RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#196 Post autor: Slawko » 27 wrz 2006, o 09:15

przy transmisji w tv nie ma sie co spodziewac 10tys., niestety.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

sebaro
Kontakt:

#197 Post autor: sebaro » 27 wrz 2006, o 09:15

jajo pisze:a od kiedy to puszczenie bramki sam na sam jest bledem bramkarza? A druga to moim zdaneim tez nie jego wina. Blad srodkowych obroncow, i tego co pozwolil wrzucic, d otego super pilka Zubrzyckiego
Wymiencie te bramki, ktore sa ewidentnymi bledami Pasnika
Puszczenie bramki "sam na sam" nie jest błędem bramkarza - zgadza się ALE nie wyjście do piłki kiedy mógł ją złapać bez problemu to już błąd BRAMKARZA !
Przy drugiej bramce - piłka kiedy jest uderzana w "piątce" a bramkarz ani drgnie i stoi na linii też obciąża jego konto.
Po za tym jak do qrwy nędzy, jak można każdą piłkę piąstkować ????????????
Zdaję sobie również sprawę, że na obsadę bramki może mieć jakiś wpływ Richart ale to WLECIAŁ jest trenerem drużyny :czytaj: a Richart jest odpowiedzialny za trenowanie bramkarzy a nie za ustalanie składu.
PS. skończmy dyskusje na temat bramkarzy - najważniejsze jest zaangażowanie całego zespołu a my musimy Im w tym pomóc :niebiescy:

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#198 Post autor: Bytom20 » 27 wrz 2006, o 09:16

Wielu z Was pisze o Nowaku ale przecież nie wiadomo w jakiej on jest teraz dyspozycji. Być może na treningach jest słabszy od Paśnika. To Kołodziejczyk widzi i obserwuje na treningach bramkarzy. Paśnik popełnia głupie błędy ale też jak ma 100 wybronić to często już Nam ratował punkty broniąc takie setki.

W sobote Wszyscy na Ruch tak żeby Nas było 15 000 :!:

baxsio
Kontakt:

#199 Post autor: baxsio » 27 wrz 2006, o 09:16

Mam nadzieje ze na taki mecz bedzie totalna mobilizacja.Nasi pilkarze potrzebuja naszego wsparcia i mam nadzieje ze im damy taki doping ze Hydrocostam nie bedzie wiedziala gdzie jest .A poza tym atmosfera przed telewizorem nie jest taka sama jak na zywo.Chociaz nieraz mniej widac ze sektora ale te ciarki na plecach gdy drze sie 7 tysiecy ludzi sa bezcenne.Wszyscy na szpil i to na NIEBIESKO.
A ci co wola ogladnoc mecz w tv to nie prawdziwi kibice RUCHU.No chyba ze ktos naprowdy nie moze przyjechac z waznych roznych powodow.
Pozdro
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

89/90 zawisza 4liga

#200 Post autor: 89/90 zawisza 4liga » 27 wrz 2006, o 09:22

talon---------------> WSTYD MI NIE ZA BYDGOSZCZ TYLKO ZA TAKICH SEZONOWYCH "KIBICÓW" KTORZY TERAZ POWODUJĄ ZE BYDGOSZCZ JEST POSMIEWISKIEM W PILKARSKIM SRODOWISKU.co do JAGIELONI(I ) TO SORRY MÓJ BŁAD,ALE TEN MÓJ BŁAD TO NIC PRZY WYWIESZENIU JAKIEŚ SZMATY Z BŁEDNA NAZWA PRZECIWNIKA

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#201 Post autor: Bytom20 » 27 wrz 2006, o 09:23

NIEEE MA ŻADNEJ TRANSMISJI W TV WSZYSCY NA CICHĄ 6

Kto nie przyjdzie ten jest gorol chyba że będzie miał usprawiedliwienie (tylko zwolnienie ze szpitala) :lol:

gregor
Kontakt:

#202 Post autor: gregor » 27 wrz 2006, o 09:36

W sobota nima budy, od roboty wolne więc nima tłumaczenio wszyscy na szpil i jadymy z k.........i :!:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

bydg

#203 Post autor: bydg » 27 wrz 2006, o 09:55

Tak przeglądam sobie to forum i mnie smiech ogarnia

Niech ''honorowi'' IV-ligowi zajmą się swoim podwórkiem i normalnym kibicom dadzą spokoj, bo oi już zniszczyli co budowali przez parę lat na gruzach Aluminium

