RUCH - POLONIA ( Probierz trenerem Widzewa!!!!)
-
- Kontakt:
Mario powiedział po meczu:
Piękna atmosfera, szkoda że to już koniec ...
:roll: Heh.. Narobili w gacie, krócej mówiąc ...- Mecz się zaczął od błędu bramkarza. Był on mocno naciskany przez naszych napastników i w zasadzie sam sobie wrzucił bramkę. Takie gole czasami wpadają, szczególnie kiedy przyjeżdża drużyna, która na pewno w takim składzie, przed taką publicznością w pierwszych minutach była tak mocno zestresowana, że w zasadzie nie było jej na boisku.
Piękna atmosfera, szkoda że to już koniec ...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
- esiu1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A I TAK 1,2,3,4,5 MALO :lol: CHOPY GRALISCIE Z POLONIA II BYTOM A TU TAKI WYNIK I JESZCZE MY WAM DWIE BRAMKI PYKLISMY TYLKO ZE JEDNEJ NAM NIE UZNALI PRZEZ WASZEGO KOLEGE Z WARSZAWY PANA SEDZIEGO A NA KONIEC WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA bombonieRka :lol: ogolnie u nas na sektorze bylo piknikowo u was tez z reszta :hahaha:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gralismy z 2 ligową ( jeszcze:D)Polonia Bytom nasi pilkare bylo widać grali na 50 % swoich umiejętności--PB-- pisze:A I TAK 1,2,3,4,5 MALO :lol: CHOPY GRALISCIE Z POLONIA II BYTOM A TU TAKI WYNIK I JESZCZE MY WAM DWIE BRAMKI PYKLISMY TYLKO ZE JEDNEJ NAM NIE UZNALI PRZEZ WASZEGO KOLEGE Z WARSZAWY PANA SEDZIEGO A NA KONIEC WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA bombonieRka :lol: ogolnie u nas na sektorze bylo piknikowo u was tez z reszta :hahaha:
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- Bytom20
- Kontakt:
- esiu1920
- Kontakt:
Widać żeś jest lekko rozgoryczony :lol: nom jest wszystko jedno z kim gromy piastym, puloniom . Wszyscy dostowajom 5 torow i wypad do dom. Z jednym sie zgodza że u wos na sektorze piknik.--PB-- pisze:A I TAK 1,2,3,4,5 MALO :lol: CHOPY GRALISCIE Z POLONIA II BYTOM A TU TAKI WYNIK I JESZCZE MY WAM DWIE BRAMKI PYKLISMY TYLKO ZE JEDNEJ NAM NIE UZNALI PRZEZ WASZEGO KOLEGE Z WARSZAWY PANA SEDZIEGO A NA KONIEC WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA bombonieRka :lol: ogolnie u nas na sektorze bylo piknikowo u was tez z reszta :hahaha:
Wasze życie jest ch***we !!! bo Nasze Niebieskie !!!
Halemba zawsze z RUCHEM !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nasze Życie Jest Niebieskie !!!
I jak tlenu potrzebujemy takich pieknych zwycięstw i takich serii.
Brawo Niebiescy, Brawo Miki !!!
Po pierwszej bramie pisałem sms-a znajomemu z Bytomia, ktory nie był na meczu, nim skonczyłem juz był nieaktualny, potem zabralem się od nowa za pisanie i znów to samo. Przy 3:0 poprostu do niego zadzowniłem, przezył mały szok i powiedział żebym go nie stresował i tylko wysłał końcowy wynik
Zycza Puloni utrzymania w barazach zeby przezyć powtórka w przyszlym sezonie.
I jak tlenu potrzebujemy takich pieknych zwycięstw i takich serii.
Brawo Niebiescy, Brawo Miki !!!
Po pierwszej bramie pisałem sms-a znajomemu z Bytomia, ktory nie był na meczu, nim skonczyłem juz był nieaktualny, potem zabralem się od nowa za pisanie i znów to samo. Przy 3:0 poprostu do niego zadzowniłem, przezył mały szok i powiedział żebym go nie stresował i tylko wysłał końcowy wynik

Zycza Puloni utrzymania w barazach zeby przezyć powtórka w przyszlym sezonie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dobra wyspany na świeżo, trzeba troche ponarzekać, nie może być za dobrze 
widać, było, że nasi piłkarze grali na dużym luzie, moze aż na za dużym bo kilka razy jak schodził ktoś ze skrzydła, to sie aż prosiło strzelać, a oni za każym razem jeszcze kombinowali wycofując bala do tyłu. I akcja kaj leciało z kolei dwóch, Pepe i Miki i Pepe akurat wtedy nie podoł
, chyba nie patrzoł na Ekwador.
Dobra to tyle.
Teraz ino przygotować tak drużyna do nowego sezonu i oby od początku tak grali to nikt nie będzie nam straszny, wystarczy popatrzeć na wyniki drużyn, któreśmy w ostatnim czasie pokonali, ze wcale one nie były w jakimś kryzysie.

