[27 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
orbiter
Kontakt:

Re: [27 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin

#211 Post autor: orbiter » 18 maja 2013, o 08:03

Sabotażyści tego klubu :
- sternik
- pseudotaktyk
- pajacyki
kolejność przypadkowa

Pogoń pokazała jak się broni wyniku. Już od 60 minuty się kładli na murawie,a nasze pajace nawet 60 sekund nie potrafili.

To już jest koniec.Raczej spadniemy. Stawarczyk powinien dostac,ale w twarz szmacianką roku od zasłużonego p.Gerarda. Zieliński,naprawdę liczyłem na coś więcej,ale jak się nie wychodzi z "budy" lub podpiera z założonymi rękami słupek tejże "budy" to nie ma o czym pisać.
Generalnie jest tragedia. 6mln zł strat za I kwartał mówi za siebie.
Zostało Nam czekać do następnego przebłysku Niebieskich.Za 10 lat.

p.s.żal mi mojego syna,że to oglądał. Z Legia mu to już daruję.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska

Arena C6

scouser
Kontakt:

#212 Post autor: scouser » 18 maja 2013, o 08:19

19aRtuR20 pisze:Ciezko tu cos sensownego napisac... Jak sie patrzalo na szpil za czasow Fornalika, to golym okiem bylo widac kaj cza bylo zmiana, i ta zmiana chwila pozni byla juz faktem... Z trenerem Zielinskim tak niy ma...
to nie jest trener zieliński ino zieliński, trener to jest Fornalik, Lenczyk i jeszcze kilku. zieliński to jest taki odpowiednik stawarskiego na swoim stanowisku ;)

Stona
Kontakt:

#213 Post autor: Stona » 18 maja 2013, o 08:31

Pavel Sultes (napastnik Ruchu):
- Trudno mi powiedzieć co się z nami dzieje. Musimy zacząć chyba inaczje trenować, bo nie wiem, ale tracimy cały czas jedne a te same bramki. Od początku meczu wyszliśmy dobrze nastawieni, gra nawet nieźle nam wychodziła. Jednak tracimy głupie bramki, jak mali chłopcy z przedszkola. Nie potrafię tego zrozumieć, jak możemy popełniać takie głupie błędy. Wydaje mi się, że w naszym zespole brakuje sporo zrozumienia.
To koniec Zielinskiego skoro jego podopieczni nie wierzą w jego pracę.
Oby to nie był koniec Ruchu...
za Tobą pójde w ogień, wode..

scouser
Kontakt:

#214 Post autor: scouser » 18 maja 2013, o 08:43

ciekawe ilu z tych błaznów którzy reprezentują barwy Ruchu ma w kontrakcie zapis że może go rozwiązać gdy klub spadnie do pierwszej ligi?

eNeRKa
Kontakt:

#215 Post autor: eNeRKa » 18 maja 2013, o 09:00

mija 10 lat od ostatniego spadku nie chce byc prorokiem ale wyczuwam ze teraz tez spadniemy ..
obym sie mylił ;) teraz wszyscy na WISŁE !!
Obrazek

19KicKong20
Kontakt:

#216 Post autor: 19KicKong20 » 18 maja 2013, o 09:01

scouser pisze:ciekawe ilu z tych błaznów którzy reprezentują barwy Ruchu ma w kontrakcie zapis że może go rozwiązać gdy klub spadnie do pierwszej ligi?
oby większość, tylko niech najpierw z Zielińskim na czele, tak jak napisał Raulito niech ten spadek na klate wezmą.
Obrazek

Awatar użytkownika
stRoszek

#217 Post autor: stRoszek » 18 maja 2013, o 09:11

Do Lewczuka i koleżków pseudograjków pajacy ,staernika z Olkusza i dyrektorka sportowego oraz wszystkich tych którzy też w du*** mają nas kibiców i nasze rodziny. To po wypowiedzi pana Lewczuka który z premedytacją wziął dziecko by pokazać biednemu szkrabowi jak nie powinno grać się w piłkę:

