czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy jesteś taki pewien że tak p. Klimkowi zależy na RUCHU ??? - JAKBY MU ZALEŻAŁO TO WYWALIŁ BY DAWNO
fornalaka
P drugie czy nie chciał już odejść z RUCHU w czerwcu tego roku ???
JA MAM TAKIE WRAŻENIE ŻE JEMU NA RUCHU kompletnie nie zależy - znowu jest gadka że po rundzie jesiennej
odchodzi :shock: Czy ktoś wie ile miał sklepów nim przyszedł do RUCHU - mało ilu ludzi wiedziało że jest jakiś
REPORTER ??? 8) A JAK JEST KOJARZONY Z RUCHEM ma w woj. śląskim 30 sklepów , a w całej polsce
blisko 200 !!! CZYLI OPŁACIŁO MU SIĘ PRZYCHODZIĆ DO RUCHU
czy komuś podoba się czy nie nazwa
RUCH wiele znaczy !!!!! mimo iż z całą rodziną zostawiłem kupę szmalu w jego sklepach wcale nie mam zamiaru
padac przed nim na kolana aby pozostał !!!
JESTEM PEWIEN ZE JAK NIE ON TO BĘDZIE KTOŚ NASTĘPNY
KTOŚ KOMU W WYRAZNY SPOSÓB BĘDZIE
ZALEŻAŁO NA TYM ABY RUCH POJAWIŁ SIĘ W TERMINARZU ROZGRYWEK PIERWSZEJ LIGI
I ABY COŚ ZNACZYŁ W PIŁKARSKIEJ POLSCE
fornalaka

JA MAM TAKIE WRAŻENIE ŻE JEMU NA RUCHU kompletnie nie zależy - znowu jest gadka że po rundzie jesiennej
odchodzi :shock: Czy ktoś wie ile miał sklepów nim przyszedł do RUCHU - mało ilu ludzi wiedziało że jest jakiś
REPORTER ??? 8) A JAK JEST KOJARZONY Z RUCHEM ma w woj. śląskim 30 sklepów , a w całej polsce
blisko 200 !!! CZYLI OPŁACIŁO MU SIĘ PRZYCHODZIĆ DO RUCHU

RUCH wiele znaczy !!!!! mimo iż z całą rodziną zostawiłem kupę szmalu w jego sklepach wcale nie mam zamiaru
padac przed nim na kolana aby pozostał !!!
JESTEM PEWIEN ZE JAK NIE ON TO BĘDZIE KTOŚ NASTĘPNY

ZALEŻAŁO NA TYM ABY RUCH POJAWIŁ SIĘ W TERMINARZU ROZGRYWEK PIERWSZEJ LIGI

I ABY COŚ ZNACZYŁ W PIŁKARSKIEJ POLSCE

-
- Kontakt:
Panewniki pamiętasz ile lat odchodził pi***zony rogala - zawsze gadał no kto po mnie , powiedzcie kto mnie zastąpi to odejdę . NIKT MU NIE GADAŁ KTO PO NIM BĘDZIE I CO ??? I JAKOŚ SIE TO WSZYSTKO UŁOŻYŁO W MIARĘ POPRAWNIE
WIERZĘ ŻE CZAS NA LEPSZE CZASY NADCHODZI !!! TYLKO NIE MOŻE BYĆ TAKICH UKŁADÓW JAK TERAZ
że ktoś gra bo bo to kolega ! ze ktoś ma jakąś funkcję bo.....!!!

