Wisła Kraków - Ruch Chorzów
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wy wszyscy co narzekacie sie ciulnijcie w leb
w koncu zeszliscie na ziemie
po wygranych szpilach z Gornikiem i Korona konie waliliscie ze szczescia a teraz jedyne to co potraficie napisac to ze wszyscy maja raus isc !
som my beniaminkiem i nasz cel to utrzymanie nic wiecej !
a wy byscie chcieli od razu z wisla po 3:0 wygrywac i to w dodatku jeszcze u nich
po wygranych szpilach z Gornikiem i Korona konie waliliscie ze szczescia a teraz jedyne to co potraficie napisac to ze wszyscy maja raus isc !
a wy byscie chcieli od razu z wisla po 3:0 wygrywac i to w dodatku jeszcze u nich
-
- Kontakt:
Kibice Ruchu!!chocioż kibicuja Górnikowi ,to powiym wom tela,nie wieszajcie jeszcze trenera ani zawodników,bo Wasz zespół ma duże możliwości( co pokozali w szpilu z nami)Wróćicie tam,kaj wasze miejsce tzn czołówka i nieważne czy przed nami czy za ,ale ważne,ze śląskie kluby,bo inaczyj nos gorole zniszczom.pozdro dlo normalnych kibiców.
-
- Kontakt:
wlasnie wrocilch z wyjazdu co moga powiedziec?
Fabusz - po co on wogole gro? co z tego ze umi zgrac jedna bala na 5 glowom jak nie ma komu zagrywac bo w ataku to łon je som
na plus Nowacki kiery cos tam próbowol dryblowac szarpac,Balaż tyz.
momentami zdowalo mi sie ze to ten Pulkowski z "downych" lot ambicja,technika,szybkosc,walka ...jedna po opadnieciu z sil powrocil ten gorszy "pulo'' i to by bylo na tyle.
taktyka zabójczo
przegrywomy 1-0 Fabusz zamiast podawac pilka przeciwnikowi zeby wykonali wolny to sie ja czimie nie wiem po co (sory wiem po co - zeby grac na czas)
2-0 Miodek gro na czas
na dzisioj juz koniec
Fabusz - po co on wogole gro? co z tego ze umi zgrac jedna bala na 5 glowom jak nie ma komu zagrywac bo w ataku to łon je som
na plus Nowacki kiery cos tam próbowol dryblowac szarpac,Balaż tyz.
momentami zdowalo mi sie ze to ten Pulkowski z "downych" lot ambicja,technika,szybkosc,walka ...jedna po opadnieciu z sil powrocil ten gorszy "pulo'' i to by bylo na tyle.
taktyka zabójczo
przegrywomy 1-0 Fabusz zamiast podawac pilka przeciwnikowi zeby wykonali wolny to sie ja czimie nie wiem po co (sory wiem po co - zeby grac na czas)
2-0 Miodek gro na czas
na dzisioj juz koniec

- Simone
- Kontakt:
- milanos
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
też mnie to trocha nie pokoi, przed meczem z Wisłą pisołech, że najwazniejsze mecze to będą te z Odrą, Łksem, Polonią i Jagiellonią, i mimo, że też żech mioł postawione na Ruch to jednak nie jestech jakoś zaskoczony poażką z Wisłą . Ale stylem gry zaprezentowanym w tym meczu jestech bardzo zaskoczony. Powiem szczerze, ale po 3-0 u siebie czyli wyższo przegrana w meczu u siebie byłech w lepszym nastroju niż po wczorajszym meczu. Bo wtedy było widać, że długimi momentami grali jak równy z równym, że mieli sytuacje, a we wczorajszym meczu to naprawde był dramat jeżeli chodzi o naszą gre. Właściwie czekanie na swojej połowie i oczywiście w zamyśle szybkie kontry tyle ile ich może być skoro nawet nie graliśmy presingiem przez co Wisła mogła raz za razem strzelać z 20m i nawet jak strzały były nie celne to czas potrzebny na wznowienie gry powodował że z kontr były nici. Naprawde ejszcze raz podkreśle, ze dla mnie to była żenada w naszym wykonaniu. Przegrać można, ale trzeba próbować, a tu mam wrażenie nastawiliśmy się by przegraćjak najniżej.
Oby w kolejnych meczach już z drużynami w naszym zasięgu zaprezentowaliśmy się lepiej bo niestety, ale wysoka forma z początku jakoś szybko uszła z naszych chopców i będzie nerwówka do końca.
A o naszym wykonaniu meczu z Wisłą oby jak najszybciej zapomnieć, ale wpierw oby odpowidnie osoby znalazły przyczyne takiej gry i wyciągnęły odpowiednie wnioski
Oby w kolejnych meczach już z drużynami w naszym zasięgu zaprezentowaliśmy się lepiej bo niestety, ale wysoka forma z początku jakoś szybko uszła z naszych chopców i będzie nerwówka do końca.
A o naszym wykonaniu meczu z Wisłą oby jak najszybciej zapomnieć, ale wpierw oby odpowidnie osoby znalazły przyczyne takiej gry i wyciągnęły odpowiednie wnioski
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo ńy godom, že uoni uoroz majom wygrać z Wisuom, ale po jaki **** grać na czas i bronić sie jak sie přegrywo to ńy rozumia... može mi wyjaśniš to byda wdziynčny.Goscioo pisze:wy wszyscy co narzekacie sie ciulnijcie w leb
Tu niy uazi uo wynik a o gra! Južzech woloú jak my dostali 6-2 na Lechu, bo přinajmi tam chopcy pokozali jaja i wola walki. Fakt faktym bez to my tak wysoko dostali, ale co mieli do stracynio? Nic, bo terozki přegrali 'ino' 2-0 a punktůw jak ńy byuo tak ńy ma.
PozdRawiom.
- Patton
- Kontakt:
Gralismy na Wisle, ktora jest w takiej formie, ze hoho, a niektorzy tutaj mieli jakies zludzenia co do wyniku.
Teraz nastepuja mecze prawdy. Miesiac temu wszyscy piali z zachwytu nad nasza gra. Teraz kazdy chcialby zwalniac trenera. Profesjonalna druzyne buduje sie latami, a nie trenerskimi roszadami co pol roku!!

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
z wisła nie jest wstyd przegrac tylko ze to co grali na derbach i kielcach to nie mial nic wspolnego z tym co pokazali na wisle! wczesniejsze mecze atakowali przeciwnikia juz na polownie przeciwnika a tu cofnelismy sie do 25m i to nas pograzyło poprostu!szkoda tego szpilu bo nam naprwde lepiej wychodzi jak gramy otwarty futbol
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
?????icek pisze:Straka nie zagra już w Ruchu!
-
- Kontakt:
bylo zajefajnie. kto nie byl niech zaluje, moze wynik i gra nie bardzo ale od tego sa grajki a my sa od dopingu i zabawy a to wczoraj nie zawiodlo
a ta zabawa po meczu przed stadionem po prostu miazga
najlepsze bylo jak pilkarze wisly i ludzie z canal+ opuszczali stadion i nie wiedzieli co sie dzieje jak my dalej z dopingiem jechalismy po zakonczeniu spotkania oby tak dalej z zabawa
a grajki niech sie dostosuja do tego wynikami