Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Jak najmniej włożyć, żeby jak najwiecej wyjąć... złota zasada biznesu, optymalizacja zysku. Pan Bik to jednak nie w ciemie bity zawodnik. A wokół tego pozytywny PR zapewniany przez zlotoustego comandante i jego 4 konta.
- Radvan138
- Kontakt:
Jesli ktos nie widzi ze niebieskie serce i waszczuk to jedna osoba to jest chyba slepy. Dokladnie ten sam styl pisania, odnoszenie sie w kazdym poscie do Boga i Polskosci, atakowanie kibicow za kazde merytoryczne pytania i zwykle pi***olenie o du*** maryny. Druga sprawa to czasy logowania. Zawsze pisza w podobnym czasie. Pare minut po sobie. Cos pisal zeby sprawdzic ip. Jakim problemem jest pisac z laptopa i z telefonu? Jakim problemem jest zainstslowac vpn? 

- _BiADACZ_
- Kontakt:
-
- Kontakt:
może panowie admini przynajmniej na czas bojkotu zamkną rejestrację lub wprowadzą autoryzację u innego użytkownika?
myślę że każdy post Weli na tym forum i dyskusja z nim zmierza tylko do tego żeby póżniej wiekszą częśc imny zrzucić na nas, nie ma sensu go karmić. niech biega. lata, załatwia kurczybikowe sprawy, spełnią postulaty to niech dzwoni, nie spełnią to wy***rdalać.
tak najnormalnej w świecie ten człowiek już przynosi nam wstyd.
myślę że każdy post Weli na tym forum i dyskusja z nim zmierza tylko do tego żeby póżniej wiekszą częśc imny zrzucić na nas, nie ma sensu go karmić. niech biega. lata, załatwia kurczybikowe sprawy, spełnią postulaty to niech dzwoni, nie spełnią to wy***rdalać.
tak najnormalnej w świecie ten człowiek już przynosi nam wstyd.
-
- Kontakt:
Przecież na ostatnim wpisie się "skuł" i pomylił osobowości.Radvan138 pisze: ↑1 sie 2019, o 16:54Jesli ktos nie widzi ze niebieskie serce i waszczuk to jedna osoba to jest chyba slepy. Dokladnie ten sam styl pisania, odnoszenie sie w kazdym poscie do Boga i Polskosci, atakowanie kibicow za kazde merytoryczne pytania i zwykle pi***olenie o du*** maryny. Druga sprawa to czasy logowania. Zawsze pisza w podobnym czasie. Pare minut po sobie. Cos pisal zeby sprawdzic ip. Jakim problemem jest pisac z laptopa i z telefonu? Jakim problemem jest zainstslowac vpn?![]()
I jeszcze jedno. Po co działaczom był spadek do III ligi? Żeby nie płacić w terminie. Za takie coś jak teraz po licencji na II ligę wzwyż śladu by nie było. A tutaj? ŚlZPN się zastanawia...
Mam nadzieję, że od teraz o każdej zaległości wobec pracowników i piłkarzy będziemy na bieżąco informowani. Do czasu aż to doszczętnie dupnie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Nic nie zamykać! Prawdopodobnie dużo ludzi z poza okolicznych miast Oberschleisen odwiedza forum ( otwarty dział Ruch Chorzów), żeby byc na bieżąco w trudnej sytuacji Ruchu. Wydaje się, że na forach chodzi o to, żeby było jak najwięcej wejść, kliknięć, postów.. a gdyby ktoś miał zamiar świrować, powtarzam świrować a nie wyrażać swoich opinii, to zawsze jest możliwość nadania zakazu pisania na dany nick i ukrycia tego postu.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
TheEnd... dalej zablokowany.... a nic złego nie napisałem, odblokujcię mnie proszę bo nie lubię być zielonym... to taka prośba do administratora
co do różnych komentarzy to ochłońcie!!!
Generał ma takie zadanie - rozkaz i go wykonuje,
Nie zatrzymamy tego chopa nawet jak go zbanujecie, jedyne co nam pozostaje zeby sie nie wkurzać to nie reagowac na prowakacyjne teksty,
co do różnych komentarzy to ochłońcie!!!
Generał ma takie zadanie - rozkaz i go wykonuje,
Nie zatrzymamy tego chopa nawet jak go zbanujecie, jedyne co nam pozostaje zeby sie nie wkurzać to nie reagowac na prowakacyjne teksty,
-
- Kontakt:
Wela, jo napisoł inne słowa do twoij melodii. Może ta śpiywka bydziesz śpiywoł???
Wela Waszczuk, człowiek Bika.
Kasa przy nich szybko znika.
Ruch zniszczyli bez litości,
Ostała się kupka kości.
Teraz Waszczuk durch pi***oli:
"Sytuacja ta nas boli,
Hej kibice, trzeba kasy,
Bo ja jestem na nią łasy".
Lecz nie powie nam dziś tego:
"Słuchaj niebieski kolego,
Kasy dużo przyniesiecie,
Czwartą ligę dostaniecie,
Później będzie gorzej jeszcze,
To ja Waszuk wam to wieszczę!"
Ale prezesiku cwany,
Złotówki wam już nie damy.
Patologii STOP mówimy,
Ruch z szumowin oczyścimy!
Ostała się kupka kości.
"Sytuacja ta nas boli,
Hej kibice, trzeba kasy,
Kasy dużo przyniesiecie,
Ale prezesiku cwany,
Patologii STOP mówimy,
-
- Kontakt:
Brawo!!!
coch sie uśmioł toch sie uśmioł...
Wela wstanie o 3 rano i do ci riposta...
coch sie uśmioł toch sie uśmioł...
Wela wstanie o 3 rano i do ci riposta...

