Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Prosza o jedno nie wadzie się .
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
Niebiescy, co Wy robicie?
Mi zarzucacie, że chcę Was podzielić, CHOĆ TO SKRAJNA NIEPRAWDA, a sami skaczecie sobie do oczu?
Nie mogę pojąć, dlaczego nie ma jednej organizacji Kibiców, tylko kilka, ale za chwilę może być ich więcej!!!
Ja chcę jedności wśród Kibiców!
I mimo to, że przez bojkot chcecie walić w akcjonariuszy, to walicie w zarząd i w klub, mimo to, widzę jedność wśród Kibiców i to mi się podoba!
Buger, nie masz racji... Ani Asceto ani Neo nie współpracują w żaden sposób z zarządem! To jest kłamstwo.
Uważam, że Asceto służy Niebieskim i moim problemem jest, jak się z Nim rozliczyć i jak najszybciej, bo to nie jest w porządku, że ludzie mają zaległości w pensjach.
Powiem Ci więcej - jeśli tak Wam zależy, to i na stronie Ruchu damy stałe info o bojkocie. Może wtedy do Was dotrze, że nie zwalczam bojkotu, tylko uważam, że są inne skuteczniejsze metody walki o Ruch.
Dobrze to ujął ZYGa91 - haje i inne przepychanki nie służą niczemu dobremu...
Weź pod uwagę Buger, że ludzie nie lubią czytać o awanturach, tylko o rzeczowych relacjach.
Niech Neo i Asceto powstawiają info o bojkocie, ale nie podważajcie Ich lojalności wobec Was, ale przede wszystkim wobec Niebieskich!
Bo jak mi Bóg miły, Oni ze mną nie mają żadnych układów, poza tym, że się ze mną kulturalnie witają...
Nie pozwólcie, żeby doszło do paranoi...
Wystarczy ta paranoja w klubie, którą musimy poukładać...
Kibice Ruchu muszą się trzymać razem!
I do zobaczenia jutro na UKSie.
Ja będę kibicować obu Niebieskim drużynom!
O ile zdążę wrócić z Krakowa, bo rozpoczynam wyjazdy do sponsorów, żeby spełnić postulat Kibiców... żebym sam nie musiał kibicować solo na następnym meczu na Cichej...
pyRsk Niybiescy Ludkowie!

Mi zarzucacie, że chcę Was podzielić, CHOĆ TO SKRAJNA NIEPRAWDA, a sami skaczecie sobie do oczu?
Nie mogę pojąć, dlaczego nie ma jednej organizacji Kibiców, tylko kilka, ale za chwilę może być ich więcej!!!
I mimo to, że przez bojkot chcecie walić w akcjonariuszy, to walicie w zarząd i w klub, mimo to, widzę jedność wśród Kibiców i to mi się podoba!
Buger, nie masz racji... Ani Asceto ani Neo nie współpracują w żaden sposób z zarządem! To jest kłamstwo.
Uważam, że Asceto służy Niebieskim i moim problemem jest, jak się z Nim rozliczyć i jak najszybciej, bo to nie jest w porządku, że ludzie mają zaległości w pensjach.
Powiem Ci więcej - jeśli tak Wam zależy, to i na stronie Ruchu damy stałe info o bojkocie. Może wtedy do Was dotrze, że nie zwalczam bojkotu, tylko uważam, że są inne skuteczniejsze metody walki o Ruch.
Dobrze to ujął ZYGa91 - haje i inne przepychanki nie służą niczemu dobremu...
Weź pod uwagę Buger, że ludzie nie lubią czytać o awanturach, tylko o rzeczowych relacjach.
Niech Neo i Asceto powstawiają info o bojkocie, ale nie podważajcie Ich lojalności wobec Was, ale przede wszystkim wobec Niebieskich!
Bo jak mi Bóg miły, Oni ze mną nie mają żadnych układów, poza tym, że się ze mną kulturalnie witają...
Nie pozwólcie, żeby doszło do paranoi...
Wystarczy ta paranoja w klubie, którą musimy poukładać...
Kibice Ruchu muszą się trzymać razem!
I do zobaczenia jutro na UKSie.
Ja będę kibicować obu Niebieskim drużynom!
O ile zdążę wrócić z Krakowa, bo rozpoczynam wyjazdy do sponsorów, żeby spełnić postulat Kibiców... żebym sam nie musiał kibicować solo na następnym meczu na Cichej...
pyRsk Niybiescy Ludkowie!
-
- Kontakt:
Rozumiem mechanizm- to krzyki rozpaczy i miotanie sie. Ja po ostatnim meczu mam nocne koszmary. Ale ludzie, przestancie atakowac tych, ktorzy od lat robia dobra robote. Mam wrazenie, ze niektore wpisy pachna sabotazem szczew badz gejow. Byle poroznic. Ogarnijcie sie. Inaczej zniszczymy sie sami.
-
- Kontakt:
Niebiescy. Pl zostowcie w spokoju to jedyny Nasz portal na wysokim poziomie dla wszystkich kibiców.
NOWY [R] BYTOM
-
- Kontakt:
Rozumiem mechanizm- to krzyki rozpaczy i miotanie sie. Ja po ostatnim meczu mam nocne koszmary. Ale ludzie, przestancie atakowac tych, ktorzy od lat robia dobra robote. Mam wrazenie, ze niektore wpisy pachna sabotazem szczew badz gejow. Byle poroznic. Ogarnijcie sie. Inaczej zniszczymy sie sami.
-
- Kontakt:
A kto cie pyta o zdanie Wela? Skup sie na innym temacie.
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
I tak się właśnie dajecie podpuszczać, Wela i jego świta tylko czeka na takie wpisy, żeby mieć argument, wystarczył jeden dzień rozmowy na temat tej strony i już gadzina wywęszył.
Wela, weź Ty lepiej odpisz na pytania robbo, masz osobny temat założony, pytania czekają, a czas ucieka. Od tej złotomowy już mi się rzygać chce.
Wela, weź Ty lepiej odpisz na pytania robbo, masz osobny temat założony, pytania czekają, a czas ucieka. Od tej złotomowy już mi się rzygać chce.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela jedzie po sponsora na 100tys zamiast węszyć kto mu podprowadza 9mln rocznie w kosztach.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest ta jedność czy jej nie ma?Wela pisze: ↑19 sie 2019, o 07:46Niebiescy, co Wy robicie?![]()

