To okno transferowe wypada duzo lepiej niż poprzednie.chropaczow pisze: ↑dzisiaj, o 09:50Okaże się, czy na duży plus. Nazwiska nie grają. W dodatku przy takim trenerze, wszystko jest niewiadomą.
Im bliżej startu tym nadzieje będą rosły jak zawsze

To okno transferowe wypada duzo lepiej niż poprzednie.chropaczow pisze: ↑dzisiaj, o 09:50Okaże się, czy na duży plus. Nazwiska nie grają. W dodatku przy takim trenerze, wszystko jest niewiadomą.
Życiechropaczow pisze: ↑dzisiaj, o 09:52Aż do wpierdolu od Wieczystej, czy innej rzeki z Krakowa![]()
Wydaje mi się, że gdyby nie osoba trenera do transferu by wgl nie doszło.chropaczow pisze: ↑dzisiaj, o 09:50Okaże się, czy na duży plus. Nazwiska nie grają. W dodatku przy takim trenerze, wszystko jest niewiadomą.
To chyba ino dla Ciebie Panie R.Rickenn10 pisze: ↑dzisiaj, o 09:52To okno transferowe wypada duzo lepiej niż poprzednie.chropaczow pisze: ↑dzisiaj, o 09:50Okaże się, czy na duży plus. Nazwiska nie grają. W dodatku przy takim trenerze, wszystko jest niewiadomą.
Panie D_BiADACZ_ pisze: ↑dzisiaj, o 10:31To chyba ino dla Ciebie Panie R.Rickenn10 pisze: ↑dzisiaj, o 09:52To okno transferowe wypada duzo lepiej niż poprzednie.chropaczow pisze: ↑dzisiaj, o 09:50Okaże się, czy na duży plus. Nazwiska nie grają. W dodatku przy takim trenerze, wszystko jest niewiadomą.
, bo po zeszłym sezonie nie mam żadnych nadziei, żadnych oczekiwań. Dopóki piłkarzyki i niektóre osoby z klubu nie odbudują minimalnego choć zaufania. Wielu kibiców ma po prostu w nich wyjebane.
za***rdalać !
Też mam kłopot z obrzydzeniem po ostatnim sezonie. Albo to ruszy i z czasem sceptycyzm minie, albo wy***rdolą Szulczka po piątym, arcy mizernym szpilu, bo trzeciej opcji nie ma.._BiADACZ_ pisze: ↑dzisiaj, o 10:31To chyba ino dla Ciebie Panie R.Rickenn10 pisze: ↑dzisiaj, o 09:52To okno transferowe wypada duzo lepiej niż poprzednie.chropaczow pisze: ↑dzisiaj, o 09:50Okaże się, czy na duży plus. Nazwiska nie grają. W dodatku przy takim trenerze, wszystko jest niewiadomą.
, bo po zeszłym sezonie nie mam żadnych nadziei, żadnych oczekiwań. Dopóki piłkarzyki i niektóre osoby z klubu nie odbudują minimalnego choć zaufania. Wielu kibiców ma po prostu w nich wyjebane.
za***rdalać !
Chyba przesadzacie. I to grubo.
Już była kadra oparta przeważnie na Polakach i spadliśmy. Dobrze zbilansowane to wszystko powinno być. Można oprzeć skład /kadrę tylko na rodakach, ale to muszą być jakościowo bardzo dobrzy piłkarze, a z tym 1 ligowy klub, który ma ograniczone finanse nigdy takim nie będzie. Obcokrajowiec tak, ale tylko i zawsze, który jest lepszy na jego pozycji od rodzimego piłkarza.
Zupełnie nie przesadzam, to oni mają za***rdalać aż piszczy. Poprzednią rundą nacharali nam/mi w pysk. Teraz mają za***rdalać, by odbudować zaufanie i nic innego mnie nie interesuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: cybertomanek, fanatyczny1920, Pulocini i 89 gości