Ruch Chorzów - Górnik Zabrze - 28 luty 2009
- BRAMA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witajcie. Wczoraj byłem pierwszy raz na meczu Ruchu i pierwszy raz na meczu ligowym. Powiedzcie mi dlaczego wśród kibiców panuje taka nienawiść do Policji?
Ostatnio zmieniony 1 mar 2009, o 13:18 przez quentin91, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szafar21
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczywiscie że Pilarz nie zawalił bramy, też początkowo myślałem że źle był mur ustawiony a piłka przeszła zboku, ale nie wyraźnie widać, że przechodzi pod murem do czego nie ma prawa , a Pilarz miał juz zbyt mało czasu na odpowiednią reakcje
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie chce mi się rozpisywać za dużo o meczu, dopóki go nie zobaczę na spokojnie, ale dwa wnioski to mam na już:
1) jak długo do cholery oni się jeszcze będą bać piłki i odpierdzielać jakieś toeloopy czy inne axle w tym murze? Rozegranie wolnego na zasadzie podanie, przytrzymanie, strzał musi się zakończyć silnym płaskim uderzeniem a nie przenoszeniem piłki nad murem. Rozumiem, że jeden dwóch wybiega do blokowania, ale po co do cholery ci w murze podskakują, robiąc jakieś obroty? Odpowiedź, bo się kuźwa profesjonalni piłkarze boją piłką dostać. Wczoraj miałbym im ochotę zaaplikować trening, w którym uderzanoby w nich z całej siły piłką, żeby zobaczyli, że to się da przeżyć. Dziś po prostu nie wypłacałbym im miesięcznego wynagrodzenia, za każde odsunięcie się od piłki. Żadna nasza gwiazda nie dostała piłką w nóżki, za to my przegraliśmy jeden z najważniejszych meczy w roku.
2) zaangażowanie - co to miało być? Tak się gra przy 40 tysiącach ludzi w świętej wojnie? Początkowo myślałem, że są stremowani i nogi im powiązało, później sądziłem, że przesadzam, ale wielu ludzi nie tylko kibiców Ruchu potwierdzało mi, że grali bez jaj. Górnik wcale nie wygrał umiejętnościami, grali podobnie słabo, tylko tym, że gryźli trawę. U nas jeden, który biegał jak na derbach się powinno był Grzybek (inna sprawa, to poziom sportowy prezentowany przez niego w tym dniu).
1) jak długo do cholery oni się jeszcze będą bać piłki i odpierdzielać jakieś toeloopy czy inne axle w tym murze? Rozegranie wolnego na zasadzie podanie, przytrzymanie, strzał musi się zakończyć silnym płaskim uderzeniem a nie przenoszeniem piłki nad murem. Rozumiem, że jeden dwóch wybiega do blokowania, ale po co do cholery ci w murze podskakują, robiąc jakieś obroty? Odpowiedź, bo się kuźwa profesjonalni piłkarze boją piłką dostać. Wczoraj miałbym im ochotę zaaplikować trening, w którym uderzanoby w nich z całej siły piłką, żeby zobaczyli, że to się da przeżyć. Dziś po prostu nie wypłacałbym im miesięcznego wynagrodzenia, za każde odsunięcie się od piłki. Żadna nasza gwiazda nie dostała piłką w nóżki, za to my przegraliśmy jeden z najważniejszych meczy w roku.
2) zaangażowanie - co to miało być? Tak się gra przy 40 tysiącach ludzi w świętej wojnie? Początkowo myślałem, że są stremowani i nogi im powiązało, później sądziłem, że przesadzam, ale wielu ludzi nie tylko kibiców Ruchu potwierdzało mi, że grali bez jaj. Górnik wcale nie wygrał umiejętnościami, grali podobnie słabo, tylko tym, że gryźli trawę. U nas jeden, który biegał jak na derbach się powinno był Grzybek (inna sprawa, to poziom sportowy prezentowany przez niego w tym dniu).
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cieszy mnie bardzo jak gra Sadlok nie zapomne jego wczorjaszej interwencji w polu karnym jak wszedł czysto , idealnie wślizgiem Szczotowi i wygarnął mu piłke. Ten synek sie marnuje na środku obrony. Powinien zagrać w środku pomocy jako defensywny pomocnik bo mo fajne pierdolni... z lewej nogi.
Sadlok już powinien dostac powołanie do pierwszej reprezentacji i dostać szanse pokazania sie.
Skład Ruchu według mnie powinien wyglądac tak na kolejne mecze :
Pilarz - Grzyb , Baran , Grodzicki , Brzyski - Zając , Nowacki , Sadlok , Balaz - Jezierski , Sobiech ( Fabus)
Sadlok już powinien dostac powołanie do pierwszej reprezentacji i dostać szanse pokazania sie.
Skład Ruchu według mnie powinien wyglądac tak na kolejne mecze :
Pilarz - Grzyb , Baran , Grodzicki , Brzyski - Zając , Nowacki , Sadlok , Balaz - Jezierski , Sobiech ( Fabus)
-
- Kontakt:
Drugi mecz na którym byłam i drugi zakończony porażką, tak liczyłam że te deRby będą dla Nas zwycięstwem..
I tak mówicie o kibicach którzy wylecieli na morawe w czasie przerwy, a co zrobił górnik po meczu.. ta akcja z tramwajem może nie do każdego to już dotarło. żałośni, nawet na małe dzieci nie patrzeli.

