Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Delikatna przeszłość to nie cały sezon 33! letniego Cichockiego który był koszmarny w naszym klubie Hołownia jest na dużym zakrecie i nic nie wskazuje żeby miał się jeszcze rozwinąć a też zagrał u nas cały sezon
Tu nie ma co chyba wymyślać skazani na komora wyplutego już chyba 3 razy przez ekstraklasę
Tu nie ma co chyba wymyślać skazani na komora wyplutego już chyba 3 razy przez ekstraklasę
-
- Kontakt:
Co nie zmienia faktu, że ściągamy szrot, którego nikt nie chce. Zamiast szukac jakiś młodych talentów i stawiać na ludzi co mogą odpalić i coś na tym zyskać to nie. Jak słyszę powroty to aż mnie trzęsie.19gorek20 pisze: ↑28 maja 2025, o 23:12Delikatna przeszłość to nie cały sezon 33! letniego Cichockiego który był koszmarny w naszym klubie Hołownia jest na dużym zakrecie i nic nie wskazuje żeby miał się jeszcze rozwinąć a też zagrał u nas cały sezon
Albo Malec.

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Janicki byl u nas jedna runde w Młodej Ekstraklasie.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Malec chyba nie bo ten gra w 4 lidze. Fosa by tak grubo nie poleciał ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Mario (95r.) solidnie szpilol w Pogoni. Zapraszomy. Oby to bol uon
- Rickenn10
- Kontakt:
Dokładnie tak.
Ogólnie jeżeli te nazwiska się potwierdzą to raczej uważam je za dosyć rozsądne.
Na pewno jakiś progres że dzieje się to w miarę dynamicznie a nie na ostatni moment.
Czekam na skład sztabu i kto wróci na motorycznego albo kto zostanie zatrudniony na to miejsce.
-
- Kontakt:
Tak ja wspominałem i jak widać Bała idzie do Ruchu ktoś na 90minut miał dobre info, że dał taki komentarz. Nagamatsu się tu wszystkim podobał jak Pruszków przyjechał do nas w PP w sezonie w którym awansowaliśmy do ekstraklasy w Koronie miał fest rywali w postaci Fornalczyka, Remacle i innych więc może dlatego nie wypalił a u nas da rade.
Batory Fans
-
- Kontakt:
pewnie Malec albo Komor, obydwoje nie lapali sie do 11
watpie w Janickiego
watpie w Janickiego
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo zaś wątpia w Malca, chyba, że on po ostatnim urazie nie nadaje się już do gry na wysokim poziomie (tylko czy wtedy byśmy go chcieli), wydaje się, że on nadal może celować w ekstraklasę czy wyjazd zagraniczny
Komor wydaje się realny
Tak wogóle to mnie zastanawia jak nasi piłkarze będą przypisani do tego ustawienia 4-5-1 bo mam wrażenie, że jest pozycja na której póki co jest jeden gracz, a nie mówili, że będą się starali ściągnąć kogoś akurat na tą pozycję.
Chodzi mi o prawą i lewą obronę z jednej strony Preisler z drugiej Konczkowski i jedyna alternatywa póki co to Mo rzucany wszędzie, chyba, że uda się dogadać co do Karasińskiego. Nie widzę nikogo póki co w tym składzie, który potencjalnie mógłby tam grać przy czwórce obrońców.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2025, o 11:21 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Na 99% to nie Malec(szkoda) on mo trzy inne oferty z ekstraklasy.
