Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Simone - czy w przepisach jest napisane ze za zaranie bramkarza reka za polem karnym jest czerwona kartka?
Wg mnie jesli bramkarz tak zagra przy sytuacji 100% do zdobycia gola itd
A co jesli bramkarz zlapie pilke i przez przypadek z nia wypadnia z linie? czerwona?
albo w 90 minucie wyjdzie pod pole karne przeciwnika i tam przypadow dostanie w reke? czerwona?
Wg mnie jesli bramkarz tak zagra przy sytuacji 100% do zdobycia gola itd
A co jesli bramkarz zlapie pilke i przez przypadek z nia wypadnia z linie? czerwona?
albo w 90 minucie wyjdzie pod pole karne przeciwnika i tam przypadow dostanie w reke? czerwona?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- L_M
- Kontakt:
Ja mysle ze to akurat bylo na zolta kartke, podobnie jak zagranie Pasnika. Ze strony Jarka to byl zwyczajny faul, choc tez pewny nie jestem czy pilki glowa nie wybil. Tak czy inaczej gdyby to byl gracz z pola, a nie bramkarz, to w najgorszym wypadku bylby tylko wolny. Tam bylo jeszcze 2 obroncow ktorzy spokojnie skasowaliby akcje.Simone pisze:jezeli bramkarz gospodarzy zagral pilke reka poza polem karnym , sedzia to zauwazyl i dal mu zolta kartke to jest to ku*** skandal
Przeciez to jawne oszustwo , lepiej udawalby ze nic nie widzi
Oczywiscie zupelnie to nie usprawiedliwa tej porazki ...
Zas lapanie pilki za polem karnym - sytuacja z boku pola karnego, pewnie Srutwa by nie zdarzyl i bylby rog, no ale kto wie. Setka to to jednak na pewno nie byla, i tu bym sie zgodzil - zolta kartka. Tylko ze zabraklo konsekwencji - albo tu i tu zolta, albo tu i tu czerwona.
Poza tym tak jak piszesz, to w niczym nas nie usprawiedliwia
- Simone
- Kontakt:
nie no wiadomo ze jak bedzie pod bramka przeciwnika i przypadkowo dostanie w reke to nie czerwona , nawet moze byc bez zoltej
Ale jak jest " u siebie " , idzie akcja przeciwnika a tak to rozumiem to dla mnie kazda interwencja reka poza polem karnym
czyli przerwanie tej akcji ( niewazne czy pilkarz by doszedl czy byc moze nie , czy bramkarz dostanie pilka przypadkowo czy tez nie ) oznacza czerwien
Nie wiem jak jest w przepisach ale w Europie tak to zawsze sedziowe interpretuja - nie ma zmiluj
Ale jak jest " u siebie " , idzie akcja przeciwnika a tak to rozumiem to dla mnie kazda interwencja reka poza polem karnym
czyli przerwanie tej akcji ( niewazne czy pilkarz by doszedl czy byc moze nie , czy bramkarz dostanie pilka przypadkowo czy tez nie ) oznacza czerwien
Nie wiem jak jest w przepisach ale w Europie tak to zawsze sedziowe interpretuja - nie ma zmiluj
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chopcy zacznijcie lepij jezdzic na szpile a nie zale przed kompem wylywac ! Ruchu 2 autokary i 2 samochody.
Zawsze tam kaj Ruch !!!!!!
ps Wesolych Swiat! (tak my grajkom na koniec spiewali) tego samego wom zycza i zacznijcie jezdzic na Ruch a nie pisac na necie. ida pozykac
ps Wesolych Swiat! (tak my grajkom na koniec spiewali) tego samego wom zycza i zacznijcie jezdzic na Ruch a nie pisac na necie. ida pozykac
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przegrali z leszczami--no trudno...nie ma co sie załamywać!!Teraz trzeba powalczyć z Widzewkiem o 3 punkty,a potem ze Śląskiem!!!!Wiadomo że lepiej nam sie gra z drużynami lepszymi tak wiec są duże szanse na pokaźną zdobycz punktową w tych dwóch meczach u siebie!!Bardzo kuleje gra ofensywna zespołu...Musimy grać odważniej,do przodu a nie nastawiać sie tylko na nie stracenie bramki!Co by nie powiedzieć mamy słaby atak...Mikulenas żeby strzelić coś musi dostać bardzo dobrą piłke tak jak w meczu z Lechią..Sam nigdy nic nie wypracuje!No zobaczymy co Wleciał zaserwuje nam w nastepnych meczach!Ja tam jestem dobrej myśli!! 8) Wesołych.... :lol:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zeby jezdzic trzeba miec kasaKOSTA pisze:chopcy zacznijcie lepij jezdzic na szpile a nie zale przed kompem wylywac ! Ruchu 2 autokary i 2 samochody.

-
- Kontakt: