Co z tym Ruchem?
- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Pierwszy raz od 13 lat nie kupie.Podsumowanie tego co zrobiono z klubem.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to mozna mu ten temat wydzielic. po prostu banowanie nigdy nie robi dobrego wrazenia.Ozor pisze: ↑7 sie 2019, o 23:10bzdura pi***oli w kółko to samo jak katarynka raz tego można posłuchać i wystarczy.
Paru to się niby podoba bo swojak i oddany klubowi wszystko fajnie ale raz że nic nie wnosi dwa po jego popisach następuje lawina pytań na które i tak nie ma merytorycznej odpowiedzi z jego strony.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ten Miga troche pi***olił głupoty mówiąc po co Nam teraz stadion... bardzo krótkowzroczne patrzenie. Właśnie nowy stadion to fundament pod budowę nowego Ruchu!RNK95 pisze: ↑7 sie 2019, o 23:02Stwierdził, że nie zgadza się z prowadzącymi audycję, którzy życzyli Ruchowi powodzenia i spłacenia długów. Jego zdaniem ten klub jest tak zadłużony, że nie jest w stanie z tymi akcjonariuszami i w takim układzie realnie spłacić tego długu, więc jedyną drogą jest położenie tej spółki i zaczęcie od nowa. Czyli generalnie to co obecnie powtarza każdy rozsądny kibic Ruchu
Generalnie bardzo podobała mi się ta audycja, najbardziej chyba to, że w całej tej dyskusji głosem rozsądku wybranym przez prowadzących był Simon, to on rozpoczynał i on podsumowywał rozmowę. Tutaj więc trzeba docenić ujęcie wszystkiego z takiej strony, że to nie my kibice jesteśmy najgorsi jak to często w mediach bywa, tylko w tym przypadku to my myślimy racjonalnie. Fajne wypowiedzi też naszych tu piszących o śląskiej piłce dziennikarzy jak Maciek Grygierczyk, Mateusz Miga czy Tadeusz Danisz. Komentarza Weli raczej nie trzeba komentować, każdy sobie sam oceni, prowadzący też ją ocenili.
Oczywiście największy show zrobił Wela... jeszcze kilka takich wywiadów i już nawet dziennikarze przestaną go traktować poważnie..
Ja bym go podsumował w stylu towarzysza Bolka: "wiem że nic nie wiem"
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela!!!!
Faaaaajny bełkot!
Bla bla bla...
Faaaaajny bełkot!
Bla bla bla...
-
Jo go znom z innych słów odnośnie naszego klubu i kibiców. Ruch w 3 lidze to chcieli Boniek, Stanowski i cała reszta przydupasów. Srom na jego cieplutkie teraz słowa. Niech sp***dala.
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Karnety na godzinę 5:30 na podstawie systemu sprzedaży (ile z nich to faktycznie sprzedaż trudno ocenic zapewne w umowach sponsorskich jak i miasta sa pule darmowe)
natomiast dla Nas kluczowy będzie brak przyrostu od tych wartości.
Trybuny 230
Sektory 1
natomiast dla Nas kluczowy będzie brak przyrostu od tych wartości.
Trybuny 230
Sektory 1
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ten jeden w sektorach to miejsce specjalne rząd 1 miejsce 44 sektor 10C.
-
- Kontakt:
Tauzen od opów wykorzystany.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
WolnyLogin pisze: ↑7 sie 2019, o 23:37Uzupełniam:
http://www.ruchchorzow.com.pl/aktualnos ... o-karnety/

Wela jaki catering w tym roku jest przewidziany na TG?? Będzie ciepła herbata w zimę?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Słucham Hydepark wczorajszy ... Stano powiedział że Ruch to społeczność i Ruch nigdy nie zginie....a spółka istnieje po to by spłacać właścicieli i należy te spółkę położyć.
Ale żeby tak .... z drugiej strony wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.
Ale żeby tak .... z drugiej strony wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.