-
- Kontakt:
Szkoda czasu na analize tego belkotu.
Najlepiej ignorowac te posty. Na swoj watek. Jaden jedyny.
Najlepiej ignorowac te posty. Na swoj watek. Jaden jedyny.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela lubi jednorodność bo mu tak zostało z czasów wojska i chciałby by kibice byli zbrojnym ramieniem zarządu. Takie tam myślenie trepem. Kibice sa różni i moga miec różne cele działania. Czym innym zajmuje się WR czym innym UN a czym innym 7 letni Ultrasi z sektora rodzinnego i tak powinno zostać.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
-
- Kontakt:
Z jedną pańską propozycją się zgodzę się panie Prezesie, proszę aby na oficjalnej stronie Ruchu Chorzów S.A była duża adnotacja o bojkocie kibiców, wraz z uzasadnieniem oczywiście prawdziwym, rzetelnym i uczciwym uzasadnieniem,
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Haha szczególnie to uzasadnienie zobaczymy

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dwóch chopow sie powadziło na forum i Waszczuk wymyślił podział kibiców
to tylko pokazuje jego kompletny brak wiedzy o zaistniałej sytuacji w kerej przypadkowo się znalozł
panie Waszczuk proponuja nie wp***dalać swojego nosa w nieswoje sprawy.
I z innej paki czy jest to prowda że Waszczuk złożył akcesja do członkowstwa w Wielkim Ruchu??

I z innej paki czy jest to prowda że Waszczuk złożył akcesja do członkowstwa w Wielkim Ruchu??

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela tu sie nikt nie wadzi a jedynie piszemy o swoich spostrzezeniach. Nie szukej tu zwady a innych prosze o nie danie sie sprowokowac. Wpisy typu "sami sie wybijemy" itd sa pisane w celu propagandowym aby wlasnie zatracic ufnosc wzgledem siebie. Nie wariujmy zostala rzucona propozycja by niebiescy.pl podkreslili bojkot i tyle. Zrobia co uwazaja za sluszne a my bedziemy wiedziec czy ida z nami czy nie. Jeszcze apropo ugody. Czy dobrze rozumiem ze nawet jak znowu spadniemy to ugoda kibicow dalej bedzie aktualna??? Czy to nie jest smieszne i czy nie powinno byc wyznaczonego terminu po ktorym jakikolwiek kompromis sie konczy?
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
Kto nie daje ten z policji hej!