Co z tym Ruchem?
- E
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Wala już osiągnął sukces tylko tym że z nim dyskutujcie. Pierwszy krok został zrobiony, teraz będzie szukał różnymi metodami wywrotowców w naszych szeregach. Wiecie że pisze w celu manipulacji a z nim nadal dyskutujcie i nie zdajecie sobie sprawy że mimo wszystko realizujecie jego cele. Bo tak to działa.
Tylko umarli widzieli koniec wojny
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
historiaruchu.pl
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
historiaruchu.pl
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Banowac bo i tak nic nie wniesie.
-
- Kontakt:
Simon na tt w punkt:
-
- Kontakt:
Ejj,, prawdomowny,, to skąd załatwiłes kasę? Jakoś na Tt jest mowa o pożyczce 230 tysięcy? Mody weźcie go juz wypierdolci...Wela pisze: ↑5 sie 2019, o 08:58Dziękuję Ci za dobre słowo...somebody_correct pisze: ↑5 sie 2019, o 07:33Pytanie przez Rocha zostalo zadane na PRIV jak pisal przez to ze wkurzyl sie ze Wela nie odpisal tutaj.
Wela gdybys nie byl od tych ciulikow grabarzy to bylby z Ciebie chop bos wariat dobry ale kazdy wie po co sa wam kibice i kazdy eie ze 0ierwsze co to te ci*** sie dorobiom. Wiec wybacz. RUCH TO MY
Co do reprezentowania przeze mnie akcjonariuszy... Masz rację. Wg własności prawno - fiansnowej, to akcjonariusze są właścicielami klubu. Ja od siebie dodaję, że pod kątem terytorialnym - Miasto, ale pod kątem sportowym, duchowym i wszelkim innym - Kibice są właścicielem Klubu, mamy do tego prawo, bo jak słusznie prawi Simon i reszta Kibiców - Ruch to my!
Ja jednak uważam, że moim zadaniem jest uporządkowanie relacji między akcjonariuszami, Miastem i Kibicami. Zamierzam poprzez prawdę poukładać wszystko na swoim miejscu. Przyjąłem taką drogę: DIALOG /w tym PRAWDA/ - ZGODA - WSPÓŁPRACA = WYNIKI!
Miasto chce mieć porządek i korzyści z Klubu, wszelkie możliwe, akcjonariusze to biznesmeni, którzy chcą, żeby Klub przynosił Im zyski, a Kibice chcą wszystkiego, ale przede wszystkim prawdy, uczciwości, szczerości, transparentności, a dalej wyników sportowych i rzetelnego zarządzania Klubem, żeby ten mógł się rozwijać.
Ja uważam, że walczyć to nie znaczy wyzywać, obrażać, poniżać...
Tak mnie wychowała moja Ś.P. Mama, która odeszła w 1996 r. w chorzowskim szpitalu na Strzelców Bytomskich. Ona mnie uczyła, że człowiek odważny i honorowy szanuje przeciwnika, tak jak płk Wołodyjowski, który każdego pokonanego i rannego przeciwnika nakazywał opatrywać i nie pozwalał go dobijać. Mając przy tym świadomość, że tenże przeciwnik dobiłby Go, gdyby sytuacja była odwrotna.
Dla mnie musi być koniec dojenia Ruchu i wszelkich dziwnych działań finansowych, po których Klub leci na pysk w dół...
Najbardziej boję się tych błędów, które popełnili poprzednicy, dlatego tak bardzo chciałbym, żeby do zarządu wszedł przedstawiciel Kibiców, który zna wszystkie te sytuacje jak z matrixa, które miały miejsce w Ruchu...
Jeszcze na nic nie jest za późno, a jeśli będę miał w Was oparcie, podpowiedzi i pomoc, to uniknę błędów poprzedników. Tak jak mi podpowiadają Pracownicy i dzięki Nim małymi kroczkami zmierzamy do przodu.
