Stroje

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Stroje

#211 Post autor: Mirek » 30 cze 2012, o 13:50

beztóż żech napisoł, że niydługo sie dowiymy :P

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#212 Post autor: gerhat » 30 cze 2012, o 13:56

Patrykk pisze:Kara smierci za eRka :rotfl: dobre. A w jaki to sposób przed wojną ta eRka niby chopcy ekponowali? na wlepkach??? A może na zamówienie u Singera polary sie zrobili z eRką na plecach i wtedy bezwzględne złe szkopy do nich strzelały w plecy z mausera :rotfl: Może jeszcze w auschwitz stworzyli specjalną grupę obok romów i zydów - kibice Ruchu + opaska z eRką???
Nazwa napewno była zakazana, ale nikt żadnej wielkiej historii z tego nie robił. Chopcy nadal grali w fusbal, na stadiony chodzili ci sami ludzie, tyle.
poczyej sie te same źróło które przytaczo herr Lutz oraz hosoria Ruchu na noebiescy.pl potem dyskutuj

Awatar użytkownika
Patrykk

#213 Post autor: Patrykk » 30 cze 2012, o 14:04

gerhat pisze:
Patrykk pisze:Kara smierci za eRka :rotfl: dobre. A w jaki to sposób przed wojną ta eRka niby chopcy ekponowali? na wlepkach??? A może na zamówienie u Singera polary sie zrobili z eRką na plecach i wtedy bezwzględne złe szkopy do nich strzelały w plecy z mausera :rotfl: Może jeszcze w auschwitz stworzyli specjalną grupę obok romów i zydów - kibice Ruchu + opaska z eRką???
Nazwa napewno była zakazana, ale nikt żadnej wielkiej historii z tego nie robił. Chopcy nadal grali w fusbal, na stadiony chodzili ci sami ludzie, tyle.
poczyej sie te same źróło które przytaczo herr Lutz oraz hosoria Ruchu na noebiescy.pl potem dyskutuj
Som se czytej jakiś po.lskich pseudohistoryków, kiere od wojny robiom wszystko, co by niymców przedstawić w jak najgorszym świetle. Zamiast czytanio gorolskich pisorzy pogodej sie ze starszymi osobami z Chorzowa kiere tu mieszkały w tamtych latach. Ino prosza nie dowej mi za przykład Cieślika, bo do mnie to drugi "profesor" Bartoszewski
Oberschlesien Erwache !!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#214 Post autor: gerhat » 30 cze 2012, o 14:19

redakcja niebiescy.pl to "pol.scy pesudohistorycy" ciekawych rzeczy od ciebie można sie dowiedzieć o obrażaniu Gerarda Cieślika nie wspomna bo z tymi słowami powinienieś zostać wyłaczony poza wszelką kibicowską społeczność Ruchu.

niebiescygs
Kontakt:

#215 Post autor: niebiescygs » 30 cze 2012, o 14:42

Bartoszewski to nie jest zadnen profesor.. mozesz to sprawdzic w ogolnopolskich dokumentach..
nie porownuj Cieslika do tego oświecimskiego konfidenta

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#216 Post autor: Mirek » 30 cze 2012, o 15:37

weźcie już darujcie - mom pomysł niych nasi grajom po nagu :P
ewentualnie mogom se wydziarać fana jako kery z nich bydzie chcioł :)

Awatar użytkownika
dominiq44
Kontakt:

#217 Post autor: dominiq44 » 1 lip 2012, o 08:15

Ku.wa! na co schodzi ta rozmowa. Jak już żech wcześniej napisoł najlepszym rozwiązaniem byłoby umieszczenie na naszej stronie ankiety z krótkim opisem np.
W ostatnim czasie na forum pojawił się pomysł aby na koszulkach Ruchu umieszczona została mała flaga Śląska. Flaga miałaby zostać umieszczona z tyłu koszulki pod kołnierzykiem, podobnie jak ma to miejsce np. na koszulkach FC Barcelona gdzie od lat znajduje się flaga Katalonii.
a/ nie chcę żadnej flagi
b/ chcę flagę Śląska
c/ chcę flagę Polski - ta odpowiedź też musi być bo pewnie są tacy którzy będą uważali, że powinna być Polska. Poza tym jak był ankieta czy czujesz się Ślązakiem to również była odpowiedź o Polsce. Więc już uprzedzam tych którzy zaczną się rozpisywać na temat tej opcji. Nie umieszczenie takiej odpowiedzi to tak jak zrobić ankietę i napisać Jaki jest według Ciebie najlepszy Polski Klub i dlaczego RUCH.
Myśle że taka ankieta dałaby odpowiedź czy pomysł z flagą jest dobry czy nie.
wir sind blau & weiss