Panie pseudopiłkarz,Panowie działacze i sterniku łodzi która idzie na dno:
Masz człowieku pretensje o to ,że ludzie klną na Was?A co wy robicie przy naszych żonach i dzieciach????????Oni muszą patrzeć jak zdychamy z nerwów. Jak się przejmujemy.Jak wykańczacie nerwowo kibiców. Jak zabijacie powoli tych dla których ten klub jest ważny.Dokładnie tak, ZABIJACIE NAS I NASZE RODZINY bo z nerwów powoli umieramy na zawały, wylewy i udary. PRZEZ WAS CISI MORDERCY!!!!!! Tak jak przez cukier, cholesterol itp. WY też jesteście powodem naszych kłopotów zdrowotnych. Wystarczy poczytać sobie forum tylko wy to macie w du***. Co Ty sobie myślisz Lewczuk ,że to co robicie nie ma wpływu na nasze życie i zdrowie pajacu ? Jak karetki podjeżdżają pod trybunę i ratują nam życie tego wy darmozjady nie widzicie. niszczycie ten klub. Czemu to robicie? Może teraz ktoś z adresatów tego komentarza nam odpowie? Nie odpowie bo RUCH TO MY A NIE WY!!!!!!!!

Awatar użytkownika
mpapmp
Kontakt:

#218 Post autor: mpapmp » 18 maja 2013, o 09:14

piechol pisze:nie sądziłem, że to kiedyś napisze, ale Janoszka jedyny, który lotoł...
Smutne ale prawidzwe. Ecik jedyny który chce, choc za bardzo nie potrafi to chce, utrzymać ten ruch w ekstraklasie... (tak zdobywa sie uznanie).
Obrazek

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#219 Post autor: Blaszany » 18 maja 2013, o 09:24

co do piłkarzy... jeszcze Lewczukowi sie chciało coś grac.... a po gwizdku mom wrażenie choby ino Szultes był totalnie załomany, reszcie to zwisało....

MeteoR1920
Kontakt:

#220 Post autor: MeteoR1920 » 18 maja 2013, o 09:27

stRoszek pisze:Do Lewczuka i koleżków pseudograjków pajacy ,staernika z Olkusza i dyrektorka sportowego oraz wszystkich tych którzy też w du*** mają nas kibiców i nasze rodziny. To po wypowiedzi pana Lewczuka który z premedytacją wziął dziecko by pokazać biednemu szkrabowi jak nie powinno grać się w piłkę:

Panie pseudopiłkarz,Panowie działacze i sterniku łodzi która idzie na dno:
Masz człowieku pretensje o to ,że ludzie klną na Was?A co wy robicie przy naszych żonach i dzieciach????????Oni muszą patrzeć jak zdychamy z nerwów. Jak się przejmujemy.Jak wykańczacie nerwowo kibiców. Jak zabijacie powoli tych dla których ten klub jest ważny.Dokładnie tak, ZABIJACIE NAS I NASZE RODZINY bo z nerwów powoli umieramy na zawały, wylewy i udary. PRZEZ WAS CISI MORDERCY!!!!!! Tak jak przez cukier, cholesterol itp. WY też jesteście powodem naszych kłopotów zdrowotnych. Wystarczy poczytać sobie forum tylko wy to macie w du***. Co Ty sobie myślisz Lewczuk ,że to co robicie nie ma wpływu na nasze życie i zdrowie pajacu ? Jak karetki podjeżdżają pod trybunę i ratują nam życie tego wy darmozjady nie widzicie. niszczycie ten klub. Czemu to robicie? Może teraz ktoś z adresatów tego komentarza nam odpowie? Nie odpowie bo RUCH TO MY A NIE WY!!!!!!!!
:rotfl: aha.. :spi:

Awatar użytkownika
Radzion-ków

#221 Post autor: Radzion-ków » 18 maja 2013, o 09:34

mpapmp pisze:
piechol pisze:nie sądziłem, że to kiedyś napisze, ale Janoszka jedyny, który lotoł...
Smutne ale prawidzwe. Ecik jedyny który chce, choc za bardzo nie potrafi to chce, utrzymać ten ruch w ekstraklasie... (tak zdobywa sie uznanie).
Bramka,słupek, kilka ładnych podań, w tym jedno z bardzo daleka które otworzyło drogę do bramki. Z tym że nie potrafi to bym nie przesadzał.
Kogo trzeba wyrzucić z Rady Miejskiej

Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)

adamo_R

#222 Post autor: adamo_R » 18 maja 2013, o 09:40

Były zawodnik "Niebieskich": Powinni przeprosić kibiców i spakować walizki
Nie wiem dlaczego uparcie stawiany jest pan Tymiński. Niektórzy zawodnicy powinni spakować walizki, przeprosić kibiców i zrezygnować z gry w Ruchu Chorzów - mówi Maciej Mizia, były kapitan "Niebieskich"

Ruch po porażce 2-3 przy Cichej z Pogonią Szczecin znacznie przybliżyła się... do spadku. Na tę sytuację ostro zareagował były kapitan chorzowskiego zespołu, Maciej Mizia. - W tym słabym spotkaniu Pogoń stworzyła sobie z pięć, sześć sytuacji, ale wykorzystała trzy. Trener Zieliński ma naprawdę ciężki orzech do zgryzienia - podkreśla Mizia.