-
- Kontakt:
audycja spoko, z jednej strony kilka budujących stwierdzeń, które pokazują że nasz klub nie jest czymś, o czym można od tak zapomnieć: "należne miejsce", "najbardziej utytułowany klub", "bez Ruchu Polski futbol jest ubogi", i najbardziej dobitne "nie stać nas na to, żeby taki klub wyrzucać do kosza". Z ust dyplomaty, to by była zapowiedź sprawczych decyzji, z ust dziennikarzy to jest zachęta dla ewentualnych inwestorów, że po pierwsze mają okazję wejść w posiadanie silnej marki (śmiali się z oczekiwanej ceny za pakiet akcji Bika), po drugie ewentualny inwestor mógłby liczyć na wsparcie przynajmniej części dziennikarzy - a to spory kapitał w kontekście promocji piłkarzy i znaków towarowych sponsorów. To odbieram bardzo pozytywnie.
Z drugiej strony wszyscy uczestnicy bardzo uważali, żeby nie powiedzieć za dużo. Granica była postawiona bardzo wyraźnie. Mam na myśli tematy związane z budową stadionu - wątek ledwo liźnięty, albo np. nagłe odcięcie nas od wsparcia takich firm jak Tauron, Węglokoks, PGNiG.
Z drugiej strony wszyscy uczestnicy bardzo uważali, żeby nie powiedzieć za dużo. Granica była postawiona bardzo wyraźnie. Mam na myśli tematy związane z budową stadionu - wątek ledwo liźnięty, albo np. nagłe odcięcie nas od wsparcia takich firm jak Tauron, Węglokoks, PGNiG.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Radvan138
- Kontakt:
Mimo wszystko padlo stwierdzenie ze Tauron jako slaska firma powinnien zainwestowac w klubscaneRboy pisze: ↑8 sie 2019, o 09:08audycja spoko, z jednej strony kilka budujących stwierdzeń, które pokazują że nasz klub nie jest czymś, o czym można od tak zapomnieć: "należne miejsce", "najbardziej utytułowany klub", "bez Ruchu Polski futbol jest ubogi", i najbardziej dobitne "nie stać nas na to, żeby taki klub wyrzucać do kosza". Z ust dyplomaty, to by była zapowiedź sprawczych decyzji, z ust dziennikarzy to jest zachęta dla ewentualnych inwestorów, że po pierwsze mają okazję wejść w posiadanie silnej marki (śmiali się z oczekiwanej ceny za pakiet akcji Bika), po drugie ewentualny inwestor mógłby liczyć na wsparcie przynajmniej części dziennikarzy - a to spory kapitał w kontekście promocji piłkarzy i znaków towarowych sponsorów. To odbieram bardzo pozytywnie.
-
- Kontakt:
właśnie! chodzi mi o te tematy lekko liźnięte.
ps. nie słuchałem początku, Zydorowicz się wypowiadał?
ps. nie słuchałem początku, Zydorowicz się wypowiadał?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Tauron to juz nos roz wyruchol, jak nagle przeciep sie na Slask Wroclaw i byla to raczej zagrywka polityczno a nie biznesowo.Radvan138 pisze: ↑8 sie 2019, o 09:51Mimo wszystko padlo stwierdzenie ze Tauron jako slaska firma powinnien zainwestowac w klubscaneRboy pisze: ↑8 sie 2019, o 09:08audycja spoko, z jednej strony kilka budujących stwierdzeń, które pokazują że nasz klub nie jest czymś, o czym można od tak zapomnieć: "należne miejsce", "najbardziej utytułowany klub", "bez Ruchu Polski futbol jest ubogi", i najbardziej dobitne "nie stać nas na to, żeby taki klub wyrzucać do kosza". Z ust dyplomaty, to by była zapowiedź sprawczych decyzji, z ust dziennikarzy to jest zachęta dla ewentualnych inwestorów, że po pierwsze mają okazję wejść w posiadanie silnej marki (śmiali się z oczekiwanej ceny za pakiet akcji Bika), po drugie ewentualny inwestor mógłby liczyć na wsparcie przynajmniej części dziennikarzy - a to spory kapitał w kontekście promocji piłkarzy i znaków towarowych sponsorów. To odbieram bardzo pozytywnie.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Bialozebasty Schetyna
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)