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#218 Post autor: Kujav » 1 lip 2012, o 08:57

My nie mamy nic do gadania, dostaniemy jeden z już dostępnych na rynku modeli i tyle. Dla Adidasa nie jesteśmy jakąś Klasą, żeby stworzyli dla Nas stroje od zera. Jak je już dostaniemy to można optować za fanką GŚ, ale znając życie te skamieniałości, bez obycia we współczesnym świecie (PZPN) będą robić jakieś problemy. Ruch jest Śląski i to mi wystarczy, ja to wiem, kto chce i powinien wie, nie trzeba tego nigdzie naszywać.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

pedro-sbl
Kontakt:

#219 Post autor: pedro-sbl » 1 lip 2012, o 11:59

Kujav pisze:My nie mamy nic do gadania, dostaniemy jeden z już dostępnych na rynku modeli i tyle. Dla Adidasa nie jesteśmy jakąś Klasą, żeby stworzyli dla Nas stroje od zera. Jak je już dostaniemy to można optować za fanką GŚ, ale znając życie te skamieniałości, bez obycia we współczesnym świecie (PZPN) będą robić jakieś problemy. Ruch jest Śląski i to mi wystarczy, ja to wiem, kto chce i powinien wie, nie trzeba tego nigdzie naszywać.
a amica poznan czy slask wroclaw to som polskie kluby?
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

kattowitz
Kontakt:

#220 Post autor: kattowitz » 1 lip 2012, o 17:35

1 lipca a Sponsor Techniczny? Dalej Lotto i co z tego że Niedziela. :zdziwko:

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#221 Post autor: ObeRschlesien » 1 lip 2012, o 19:05

kattowitz pisze:1 lipca a Sponsor Techniczny? Dalej Lotto i co z tego że Niedziela. :zdziwko:
Na oficalnej jeszcze na dole jest LOTTO ale dzis niedziela wiec kozdy mo wolne zoboczymy co jutro czy bydzie jakos prezentacja nowego sponsora technicznego
Obrazek

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#222 Post autor: HKSADIK » 1 lip 2012, o 19:17

Adidas nie jest naszym sponsorem technicznym, zadnej konferencji z udzialem ich przedstawicieli nie bedzie. Stroje dostaniemy zapewne od jakiegos licencjonowanego posrednika ;)
Mloda Ekstraklasa i SLJ ciagle w Lotto beda grac.

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#223 Post autor: AdiC » 2 lip 2012, o 09:21

HKSADIK pisze:Adidas nie jest naszym sponsorem technicznym, zadnej konferencji z udzialem ich przedstawicieli nie bedzie. Stroje dostaniemy zapewne od jakiegos licencjonowanego posrednika ;)
Mloda Ekstraklasa i SLJ ciagle w Lotto beda grac.
Jeśli to prowda co piszesz to po roz kolejny marketing powienien sie :wstyd: spolić ze wstydu. Jak drużyna z takim wynikiem, grająca w LE niy może pozyskać sponsora technicznego???? Szczyt niekompetencji jeśli sie to potwierdzi.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

19aRtuR20
Kontakt:

#224 Post autor: 19aRtuR20 » 2 lip 2012, o 09:24

umowa jest podobno podpisano z Adidasem bezposrednio
a dostawca moga byc nazywani, bo np. Ruch bydzie od nich dostowac sprzet za darmo, abo z rabatem...

lotto bylo sponsorem technicznych, bo do sprzetu tez podobno dociepowali jakos gotówka

Awatar użytkownika
Harry1990
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#225 Post autor: Harry1990 » 2 lip 2012, o 11:31

zobaczymy jutro na sparingu w jakich strojach zagrają ;)
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.

ODPOWIEDZ