- Spojrzałem do statystyk i Ruch jest drużyną, która straciła najwięcej bramek. Trzeba zwrócić uwagę na bardzo słabą grę w obronie. Pozytywnie wyróżnił się dzisiaj jedynie Igor Lewczuk. Piotrek Stawarczyk słabo, Marek Szyndrowski tak średnio, Konczkowski tylko odbiór piłki, ale do przodu nic - zauważa mankamenty w grze piłkarzy.

Nie obyło się też bez ostrzejszych słów. - Ktoś już powiedział wcześniej, że pan Kikut powinien spakować walizki. Poprzednim razem nie chciałem nikogo "niszczyć" swoim komentarzem, ale po tym meczu uważam, że kilku zawodników nie zasługuje na to, by zakładać koszulkę Ruchu Chorzów. Nie wiem dlaczego uparcie stawiany jest pan Tymiński. Niektórzy zawodnicy, łącznie ze Stawarczykiem, powinni spakować walizki, przeprosić kibiców i zrezygnować z ubierania koszulki Ruchu Chorzów - kończy Mizia.
źródło: SportSlaski.pl/ Niebiescy.pl

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#223 Post autor: Raul22 » 18 maja 2013, o 09:42

mpapmp pisze:
nie potrafi? chlopak w tej rundzie jest jednym z lepszych naszych pilkarzy, strzelil 4 bramki + 1 w PP, chyba tylko Jankowski ma wiecej w tej rundzie. Kosecki czy Tonev to to nigdy nie bedzie, ale z calej ligi to wyglada to przyzwoicie na tle lewych pomocnikow, wiec nie wiem o co caman ze nie bardzo potrafi. Dziwi mnie to przylepienie latki niektorym pilkarzom i potem sie ciagnie za nimi i ciagnie. technicznie jest calkiem dobry, do gry kombinacyjnej tez, jedynie slaba wydolnosc. Ale to i tak patrzac na takiego Zienczuka ktory w ogole nie wraca pod bramke to wyglada niezle.

pol nocy przez tych ciuli nie przespalem tak mnie gryzla ta porazka, a na Stawarczyka to jak wchodze na internet nie umie patrzec, na serio ktos jest u nas ciezko chory w klubie, ze z nim konkrakt przedluzyli. Jedyne co nas moze uratowac to porazki Bielska i Bełchatowa, tylko czy oni majac taka szanse wypuszcza to z reki, caly sezon dobrze graja, to watpie ze koncowke zepsuja, a my to jak 1 pkt do konca sezonu zdobedziemy to wszystko. Zebysmy chociaz umieli na 0 z tyłu zagrac co jest podstawa, to nie. Jak cos strzelimy to zaraz stracimy, z czym my chcemy utrzymac te lige.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#224 Post autor: Mirek » 18 maja 2013, o 09:46

już to kiedyś pisałem: my jesteśmy caritas, wośp i zastępujemy zus w wypłacaniu zasiłku patałachom.
To tak na marginesie słów Maćka Mizi, które uderzają w sedno sprawy. - brawo Maciek

a co do Lewczuka - grał nieźle, ale słowa po meczu: nie róbcie tego przy naszych żonach hahaha
oni sami się przy żonach "sprzedają" a nam mówi, żeby nie kląć - kawał roku.

"Niewierzący senator Kutz zaczyna się modlić za Ruch Chorzów" - tytuł z gw
To już wiem czemu przegraliśmy :zalamany:

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#225 Post autor: kibol-siem-ce » 18 maja 2013, o 10:10

http://www.youtube.com/watch?v=p69w-Rza2yc

Dlaczego? Musimy na to patrzec...... ZIELIŃSKI WYP******AJ !!!
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Zablokowany