widać, było, że nasi piłkarze grali na dużym luzie, moze aż na za dużym bo kilka razy jak schodził ktoś ze skrzydła, to sie aż prosiło strzelać, a oni za każym razem jeszcze kombinowali wycofując bala do tyłu. I akcja kaj leciało z kolei dwóch, Pepe i Miki i Pepe akurat wtedy nie podoł

Dobra to tyle.
Teraz ino przygotować tak drużyna do nowego sezonu i oby od początku tak grali to nikt nie będzie nam straszny, wystarczy popatrzeć na wyniki drużyn, któreśmy w ostatnim czasie pokonali, ze wcale one nie były w jakimś kryzysie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
No co z tego zescie przyjechali drugim skladem z okregowki,orzel noklo sl. tyz wom lepi wiela wlezie w okregowce,wlepili wom u wos a boisku nawet jak gralo 5 chopa z I druzyny,wiec niy mocie sie co tlumaczyc,DARO1920,jak bys znol historia druzyn co lecialy do usa grac o jakich ch***wy puchar to bys wiedzio ze im to na dobre niy wyszlo,waszo pulunia niydugo potym zleciala z ligi,ruch po zrobiyniu majstra i wizycie w usa tyz niedugo zleciol 2 roz z ligi wiyc czym tu sie chwolic,NASZE ZYCIE JEST NIEBIESKI,WASZE JEST ch***we,panowie z zasyfionego i walacego sie bytomia,teroz na jesiyn wybiercie sie zas na prezydynta alkoholika wojcika to znikniecie za niy dugo jak dinozaury,POZDRO DLA NIEBIESKICH
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
Przyjechaliśmy na Cichą z totalnie zabawowym nastawieniem. Wiedzieliśmy, że Ruch Nas pociągnie najmniej pięcioma torami. Skoro taki Piast dostał u Was 5:0 , to co mogłyby zwlczyć Nasze słabiutkie rezerwy? Dlatego pogodzeniu z porażką (pogromem) przyjechaliśmy pokazać się kibicowsko. Bo tak naprawdę, Polonia to My. A po za tym już jeden mecz z Wami wygraliśmy w tym sesonie także nie można powiedzieć, że się w przeciągu całego sezonu skompromitowaliśmy w meczu z Wami.wolfik pisze:NIe rozumie kibicow Polonii, ktorych smieszy ta porazka, przeciez tam grali pilkarze z waszym herbem na koszulkach reprezentujacy wasz klub i dostali baty od najwiekszego rywala. Pamietam jak mysmy nie umieli przebolec nawet remisu z Heko, jaki klub takie ambicje?? manolo, Daro nie wiem ktorym skladem zagraliscie i w ktorej lidze on gra i niewiele mnie to obchodzi, ale mysmy was rozjechali totalnie juz w 10 minut! Potem juz nasi grali duzo spokojniej kontrolujac w pelni wydarzenia na boisku. Natomiast kibicowsko Polonia i ilosciowo i z dopingiem pokazala sie calkiem calkiem, choc smieszni czasem byli, a na ich wrzuty typu "gorole" litosciwie spuszcze zaslone milczenia. Ale mam nadzieje ze utrzymaja sie w 2 lidze.

Ruch grał dobrze i widać, że macie naprawdę silną drużynę. Jeśli chodzi o moją prywatną opinię to bardzo mnie to cieszy. Bo im więcej silnych drużyn na Śląsku tym lepiej. Także życzę Wam awansu w przyszłym sezonie.
Jeśli chodzi o Nasze przyśpiewki. Mówicie, że niektóre Was śmieszyły. Myślicie, że co My robiliśmy na sektorze? Pulaliśmy się przez 90 minut. Taki był cel spiewania "Gorole..." , "Jesteśmy u siebie" itp. Plus oczywiście wkurzenie Was troszkę

Plus dla Was za fajną oprawę. Flagi na kijach bardzo konkretnie wyglądały.
Mówicie, że Nas było mało. 800 osób z Bytomia to mało? Na Ruch chodzą ludzie z Chorzowa, Świonów, Siemianowic, Mikołowa .....itd, a na Polonie tylko z Bytomia (no i parę osób z Piekar) . A trzeba dodać, że Łagiewniki są od lat niebieskie , a chłopaki ze Stolarzowic chodzą na Górnik.Czyli 2 dzielnice Nam już na dzień dobry odpadają. Także myślę, że jak na Nasze możliwości zaprezentowaliśmy się dobrze. Pozdrawiam. I do zobaczenia w pracy, szkole itd. Bo taka jest już specyfika Naszego regionu, że pewnie każdy z Nas ma po kilku kumpli z innych miast, którzy kibicują innym drużynom.