-
- Kontakt:
Może chodzi o Górę? Jak się spisywał w Zniczu?wie ktoś
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jesli to nie Malec to lepiej niech nie podpisuja. Zadnych Cichockich, Komorow i Trojakow.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bramkarz (Turk, Bielecki, Szymański, Potoczny) - najprawdopodobniej Turk odejdzie, pytanie czy Bielecki się ustabilizuje by nie przeplatał rewelacyjnych obron, kiksami, pytanie czy nie ma pomysłu tak jak w wielu klubach granie z młodzieżowcem w bramce i jak taką rolę wypełniłby Potoczny, Ilościowo niby ok
Lewa obrona (Preisler i właściwie kto jeszcze? Od biedy Mo, chyba, że Karasiński przyjdzie z powrotem)
2 x Środek obrony (Szymański, Lukic, Tsykalo + nowy)
prawa obrona (Konczkowski i znów od biedy Mo)
lewa pomoc (Mo, od biedy Kozak)
2 x defensywny pomocnik (Ventura, Szwoch od biedy Tsykalo no i nie wiadomo ciągle co z Sikorą ewentualnie ktoś z młodzieżowców lub Szymański)
ofensywny pomocnik (tu ciężko w ogóle kogoś wskazać , znów może Mo, może ktoś z młodzieżowców Lachendro, Rosoł
prawa pomoc (Kozak od biedy Mo)
napastnik (Szczepan, Novothny),
albo o kimś zapomniałem albo póki co nasza kadra do ustawienia 4-5-1 potrzebuje dużo więcej wzmocnień niż podawano, szczególnie w bocznych rejonach.
Patrzę nawet nie pod kątem jakości, ale nawet ilości, chyba, że rzeczywiście wg trenerów główny problem to była szerokość kadry i teraz celujemy w jednego gracza na każdej bocznej pozycji i co najwyżej jednego rezerwowego na dwóch co będzie roz groł z lewej roz prawwej, a resztę chcemy łatać Mo. Oczywiście to dopiero początek i mam nadzieję, że jednak te luki się będą wypełniać wartościowymi graczami
Przypomniało mi się, że zapomniałem ewentualnie o wracających z wypożyczenia Lipińskim, Chmarku i o Nono, ale czy Szulczek będzie ich chciał dwóch pierwszych skoro wolał Adkonisa.
Bo póki co to jak liczę tych graczy to mamy jakichś 14 graczy w tym 4 tormanów plus kilku juniorów co tak naprawdę prawie nic nie grali
Lewa obrona (Preisler i właściwie kto jeszcze? Od biedy Mo, chyba, że Karasiński przyjdzie z powrotem)
2 x Środek obrony (Szymański, Lukic, Tsykalo + nowy)
prawa obrona (Konczkowski i znów od biedy Mo)
lewa pomoc (Mo, od biedy Kozak)
2 x defensywny pomocnik (Ventura, Szwoch od biedy Tsykalo no i nie wiadomo ciągle co z Sikorą ewentualnie ktoś z młodzieżowców lub Szymański)
ofensywny pomocnik (tu ciężko w ogóle kogoś wskazać , znów może Mo, może ktoś z młodzieżowców Lachendro, Rosoł
prawa pomoc (Kozak od biedy Mo)
napastnik (Szczepan, Novothny),
albo o kimś zapomniałem albo póki co nasza kadra do ustawienia 4-5-1 potrzebuje dużo więcej wzmocnień niż podawano, szczególnie w bocznych rejonach.
Patrzę nawet nie pod kątem jakości, ale nawet ilości, chyba, że rzeczywiście wg trenerów główny problem to była szerokość kadry i teraz celujemy w jednego gracza na każdej bocznej pozycji i co najwyżej jednego rezerwowego na dwóch co będzie roz groł z lewej roz prawwej, a resztę chcemy łatać Mo. Oczywiście to dopiero początek i mam nadzieję, że jednak te luki się będą wypełniać wartościowymi graczami
Przypomniało mi się, że zapomniałem ewentualnie o wracających z wypożyczenia Lipińskim, Chmarku i o Nono, ale czy Szulczek będzie ich chciał dwóch pierwszych skoro wolał Adkonisa.
Bo póki co to jak liczę tych graczy to mamy jakichś 14 graczy w tym 4 tormanów plus kilku juniorów co tak naprawdę prawie nic nie grali
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Po co ten komentarz, jak ciebie Ruch już nie interesuje i zwisa z powodu klęskHullCityFC pisze: ↑29 maja 2025, o 11:32Jesli to nie Malec to lepiej niech nie podpisuja. Zadnych Cichockich, Komorow i Trojakow.