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mosz talyntAntykumaty pisze: ↑1 sie 2019, o 18:26Wela, jo napisoł inne słowa do twoij melodii. Może ta śpiywka bydziesz śpiywoł???
Ostała się kupka kości.
"Sytuacja ta nas boli,
Hej kibice, trzeba kasy,
Kasy dużo przyniesiecie,
Ale prezesiku cwany,
Patologii STOP mówimy,

-
Bujaj sie Wela
Bo jutro niedziela
Bo jutro niedziela
-
- Kontakt:
To może teraz czas na mały konkurs poezji śpiewanej, skoro tu tyle talentów
Nagrodą dla zwycięzcy moglaby być nieoprocentowana pożyczka od akcjonariuszy. Myślę, ze w ramach realizacji planu działań promocyjnych stać by ich było na taki gest...

- aciubiciabiciba
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nagrodą to chyba by była możliwość pożycze... przekazania środków spółce Ruch Chorzów SA. Ponoć minimalna wpłata to 1 000 PLN, ale co to dla kibica Ruchu

"A Panowie skauci, dyrektorzy i działacze do roboty. Szukać tych, którzy wymienią swoją krew na tę o Niebieskim zabarwieniu." Bogdan Kalus
- niebieski19962
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Na forum kibicowskim aktywnie udziela się, piastujący od trzech tygodni stanowisko wiceprezesa, Marcin Waszczuk. Jednak problem w tym, że emerytowany wojskowy nie odpowiada na zadawane przez kibiców, często niewygodne dla akcjonariuszy, pytania, a jedynie nawołuje do porozumienia. Stanowisko fanów jest klarowne: spłata powstałego w ostatnim czasie zadłużenia przez udziałowców, z własnych pieniędzy i nie jako pożyczki.
Tymczasem w nocy ze środy na czwartek Waszczuk zamiast odpowiedzieć na szereg zadawanych mu pytań opublikował słowa piosenki, którą kibice mieliby śpiewać na meczach (po zakończeniu bojkotu).
Przy Cichej wciąż strajkuje większość pracowników. Do pracy mają wrócić po wyrównaniu zaległości wobec nich oraz pozostałych podmiotów, a także po zagwarantowaniu środków na funkcjonowanie Ruchu. "
Wp Sportowe Fakty.
Nawet w mediach się z tego śmieją. Wela naprawdę nie widzisz tego że sytuacja jest poważna i to nie moment na takie gierki? W fazach euforii ponosi Cię i znowu teraz jakieś przeprosiny? Człowieku my chcemy wreszcie Ruch odzyskać. KAŻDY TU WKURWIONY NA MAKSA... Z Patermanem było to samo. Wy się nie znacie na interesach i załatwianiu spraw. Dotychczasowe zachowania Weli przyrównałbym do dziecka walczącego na siłę o stołek..

Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->

- markomaniak
- Kontakt:
Z kamienną twarzą siedzę przy stole
Przy nim ludzie których nawet trochę wolę
To stało się tak nagle jakby dziełem przypadku
- Kto z nas? Może Pan, panie Waszczuk
Obserwuję budżet pod stołem
Nie daję poznać, że trochę się boję