Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sgR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#20116 Post autor: sgR » 7 sie 2019, o 23:51

Pierwszy raz od 13 lat nie kupie.Podsumowanie tego co zrobiono z klubem.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20117 Post autor: jajo » 8 sie 2019, o 00:01

Ozor pisze:
7 sie 2019, o 23:10
jajo pisze:
7 sie 2019, o 23:00
banowanie do niczego nie doprowadzi. im wiecej gada tym wiecej osob sobie opinie wyrobi. jak sie go zaknebluje, to ludzie jeszcze pomysla, ze dlatego ze jest niewygodny etc.
bzdura pi***oli w kółko to samo jak katarynka raz tego można posłuchać i wystarczy.
Paru to się niby podoba bo swojak i oddany klubowi wszystko fajnie ale raz że nic nie wnosi dwa po jego popisach następuje lawina pytań na które i tak nie ma merytorycznej odpowiedzi z jego strony.
to mozna mu ten temat wydzielic. po prostu banowanie nigdy nie robi dobrego wrazenia.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20118 Post autor: Rafał19R20 » 8 sie 2019, o 00:07

RNK95 pisze:
7 sie 2019, o 23:02
jajo pisze:
7 sie 2019, o 22:56
co tam Stano gadal?
bo wylaczylem ten hyde park ;/
Stwierdził, że nie zgadza się z prowadzącymi audycję, którzy życzyli Ruchowi powodzenia i spłacenia długów. Jego zdaniem ten klub jest tak zadłużony, że nie jest w stanie z tymi akcjonariuszami i w takim układzie realnie spłacić tego długu, więc jedyną drogą jest położenie tej spółki i zaczęcie od nowa. Czyli generalnie to co obecnie powtarza każdy rozsądny kibic Ruchu :)

Generalnie bardzo podobała mi się ta audycja, najbardziej chyba to, że w całej tej dyskusji głosem rozsądku wybranym przez prowadzących był Simon, to on rozpoczynał i on podsumowywał rozmowę. Tutaj więc trzeba docenić ujęcie wszystkiego z takiej strony, że to nie my kibice jesteśmy najgorsi jak to często w mediach bywa, tylko w tym przypadku to my myślimy racjonalnie. Fajne wypowiedzi też naszych tu piszących o śląskiej piłce dziennikarzy jak Maciek Grygierczyk, Mateusz Miga czy Tadeusz Danisz. Komentarza Weli raczej nie trzeba komentować, każdy sobie sam oceni, prowadzący też ją ocenili.
Ten Miga troche pi***olił głupoty mówiąc po co Nam teraz stadion... bardzo krótkowzroczne patrzenie. Właśnie nowy stadion to fundament pod budowę nowego Ruchu!
Oczywiście największy show zrobił Wela... jeszcze kilka takich wywiadów i już nawet dziennikarze przestaną go traktować poważnie..
Ja bym go podsumował w stylu towarzysza Bolka: "wiem że nic nie wiem"
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20119 Post autor: Darth Kabut » 8 sie 2019, o 00:14

Wela!!!!

Faaaaajny bełkot!
Bla bla bla...

adamo_R

#20120 Post autor: adamo_R » 8 sie 2019, o 01:11

nrsl-halemba pisze:
7 sie 2019, o 22:36
Stanowiski piekne slowa teraz :)
Jo go znom z innych słów odnośnie naszego klubu i kibiców. Ruch w 3 lidze to chcieli Boniek, Stanowski i cała reszta przydupasów. Srom na jego cieplutkie teraz słowa. Niech sp***dala.

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20121 Post autor: robbo2k » 8 sie 2019, o 05:57

Karnety na godzinę 5:30 na podstawie systemu sprzedaży (ile z nich to faktycznie sprzedaż trudno ocenic zapewne w umowach sponsorskich jak i miasta sa pule darmowe)
natomiast dla Nas kluczowy będzie brak przyrostu od tych wartości.

Trybuny 230
Sektory 1
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20122 Post autor: robbo2k » 8 sie 2019, o 08:17

14182888 pisze:
8 sie 2019, o 07:55
Ten 1 to Wela kupił za hajs pozyczony od bika
Ten jeden w sektorach to miejsce specjalne rząd 1 miejsce 44 sektor 10C.

