Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Stona
Kontakt:

#196 Post autor: Stona » 16 kwie 2006, o 00:18

nie potrafie być tak optymistyczny jak Lukas :cry:
za Tobą pójde w ogień, wode..

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#197 Post autor: Simone » 16 kwie 2006, o 01:09

jezeli bramkarz gospodarzy zagral pilke reka poza polem karnym , sedzia to zauwazyl i dal mu zolta kartke to jest to ku*** skandal

Przeciez to jawne oszustwo , lepiej udawalby ze nic nie widzi

Oczywiscie zupelnie to nie usprawiedliwa tej porazki ...

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#198 Post autor: jajo » 16 kwie 2006, o 01:12

Simone - czy w przepisach jest napisane ze za zaranie bramkarza reka za polem karnym jest czerwona kartka?
Wg mnie jesli bramkarz tak zagra przy sytuacji 100% do zdobycia gola itd
A co jesli bramkarz zlapie pilke i przez przypadek z nia wypadnia z linie? czerwona?
albo w 90 minucie wyjdzie pod pole karne przeciwnika i tam przypadow dostanie w reke? czerwona?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#199 Post autor: L_M » 16 kwie 2006, o 01:14

Simone pisze:jezeli bramkarz gospodarzy zagral pilke reka poza polem karnym , sedzia to zauwazyl i dal mu zolta kartke to jest to ku*** skandal

Przeciez to jawne oszustwo , lepiej udawalby ze nic nie widzi

Oczywiscie zupelnie to nie usprawiedliwa tej porazki ...
Ja mysle ze to akurat bylo na zolta kartke, podobnie jak zagranie Pasnika. Ze strony Jarka to byl zwyczajny faul, choc tez pewny nie jestem czy pilki glowa nie wybil. Tak czy inaczej gdyby to byl gracz z pola, a nie bramkarz, to w najgorszym wypadku bylby tylko wolny. Tam bylo jeszcze 2 obroncow ktorzy spokojnie skasowaliby akcje.

Zas lapanie pilki za polem karnym - sytuacja z boku pola karnego, pewnie Srutwa by nie zdarzyl i bylby rog, no ale kto wie. Setka to to jednak na pewno nie byla, i tu bym sie zgodzil - zolta kartka. Tylko ze zabraklo konsekwencji - albo tu i tu zolta, albo tu i tu czerwona.

Poza tym tak jak piszesz, to w niczym nas nie usprawiedliwia

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#200 Post autor: Simone » 16 kwie 2006, o 01:27

nie no wiadomo ze jak bedzie pod bramka przeciwnika i przypadkowo dostanie w reke to nie czerwona , nawet moze byc bez zoltej

Ale jak jest " u siebie " , idzie akcja przeciwnika a tak to rozumiem to dla mnie kazda interwencja reka poza polem karnym
czyli przerwanie tej akcji ( niewazne czy pilkarz by doszedl czy byc moze nie , czy bramkarz dostanie pilka przypadkowo czy tez nie ) oznacza czerwien

Nie wiem jak jest w przepisach ale w Europie tak to zawsze sedziowe interpretuja - nie ma zmiluj

Agent

#201 Post autor: Agent » 16 kwie 2006, o 01:35

ja to pi***ole zaś wdupe my dostali,Wleciał podaruj sobie, i mam pytanie kiedy będzie te kończące podanie do napastnika którego cały czas brajkuje!!!! Brawo ofensywa!

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#202 Post autor: KOSTA » 16 kwie 2006, o 08:24

chopcy zacznijcie lepij jezdzic na szpile a nie zale przed kompem wylywac ! Ruchu 2 autokary i 2 samochody.
Zawsze tam kaj Ruch !!!!!!
ps Wesolych Swiat! (tak my grajkom na koniec spiewali) tego samego wom zycza i zacznijcie jezdzic na Ruch a nie pisac na necie. ida pozykac
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Panewniki
Kontakt:

#203 Post autor: Panewniki » 16 kwie 2006, o 08:30

Co do szpilu to jo sie juz wypowiadol ale nerwuje mje takie cos.....Po szpilu z Lechia i Lks-em to niekere z wos to Wleciala by na rekach nosili a teroz przegrali to juz mo wydupiac :?: :roll: Pomyslcie zanim cos napiszecie :roll: :roll:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Gość

#204 Post autor: Gość » 16 kwie 2006, o 08:50

Ruchu w ndm oficialnie 81 osob sportowego skladu + okolo 10 piknikow + 3 laski

jak na gre w 10 i na boisku rywala chyba nie bylo tak zle moim zdaniem chodz koncowke powinni przetrzymac

pozdRawiam

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#205 Post autor: kibol-siem-ce » 16 kwie 2006, o 10:40

My musimy szczelać bramki :!: To że czasami stracimy to chyba normalne, ale atak musi grać. Wesołych Świąt
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#206 Post autor: HKSADIK » 16 kwie 2006, o 10:56

przegrali z leszczami--no trudno...nie ma co sie załamywać!!Teraz trzeba powalczyć z Widzewkiem o 3 punkty,a potem ze Śląskiem!!!!Wiadomo że lepiej nam sie gra z drużynami lepszymi tak wiec są duże szanse na pokaźną zdobycz punktową w tych dwóch meczach u siebie!!Bardzo kuleje gra ofensywna zespołu...Musimy grać odważniej,do przodu a nie nastawiać sie tylko na nie stracenie bramki!Co by nie powiedzieć mamy słaby atak...Mikulenas żeby strzelić coś musi dostać bardzo dobrą piłke tak jak w meczu z Lechią..Sam nigdy nic nie wypracuje!No zobaczymy co Wleciał zaserwuje nam w nastepnych meczach!Ja tam jestem dobrej myśli!! 8) Wesołych.... :lol:

DjMaciar
Kontakt:

#207 Post autor: DjMaciar » 16 kwie 2006, o 12:12

MO FTOS MOZE FOTKI Z TEGO MECZU???

bo ta lod nich strona to chyba przd potopowo jest
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

staRvin
Kontakt:

#208 Post autor: staRvin » 16 kwie 2006, o 12:12

KOSTA pisze:chopcy zacznijcie lepij jezdzic na szpile a nie zale przed kompem wylywac ! Ruchu 2 autokary i 2 samochody.
Zawsze tam kaj Ruch !!!!!!
ps Wesolych Swiat! (tak my grajkom na koniec spiewali) tego samego wom zycza i zacznijcie jezdzic na Ruch a nie pisac na necie. ida pozykac
zeby jezdzic trzeba miec kasa :| jak by mie te...nie wy***ali z łodsniezaniem to bych pewnie pojechol

snajper

#209 Post autor: snajper » 16 kwie 2006, o 12:51

DjMaciar pisze:MO FTOS MOZE FOTKI Z TEGO MECZU???

bo ta lod nich strona to chyba przd potopowo jest
jo mom 5 fotek ale bardzo słabej jakości i ciemne bo pod słońce były robione bo akurat tak jest usytułowany sektor gości :x

Pepek
Kontakt:

#210 Post autor: Pepek » 16 kwie 2006, o 17:54

Obrazek

ODPOWIEDZ