RUCH Chorzów -Heko Czermno

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#196 Post autor: jajo » 6 maja 2006, o 12:52

brawo kolon1973 - pojawia sie tu gadka, jak to atmosfera jest w Liverpoolu itd. Jestem ciekaw co byscie zrobili jakby Pasnik zrobil to samo, co Dudek w szpilu z Gornikiem, Legia, Wisła czy Gieksa. Zabilibyscie go, rzucali krzeselkami? Ja rozumiem w zeszlym roku, jak przechodzili obok meczu, ale jemu wdiac, ze naprawde zalezy, a ze mu nie wyszlo, no coz drugie Brzesko. I wcale nie jestem pewien czy Nowak jest w tej chwili lepszym rozwiazaniem. Zagral 1,5 meczu i zawlil bramę. Pasnik zagral 7,5 meczu zawalil 2. Spyru no taki okrzyk bylby chyba lepszy. MOzna to naprawic juz w Ostrowcu przed szpilem
Teraz juz ad reszty, obrona tez wcale nie byla bez winy przy tych bramkach, nie tak pewna jak we wczensiejsyzch meczach. W drugiej polowie wiedzac ze mamy spalonego bramkarza, byla jedna akcja jak dwoch naszych stoi i pozwala dosrodkowac zawodnikowi. W takiej sytuacji obrona musi zagrac jeszcze bardziej skoncentrowana, a tak chyba nie bylo! Brawo pomoc. Pepe moze bez fajerwerkow, ale brama byla. Baran odawali kawal dobrej roboty, wspomagajac dla mnie chyba najlepszego chopa na boisku Pulkowskiego. Nie wiem czy to przypadek, czy przy nieobecnosci Bonka on gra duzo lepiej. Wydaje mi sie, ze kreuje sie nam prawdziwy lider srodka pola. Gryzb najlepszy mecz w barwach Ruchu. Srutwa tez bez rewelacji, ale jest napastnikiem strzelil gola, wiec +. Miki to juz ++ :wink: Duzo wiecej suzkal gry niz we wczesniejszych meczach i nie wiedzialem ze on umie tak szybko biegac.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

3nt.Er
Kontakt:

#197 Post autor: 3nt.Er » 6 maja 2006, o 12:53

oby nie, bo to bydzie znaczyło, że żech nie poszoł do pracy zapierd**** na te kolejne "10 zł. nawet na polskie realia" :roll:

a co do Jarka... to pokaż mi 1 mecz, w którym zagrał "pewnie", bo to że bramek nie puszczał to rozumia... ale szczęście odeszło... i nie wróci :lol:
Zabilibyscie go, rzucali krzeselkami?
spokojnie... po co wpadać w takie skrajności?
klient nasz pan, a to my płacimy za bilety a nie on.... więc to ja wymagam, a jak mi się nie podoba to nie głaskom po głowie i czekom: a moze jutro bydzie lepiej... :roll:
Ostatnio zmieniony 6 maja 2006, o 12:56 przez 3nt.Er, łącznie zmieniany 1 raz.
Königshütte / Oberschlesien

WOJTEKK

#198 Post autor: WOJTEKK » 6 maja 2006, o 12:54

Jaaaaareeeeek Jaaaaareeeek chopie o zawał mnie przywalisz Jareeeeeekk dej se pozór na drugi roz stój tam kaj mosz stac i dupy nie ruszej a bydzie dobrze pieronie jeden,wreszcie atak szczelo bramy oby tak dalyj ZA RUCH ZA HKS

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#199 Post autor: Adrian.G » 6 maja 2006, o 13:17

Na głownej napisali że było 2700 widzów a na Onecie 3000 :shock:

Czy tylko mnie się wydaje że troszke wiecej było ludzi ??
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.

Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.

FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki

KacoR
Kontakt:

#200 Post autor: KacoR » 6 maja 2006, o 13:22

no nareszcie napastnicy strzelali tory :shock: ino zeby cos tera ugrali w Ostrowcu

Awatar użytkownika
19Mce20
Kontakt:

#201 Post autor: 19Mce20 » 6 maja 2006, o 13:25

Kiedy bedą fotki ze szpilu :?:
Ostatnio zmieniony 6 maja 2006, o 13:26 przez 19Mce20, łącznie zmieniany 1 raz.
Niebieskie Mysłowice

Ryjek
Kontakt:

#202 Post autor: Ryjek » 6 maja 2006, o 13:25

Adrian.G pisze:Na głownej napisali że było 2700 widzów a na Onecie 3000 :shock:

Czy tylko mnie się wydaje że troszke wiecej było ludzi ??
bylo wiecej i to nie o tak troszke na moje oko kole 4 kola bylo

no ale kolowrotki pokazali 2700 ;)

KK
Kontakt:

#203 Post autor: KK » 6 maja 2006, o 13:27

Pamietam ze jakis czas temu zyczylismy sobie, zeby chlopcy przynajmniej "żarli trawe". I wreszcie tego sie doczekalismy. Nie ma straconych pilek. Nawet na srodku boiska jest gra na pograniczu faulu, wslizgi, przepychanki (albo akcja Makucha z Heko na lewym skrzydle)... To mi sie strasznie podoba, bo widac, ze ta druzyna tworzy jednosc. Czasami brakowalo pomyslu i skutecznosci. Walczylismy, ale cos nie wychodzilo i przegrywalismy (patrz Slask). Z Heko zagralismy wreszcie dobra partie. To prawda, ze obrona Heko pozwala na wiele, ale chce zauwazyc, ze Heko wiecej niz trzy bramki w tym sezonie stracilo wczesniej tylko raz.

Zdziwilo mnie strasznie, ze znow zagral Mikulenas, ze Pasnik nie zostal zmieniony, ale teraz wypada zrobic uklon przed Wlecialowskim. Wygrali, a zwyciezcow sie nie sadzi. Obrona wedlug mnie zagrala solidnie i bledow przy stracie bramek nie popelnila. Podoba mi sie gra Makucha (zadziorny okropnie, zelazne pluca), choc widac, ze jeszcze do konca do roli bocznego obroncy nie przywykl. Srodek pola z Baranem (warto szukac takich zawodnikow w nizszych ligach!) i Pulkowskim odwala kawal dobrej roboty. Grzyb zaliczyl dwie asysty i zaczyna wracac do optymalnej formy, a jesli juz wroci, to bedzie masakra :) Jeszcze brakuje nieco lewego skrzydla, ale Pepe tez z meczu na mecz gra lepiej. Do ataku wprowadzilbym Ludzinskiego, tylko pytanie za kogo? Mariusz IMO robi dobra robote. Ciagle czatuje obok niego dwoch chlopa, a on potrafi sie zastawic, przytrzymac i rozegrac pile no i strzelic. No i jest kapitanem, ktorego chcialbym miec kazdy zespol (wreszcie mobilizuje, zamiast rugac i narzekac). A Miki choc mnie osobiscie do konca nie przekonuje znow strzelil dwie bramki, wiec grac po prostu powinien.
Ten zespol zaczyna miec charakter i to dobrze wrozny na przyszlosc... Jeszcze wyprzedzimy Sosnowiec, zobaczycie ;)

Panewniki
Kontakt:

#204 Post autor: Panewniki » 6 maja 2006, o 13:39

W 100% zgodza sie z KK a co do Makucha to moim zdaniem co do 1 tora to zamiast sie kiwac to mogl podac,wybic albo nabic tego z heko a tak to straciol bala z czego pozniej byla brama...Ale za caloksztalt WIELKI + dla Niego :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

slavo
Kontakt:

#205 Post autor: slavo » 6 maja 2006, o 13:52

Panewniki pisze:W 100% zgodza sie z KK a co do Makucha to moim zdaniem co do 1 tora to zamiast sie kiwac to mogl podac,wybic albo nabic tego z heko a tak to straciol bala z czego pozniej byla brama...Ale za caloksztalt WIELKI + dla Niego :wink:
Robienie na siła z Makucha obrońcy to marnowanie jego potencjału. Tam powinie grać Bartnik albo Starowicz, a Makuch na skrzydle. Zaś błedy Makucha wynikają z tego, że na lewym skrzydle praktycznie jest sam. Pepe w destrukcji nie istnieje, w ofensywie jako skrzydłowy nie istnieje również (co z tego, że twierdzi, że dobrze mu sie tam gra skoro dosrodkowac nie potrafi i sciaga go do środka, Pepe jest napastnikiem i tylko jako taki się sprawdza, co zresztą pokazał wczorajszy mecz). Wracając zas do Makucha to osamotniony na tym skrzydle popełnia błędy ale Makuch to obok Barana, Pulkowskiego i Balula zawodnik, który przez całą rundę nie schodzi poniżej pewnego poziomu.
Natomiast nie podoba mi się krycie na radar w wykonaniu Myszora (Widzew, Śląsk x 2 i wczoraj też krył podobnie) na tej pozycji lepiej prezentował się Smarzynski i to on powinien tam wrócić.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#206 Post autor: spyru » 6 maja 2006, o 14:04

Jakoś nie zauważyłem żeby Cwielong grał z meczu na mecz coraz lepiej. Ani jednej dobrej centry, jeden strzał w zasadzie do pustej bramki, zero gry w defensywie.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Lofs
Kontakt:

#207 Post autor: Lofs » 6 maja 2006, o 14:33

kolon1973 pisze:Jarek i jeszcze jedno.W imieniu wszystkich prawdziwych kibicow Ruchu chce cie przeprosic za tych ktorzy w momencie gdy ci nie szlo zamiast ci pomoc najnormalniej w swiecie wyzywali cie!!! Podczas meczu ligi angielskiej Liverpool-MU gdy przytrafila sie najwieksza chyba wpadka J.Dudka i puscil do bramki miedzy nogami nawet nie strzal lecz podanie ,caly stadion a chodzi tam ciut wiecej kibicow niz na Cichej(na razie) skandowal jego nazwisko by mu pomoc!!!! Bierzmy z nich przyklad bo chlopak w koncu gra dla NASZEGO RUCHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dołączom sie. JAREK PAŚNIK KS RUCH!!!
Panie, zmiłuj się nad nami...

SODA

#208 Post autor: SODA » 6 maja 2006, o 14:57

Pasnika nie komentuje wszyscy widzieli, a mecz za***isty walczyli no i bylo naco popatrzec ,jakby Jarek nie zadupcyl
torow to 4 a nawet przy szczesciu 6:0 wynik robil by wrazenie,
i Miki rewela jest go wszedzie pelno.
acha ponad 4 tys nas spokojnie bylo i doping za***isty.
Ostatnio zmieniony 6 maja 2006, o 14:59 przez SODA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#209 Post autor: jajo » 6 maja 2006, o 14:58

jeszcze jedno pytanie, bo nie dowidzialem. Mysle, ze malo kto z krytej a nawet 10 dojrzal. Co pisze po przekatnej flagi NU?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#210 Post autor: KOSTA » 6 maja 2006, o 15:28

official Ruch chorzow ultras group '03
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

ODPOWIEDZ