???Rozumia coby my ciśli szczewa, mieli co chwila cyntry ze skrzydeł w pole karne to bych zrozumioł a tak? My wzmocniynia środka pola poczebowali już w 40 minucie no ale tryner tego niy widziołscouser pisze:wierz mi Tommy że juz od jakiegos czasu to samo sie z kumplem godomy ale tego chopa sie do lubieć i fto wie czy to nie zaciemnio nom obrazu. mnie u trenera najbardziej denerwuje brak reakcji a Janek choby ubakany stoi przy budzie i zmiany chyba robi losowoThoth pisze:ten szpil mie upewnił ino ze tamten sezon w wykonaniu Kociana to był ino cufal.
Aleś zabłysną z tym Piechem,ten materialista niech sobie robi kariere w 3 lidze bo na ekstraklasę jest za słaby,kariery w Legii mu się zachciało to niech siedzi na ławie albo w 3 lidze gra.Takich w Chorzowie nie chcemy.asus pisze:zmiany zmiany zmiany AREK PIECH AREK PIECH wracaj!!!!!!!!!pr***ebane kibice idioci do potegi zamiast dopingowac Ruch to obrazali zaboli a to niestety ich mobilizowalo do lepszej gry,sraczka.Kocian wstrzasnij tymi ciulami bo nie idzie na to patrzec na trzezwo,a ty piwa na meczu kupic nie idzie.
W 96 r przejebali my u siebie z zabskimi... W koncowce nom je***l szemonski chyba....Korfanty pisze:Pierwsza porażka Ruchu na Cichej z tym kurwiskiem od kiedy jeżdzę od 94 roku,piłkarzyki pajacyki bez honoru,można przegrać ale nie w taki sposób.Czas dobiegł końca nie tylko dla trenera,lecz dla wielu piłkarzy,porządne wietrzenie w szatni trzeba zrobić,inaczej nawet Mourinho nie pomoże.Jednym słowem reset.
Odnośnie aspektów kibicowskich tragedia prowokacja "chałwy" obustronna.Zero klimatu,nie ma co więcej pisać.Najgorsze derby na jakich byłem pod każdym względem.
Ps.Zabrzański K Zabrzański S Szczewogród Radziecką ku*** jest
Ta zmiana Kuświka na Visnie miała być w przerwie szczególnie jak sie widzi że wszystkie cyntry w 1 połowie laduja na kiepach szczew19SK20 pisze:bo robi je losowo.Niych mi ktoś powiy co miała dać zmiana Visniakovsa za Kuświka???Rozumia coby my ciśli szczewa, mieli co chwila cyntry ze skrzydeł w pole karne to bych zrozumioł a tak? My wzmocniynia środka pola poczebowali już w 40 minucie no ale tryner tego niy widzioł
to jo pisze:W 96 r przejebali my u siebie z zabskimi... W koncowce nom je***l szemonski chyba....Korfanty pisze:Pierwsza porażka Ruchu na Cichej z tym kurwiskiem od kiedy jeżdzę od 94 roku,piłkarzyki pajacyki bez honoru,można przegrać ale nie w taki sposób.Czas dobiegł końca nie tylko dla trenera,lecz dla wielu piłkarzy,porządne wietrzenie w szatni trzeba zrobić,inaczej nawet Mourinho nie pomoże.Jednym słowem reset.
Odnośnie aspektów kibicowskich tragedia prowokacja "chałwy" obustronna.Zero klimatu,nie ma co więcej pisać.Najgorsze derby na jakich byłem pod każdym względem.
Ps.Zabrzański K Zabrzański S Szczewogród Radziecką ku*** jest
Co do spielu.....lepij nie godac
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Chyba zle Ci sie powiedzialo bo analogiczna sytuacja byla do meczu z Jagiellonia wlacznie pod wodza trenera Zielinskiego. Po przegranym meczu 6:0 przyszedl Kocian i zaczela wedrowka w gore tabeliPaveel pisze:siegnelismy dna, dokladnie ta sama sytuacja jak rok temu po Jagiellonii. Jak sie cos nie zmieni, to ta runde mozemy zakonczyc i na ostatnim miejscu, poki co brak jakiejkolwiek nadziei na lepsze jutro.
co do trenera, Filip Starzyński co nieco powiedział na ten temat:
Całą szatnią stoimy murem za trenerem i nie wiem z czego wynikają te pytania. Pan Klimek też nam powiedział, że pozycja trenera jest niezagrożona. Myślę, że do zmiany na tym stanowisku nie dojdzie. Przede wszystkim to my musimy jeszcze ciężej pracować. Ta porażka bardzo nas boli, tym bardziej, że był to świetny mecz na przełamanie.
Nie odpuścili derbów. Oni są rozjebani fizycznie. Te mechanizmy wciąż działają, ale dramat jest z wydolnością i z przygotowaniem fizycznym do sezonu. To jest proste. Na dziś są wrakiem.19flasteR20 pisze:Mom wyjeb.ne na grajkow co odpuszczaja Derby Slaska i wypijmy za tych co z Ruchem zdobywali 14 majstrow...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Pivko, sivy35 i 28 gości