[14 kolejka] Legia Warszawa - Ruch Chorzów 1.12.12; 17:00
-
- Kontakt:
Re: [14 kolejka] Legia Warszawa - Ruch Chorzów 1.12.12; 17:0
Ruch zaczal zle, potem wladze Ruchy zrobily zle zastepujac Fornalika Zielinskim.. Zielinski zrobil/robi zle nie potrafiac kompletnie zespolu Niebieskich ustawic (jak ktos byl na sparingu z Bielskiem to wie o co chodzi).. Zespol zle gra bo im nie wychodzilo/nie wychodzi - to jest bledne kolo!! Podziekowac pary graczom (Stawarczyk, Sadlok, Szyndrowski - to co wyprawiaja w obronie to juz zakrawa na sabotaz), wciagnac paru mlodych, nie tylko Kwiatkowski, Starzynski czy Lewinski ale Flis tez niezle sobie rade daje..
Poki co, rownia pochyla.. Albo Zielinski pojdzie po rozum do glowy Albo Zarzad Ruchu. To ze zawodnicy musza po takowy isc to juz chyba powszechnie wiadomo...
Poki co, rownia pochyla.. Albo Zielinski pojdzie po rozum do glowy Albo Zarzad Ruchu. To ze zawodnicy musza po takowy isc to juz chyba powszechnie wiadomo...
- Duszello
- Kontakt:
ku*** BZK jak bych mioł tyla co oni na miesiac i perspektywa że tak jak stawar czy szyndrowski przedłużony kontrakt o 2.5 roku i czy beda na ławie czy beda szarpoł to i tak na konto kasiurka wpłynie to bych mioł to wyjebane tak jak oni......tu cza wy***ac 3/4 składu........niech przyjda chopy co ruch ich kupi za 3, 4 tony wegla z 3 ligowych klubów przepracowac z nimi zima na pełnej ku***e zeby mieli para w płucach i oni beda za***rdalac 90 min zeby sie pokozac i dostac 5 tysi na miech bo tam za free graja i jeszcze musza ciulac do roboty a po nij trening jeszcze......za obozy se sami musza płacic......i pewny zech jest ze utrzymanie beda mieli na bank.....a jak ktos ku*** z malina przepracuje pozadnie zima to łon zawału w kwietniu dostanie ze starosci.........stawar juz lepszy nie bedzie, szyndrowski to samo,kikuty i inne badziewia tez nic wiecej sie nie naucom oni traktuja ruch jak dojebanie do emerytury i pozegnanie sie ze sportem......Nam trza chopów co sie chcom pokozać......Niech w przerwie zimowej nie robiom sparingów z taka termalica albo nawet GKS tychy bo nos beda łoić jak dziaciaki..........Zamiast patrzec na tych patałachów poswieccie jeden weekend na obejrzenie 1 ligie i zoboczcie jak oni za***rdalaja jak meserszmity...........................
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zieliński kazał piłkarzom podawać wprost do przeciwników i zabronił walczyć? Kazał Stawarczykowi asystować przy pierwszej bramce Koseckiemu, a Malinowskiemu przy drugiej? Zieliński przygotowywał zespół? itd.Johnny Walker pisze:Pewnie, poczekajmy do kwietnia. Wtedy bedzie bez sensu zwlaniac Zielinskiego w polowie rundy.Zip pisze:To byłoby bez sensu zwalniać Zielińskiego tuż przed przerwą zimową -.-'
Haha, dobre.Oberschlesien pisze: prendzej Zielinski som by sie podol godajac ze z nimi nic nie ugro bo to nie jest druzyna
Widzialy galy co braly. Jedyne co on moze teraz zrobic to spakowac swoje rzeczy, przeprosic i powiedziec, ze jego zenujaca przygoda z Ruchem dala mu tylko do zrozumienia, ze nigdy w swoim skorumpowanym zyciu nie osiagnie poziomu Pana Waldka Fornalika. A potem zniknac i nigdy wiecej sie tutaj nie pokazywac.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Radvan138
- Kontakt:
godolech to od samego poczatku. co niekerzy chcieli mnie krzyzowac za bluznierstwompapmp pisze:Wychodzi na to ze to Fornalik źle przygotowoł druzyna do sezonu.

