[9 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 29.10.12; 18:30
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [9 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 29.10.12; 18:30
Ja tam z remisu jestem zadowolony. Zobaczyć jutro te mordy które twierdziły że do przerwy będzie po meczu 

- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
Mi nojbardzi sie podoboł dzisiej Lewczuk, nojlepszy chop na boisku, późni dugo dugo nic...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
-
- Kontakt:
Dzisiejszy szpil to dobitny przyklad co znaczy Ruch bez Piecha.
-
- Kontakt:
tiaa.. i te jego rzuty rożne.Witek46 pisze:najlepszy Zieńczuk

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[quote="Witek46"]Mecz wyłącznie dla kibiców obu drużyn. Bez zaangażowania emocjonalnego nie dało by się tego oglądać. Cienizna i piłkarzy może usprawiedliwiać jedynie bardzo śliska murawa. Ciekawe czy normalne warunki byłyby korzystniejsze dla nas czy dla Górnika?
Obrona dziś solidniejsza. Tak jak wcześniejsze mecze pokazały, najlepiej wyglądamy w defensywie, gdy Skuter gra na środku. Niestety nie mieliśmy pomocy, a z pominięciem środka pola nie da się konstruować akcji. Cały mecz graliśmy długie piłki na Niedzielana, ewentualnie Jankesa. Malina rozpacz,Panka niewidoczny,Smektała ciut lepiej, najlepszy Zieńczuk ale to i tak zaledwie średnia nota. Na osobną ocenę zasługuje Niedzielan. Mógł ustawić mecz ale zachował się jak debiutant. A potem grał coraz gorzej. Nie ma formy, nie ma wyczucia, nie ma szybkości, nie ma żadnego powodu, by wystawiać go do gry.
W sumie remis jest bardzo sprawiedliwym wynikiem i chyba w tych okolicznościach i przy takiej grze powinniśmy się z niego cieszyć.[/

Obrona dziś solidniejsza. Tak jak wcześniejsze mecze pokazały, najlepiej wyglądamy w defensywie, gdy Skuter gra na środku. Niestety nie mieliśmy pomocy, a z pominięciem środka pola nie da się konstruować akcji. Cały mecz graliśmy długie piłki na Niedzielana, ewentualnie Jankesa. Malina rozpacz,Panka niewidoczny,Smektała ciut lepiej, najlepszy Zieńczuk ale to i tak zaledwie średnia nota. Na osobną ocenę zasługuje Niedzielan. Mógł ustawić mecz ale zachował się jak debiutant. A potem grał coraz gorzej. Nie ma formy, nie ma wyczucia, nie ma szybkości, nie ma żadnego powodu, by wystawiać go do gry.
W sumie remis jest bardzo sprawiedliwym wynikiem i chyba w tych okolicznościach i przy takiej grze powinniśmy się z niego cieszyć.[/

Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
-
- Kontakt:
wszystko jest juz tu chyba... jo sie czuja chocbych dostol w ryj i nie umiolch z tym nic zrobic
-
- Kontakt:
Remis wporzadku bo zagralismy padline a Gornik jednak jest w formie i gra dobrze.Niestety pracy Zielisnkiego narazie nie widac i to troche martwi.Sklad mamy napewno duzo lepszy niz gra jaka prezentujemy.Mnie dziwi, ze Panka tak odrazu wskoczyl do skladu choc malo co soba reprezentuje.Mysle, ze Straka moglby nam dac wiecej w ostatnich meczach bo Panka wsumie nic nam nie dal.
Sklad obrony wydaje sie optymalny.Nie bedzie to jakas swietna obrona ale chyba pozwoli nam uniknac takiej kompromitacji jak w Warszawie.Ogolnie trio Zienczuk,Jankowski,Sultes pod forma na przestrzeni sezonu.Szkoda bo na papierze z Piechem, ktory chyba nie miewa braku formy wyglada bardzo ciekawie.Moze pora na lewej obronie postawic na Kolodziejskiego od czasu do czasu ? Gra tam prawy obronca.
Sklad obrony wydaje sie optymalny.Nie bedzie to jakas swietna obrona ale chyba pozwoli nam uniknac takiej kompromitacji jak w Warszawie.Ogolnie trio Zienczuk,Jankowski,Sultes pod forma na przestrzeni sezonu.Szkoda bo na papierze z Piechem, ktory chyba nie miewa braku formy wyglada bardzo ciekawie.Moze pora na lewej obronie postawic na Kolodziejskiego od czasu do czasu ? Gra tam prawy obronca.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2012, o 22:50 przez wiesiek1, łącznie zmieniany 1 raz.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
teamdox:
Jak tego dzis nie widziałes to nie widziałes i meczu.
A co do składu to wychodzi że nazwiska nie grają a zwłaszcza te które od 10 lat są w obiegu czasami wypalą czasami nie a w tym czasie rosnie nowe pokolenie ktore za 10 lat będzie spełniało taką sama rolę jak to ktore dzis zawiodło,
Jednak nie zawsze zawodzi dlatego ciągle liczymy że zadziała urok Niedzielana ,Rasiaka, czy Sikory taki juz jest kibic ( w tym i ja) ale czas płynie nieubłaganie.
co jak co umiejętnosci to może, ale walki odmówic nie szło dzisiaj.To, że media kreują Górnika do kandydata na mistrza mnie nie obchodzi, ja chcę widzieć zaangażowanie i wolę walki zawsze
Jak tego dzis nie widziałes to nie widziałes i meczu.
A co do składu to wychodzi że nazwiska nie grają a zwłaszcza te które od 10 lat są w obiegu czasami wypalą czasami nie a w tym czasie rosnie nowe pokolenie ktore za 10 lat będzie spełniało taką sama rolę jak to ktore dzis zawiodło,
Jednak nie zawsze zawodzi dlatego ciągle liczymy że zadziała urok Niedzielana ,Rasiaka, czy Sikory taki juz jest kibic ( w tym i ja) ale czas płynie nieubłaganie.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2012, o 22:53 przez Ozor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
jak dla mnie wszystko co dalo się wyciś z tego meczu to ino remis i dobre i to, kto wie jakby mecz trwał z 10-15 minut dłużej czy górnik by czegoś nie wdupił, Dobry mecz Peskovica, Lewczuka, Sadloka zero z tyłu pierwszy raz w sezonie jedziemy dalej na Piasta 

