Ruch Chorzów - Korona Kielce
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
tory były do obejrzenio na stronce http://www.katowice.tvp.pl/aktual.asp
sam kajś po lewyj był odnośnik zobacz ostatnie aktualności sportowe, jakośc fatalno ale do sie obejrzeć nie wiem jak oni to często aktuazlizujom i czy dzisioj jeszcze to bydzie
sam kajś po lewyj był odnośnik zobacz ostatnie aktualności sportowe, jakośc fatalno ale do sie obejrzeć nie wiem jak oni to często aktuazlizujom i czy dzisioj jeszcze to bydzie
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wielki szacunek dla RUCHu za to co pokazali, za to że mogli mi dać mnóstwo radości tego dnia. To co zobaczyłem wprowadziło mnie w niesamowitą euforię, która trwa do dziś. Późniejsza atmosfera w kawiarence klubowej, sposób w jaki zostaliśmy z żoną "przyjęty" przez niebieskich z forum zapadnie mi w pamięci do końca życia.
Szczególne podziekowania dla WojtkaK, Agi, Volka, Hetmana, WojtkaO, Amry, Viro, Wójta i wszystkich innych, których nie wymieniłem.
:!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!:
Szczególne podziekowania dla WojtkaK, Agi, Volka, Hetmana, WojtkaO, Amry, Viro, Wójta i wszystkich innych, których nie wymieniłem.
:!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!: :!!!!:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dlaczego szacunek dla naszych kopaczy za ten mecz ??????
A CZY ONI SZANOWALI NAS PRZEZ OSTATNIE DWA LATA ?????
Jak nie płacą IM to niech nie wtchodzą na boisko - wszyscy to zrozumiemy!!!!!!!! A JAK WYChODZĄ MAJą grać jak ostatnie dwa mecze !!! :lol: POZA TYM GDZIE W TYM WSZYSTKIM JEST KOPEL I MIASTO ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIGDY KOMUCHA ZA PREZESA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A CZY ONI SZANOWALI NAS PRZEZ OSTATNIE DWA LATA ?????
Jak nie płacą IM to niech nie wtchodzą na boisko - wszyscy to zrozumiemy!!!!!!!! A JAK WYChODZĄ MAJą grać jak ostatnie dwa mecze !!! :lol: POZA TYM GDZIE W TYM WSZYSTKIM JEST KOPEL I MIASTO ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIGDY KOMUCHA ZA PREZESA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a kaj sa ci zatwardziali przeciwnicy Maria i Bizaka???co wam tak mordy zamilkly???zapomnialech przeca,ze wy w doma siedzicie w ciplutkim foteliku
teroz wiem jedno TYCH PRAWDZIWYCH KIBOLI ZECH WIDZIOL W SOBOTA W TYM DESZCZU,WIETRZE I PIZDZIAWIE i chwala nam za to ,za doping a pikarza dzieki za mecz .A teraz trza sie modlic coby ten som skald na wiosna wyszedl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!