[13 kolejka] Ruch Chorzów - Wisla Kraków; 25.11.12, 17:00
-
- Kontakt:
Re: [13 kolejka] Ruch Chorzów - Wisla Kraków; 25.11.12, 17:0
Z kolejki na kolejke bedzie coraz lepiej ale runda sie wlasnie konczy 

Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Jo ino powiem jeszcze że szału wczoraj w grze nie było ale jak by zagrali tak z Lechia i Pogonia to 4 pkt byly by na koncie Ruchu. Teraz czas na Legia i licza ze 3 pkt przyjada do chorzowa SERIO WIERZA W TO !!!!!!!!!!!!! sam w lidze kozdy z kozdym moze wygrac wiadomo faworyt jeden ale to nie znaczy ze 3 pkt juz moga sie dopisac !
pyRsk
pyRsk

-
- Kontakt:
Starzyński najlepszy.Piech nie ten ale sie starał.Pozycja Jankowskiego nie leży mu.Jedyne zagrożenie z jego strony do nidokładne dogranie do Piecha.Defensywni pozytywnie no i Kwiatkowski.Nie był to wymarzony debiut,ale napewno nie bez jajowy.Dwa złe zachowania obniżają jego występ,ale ile wniósł do ofensywy Ruchu.Znalazł sie w dogodnej sytuacji.W drugim jego występie obrońcy otrzymują kartki(mogła byc czerwona)zablokowany strzał po rożnym.Próba dogrania do Piecha a ponadto wiele nieobliczalnych odbiorów i wiele pracy w defensywie.Burliga nic nie zrobił przy nim,czego nie można powiedzieć o Smektale!Oceniając kwiatka przypomnijcie sobie występy doświadczonych skrzydłowych w tym sezonie(Kikin,często Smektała,Sulltes) Wielu z nich przechodziło obok meczu.tego nie można powiedzieć o nim!Ruch będzie miałł jeszcze wiele po ciechy z niego a jeśli nie Ruch to może Lechia,który po meczu ME w Gdańsku wyrazili zainyeresowanie jego osobą,Ale wtedy Kwiatek nie miał występu w piewrwszym, na który z pewnośćią zasłużył.Ruchu nie zbawił ale nie był tym odstającym!
-
- Kontakt:
patrzac na jego przebieg przygody z balem to profesor Sadlok sie skonczyl jak sie skonczyl duet Grodzicki-Sadlok... w Polonii forma nie imponowol, do tego kontuzje...kattowitz pisze:A mnie jest żol Maćka. Trener robi mu "niedźwiedzio przysługa" dając go do pierwszego składu widząc że jest zupełnie bez formy i wystawiając go na pośmiewisko. Kaj się podzioł Sadlok "profesor"? Szkoda synka.
nic ino miec nadzieja, ze Sadlok sie pozbiero zima...
-
- Kontakt:
Jo też mom tako nadzieja że się odbuduje zimą ale nie rozumia postępowania trenera, który przecież widzi co gro Maciek od początku sezonu a cały czas z uporem maniaka wystawio go w pierwszym składzie.19aRtuR20 pisze:patrzac na jego przebieg przygody z balem to profesor Sadlok sie skonczyl jak sie skonczyl duet Grodzicki-Sadlok... w Polonii forma nie imponowol, do tego kontuzje...kattowitz pisze:A mnie jest żol Maćka. Trener robi mu "niedźwiedzio przysługa" dając go do pierwszego składu widząc że jest zupełnie bez formy i wystawiając go na pośmiewisko. Kaj się podzioł Sadlok "profesor"? Szkoda synka.
nic ino miec nadzieja, ze Sadlok sie pozbiero zima...
-
- Kontakt:
No, a na wiosna żaś bydzie ciulato, dopiyro zaskoczom na 2, 3 mecze przed koncym sezonuwiesiek1 pisze:Z kolejki na kolejke bedzie coraz lepiej ale runda sie wlasnie konczy

Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Ta reprezentacja coś źle działo na Piecha.
-
- Kontakt:
...który do złamaniu mu nogi przez żabola grał bardzo obiecująco. Kwiatkowski dobry na zmiany, ale JESZCZE nie od 1 minuty.
Oglądnąłem sobie meczyk na spokojnie : fakt, zagrali lepiej niż z Lechią, Pogonią czy nawet żabolami. Tylko te koszmarne błędy w obronie... Podejrzewam, że jakby od początku zamiast Sadloka grał Kikut, zamiast Kwiatkowskiego Niedzielan/Smektała, a zamiast Jankowskiego - Kuświk, wygralibyśmy ten mecz. Wiele akcji kończyło się niestety na Kwiatkowskim/Jankowskim, a w obronie największe zagrożenie stwarzał...Sadlok.
Jak ten chop nie przypomni sobie JAK się gra i w JAKIM klubie - to trzeba go szybko pożegnać.
PS. jeszcze mi się coś przypomniało: schodzącego Jankowskiego żegnał śpiew "Legia to stara k..". Jesteście durniami :O , w takiej atmosferze chłopak nigdy nie będzie dobrze grał. Uwzięliście na synka tylko dlatego, ze grał w Warszawie . Niektórzy maja chyba jakiś kompleks... Ogarnijcie się, bo połowa składu to "gorole"...
Oglądnąłem sobie meczyk na spokojnie : fakt, zagrali lepiej niż z Lechią, Pogonią czy nawet żabolami. Tylko te koszmarne błędy w obronie... Podejrzewam, że jakby od początku zamiast Sadloka grał Kikut, zamiast Kwiatkowskiego Niedzielan/Smektała, a zamiast Jankowskiego - Kuświk, wygralibyśmy ten mecz. Wiele akcji kończyło się niestety na Kwiatkowskim/Jankowskim, a w obronie największe zagrożenie stwarzał...Sadlok.
Jak ten chop nie przypomni sobie JAK się gra i w JAKIM klubie - to trzeba go szybko pożegnać.
PS. jeszcze mi się coś przypomniało: schodzącego Jankowskiego żegnał śpiew "Legia to stara k..". Jesteście durniami :O , w takiej atmosferze chłopak nigdy nie będzie dobrze grał. Uwzięliście na synka tylko dlatego, ze grał w Warszawie . Niektórzy maja chyba jakiś kompleks... Ogarnijcie się, bo połowa składu to "gorole"...

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Połowa? Połowa to jest z Szczecina, reszta to gorole skądinąd.
-
Nie ino Twojamiechowiner12 pisze:Jasne, że kibice mają swoich ulubieńców, a i kozły ofiarne się znajdą, a że wielu mo różnych to stąd pojawiają się nazwiska od A do Z.
Ja się zgodzę z tymi co piszą że kluczowy moment po za oczywiście postawą sędziego to zjebanie akcji i zejście Jankowskiego.
Pierwszo brama moim zdaniem ewidentnie na konto Smektały, kery gdyby Djokic wyszedł za swoim kompletnie nie zaasekurował skrzydła, a że Sadlok też stał jak wryty to znów na drugiej stronie był wolny gracz.
Drugi tor to już to co zrobił Sadlok to parodia obrońcy, zresztą Djokic też ujechoł pokazując swoja zwrotność.
W przodzie od zejścia Jankowskiego nie działo się chyba nic. Dwa razy próbowoł Piech, ale chyba zbyt egoistycznie i dwa razy łatwo odebrali mu bal.
Kwiatkowski powiem szczerze ten bal chyba za ciężki do niego niech jakimś lżejszym gazem ten bal pompują.
Dla mnie w tym meczu jako takie pozytywne wrażenie zostawili Peskovic, Malina, Skuter, Figo. Obrona słabo Sadlok bardzo słabo, skrzydła słabo Smektała bardzo słabo, Piech bardzo słabo.
Dogrejmy te dwa szpile i w końcu będa mioł fajrant w patrzeniu na tych paciuloków i czas na uspokojenie i wyjazd na obóz przygotowawczy w celu przygotowania się do oglądania ich w kolejnej rundzie. Bo w tym sezonie moja forma się wyczerpuje.
Jo już też mom dość
Czekom na zima
-
Molek dokąd mu Gierczak nie złamoł nogi był bardzo dobrym zawodnikiemspyru pisze:Szybki powiadasz... to jestem ciekawy jak w tej MESIe wolni wyglądają. Dla mnie w najlepszym wypadku to jest drugi Molek.
Niestety po kontuzji już nigdy nie wrócił do formy
-
- Kontakt:
Harpo pisze:...który do złamaniu mu nogi przez żabola grał bardzo obiecująco. Kwiatkowski dobry na zmiany, ale JESZCZE nie od 1 minuty.
zgadzom sie z Tobą w 1000000% jeżeli chodzi o Jankowskiego. trzeba mieć mózg bez jednej ripy, jak gazbal żeby w ten sposób w stosunku do niego się zachowac. i powiem tak. ten chlopak w Ruchu już dobrze nie zagro. on nos podświadomie nienawidzi. jest w "środku" totalnie rozżalony za traktowanie Go w ten sposób. przyjeżdżając do nos na Śląsk był zachwycony atmosferą na stadionie, a przede wszystkim ślązakami, ich gościnnością i ludzkim podejściem względem siebie. wiem co pisza. robiłech na obiekcie Ruchu 7 lot. nikt inny ino jo był jeden z pierwszych, który go przywitoł jak przyjechoł. podczas, praktycznie codziennych kontaktów był czas na to,żeby opowiedzieć mu prawdziwo historia śląska.nie byda sie tu dalej rozpisywoł. synek warszawiok, ale jest THE BEST. A MNIE JEST NAJNORMALNIEJ WSTYD. I MYŚLCIE SIE O TYM CO CHCECIE. AMYN
-
Aleksander, jo to wszystko rozumia, ale niech tyn synek zagro JEDENaleksander pisze:Harpo pisze:...który do złamaniu mu nogi przez żabola grał bardzo obiecująco. Kwiatkowski dobry na zmiany, ale JESZCZE nie od 1 minuty.
zgadzom sie z Tobą w 1000000% jeżeli chodzi o Jankowskiego. trzeba mieć mózg bez jednej ripy, jak gazbal żeby w ten sposób w stosunku do niego się zachowac. i powiem tak. ten chlopak w Ruchu już dobrze nie zagro. on nos podświadomie nienawidzi. jest w "środku" totalnie rozżalony za traktowanie Go w ten sposób. przyjeżdżając do nos na Śląsk był zachwycony atmosferą na stadionie, a przede wszystkim ślązakami, ich gościnnością i ludzkim podejściem względem siebie. wiem co pisza. robiłech na obiekcie Ruchu 7 lot. nikt inny ino jo był jeden z pierwszych, który go przywitoł jak przyjechoł. podczas, praktycznie codziennych kontaktów był czas na to,żeby opowiedzieć mu prawdziwo historia śląska.nie byda sie tu dalej rozpisywoł. synek warszawiok, ale jest THE BEST. A MNIE JEST NAJNORMALNIEJ WSTYD. I MYŚLCIE SIE O TYM CO CHCECIE. AMYN