-
- Kontakt:
- ch-R
[quote="blumen"]czy jesteś taki pewien że tak p. Klimkowi zależy na RUCHU ??? -
Tak jestem pewny bo:
jest kibicem Ruchu
ma reklame i chyba cos w tym musi byc bo od kad Klimek wlozl w Ruch to jo kazdego gostka co mijom na ulicy mo cos REPORTERA jo som kupuja w jego sklepie i kazdy z moich znajomych a te ciuszki tanie nie sa wiec kasy musi miec w ch** ino jakby mu ktos jeszcze przyszol do pomocy to napewno dol by se rada .
pamietejcie na calym swiecie futbol + reklama = zysk i u nos to tyz musi kiedys zaprocentowac ino te sponsory boja sie inwestowac w takich klubach kaj nie jest jasno sytuacja ( komuchy siedzace na solkach) bo niestety tak jest do tej pory i pewnie jeszcze to trocha potrwo
Tak jestem pewny bo:
jest kibicem Ruchu
ma reklame i chyba cos w tym musi byc bo od kad Klimek wlozl w Ruch to jo kazdego gostka co mijom na ulicy mo cos REPORTERA jo som kupuja w jego sklepie i kazdy z moich znajomych a te ciuszki tanie nie sa wiec kasy musi miec w ch** ino jakby mu ktos jeszcze przyszol do pomocy to napewno dol by se rada .
pamietejcie na calym swiecie futbol + reklama = zysk i u nos to tyz musi kiedys zaprocentowac ino te sponsory boja sie inwestowac w takich klubach kaj nie jest jasno sytuacja ( komuchy siedzace na solkach) bo niestety tak jest do tej pory i pewnie jeszcze to trocha potrwo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jeżeli twoja pewność opiera się na opisanych obeserwacjach mijanych ludzi na ulicach, to gratuluja Ci wiary, logiki i poziomu umysłowego.chorzowskaR pisze:blumen pisze:czy jesteś taki pewien że tak p. Klimkowi zależy na RUCHU ??? -
Tak jestem pewny bo:
jest kibicem Ruchu
Jakbyś wyjechoł poza miasto Chorzów to bys zobaczył że Reporter mo sklepy na Pomorzu w Warszawie, Krakowie w Zakopanem i kilkunastu innych maistach w Polsce. Jeżeli górale chodzą w kierpcach ala Reporter z miłości do Ruchu,albo zauważyli ta firmę dzieki Ruchowi i poszli kupić tam copka, kurtka i ciupaga to nie będa Cię wyprowadzał z błędu. Śpij spokojnie.
Wedlug mnie to nie potrzebnie ten temat jest poruszany juz od 3 lat mowia nam ze maja jakiegos sponsora i tak dalej, z miesiac temu mowili że za 2 tyodnie dojdzie do podpisanai ze sponsorem i dalej nic co bedzie to bedzie niestety my kibice nie mozemy nic zrobic nawet jak by nasz klub upadl po odejscu Klimka niestety taka prawda nic nie zrobimy! zapewne wielu z nas marzy sie ze znajdzie sie jakis sponsor na slasku i zainwestuje w nasz klub , ciekawe czy kiedys faktycznie byla szansa ze sponsorem Ruchu mial byc firma Opel.? jelsi tak to moze i szkoda ze nie jest ,zapewne byla by inna nazwa klubu ale mysel ze dzialacze by doszli do porozumienia i bylo by dobrze no ale niestety to sa tylko marzenia chciolbym doczkeac chociaz jenego majstra zdobytego przez Ruch! pozdro :roll: bo P.P juz przezylech i bylo za***iscie ..........
- Lutz
- Kontakt:
A według mie to wcale niy poruszejmy takich tematów , niy poruszejmy żadnych tematów , po co ?? Ruch już 3 lata przegrywo , po ciul to poruszać , zawrzyjmy to forum , i otwierejmy ino jak Ruch wygro. Fulosz chobyś sie metylaku nasłepoł. A kto mo tyn temat poruszać , kto mo o tym dyskutować , kto mo na to zwracać uwaga jak niy kibice ? Fakt , że lepi by było osobiście spytać o pewne rzeczy naszych "władców" , ale .................no właśnie ale....... Jakos żodyn sie niy czuje za to odpowiedzialny. Jest żeś na miejscu , czymu niy idziesz do klubu i sie niy spytosz co jak i kiedy , jak ci sie niy podobo że tyn temat je na forum poruszany.