Batory Fans
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najlepsza była murawa i to tyle o meczu...gerhat pisze:w zasadzie chciałem napisać to samo, jedyny plus to gra defensywy a w pomocy najlepszy Malina i chyba najsłabszy mecz Zieńczuka. Ogólnie gra bez jaj, jak na deRby przystało.AndRe pisze:nuda - jedne z najnudniejszych derbow jakie widzialem w zyciu
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Słaby mecz
Słaby doping
Słabo pogoda
Wogóle sie niy czuja chobych wrócił z DeRbów
Peskovic 7 - w miara pewnie groł ino te wybicia dali
Lewczuk 7
Szyndrowski 7
Sadlok 10 -
w końcu to jes tyn synek kierego pamiyntom z sezonu 2009/2010
Djokic 7
Zieńczuk 4 - rzuty rożne wykonywane strasznie
strasznie wolny już jes. Jo rozumia że swoje lata już mo ale jeżeli gro w piyrszyj ''11'' na skrzydle to musi lotać!
Malinowski 5 - w sumie nie najgorzyj jak na niego, choć dobry szpil to tyż niy był
Panka 4 - durch stoł, zero walki
Smektała 6
Niedzielan 3 - dejcie pokój. Zawodnik wypalony. Szkoda że niy momy Abbotta
Jankowski 7 - za piyrszo polowa 9, za drugo 5 bo kompletnie nie widoczny
Bardzo dobra gra obrony. Mom nadzieja że tym ustawieniem bydymy grać do końca rundy w miara możliwości.
Nie ma Piecha = Nie ma gry
Za pożno dokonane zmiany. Kuświk za Niedzialana powinien wejsc w 60 min a nie w 90 bo po co??
Po jakiego pierona ciepiecie tymi śnieżkami na murawa
Jeżeli chodzi o szczewa to spodziewołech sie po nich trocha wiyncyj. Milik niewidoczny. Nakoulma to tak trocha jak Piech. Bardzo chaotyczny, technika niy za dobro ale przynajmnij chce mu sie lotać.
Słaby doping
Słabo pogoda
Wogóle sie niy czuja chobych wrócił z DeRbów

Peskovic 7 - w miara pewnie groł ino te wybicia dali

Lewczuk 7
Szyndrowski 7
Sadlok 10 -

Djokic 7
Zieńczuk 4 - rzuty rożne wykonywane strasznie

Malinowski 5 - w sumie nie najgorzyj jak na niego, choć dobry szpil to tyż niy był
Panka 4 - durch stoł, zero walki

Smektała 6
Niedzielan 3 - dejcie pokój. Zawodnik wypalony. Szkoda że niy momy Abbotta

Jankowski 7 - za piyrszo polowa 9, za drugo 5 bo kompletnie nie widoczny
Bardzo dobra gra obrony. Mom nadzieja że tym ustawieniem bydymy grać do końca rundy w miara możliwości.
Nie ma Piecha = Nie ma gry
Za pożno dokonane zmiany. Kuświk za Niedzialana powinien wejsc w 60 min a nie w 90 bo po co??
Po jakiego pierona ciepiecie tymi śnieżkami na murawa

Jeżeli chodzi o szczewa to spodziewołech sie po nich trocha wiyncyj. Milik niewidoczny. Nakoulma to tak trocha jak Piech. Bardzo chaotyczny, technika niy za dobro ale przynajmnij chce mu sie lotać.
-
Rymis ze szczewami biera teroz za dobry wynik. Nie ma co szkamrać, mogli nom jebnońć i by My godali inaczyj.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Żenada nie derby.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
by My im ebli, tyz by My inaczyj godaliadamo_R pisze:Rymis ze szczewami biera teroz za dobry wynik. Nie ma co szkamrać, mogli nom jebnońć i by My godali inaczyj.
-
- Kontakt:
Mu łazi o to że to Górnik był faworytem, bo mimo gry na wyjeździe lepszy kurs u buka był na nich.A oni akurat zawsze som obiektywni:)heinRich pisze:by My im ebli, tyz by My inaczyj godaliadamo_R pisze:Rymis ze szczewami biera teroz za dobry wynik. Nie ma co szkamrać, mogli nom jebnońć i by My godali inaczyj.
Górnik zagroł trocha lepij ale ino wynik idzie w świat.