Świetno okazja to ten najbliższy, z Legią
Godom za siebie, że jak jeszcze roz obejrza pozorowane granie z jego strony (a finał PP pomiętom!) to do chóru o Legii się dołącza.
-
- Kontakt:
Tylko jak on ma grać z zaangażowaniem kiedy wy go od Legionistów wyzywacie ? Weźcie się ludzie ogarnijcie, bo nie wiem, kto Was kultury uczył. Chłopak przedłużył kontrakt - to się cieszyliście, ale jak zasrał kilka okazji to go wyzywać potraficie. Nie dziwie mu się, że nie potrafi się przełamać skoro nie czuje wsparcia kibiców - Arkowi jakoś nikt uwagi na Cichej nie zwraca. Więc na przyszłość nawet jak piłkarz popełnia gafę, to go motywujcie, a nie wyzywajcie, bo to nie pomaga. A Jankowski ma potencjał.
Co do meczu - dalej naszym najsłabszym punktem jest obrona, kompletny brak zrozumienia. Najlepszy moim zdaniem z linii obrony to Lewczuk. Cieszy mnie postawa naszego bramkarza, który gra coraz lepiej (z początku puszczał szmaty, ale wziął się za siebie).
Cieszy postawa Starzyńskiego - mam nadzieję, że będzie pewnym punktem naszej drużyny. Kwiatkowski pomimo błędów starał się i za to należy mu podziękować - tacy gracze to nasza przyszłość. Malinowski również mi się podobał - to jego ostatni sezon, ale niech się weźmie za grę tak jak w tym meczu to będzie dobrze.
Jestem realistą i uważam, że na Legii mamy małe szanse, ale z Jagiellonią musimy już wygrać. Niech ta runda się już skończy i niech Jacek zrobi im rewolucję w szatni.
Co do meczu - dalej naszym najsłabszym punktem jest obrona, kompletny brak zrozumienia. Najlepszy moim zdaniem z linii obrony to Lewczuk. Cieszy mnie postawa naszego bramkarza, który gra coraz lepiej (z początku puszczał szmaty, ale wziął się za siebie).
Cieszy postawa Starzyńskiego - mam nadzieję, że będzie pewnym punktem naszej drużyny. Kwiatkowski pomimo błędów starał się i za to należy mu podziękować - tacy gracze to nasza przyszłość. Malinowski również mi się podobał - to jego ostatni sezon, ale niech się weźmie za grę tak jak w tym meczu to będzie dobrze.
Jestem realistą i uważam, że na Legii mamy małe szanse, ale z Jagiellonią musimy już wygrać. Niech ta runda się już skończy i niech Jacek zrobi im rewolucję w szatni.
-
- Kontakt:
Ludzie, te co go wyzywajom od legionisow .... to niy wymago komentarza... on jeszcze zagro niy jeden dobry mecz kontrakt mo nowy do 2015 roku! To jest bardzo dobry zawodnik jak miol zagrac cos rewlacyjnego na skrzydle jak to niy jest jego pozycja, on gro dobrze jako drugi napastnik jak calo druzyna nic niy gro to i on niy pogro.... wroci jeszcze do formy bydzie z niego pociecha.... i recht mo ten kto god ze obrona to jest nasza najwiynkszo bolaczk, do czasu az niy zaczniemy na tym polu grac jak sie nalezy to bydymy musieli po 3 tory w meczu strzylac zeby go zremisowac...a inno sprawa ze jak ktos byl na szpilu a potyn na swiezo pisze na forum to niech sie namysli, bo z trybun wilea rzeczy sie niy widzi tu sie spiywo tu ruszo tu ktos cos godo i albo łeb przed pysk wrazi i nic niy widac. dobro praktyka, zobocz w doma jeszcze roz i potyn pisz
Ruch Ruch HKS!