Zawsze wieRna i oddana , niebieska na zawsze.
-
- Kontakt:
widac ze w tych emocjach zwiazanych ze szpilem umknela wielu osobom informacja o Energy Drinku. Na reklamach wokol murawy bylo "nowy napoj energetyczny BLUE POWER baaardzo niebieski" i na kolejnej reklamie bylo zdjecie puszek srebrnych z eRką.
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]
- blue blood
- Kontakt:
dokladnie jak mur dziurawy jak szwajcarski ser szkoda pisania z tak glupio stracona bramka tam nawet nikt nie podskoczyl a pilka i tak przeszla w murzeBRAMA pisze:Nie zgodzę się z tym że bramka na konto Krzyśka Pilarza, od kiedy piłka ma prawo przejść pod murem ? Bramkarz miał bardzo mało czasu na reakcję. Zobaczył piłkę dopiero kilka metrów przed sobą.
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
- fRyta
- Kontakt:
Jedno mam do powiedzenia (w pełni świadomy konsekwencji)
Jezierski wy***rdalaj ty stara spruchniała ku*** wrocławska, ch*** grasz, w ch*** przycinasz, pi***olony pasożycie !!!
PS. Janoszka ty tez !!
Słaby ten szpil niestety i mało walki jak na derby, szkoda oby następnym razem było dużo lepiej.
Jezierski wy***rdalaj ty stara spruchniała ku*** wrocławska, ch*** grasz, w ch*** przycinasz, pi***olony pasożycie !!!
PS. Janoszka ty tez !!
Słaby ten szpil niestety i mało walki jak na derby, szkoda oby następnym razem było dużo lepiej.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Krótko i na tymat...
Jak my mieli wygrac jak:
- Nykiel (boczny oboronca) gro w srodku obrony?
- Brzyski (boczny obronca) gro w srodku pomocy?
- Nowacki (sordkowy ofensywny pomocnik) gro na prawyj pomocy?
- Grzyb (prawy pomocnik!!!) gro na prawyj obronie?
- Baran (środkowy obronca) gro w srodku pomocy?
Polowa skladu grala na niy swoich pozycjach, niych to kożdy weznie pod uwaga i sie zastanowi.
Jak my mieli wygrac jak:
- Nykiel (boczny oboronca) gro w srodku obrony?
- Brzyski (boczny obronca) gro w srodku pomocy?
- Nowacki (sordkowy ofensywny pomocnik) gro na prawyj pomocy?
- Grzyb (prawy pomocnik!!!) gro na prawyj obronie?
- Baran (środkowy obronca) gro w srodku pomocy?
Polowa skladu grala na niy swoich pozycjach, niych to kożdy weznie pod uwaga i sie zastanowi.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lelo masz racje
Chyba tylko z pierwszej jedenastki oprócz Pilarza, na swoich pozycjach grali tylko Sadlok, Balaz, Fabusz i Jezierski .
Mam nadzieje, że w następnym meczu Pietrzak inaczej poustawia zespół .

Chyba tylko z pierwszej jedenastki oprócz Pilarza, na swoich pozycjach grali tylko Sadlok, Balaz, Fabusz i Jezierski .
Mam nadzieje, że w następnym meczu Pietrzak inaczej poustawia zespół .

My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...