Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
żeby to mogło się wydarzyć miasto musiałoby być w ostrej kontrze do Bika i Kurczyka, na ten moment jest w jakimś sensie ich zakładnikiem i grają do jednej bramki.
w/w moim zdaniem jest kluczem do powodzenia tego planu.
więc trzeba by zacząć podchody żeby miasto mieć po swojej stronie, skoro miasto ma być jednym z głównych "sponsorów" chyba że stoi za tym ktoś mocny finansowo.
inaczej nie znajduje argumentu dla którego Bik i Kurczyk mieliby się zrzec akcji za 1zł i milionowych należności.
w/w moim zdaniem jest kluczem do powodzenia tego planu.
więc trzeba by zacząć podchody żeby miasto mieć po swojej stronie, skoro miasto ma być jednym z głównych "sponsorów" chyba że stoi za tym ktoś mocny finansowo.
inaczej nie znajduje argumentu dla którego Bik i Kurczyk mieliby się zrzec akcji za 1zł i milionowych należności.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale w tym jest sens że nie możesz Mieć ciastko i zjeść ciastko.
Bik i Kurczyk albo biorą co oferujemy albo nie dostaną nic jak spółka upadnie...
Bik i Kurczyk albo biorą co oferujemy albo nie dostaną nic jak spółka upadnie...
-
- Kontakt:
Założycie się, że zaś majster Wela nie odpowiy na pytania, ino bydzie dupno litania wymijajonco? Niy rozumi, że tu nikogo za ciula niy zrobi już tymi tekstami.
-
- Kontakt:
Wyliczenie na szybko, ale jest realne i chyba robione "na biednie", tzn wydaje mi się, że można by było coś więcej dorzucić. Weli nie ma co o to pytać, bo to kompletnie poza jego kompetencjami i możliwościami. Pytanie podstawowe co na to fantomas, zanim akcjonariusze zaczęliby myśleć o takim rozwiązaniu to UM musi takie zaakceptować i im zaproponować..
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W odpowiedzi pewnie otrzymamy kolejne cytaty. Polecom Ci Wela Paulo Coelho "Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam..."
-
Goscioo, aleś się wstrzelił... Paulo jest moim ulubionym autorem...
Polecam go szeroko. Na początek "Alchemika", później "Pielgrzyma"...
Na pytania będę odpowiadał. Stopniowo. Oczywiście na te konstruktywne, bo hejt spływa po mnie, jak woda po kaczce.
Simona, przepraszałem i face to face i publicznie. Dla ludzi, którzy pracują i działają na rzecz Ruchu, moje dźwierza są otwarte maksymalnie szeroko.
Może Admini wydzieliliby wątek, w którym będę kolejno odpowiadać na Wasze pytania? Byłoby łatwiej i nie zaśmiecalibyśmy tutaj szerokiej dyskusji.
Jeszcze jednak mała prośba do Adminów... Proszę, sprawdzić i potwierdzić, że mam tu tylko jedno konto.
pyRsk!
Na pytania będę odpowiadał. Stopniowo. Oczywiście na te konstruktywne, bo hejt spływa po mnie, jak woda po kaczce.
Simona, przepraszałem i face to face i publicznie. Dla ludzi, którzy pracują i działają na rzecz Ruchu, moje dźwierza są otwarte maksymalnie szeroko.
Może Admini wydzieliliby wątek, w którym będę kolejno odpowiadać na Wasze pytania? Byłoby łatwiej i nie zaśmiecalibyśmy tutaj szerokiej dyskusji.
Jeszcze jednak mała prośba do Adminów... Proszę, sprawdzić i potwierdzić, że mam tu tylko jedno konto.
pyRsk!
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Potwierdzić można tylko jedno: znowu olałeś ciepłym moczem pytania robbo2k i gerhata.Wela pisze: ↑6 sie 2019, o 13:32Goscioo, aleś się wstrzelił... Paulo jest moim ulubionym autorem...
pyRsk!
A te pytania są nadrzędne.
Znowu wymigająco uciekłeś od odpowiedzi.
Któraś ossoba z rzędu już ci tu napisała że masz się konkretnie odnieść do tych pytań to znowu pi***olisz o Cohelo.
Przypominasz mi Rzędziana.
Ot taki wiejski głupek.
Więc albo odpowiadasz na te pytania albo idź w pi***!
I nie truj dobrym ludziom życia i samopoczucia.
Polecam moderatorom by równie ciebie olali ciepłym moczem i zbanowali
Edit:
Link do materiału o Ruchu z wczoraj na tvn24
https://www.tvn24.pl/problemy-finansowe ... 798,s.html
-
- Kontakt:
Nawet tvn mu wyciął całą wypowiedź zostawiając jedno zdanie bo pewnie sie rozgadal od rzeczy tak jak tu nam. Przez 50 stron już sie tu prawie udziela, choć jak pisze fest ciężko pracuje...poszło juz ok. setki konkretnych pytań, a ten dalej niezmiennie swoje. Weź Pan wrzuć jakąś piosenkę przynajmniej znowu wesoło sie zrobi. To juz wystarczająco podsumowało tego jegomościa oraz jego kompetencje i cel z którym przystepowal do tej pracy. Moja noga nie postanie na domowym meczu spółki dopóki tacy goście i ten chory układ akcjonariuszy się w końcu nie zmieni. I to niezależnie od losów bojkotu.
-
Ponawiam pytanie:
Czy składki ZUS i podatki płacą?
Czy składki ZUS i podatki płacą?
-
- Kontakt:
jak by płacili podatki i ZUS to brakłoby na wypłatę dla pracowników,
podatki będą na 20 na 25 będzie vat więc zawsze to jest zaś 2 tygodnie żeby trochę się przeczołgać,
potem zaś ktoś do kasa i zaś będzie na ZUS i podatki i tak w kółko ,
dreptanie w miejscu ........ to jest qwa bez sensu zupełnie,
panie prezesie można podjąć złą decyzję można podjąć dobrą decyzję ale nie podejmowanie żadnej decyzji w kierunku klubu
podatki będą na 20 na 25 będzie vat więc zawsze to jest zaś 2 tygodnie żeby trochę się przeczołgać,
potem zaś ktoś do kasa i zaś będzie na ZUS i podatki i tak w kółko ,
dreptanie w miejscu ........ to jest qwa bez sensu zupełnie,
panie prezesie można podjąć złą decyzję można podjąć dobrą decyzję ale nie podejmowanie żadnej decyzji w kierunku klubu
-
- Kontakt:
jest totalną porażką!!!!
- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dadzą w łapę jakiemuś prezesowi w Zusie jak Smagor a później magicznie okaże się, że ZUS ma pakiet akcji na Ruchu

-
Ten prezes już nie żyje. Nie przeżył własnej wiedzy chyba.
-
To był naczelnik urzędu skarbowego. Prezes jest tylko jeden 

- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[Twitter]https://twitter.com/ZbyszkoOne/status/1 ... 08032?s=19[/twitter]
To się ku*** nie dzieje na prawdę...
To się ku*** nie dzieje na prawdę...