I zdaję sobie sprawę, że za chwilę będą kolejne terminy wypłat dla Pracowników, Zawodników i Trenerów i znowu muszę się sprężać, żeby nie powtarzać ciężkich momentów sprzed ostatnich tygodni.
Jeszcze nie wiem jak, ale muszę Was przekonać, że Kibice maja bardzo realny wpływ na decyzje zarządu i wcale nie przez naciski, ale przez współpracę i szacunek dla wzajemnej pracy na rzecz Klubu.
Liczę na Kibiców i nie wyobrażam sobie Klubu bez Kibiców. Nie wyobrażam...
pyRsk!
-
Nie pyskuj tam, jak załatwił, to znaczy że załatwił 

- Czemps
- Kontakt:
Spoko spoko zaraz będzie info ze pożyczkę można skonwertować na akcje . Nic się nie bojkiler198920 pisze: ↑5 sie 2019, o 12:41Ejj,, prawdomowny,, to skąd załatwiłes kasę? Jakoś na Tt jest mowa o pożyczce 230 tysięcy? Mody weźcie go juz wypierdolci...Wela pisze: ↑5 sie 2019, o 08:58Dziękuję Ci za dobre słowo...somebody_correct pisze: ↑5 sie 2019, o 07:33Pytanie przez Rocha zostalo zadane na PRIV jak pisal przez to ze wkurzyl sie ze Wela nie odpisal tutaj.
Wela gdybys nie byl od tych ciulikow grabarzy to bylby z Ciebie chop bos wariat dobry ale kazdy wie po co sa wam kibice i kazdy eie ze 0ierwsze co to te ci*** sie dorobiom. Wiec wybacz. RUCH TO MY
Co do reprezentowania przeze mnie akcjonariuszy... Masz rację. Wg własności prawno - fiansnowej, to akcjonariusze są właścicielami klubu. Ja od siebie dodaję, że pod kątem terytorialnym - Miasto, ale pod kątem sportowym, duchowym i wszelkim innym - Kibice są właścicielem Klubu, mamy do tego prawo, bo jak słusznie prawi Simon i reszta Kibiców - Ruch to my!
Ja jednak uważam, że moim zadaniem jest uporządkowanie relacji między akcjonariuszami, Miastem i Kibicami. Zamierzam poprzez prawdę poukładać wszystko na swoim miejscu. Przyjąłem taką drogę: DIALOG /w tym PRAWDA/ - ZGODA - WSPÓŁPRACA = WYNIKI!
Miasto chce mieć porządek i korzyści z Klubu, wszelkie możliwe, akcjonariusze to biznesmeni, którzy chcą, żeby Klub przynosił Im zyski, a Kibice chcą wszystkiego, ale przede wszystkim prawdy, uczciwości, szczerości, transparentności, a dalej wyników sportowych i rzetelnego zarządzania Klubem, żeby ten mógł się rozwijać.
Ja uważam, że walczyć to nie znaczy wyzywać, obrażać, poniżać...
Tak mnie wychowała moja Ś.P. Mama, która odeszła w 1996 r. w chorzowskim szpitalu na Strzelców Bytomskich. Ona mnie uczyła, że człowiek odważny i honorowy szanuje przeciwnika, tak jak płk Wołodyjowski, który każdego pokonanego i rannego przeciwnika nakazywał opatrywać i nie pozwalał go dobijać. Mając przy tym świadomość, że tenże przeciwnik dobiłby Go, gdyby sytuacja była odwrotna.
Dla mnie musi być koniec dojenia Ruchu i wszelkich dziwnych działań finansowych, po których Klub leci na pysk w dół...
Najbardziej boję się tych błędów, które popełnili poprzednicy, dlatego tak bardzo chciałbym, żeby do zarządu wszedł przedstawiciel Kibiców, który zna wszystkie te sytuacje jak z matrixa, które miały miejsce w Ruchu...
Jeszcze na nic nie jest za późno, a jeśli będę miał w Was oparcie, podpowiedzi i pomoc, to uniknę błędów poprzedników. Tak jak mi podpowiadają Pracownicy i dzięki Nim małymi kroczkami zmierzamy do przodu.