-
- Kontakt:
Jak wcześnij pisołech żeby zakontraktować młodych do których lotanie po boisku w niebieskiej koszulce bydzie powodym do dumy to mnie wyśmioli niekiere eksperty i chyba liczyli że z malinami Ruch dalij coś osiągnie 

Ostatnio zmieniony 2 gru 2012, o 20:25 przez 19kyjok20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
A czy Zielinski nie widzi co te wymienione orły przez Ciebie Spyru grają ?
Przeciez ma wladze i moze wydupic ich do ME, wstawic mlodych , zrobic roszady w skladzie. A tego nie robi i tu go mozna w 100 % winic i miec do niego pretensje
Przeciez ma wladze i moze wydupic ich do ME, wstawic mlodych , zrobic roszady w skladzie. A tego nie robi i tu go mozna w 100 % winic i miec do niego pretensje
- Duszello
- Kontakt:
UWAGA !!!!!!!!!!! WAZNE !!!!!!!!!!!!!!!!! CZARNY HUMOR wiec nie op***dalac mnie
Siedza teraz z ziomkiem przy flaszce i wiemy juz o co chodzi.......warszawioki wysłali Zielińskiego żeby Ruch slecioł bo chca no połaczyć z POLONIA W-a i nos nazwać KP Chorzów
Siedza teraz z ziomkiem przy flaszce i wiemy juz o co chodzi.......warszawioki wysłali Zielińskiego żeby Ruch slecioł bo chca no połaczyć z POLONIA W-a i nos nazwać KP Chorzów
- Duszello
- Kontakt:
sory za tez zarty ale jo juz jest tak zdeterminowany i zazenowany ze az mi sie zygac chce..................jak patrza na tych naszych kopaczy
- Radvan138
- Kontakt:
pretensje do Zielinskiego ? o co? ze caly sklad jest do wyjebanio? ze modzi z me sie nie nadaja? z pustego i salomon nie naleje. ta druzyna jest kompletnie nie przygotowano do sezonu. chopcy w me graja. ale ku*** tam w wiekszosci sa chopcy co maja po 20 - 22lata! oni juz dawno powinni grac w 1 zespole a nie ciulac sie po jakis me. widocznie sa za slabi zeby grac w 1 druzynie. jakie roszady? kogo mial wciepnac. wlozl dzis Wlodyga czy jak mu tam. co zagrol? jo nie pamietom zeby miol roz bal w dzisiejszym szpilu. mom nadzieja ze Zielinski zostanie. przepierdoli ich przez zima i na wiosna zaczna grac. jo bych tym chujom nie dowol nawet dnia wolnego przez te 3 miechy przerwy. ino zadupiac na treningachmarek79 pisze:A czy Zielinski nie widzi co te wymienione orły przez Ciebie Spyru grają ?
- Duszello
- Kontakt:
Bo mi tu coś nie pasi!!!!!!!!!!!! ku*** taki trener dobry jak go kojaza z Lecha I innych zespołów żeby nie umioł poukładac zespołu.......Niedzielana na pomocnika dawać? PAnka obrona? Stawar i Szyndrowski nowe kontrakty? no panowie coś mi tu nie bardzo pasuja te puzzle.......
-
- Kontakt:
Gra Ruchu = brak pieniędzy w kasie i długu w ch**. Tyla mom do powiedzenia.
- Duszello
- Kontakt:
ino tez jest inno prowda...............czy mosór nie oglado meczy Ruchu i łon przedłuzo kontrakty z takimi słabymi piłkażami? a Smagor myslołech ze chop z głowa ale chyba o swietach mysli juz..........Taki wojciechowski by sie przydoł co by wlozł do szatni i ku*** pozadek zrobił..........wyjeboł jednego i drugiego albo kasy nie zapłacił........i zoboczcie tera Polonia jak wyglado gwiazdy poołazili i polonia bedzie o majstra grała
- SODA
dokładnie ile kasy taka gra i do prezes zawsze zadowolony
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Nawet nie jestem zły.
Jestem potwornie rozżalony i ze smutkiem patrzę w przyszłość Ruchu. Żal mi Piecha (wywiad), nawet nie ma kto mu podać dobrej piły. BRAK wsparcia i asekuracji.

Jestem potwornie rozżalony i ze smutkiem patrzę w przyszłość Ruchu. Żal mi Piecha (wywiad), nawet nie ma kto mu podać dobrej piły. BRAK wsparcia i asekuracji.

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"