Śmieją się z naszego wyjazdu do Chorzowa, tylko ciekawe ilu z nich by pojechalo na taki wyjzazd, bo tpo zupelnoe co innegi niz bliskie wyjazdy po pomorskich wiochach

HP

Zawisza SA

#204 Post autor: HP » 27 wrz 2006, o 10:01

http://zawiszabydgoszczsa.pl/galeria.php

http://www.zawiszasa.beep.pl/?kat=news&typ=243

Witam was, czytam sobie teksty co nie ktorzy wpisuja kilka linkow i zobaczcie ze Zaiwsza SA ma kibicow, czemu nie piszecie prawdz, a nazwa hydrobudowa to tylko sponsor i w kazdej chwili moze byc inny my jestesmy kibicami i jest nas coraz wiecej )mowcie co chcecie ale zazdrosc was zjada ze tak nasi graja, mam nadzieje ze wygramy i was uciszymy.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#205 Post autor: L.G » 27 wrz 2006, o 10:14

Nie mogę tego oglądać - porażają i przerażaja mnie te tłumy.... "widzów sukcesu" :-D
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Pepek
Kontakt:

#206 Post autor: Pepek » 27 wrz 2006, o 10:34

http://www.ruch.chorzow-online.pl/prasa.php?id=426

GRZYBEK GRZYBEK KS RUCH :niebiescy: :flaga: :ruch_gool:

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#207 Post autor: art82 » 27 wrz 2006, o 10:55

Co do tych niektórych wypowiedzi hydroludków to - naprawdę nie ma sensu się w nimi wdawać w dyskusję, Najlepiej jak na Trybunach im pokażemy kto jest Lepszy (no i na boisku piłkarze - jestem przekonany że dadzą z siebie wszystko, tym razem na 100% nie zlekceważą przeciwnika ;])
Mnie osobiście wali czy będzie czy nie będzie transmisja, i tak sie pojawie na tym szpilu! (jak na kazdym poprzednim).
Prawdziwi Kibice Ruchu tez tak powinni zrobic, musi nas byc jak najwięcej!
Będzie moj brat - po raz pierwszy od wypadku, poza tym moja mama ma w sobote urodziny ;) wiec wynik nie może być inny niż nasze zwycięstwo :D do zobaczenia na Cichej 6 (która będzie w sobote bardzo głośna!!)
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#208 Post autor: Bytom20 » 27 wrz 2006, o 11:01

Nie ma co dyskutować z dziećmi neostrady i hydrostworami --- >>> bdg.

"Spore zainteresowanie budzi nie tylko na Śląsku spotkanie najbliższej kolejki pomiędzy drugim w tabeli Ruchem Chorzów a liderującym Zawiszą Bydgoszcz S.A. Wielu kibiców wciąż nie jest pewna, kiedy tak naprawdę odbędzie się ten mecz. Informujemy zatem, że spotkanie „niebieskich” z zespołem z Bydgoszczy rozpocznie się w najbliższą sobotę, 30 września, o godzinie 18:00.

W związku ze sporym zainteresowaniem bilety na mecz Ruchu z Zawiszą będzie można nabyć już w piątek, w kasie nr 10 (od strony Drogowej Trasy Średnicowej) w godzinach od 10:00 do 16:00. W sobotę wejściówki będą w sprzedaży od godziny 10:00 również w kasie nr 10. Pozostałe kasy zostaną otwarte na dwie godziny przed spotkaniem. Już dziś serdecznie zapraszamy!"
info z www.ruch.chorzow.pl

To informacja odnośnie meczu dlatego każdy kto mieszka blisko stadionu albo przjeżdża koło stadionu najlepiej jakby już wcześniej kupił bilet na mecz. Potem ciężko jest rozładować kolejki przed kasami i wejściem jak 30 minut przed meczem zleci się kilka tysięcy ludzi.

NemQ
Kontakt:

#209 Post autor: NemQ » 27 wrz 2006, o 11:23

i nie spiewac na meczu Sebastian Nowak bo Pasnikowi to na pewno nie pomaga !! Chyba ze chcecie zeby puscil brame !
Wodzislaw Slaski w sobote bedzie tradycyjnie z RUCHEM !!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#210 Post autor: spyru » 27 wrz 2006, o 11:36

Art cieszy że bracik wraca do zdrowia. Mam nadzieje że gracze Ruchu zrobią Twojej mamie i Adamowi prezent.
Co do napinaczy z hydroczegoś tam, to radziłbym ich totalnie olać.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