Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
EveRlast

#211 Post autor: EveRlast » 5 lut 2004, o 13:49

Niebieska pisze:
EveRlast pisze:Ten Zadylak jest jak prostytutka-bierze go kto chce!!! :? :x :twisted: PozdRo.
I nazywasz go osłem, zdecyduj się, bo na razie mam wrażenie, że nie masz własnego zdania. Sorki. Ale tak właśnie myślę.
Chodziło mi poprostu o to że popieram zawodników którzy PO OKRESIE gry w Ruchu zmieniają klub na inny który lepiej płaci!A Zadylak nie miał kontraktu z Ruchem podpisanego przecież,najpierw pojechał na zgrupowanie,nachabił ch** i wspaniałomyślnie poszedł sobie do innego klubu-o to mi chodziło,a Ty jeśli nie wiesz to poproś o sprostowanie którego zawsze chętnie Ci udzielę!PS.Najgorzej jak baba się do spraw kibicowskich wtrąca.PS2.Pewnie to jego lipsta... :wink: :wink: :wink: :evil: :? PozdRo.

Niebieska
Kontakt:

#212 Post autor: Niebieska » 5 lut 2004, o 14:10

[quote="EveRlast"]PS.Najgorzej jak baba się do spraw kibicowskich wtrąca.PS2.Pewnie to jego lipsta... :wink: :wink: :wink: :evil: :? PozdRo.[/quote]

Spodziewałam się, że wcześniej czy później ktoś tak zareaguje, teraz pewnie posypią się głosy, które Cię poprą, choć mam nadzieję, że będą też tacy którzy tak nie myślą. Byłam na to przygotowana logując się. No nic, wydawało mi się, że nie jest ważne czy nosi sie spodnie czy spódnice, a wszyscy mogą kibicować i powiedzieć co myślą. A jeżeli chodzi o to wtrącanie się to i owszem wtrącam sie i zapewniam Cię, że jeszcze o mnie usłyszysz. Pozdro.

EveRlast

#213 Post autor: EveRlast » 5 lut 2004, o 14:24

Niebieska pisze:
EveRlast pisze:PS.Najgorzej jak baba się do spraw kibicowskich wtrąca.PS2.Pewnie to jego lipsta... :wink: :wink: :wink: :evil: :? PozdRo.
Spodziewałam się, że wcześniej czy później ktoś tak zareaguje, teraz pewnie posypią się głosy, które Cię poprą, choć mam nadzieję, że będą też tacy którzy tak nie myślą. Byłam na to przygotowana logując się. No nic, wydawało mi się, że nie jest ważne czy nosi sie spodnie czy spódnice, a wszyscy mogą kibicować i powiedzieć co myślą. A jeżeli chodzi o to wtrącanie się to i owszem wtrącam sie i zapewniam Cię, że jeszcze o mnie usłyszysz. Pozdro.
Droga koleżanko bardzo chętnie o Tobie usłyszę i z równie wielką chęcią będę czytał Twoje posty,a co do mojej reakcji to napisałem tak TYLKO Z TEGO POWODU że trochę na mnie "najechałaś"mówiąc że nie mam własnego zdania-trzeba było mnie poprosić o sprostowanie i wtedy nie doszłoby do tej małej sprzeczki.PozdRawiam i...całuję :wink: 8) !!!PS.Na przyszłość postaram się pisać w bardziej jasny i klarowny sposób aby od razu było wiadomo o co chodzi...

Niebieska
Kontakt:

#214 Post autor: Niebieska » 5 lut 2004, o 15:37

Nie ma sprawy, przyjęłam do wiadomości. Temat uważam za zamknięty; pozdRawiam.

