[14kolejka]Śląsk W. - Ruch Chorzów.20.11.2010r. godz. 14:45
-
- Kontakt:
Re: [14kolejka]Śląsk W. - Ruch Chorzów.20.11.2010r. godz. 14
na walkower nie ma szans, więc się nie łudźcie. Poza tym nie jesteśmy tym wojskowym klubem i mamy inną mentalność. Jak pisałem wcześniej: zamknąć chamom stadion i dowalić karę finansową. To ma być sport?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
Elmer pisze:na walkower nie ma szans, więc się nie łudźcie. Poza tym nie jesteśmy tym wojskowym klubem i mamy inną mentalność. Jak pisałem wcześniej: zamknąć chamom stadion i dowalić karę finansową. To ma być sport?
a za co chcesz zamknąć im stadion? Jak kibice nic nie zrobili?
-
- Kontakt:
Z Jaga trzeba wygrac tez z innego powodu.Po tej ilosci zoltych kartek , ktore dostajemu istnieje prawdopodobienstwo , ze z Lechia nie bedzie kim grac.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
a skąd wiesz że to nie kibic rzucił? Piłka się turlała, więc mogła wcześniej być rzucona i się dokulała. Jeśli ktoś przy linii bocznej to oczywiście są inne sankcje (ośrodek wychowawczy dla tego dzieciaka
)

-
- Kontakt:
Roni2580 pisze:Elmer pisze:na walkower nie ma szans, więc się nie łudźcie. Poza tym nie jesteśmy tym wojskowym klubem i mamy inną mentalność. Jak pisałem wcześniej: zamknąć chamom stadion i dowalić karę finansową. To ma być sport?
a za co chcesz zamknąć im stadion? Jak kibice nic nie zrobili?
w TV godali że kibic, jeśli nie to stadionu nie zamknom gorolom...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
stałe fragmenty i jak niy kwadratowy łeb to płaski łeb - to już po leku robi sie jakoś specjalność
ale przegrali my przez kunktatorstwo Fornalika który chcioł wywieźć remis z Wroławia i zaś ustawiył drużyna na wskroś defensywnie tak że grali my atakiem pozycyjnym na wyjeździe bo przy takim ustawieniu nie ma szans na kontrę, 30 fajnych podań z zadku, co z tego jak 31 niecelne i po akcji. Powiym o po roz pierwszy - Waldek idź w h... z takimi pomysłami na gra Ruchu.
kolejny roz na wyjeździe momy sędziego co nom pierwszy roz sędziuje i karci nos jak małe dzieci ale jakby mieli my tyla sprytu co Korona to tora wcale nie musiał uznać, ale u nos nikt nie poleci do liniowego wadzić się o swoje, lepij wybić bal po gwizdku abo faulować na środku boiska