I zdaję sobie sprawę, że za chwilę będą kolejne terminy wypłat dla Pracowników, Zawodników i Trenerów i znowu muszę się sprężać, żeby nie powtarzać ciężkich momentów sprzed ostatnich tygodni.
Jeszcze nie wiem jak, ale muszę Was przekonać, że Kibice maja bardzo realny wpływ na decyzje zarządu i wcale nie przez naciski, ale przez współpracę i szacunek dla wzajemnej pracy na rzecz Klubu.
Liczę na Kibiców i nie wyobrażam sobie Klubu bez Kibiców. Nie wyobrażam...
pyRsk!

3
2
1
...

- aciubiciabiciba
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wychodzi na to, że Pan Waszczuk, znany tu jako Wela okłamał nas w żywe oczy, mimo pięknych słów o prawdzie i Bogu.
Pieniądze, które miały pojawić się na koncie, miały nie być pożyczką. Miały pojawiać się nowe środki, a okazało się, że klub zaciąga kolejne pożyczki, akcjonariusze nadal nie chcą dać na klub ani grosza, choć to ich rządy doprowadziły do sytuacji w jakiej klub jest obecnie. Wszyscy liczą na kasę z miasta, którą bez kibiców klub zobaczy jak świnia niebo (a przynajmniej tak powinno być).
Zarząd był skompromitowany już wcześniej, teraz doszedł do tego wizerunek wiceprezesa. Napisałbym, że łuski opadły, ale nikt chyba nie miał złudzeń.
Pieniądze, które miały pojawić się na koncie, miały nie być pożyczką. Miały pojawiać się nowe środki, a okazało się, że klub zaciąga kolejne pożyczki, akcjonariusze nadal nie chcą dać na klub ani grosza, choć to ich rządy doprowadziły do sytuacji w jakiej klub jest obecnie. Wszyscy liczą na kasę z miasta, którą bez kibiców klub zobaczy jak świnia niebo (a przynajmniej tak powinno być).
Zarząd był skompromitowany już wcześniej, teraz doszedł do tego wizerunek wiceprezesa. Napisałbym, że łuski opadły, ale nikt chyba nie miał złudzeń.
"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
HALO WELA!! jakie teraz wytłumaczenie? może tym razem walniesz jakąś historię o swojej babci? zaś coś o Bogu? a może czarny kot Ci przebiegł przed nosem i wszystko na Ruch zleciało?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panie Waszczuk dalej Pan nie widzisz tej waszej hipokryzji?HKSADIK pisze: ↑5 sie 2019, o 11:07pozyczka bikaZarząd spółki "Ruch" Chorzów Spółka Akcyjna z siedzibą w Chorzowie informuje, iż w dniu 1 sierpnia 2019 roku Spółce została udzielona przez podmiot niepubliczny pożyczka, z terminem spłaty do dnia 31 grudnia 2019 roku, na kwotę 230 000,00 zł (słownie: dwieście trzydzieści tysięcy złotych 00/100).![]()
I jeszcze jedno: zostaw Pan Pana Boga w spokoju. Ja jestem wierzący / mam na to swiadków

I tak po pańskiemu: larum grają, a pan dalej brniesz w propagandzie.
-
- Kontakt:
Powoli brakuje słów żeby nazwać to co sie dzieje w
Tym klubie kulturalnie po imieniu ...
Tym klubie kulturalnie po imieniu ...
NOWY [R] BYTOM
-
- Kontakt:
Panie Waszczuk, mniej słów, a więcej konkretów. My wiemy doskonale, że najlepiej okrężną drogą wszystko, jak w polityce, ale na głupich ludzi na tym forum nie trafiło. Konkrety poprosimy.
-
- Kontakt:
Weelaaa...Weeelaa... Weeellaaa....
Co?
Ty już wiysz co .
Co?
Ty już wiysz co .