Ruch Chorzów - Miedż Legnica
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
Byłech i również Cie pozdrawiomksR pisze:jakby to trwalo ze 2 lata dluzej to wszyscy na stadionie by sie znali z imionwolfik pisze:.... przypominaja mi sie mecze sprzed 2-3 lat, ludzi po 2-3 tys....
swoja droga pozdro dla tych co byli na meczu z Arka wiosna 2005( niecaly 1000)

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na Arce wtedy bylo mało ale jeszcze mniej bylo z Łks chyba 800-900 ludzi dla tych co byli wielki szacunek gralismy chyba najgorsza runde w histori Ruchu a te 2 tys. ktore chodzilo na koniec jesieni z Mława,Kujawiakiem,Korona i na wiosne te ostatnie mecze z Radomskiem,Arka czy Łks wielki szucunek dla tych PRAWDZIWYCH kibiców 8)
- mumin1920
- Kontakt:
ja jo z Cisiem tyz my lazili, glownie na 10 :lol: bylo nos moze z 200 ludu na dziesionie 8) ale z tego co pamietom to doping zawsze bol 8)MkF pisze:na Arce wtedy bylo mało ale jeszcze mniej bylo z Łks chyba 800-900 ludzi dla tych co byli wielki szacunek gralismy chyba najgorsza runde w histori Ruchu a te 2 tys. ktore chodzilo na koniec jesieni z Mława,Kujawiakiem,Korona i na wiosne te ostatnie mecze z Radomskiem,Arka czy Łks wielki szucunek dla tych PRAWDZIWYCH kibiców 8)
rowniez zech byl...chyba 15 kornerow my mieliSza19R20lin pisze:Byłech i również Cie pozdrawiomksR pisze:jakby to trwalo ze 2 lata dluzej to wszyscy na stadionie by sie znali z imionwolfik pisze:.... przypominaja mi sie mecze sprzed 2-3 lat, ludzi po 2-3 tys....
swoja droga pozdro dla tych co byli na meczu z Arka wiosna 2005( niecaly 1000)My wtedy z kumplem sie napierdalali z tego że tyla kibiców, a na szpilu niycały kobel i my tam w dodatku byli
Ale to niedośc ze był srodek tydnia, to jeszcze chyba 17:30 i hujowo pogoda

Atmosfera piknikowa

- wolfik
- Kontakt:
tak, fotkiNBS pisze:To wtedy jak ani młyna nie było? I probowaliśmy coś śpiewać na 6?

tamta wiosna to chyba najgorszy okres w calej historii klubu(pozdRo dla tych co wtedy chodzili na Ruch

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
i to z kolei był największy blamaż w historii połączony z pełnym hardcorem przez ostatnie 10 minut, a na koniec te patałachy podniesli ręce w górę i domagali się braw :shock2: :rzygi: :dupa:wolfik pisze: tamta wiosna to chyba najgorszy okres w calej historii klubu(pozdRo dla tych co wtedy chodzili na Ruch), ale nastepny mecz gralismy zdaje sie ze Zniczem gdzie bylo prawie 10 tys ludzi
-
- Kontakt:
dzieki dzieki 8) jo zawsze w młynieMkF pisze:na Arce wtedy bylo mało ale jeszcze mniej bylo z Łks chyba 800-900 ludzi dla tych co byli wielki szacunek gralismy chyba najgorsza runde w histori Ruchu a te 2 tys. ktore chodzilo na koniec jesieni z Mława,Kujawiakiem,Korona i na wiosne te ostatnie mecze z Radomskiem,Arka czy Łks wielki szucunek dla tych PRAWDZIWYCH kibiców 8)

-
- Kontakt:
a jo godoł z dyrektorem klubu i co?rumcajs_79 pisze:jo godol z babkom z sekretariatu i pedziala ze od 11 bydzie otwarto kasa!HKSADIK pisze:arcio pisze:kasa otwarta będzie normalnie od 10.00 rano!no to sie zdecydujcie....bo dla mnie jest to dosć istotne...rumcajs_79 pisze:od 11salas pisze:o kierej jutro bedzie przed sprzedaz od 10???
a poza tym zawsze od 10 jest kasa czynno to czymu teraz miałaby byc od 11.00 ?
nigdy nie jest za późno