Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Może dlatego że dziś grał w rezerwach?
-
-
- Kontakt:
Ciekawy chłopak jest w Hutniku Kraków
Patryk Kieliś obrońca z dobrymi statystykami
Patryk Kieliś obrońca z dobrymi statystykami
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niekoniecznie. Budżetowo nie mamy podjazdu do topu ligi. Ale chcę tylko przypomnieć, że za miedzą zrobili awans też w gruncie rzeczy tzw "odpadami". Chociaż to jest bardzo krzywdzące i obraźliwe określenie. Taki Nagamatsu na przykład był topowym zawodnikiem 1 ligi 2 lata temu. Trafił na Fornalczyka w Koronie na swojej pozycji. Życie.
Po mału do przodu, więcej wiary

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Michał Kołodziejski, 32 lata, środkowy obrońca Polonii Warszawa, 24 mecze w tym roku, kończy się kontrakt. Kobita z naszych stron i naciska na powrót tutaj.. 

-
- Kontakt:
Jak pisałem pół roku temu ,że wolny jest Marcin Flis i trzeba go natychmiast zakontraktować do Ruchu to całe forum mnie wyśmiało i podsumowało Flisa ,że jest słaby i beznadziejny.A gość praktycznie w pojedynkę utrzymał Pogoń Siedlce.Jeden z najlepszych obecnie obrońców na zapleczu Ekstraklasy.
W Ruchu skauting oraz transfery to parodia i śmiech na sali.
Nawet jak ktoś za male pieniądze jest do wzięcia to idzie gdzie indziej bo u nas ślamazary typu Fosa mają anemiczne podejście do spraw związanych z klubem.Robotę wykonują na od***rdol,kasa i tak się na koniec zgadza...
W normalnej firmie,klubie czy jakimkolwiek zakładzie osoby niekompetentne lecą na zbity pysk ,u nas głaszcze się je po glacy i nie wyciąga żadnych konsekwencji...Dla tego Ruch prosperuje tak jak obecnie.NIKT ZA NIC NIE JEST ODPOWIEDZIALNY...
W Ruchu skauting oraz transfery to parodia i śmiech na sali.
Nawet jak ktoś za male pieniądze jest do wzięcia to idzie gdzie indziej bo u nas ślamazary typu Fosa mają anemiczne podejście do spraw związanych z klubem.Robotę wykonują na od***rdol,kasa i tak się na koniec zgadza...
W normalnej firmie,klubie czy jakimkolwiek zakładzie osoby niekompetentne lecą na zbity pysk ,u nas głaszcze się je po glacy i nie wyciąga żadnych konsekwencji...Dla tego Ruch prosperuje tak jak obecnie.NIKT ZA NIC NIE JEST ODPOWIEDZIALNY...
-
- Kontakt:
ale nikłe szanse z powodu Komoratynbydziedobry pisze: ↑31 maja 2025, o 20:33Michał Kołodziejski, 32 lata, środkowy obrońca Polonii Warszawa, 24 mecze w tym roku, kończy się kontrakt. Kobita z naszych stron i naciska na powrót tutaj..![]()
-
- Kontakt:
Flis Kołodziejski Komor
W tym kraju nie ma młodszych zawodnikow ? Nie można znaleźć obroncy z potencjałem który będzie chciał się sprawdzić w ekstraklasie a jeszcze ma ambicje na zachodni transfer ?
W tym kraju nie ma młodszych zawodnikow ? Nie można znaleźć obroncy z potencjałem który będzie chciał się sprawdzić w ekstraklasie a jeszcze ma ambicje na zachodni transfer ?
-
- Kontakt:
Ale ten czas leci. Dopiero co był w 2012 aspirującym do gry w Ruchu. Nie załapał się, ale karierę zrobił. Czy podniósłby poziom? Słabszy od nierównego Lukicia nie jest.tynbydziedobry pisze: ↑31 maja 2025, o 20:33Michał Kołodziejski, 32 lata, środkowy obrońca Polonii Warszawa, 24 mecze w tym roku, kończy się kontrakt. Kobita z naszych stron i naciska na powrót tutaj..![]()
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Patryk Szwedzik bliżej Śląska ( konkretniejsza oferta),opcja druga to Miedź.
Na nikim już nie robi wrażenia ,magia gry dla tak utytułowanej drużyny jak Ruch...
Kiedy to było...
Na nikim już nie robi wrażenia ,magia gry dla tak utytułowanej drużyny jak Ruch...
Kiedy to było...

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A Szwedzik to przypadkiem nie jest do Chrobrego wypożyczony ze Śląska.. ?
To faktycznie ma bliżej.

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
Szwedzik jest z tamtych rejonow wiec pewnie tez wzgledy rodzinne moga decydowac
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Mateusz Hołownia w wywiadzie dla Sport.pl utrzymuje ,że interesują się nim 3 drużyny z Śląska ...
Jedna z Ekstraklasy,oraz dwie z niższych lig ?
Jedna z Ekstraklasy,oraz dwie z niższych lig ?