Elmer
Kontakt:

#20123 Post autor: Elmer » 8 sie 2019, o 08:35

Tauzen od opów wykorzystany.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20124 Post autor: spyru » 8 sie 2019, o 08:35

WolnyLogin pisze:
7 sie 2019, o 23:37
marek79 pisze:
7 sie 2019, o 23:30
Ruszyła sprzedaż karnetów :) ;)
Uzupełniam:
http://www.ruchchorzow.com.pl/aktualnos ... o-karnety/
:hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: bałem się, że nie zdążę.
Wela jaki catering w tym roku jest przewidziany na TG?? Będzie ciepła herbata w zimę?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20125 Post autor: robbo2k » 8 sie 2019, o 08:40

Słucham Hydepark wczorajszy ... Stano powiedział że Ruch to społeczność i Ruch nigdy nie zginie....a spółka istnieje po to by spłacać właścicieli i należy te spółkę położyć.
Ale żeby tak .... z drugiej strony wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.

scaneRboy
Kontakt:

#20126 Post autor: scaneRboy » 8 sie 2019, o 09:08

audycja spoko, z jednej strony kilka budujących stwierdzeń, które pokazują że nasz klub nie jest czymś, o czym można od tak zapomnieć: "należne miejsce", "najbardziej utytułowany klub", "bez Ruchu Polski futbol jest ubogi", i najbardziej dobitne "nie stać nas na to, żeby taki klub wyrzucać do kosza". Z ust dyplomaty, to by była zapowiedź sprawczych decyzji, z ust dziennikarzy to jest zachęta dla ewentualnych inwestorów, że po pierwsze mają okazję wejść w posiadanie silnej marki (śmiali się z oczekiwanej ceny za pakiet akcji Bika), po drugie ewentualny inwestor mógłby liczyć na wsparcie przynajmniej części dziennikarzy - a to spory kapitał w kontekście promocji piłkarzy i znaków towarowych sponsorów. To odbieram bardzo pozytywnie.

Z drugiej strony wszyscy uczestnicy bardzo uważali, żeby nie powiedzieć za dużo. Granica była postawiona bardzo wyraźnie. Mam na myśli tematy związane z budową stadionu - wątek ledwo liźnięty, albo np. nagłe odcięcie nas od wsparcia takich firm jak Tauron, Węglokoks, PGNiG.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#20127 Post autor: Radvan138 » 8 sie 2019, o 09:51

scaneRboy pisze:
8 sie 2019, o 09:08
audycja spoko, z jednej strony kilka budujących stwierdzeń, które pokazują że nasz klub nie jest czymś, o czym można od tak zapomnieć: "należne miejsce", "najbardziej utytułowany klub", "bez Ruchu Polski futbol jest ubogi", i najbardziej dobitne "nie stać nas na to, żeby taki klub wyrzucać do kosza". Z ust dyplomaty, to by była zapowiedź sprawczych decyzji, z ust dziennikarzy to jest zachęta dla ewentualnych inwestorów, że po pierwsze mają okazję wejść w posiadanie silnej marki (śmiali się z oczekiwanej ceny za pakiet akcji Bika), po drugie ewentualny inwestor mógłby liczyć na wsparcie przynajmniej części dziennikarzy - a to spory kapitał w kontekście promocji piłkarzy i znaków towarowych sponsorów. To odbieram bardzo pozytywnie.

Z drugiej strony wszyscy uczestnicy bardzo uważali, żeby nie powiedzieć za dużo. Granica była postawiona bardzo wyraźnie. Mam na myśli tematy związane z budową stadionu - wątek ledwo liźnięty, albo np. nagłe odcięcie nas od wsparcia takich firm jak Tauron, Węglokoks, PGNiG.
Mimo wszystko padlo stwierdzenie ze Tauron jako slaska firma powinnien zainwestowac w klub

scaneRboy
Kontakt:

#20128 Post autor: scaneRboy » 8 sie 2019, o 09:54

właśnie! chodzi mi o te tematy lekko liźnięte.

ps. nie słuchałem początku, Zydorowicz się wypowiadał?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

JEDI_V
Kontakt:

#20129 Post autor: JEDI_V » 8 sie 2019, o 09:56

Radvan138 pisze:
8 sie 2019, o 09:51
scaneRboy pisze:
8 sie 2019, o 09:08

Mimo wszystko padlo stwierdzenie ze Tauron jako slaska firma powinnien zainwestowac w klub
Tauron to juz nos roz wyruchol, jak nagle przeciep sie na Slask Wroclaw i byla to raczej zagrywka polityczno a nie biznesowo.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

AndRe
Kontakt:

#20130 Post autor: AndRe » 8 sie 2019, o 09:58

Bialozebasty Schetyna
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

ODPOWIEDZ