Marek Nowak
Kontakt:

#215 Post autor: Marek Nowak » 5 lut 2004, o 16:48

To co sie dzieje ze wzmocnieniami , sparingami i przygotowaniem do sezonu to istny cyrk- amatorstwo , dyletanctwo , oszolomstwo .
Od rogali po jego menago , ktory chyba dostal to posade za " stare zaslugi" :wink:
Nasz transfer stulecia ( Powiecko ) jest kontuzjowany , a inne " gwiazdy" daja nam kosza po darmowych wczasach.
Mam nadzieje , ze nikt z tych debili nie przedstawi takim grajkom jak :
zadylak czy wczesniej jaromin i andruszak ( ten to olal nas 2razy ) - za pare miesiecy ponownej oferty gry w naszym klubie.
P.S. Z Macedonii najprawdopodobniej tez nic nie wyjdzie , tak jak przynajmniej z transferow 3 znanych ligowcow do naszego klubu .
Klamstwo za klamstwem rogala

Gość

#216 Post autor: Gość » 5 lut 2004, o 17:07

Niebieska pisze:Spodziewałam się, że wcześniej czy później ktoś tak zareaguje, teraz pewnie posypią się głosy, które Cię poprą,
No wiesz jak możesz... My świecimy przykładem :wink:

EveRlast

#217 Post autor: EveRlast » 5 lut 2004, o 17:43

Marek Nowak pisze:To co sie dzieje ze wzmocnieniami , sparingami i przygotowaniem do sezonu to istny cyrk- amatorstwo , dyletanctwo , oszolomstwo .
Od rogali po jego menago , ktory chyba dostal to posade za " stare zaslugi" :wink:
Nasz transfer stulecia ( Powiecko ) jest kontuzjowany , a inne " gwiazdy" daja nam kosza po darmowych wczasach.
Mam nadzieje , ze nikt z tych debili nie przedstawi takim grajkom jak :
zadylak czy wczesniej jaromin i andruszak ( ten to olal nas 2razy ) - za pare miesiecy ponownej oferty gry w naszym klubie.
P.S. Z Macedonii najprawdopodobniej tez nic nie wyjdzie , tak jak przynajmniej z transferow 3 znanych ligowcow do naszego klubu .
Klamstwo za klamstwem rogala
No niestety znając życie oraz zarząd Ruchu to wogóle bym się nie zdziwił gdyby znowu za jakiś czas propozycję gry w naszym klubie otrzymali wyżej wymienieni zawodnicy którzy teraz w perfidny sposób nas olali... :evil: Pozatym czy zarząd nie mógł podpisać jakąś umowę z tym debilnym sponsorem który obiecał "Niebieskim"wyjazd na zgrupowanie do Macedonii że gdyby się rozmyślił(jak ma to miejsce teraz)i nie wywiązał się ze sponsorowania tego wyjazdu musiałby zapłacić Ruchowi odszkodowanie???Mam nadzieję że się jeszcze zrehabilituje i jednak pojadą!!!PozdRo.

Gość

#218 Post autor: Gość » 5 lut 2004, o 18:43

www.Ruch.Chorzow.pl pisze:Po powrocie ze zgrupowania Zadylak najpierw nie przyszedł na trening, tłumacząc się chorobą dziecka, a następnego dnia w ogóle nie pokazał się w klubie. Przecież mógł zagrać w otwarte karty i uczciwie powiedzieć prawdę. Nie zatrzymywalibyśmy go na siłę. Nie oczekujemy już od niego słowa przepraszam, natomiast liczę, że sprzęt pobrany na Cichej zwróci. Powinien też zostać obciążony kosztami obozu, ale machnęliśmy na to ręką.
Odawaj sprzet! Co Ty myślisz, że Ruch to jest jakiś Karitas?!?! :roll: oddaj sprzet szczawiusie :evil:

A według mnie powinnien zostać obciążony kosztami obozu!!
Może to grosze, ale co?! Jak się piłkarze ciepią na pieniądze od Ruchu to nie machają na to reką, czemu my mamy ustępować?!

Oddaj sprzęt i zwróć kase! :twisted: Nie ma nic za darmo...

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#219 Post autor: Mikoruch » 5 lut 2004, o 20:09

Wygląda na to, że będziemy mieli bardzo ciekawy skład na wiosnę. Utrzymanie będzie wielkim sukcesem.

Aktualny typ na mecz otwarcia ze Stargardem - dobre 0-0 :roll:

EveRlast

#220 Post autor: EveRlast » 5 lut 2004, o 20:24

Mikoruch pisze:Wygląda na to, że będziemy mieli bardzo ciekawy skład na wiosnę. Utrzymanie będzie wielkim sukcesem.