ale przegrali my przez kunktatorstwo Fornalika który chcioł wywieźć remis z Wroławia i zaś ustawiył drużyna na wskroś defensywnie tak że grali my atakiem pozycyjnym na wyjeździe bo przy takim ustawieniu nie ma szans na kontrę, 30 fajnych podań z zadku, co z tego jak 31 niecelne i po akcji. Powiym o po roz pierwszy - Waldek idź w h... z takimi pomysłami na gra Ruchu.
kolejny roz na wyjeździe momy sędziego co nom pierwszy roz sędziuje i karci nos jak małe dzieci ale jakby mieli my tyla sprytu co Korona to tora wcale nie musiał uznać, ale u nos nikt nie poleci do liniowego wadzić się o swoje, lepij wybić bal po gwizdku abo faulować na środku boiska
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najbardziej mnie wkurza kolejny mecz, gdzie tak naprawdę gramy mądrzej od przeciwnika, ale wogóle po za jakimiś dośrodkowaniami nie przekładamy tego na groźne sytuacje,
a potem zdupiona bramka, do tego jak zwykle Fornalik ze zmianami czeka dopiero jak już w plecy,
Powiedzmy sobie szczerze Ceaxa, Arka, Ruch i Polonia to są jedyni kandydaci do spadku w tym roku i ciekawe jaka para z tego zleci.
Grzyb dla mnie kolejny słaby mecz już nie wiem po raz który to pisze bo pisze to po nie mal każdym meczu w tej rundzie, ale on nie ma obecnie formy na pierwszą jedenastkę, nie iwem może myśli o potomku, może po prostu dla niego ten sezon za długi, a jeżeli gra bo na ławie nie ma nikogo lepszego na tą pozycję no to super świadczy to o naszej kadrze,
a potem zdupiona bramka, do tego jak zwykle Fornalik ze zmianami czeka dopiero jak już w plecy,
Powiedzmy sobie szczerze Ceaxa, Arka, Ruch i Polonia to są jedyni kandydaci do spadku w tym roku i ciekawe jaka para z tego zleci.
Grzyb dla mnie kolejny słaby mecz już nie wiem po raz który to pisze bo pisze to po nie mal każdym meczu w tej rundzie, ale on nie ma obecnie formy na pierwszą jedenastkę, nie iwem może myśli o potomku, może po prostu dla niego ten sezon za długi, a jeżeli gra bo na ławie nie ma nikogo lepszego na tą pozycję no to super świadczy to o naszej kadrze,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
Elmer pisze:a skąd wiesz że to nie kibic rzucił? Piłka się turlała, więc mogła wcześniej być rzucona i się dokulała. Jeśli ktoś przy linii bocznej to oczywiście są inne sankcje (ośrodek wychowawczy dla tego dzieciaka)
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... kadza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli ona wg Ciebie z taką prędkością leciała z trybun to nie mam pytań.
- jeja
- Kontakt:
Nasz zarząd puści pismo i tyle, może jeśli nie będzie efektu ze strony ekstraklasy zrobić taki bunt ,żeby więcej takich 4ligowych debilizmów się odechciało. Po prostu strzeli mnie coś . Jeśli nie zrobią nic to aż mam ochotę wziąć piłkę na następny mecz i zrobić tak samo . Dla Ruchu na pewno kara już by się znalazła !!
- 19kate20
- Kontakt:
Ewidentnie rzucił to ktoś z klubu lub podawacz piłek. Jak nasz zarząd nie będzie nic z tym robił to są dupy do potęgi...

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety ale przewidziałem taki scenariusz. Fornalik wprowadza drugiego napastnika na 2 minuty przed końcem
Przez to kunktatorstwo będzie ciepło do samego końca. Ruch jest drużyną bez jaj, przykro się na to patrzy.A co najgorsze jest to wypadkowa wizji na grę trenera. Więc nie ma się co łudzić, że cokolwiek się zmieni.

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Lutz
- Kontakt:
Niy godom że napewno, ale po tym co oglondom i widza tabela, wzmocniynia Szyndrowskimi to taki ewentualności w ty chwili wykluczyć niy mogymy. W każdym bądź razie som jednym z głównych kandydatów. Prowdzie trzeba sie czasami w oczy spojrzeć.A myslisz że spadnymy?
-
- Kontakt:
oglądając na spokojnie powtórki można być mądrym, więc spokojnieRoni2580 pisze:Elmer pisze:a skąd wiesz że to nie kibic rzucił? Piłka się turlała, więc mogła wcześniej być rzucona i się dokulała. Jeśli ktoś przy linii bocznej to oczywiście są inne sankcje (ośrodek wychowawczy dla tego dzieciaka)
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... kadza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli ona wg Ciebie z taką prędkością leciała z trybun to nie mam pytań.

-
Mógł zrobić chłopak do podawania piłek ale np pod naporem łąwki rezerwowych. Zobaczymy
delegat miał blisko.

- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Waldemar Fornalik (trener Ruchu):
- Wydaje mi się, że było to ciekawe spotkanie, twarde i nieustępliwe. Zagrały dwa zespoły, które przedstawiły podobne cechy, czyli ambicję i waleczność. Szkoda, że otworzyliśmy wynik bramką samobójczą. Po meczu dostaliśmy sygnały, że drugi gol podobno była z pozycji spalonej. Dla mnie to przykre, bo bramki można zdobywać, ale niech one będą zdobywane prawidłowo. Natomiast po sytuacja z końcówki, kiedy z ławki Śląska została wrzucona piłka na boisko, pozostaje niesmak.
Zobaczymy co na to komisja ligi...
- Wydaje mi się, że było to ciekawe spotkanie, twarde i nieustępliwe. Zagrały dwa zespoły, które przedstawiły podobne cechy, czyli ambicję i waleczność. Szkoda, że otworzyliśmy wynik bramką samobójczą. Po meczu dostaliśmy sygnały, że drugi gol podobno była z pozycji spalonej. Dla mnie to przykre, bo bramki można zdobywać, ale niech one będą zdobywane prawidłowo. Natomiast po sytuacja z końcówki, kiedy z ławki Śląska została wrzucona piłka na boisko, pozostaje niesmak.
Zobaczymy co na to komisja ligi...