Aktualny typ na mecz otwarcia ze Stargardem - dobre 0-0 :roll:
No i to jeszcze jak!!!Skład wydaje mi się że będzie opierał się w większości z młodszych zawodników którzy nie mają jeszcze ogrania w II lidze nawet,ale być może uda im się wygrać z Błękitnymi przynajmniej 1:0 ponieważ istnieje taka możliwość że gracze ze Stargardu Gd. przyjadą na Śląsk w młodzieżowym składzie.PozdRo.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#221 Post autor: Wilus » 5 lut 2004, o 21:37

Panowie, jak czytam posty zwiazane z naszym Ruchem to az mi sie nie chce wierzyc, ze to sie dzieje na prawde. Jak pisze pare postow wyzej Marek Nowak to faktycznie jest amatorszczyzna w pelnym wydaniu. Sprawa Zadylaka pokazuje, jak dziala mechanizm transferowy w Ruchu. Do mnie Jaworski powinien bytc wywalony na zbity pysk a nie tlumaczyc sie jak dziecko. Zreszta ile jest w tym prawdy, a ile proba wyjscia z twarza tego nie wie nikt. Faktem natomiast jest, ze nikt sie juz z nami nie liczy, dajemy sie dymac takim kmiotkom ze az glowa boli. Sprawa obozu w Macedonii poraz kolejny pokazuje w jak beznadziejnej sytacji sie znajdujemy. Znowu zespol bedzie przystepowac do sezonu nie przygotowany, bez porzadnego zgrupowania, meczy sparingowych itp. czym to grozi to juz przerabialismy w zeszlym sezonie. Nie wiem moze jestem zbyt pesymistycznie nastawiony, ale jakos nie wierze w utyrzymanie w 2 lidze. Chcialbym tylko widzec, ze Ci co zagraja w Ruchu na wiosne, zeby pokazali, ze przynakmniej sie starali uratowac Ruch przed kolejnym krokiem w przepasc i zapomnienie.

A tak poza tym do do zobaczenia w sobote na hali Ruchu. Przynajmniej tam zobaczymy troche plusow w ostatnich czasach, bo wirze, ze ci chlopcy zostawia zdrowie na boisku :)

Wilus

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#222 Post autor: vahanara » 5 lut 2004, o 22:28

GW:"Z drużyną Ruchu Chorzów po raz pierwszy trenował wczoraj Michał Smarzyński. 30-letni zawodnik może grać na pozycji napastnika lub ofensywnego pomocnika.Wychowanek Zatoki Puck, w rundzie jesiennej grał w Arce Gdynia, wcześniej reprezentował też Bałtyk Gdynia i Lechię Gdańsk. Ostatnio próbował znaleźć zatrudnienie w lidze rosyjskiej. Z drużyną CKA Energa Chabarowsk był nawet na zgrupowaniu na Cyprze, ale nie spodobał się pierwszemu trenerowi."

No bo trener preferował małych, rudych z wąską dupą... Poza tym grajek jest cool. Myślę że to jest ów sławetny As z rękawa...

AndRe
Kontakt:

#223 Post autor: AndRe » 5 lut 2004, o 23:59

Smarzynski :shock: :shock:

Jakby seryjnie przyszedl do Nas to o utrzymanie sie w 2 lidze jestem spokojny.To jeden z najlepszych graczy ktory biega (l) na drugoligowych boiskach.

Ale jak mowie poki nie podpisze nie ma sie co emocjonowac transferem.
Nasz manager i rogala nie taki rzeczy juz psuli :wink:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

EveRlast

Póki co podchodzmy spokojnie do tego transferu...

#224 Post autor: EveRlast » 6 lut 2004, o 07:43

Nonono,koleś musi być rzeczywiście dobry ponieważ widzę tutaj pochlebne opinie o tym zawodniku...PS.Pożyjemy,zobaczymy.PozdRo.

Niebieska
Kontakt:

Do WojtkaO

#225 Post autor: Niebieska » 6 lut 2004, o 08:08

[quote="WojtekO"][size=9]No wiesz jak możesz... [b]My świecimy przykładem [/b][/size] :wink:[/quote]

No Wojtek, przecież ja nie mówiłam o Nucleo, Wy jesteście w tej drugiej grupie, pozdRo. PS. Zapraszam do mojej zabawy na forum "Po meczu ... " poświećcie przykładem. :wink:
Ostatnio zmieniony 6 lut 2004, o 09:41 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